Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιβλία Ά Δημοτικού -Αγορά

Recommended Posts

Σκεπτόμενη τον χαμο που έγινε πέρσι με τα βιβλία σκέφτηκα να ψάξω και νατα αγοράσω για να μην τρέχουμε σε λίγους μήνες με φωτοτυπίες και δανεικά βιβλία. Έψαξε καμιά άλλη? τα περισσότερα τα βρήκα και μου λείπουν μερικά ακόμα που τα έχω παραγγείλει. Τα βιβλιοπωλεία που έψαξα ήταν η πρωτοπορία και η βιβλιοκίνηση (Θεσσαλονίκη). Αν ξέρει κάποια μαμά ας μου πει που να τα βρω. Είμαι λίγο βιαστική το ξέρω μα το ποσό δεν είναι μεγάλο και σιχαίνομαι να τρέχω και να μην τα βρίσκω...

Διαφημίσεις

Εγώ που είχα ρωτήσει τον Σεπτέμβριο σε βιβλιοπωλεία στην Αθήνα μου είχαν πει να πάω τον Ιούνιο να τα αγοράσω που θα τα έχουν όλα...Συνήθως μου είπαν όταν τελειώνει η σχολική χρονιά τα βιβλιοπωλεία τα έχουν όλα!!! Θα ξαναρωτήσω τώρα το Πάσχα πάλι για να μην πάω Ιούνιο και δεν έχουν τίποτα!

Η απορία που έχω εγώ είναι η εξής: αν εγώ τα αγοράσω Ιούνιο όλα και τον Σεπτέμβριο αλλάξουν κάποια τι γίνεται π.χ. προστεθούν σελίδες????

Σκεπτόμενη τον χαμο που έγινε πέρσι με τα βιβλία σκέφτηκα να ψάξω και νατα αγοράσω για να μην τρέχουμε σε λίγους μήνες με φωτοτυπίες και δανεικά βιβλία. Έψαξε καμιά άλλη? τα περισσότερα τα βρήκα και μου λείπουν μερικά ακόμα που τα έχω παραγγείλει. Τα βιβλιοπωλεία που έψαξα ήταν η πρωτοπορία και η βιβλιοκίνηση (Θεσσαλονίκη). Αν ξέρει κάποια μαμά ας μου πει που να τα βρω. Είμαι λίγο βιαστική το ξέρω μα το ποσό δεν είναι μεγάλο και σιχαίνομαι να τρέχω και να μην τα βρίσκω...

Καλησπέρα,

αν το παιδάκι σου φοιτά ή πρόκειται να φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο, καλώς τα αναζητάς. Αν πρόκειται για δημόσιο, θα πρότεινα να δεις τι θα σας πει η δασκάλα. Κι εγώ είχα αγοράσει γύρω στα τέλη Αυγούστου τα πρώτα τεύχη γλώσσας και μαθηματικών και τελικά η δασκάλα μας είπε να μην τα αγοράσουμε αλλά να περιμένουμε να έρθουν. Και πράγματι τα πρώτα τεύχη τα πήραν από την αρχή.

Για βιβλιοπωλείο δεν ξέρω να σου πω γιατί είμαι Αθήνα.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Συμφωνώ με Εlinaki, και σε εμάς φωτοτυπίες δούλεψε η δασκάλα μόνο 3-4 μέρες και τώρα τα΄χουμε όλα,

εμείς οι γονείς ποτέ-ως τώρα- δεν χρειάστηκε να βγάλουμε φωτοτυπία.

Επίσης σε περίπτωση που δεν πάρει ολόκληρη τάξη ένα βιβλίο, το να το έχουν ένα ή δύο παιδιά νομίζω δεν διευκολύνει το σύνολο και νομίζω ότι ούτε η δασκάλα θα το επιτρέψει.

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Σε καποιο δημοσιο της περιοχης μου, οταν ξεκινησε η ιστορια με τις φωτοτυπιες η δασκαλα απαγορευσε σε καποια παιδακια που ειχαν βιβλια να τα φερνουν για να μην φερνουν σε δυσκολη θεση οικογενειες που δεν ειχαν να τα αγορασουν.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα και ρώτησα σήμερα σε βιβλιοπωλείο και είπαν ότι δεν έχουν γιατί ακόμα να τα εκδόσει όλα ο Οργανισμός....!!!!!!! :shock: Δηλαδή υπάρχουν παιδιά ακόμα χωρίς βιβλία!!!

Εγώ πήγα και ρώτησα σήμερα σε βιβλιοπωλείο και είπαν ότι δεν έχουν γιατί ακόμα να τα εκδόσει όλα ο Οργανισμός....!!!!!!! :shock: Δηλαδή υπάρχουν παιδιά ακόμα χωρίς βιβλία!!!

ω, ναι! ο γιοκας μου πήρε το β' τεύχος μαθηματικών χτες και το α' είχε τελειώσει πριν από κανένα μήνα ίσως και παραπάνω. Δεν έχει πάρει βιβλίο Μελέτης ούτε ανθολόγιο, ούτε φυσικής αγωγής. Ολα κι όλα, πρώτα ο μαθητής :evil:.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...