Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα!! Ο μικρός μας μπήκε ήδη στον 7ο μήνα της ζωής του!! Όλα είναι πολύ καλά πια (είχε γεννηθεί την 29 εβδομάδα κύησης)! Όπως όλα τα μωράκια, έτσι και αυτός ξεκίνησε με τις κρεμούλες - φρουτόκρεμα και ρυζάλευρο. Δυστυχώς, το απόγευμα δεν μπορεί να φάει κρέμα βανίλια, μπισκοτόκρεμα κ.α. γιατί όλα αυτά περιέχουν λακτόζη & ο μικρός μας έχει δυσανεξία σε αυτή... Έχει περάσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Τι μπορώ να δώσω στον Κυριάκο μας εκτός από το ρυζάλευρο, το απόγευμα;; Please help me!!! :cry: Φιλιά!!

τρισευτυχισμένη μαμά!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Εβελίνα, να σου ζήσει ο μικρούλης σου. Χαίρομαι πολύ που είναι τελείως καλά, είμαι πολύ ευαίσθητη με τα προωράκια και κάθε φορά που ακούω ότι εξελίσσονται καλά γεμίζω ικανοποίηση :D .

Στο θέμα μας τώρα. Τι γάλα πίνει το μωρό; Μπορείς να ψάξεις στα φαρμακεία και στα καταστήματα με βιολογικές τροφές και εκεί θα βρείς κρέμες χωρίς γάλα που μπορείς να τις ετοιμάσεις είτε με νερό είτε, πολύ καλύτερα, με το γάλα που δίνεις στο μωρό τώρα. Π.χ. η Nutricia έχει την ρυζάλευρο-καλαμπόκι Allergy Care, υπάρχει μια άλλη που τη λένε Sinlac (δεν ξέρω ποιας εταιρείας), η Humana έχει επίσης μια κρέμα νομίζω ρυζάλευρο-μήλο και στα βιολογικά πολλές κρέμες της Holle και της Babynat και οι δυο πολύ γνωστές εταιρείες με αξιόπιστα προϊόντα οι οποίες έχουν και κρέμες με σιτηρά και δημητριακά με γλουτένη για αργότερα μετά τον 8ο ή 9ο μήνα.