Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πως λεμε οχι


Recommended Posts

ειχα αλλη εισαγωγη πριν αλλα την αλλαζω τωρα σε "Προστασία από κακοποίηση μέσα στην οικογένεια" το κανω το θεμα λιγο πιο γενικο οποιος εχει κατι να παραθεσει ας το κανει για να ενημερονωμαστε ολοι :-) για οσους δεν με προλαβαν μιλουσα για ατομα στον περιγυρο που μπορει το ενστικτο σας ακομα και αν δεν εχετε καποια αποδειξη η κατι σας λεει κατι και εθεσα εγω θεμα για ατομο απο τον κυκλο μου (τα χω πιο κατω) που δεν εμπιστευομαι αν και δεν εχω καποια μεγαλη ενδειξη μονο μικρα πραγματακια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


διαβασα το θεμα απο την αγγελακια και ηθελα να καποιος να μου πει γιατι χανω την ψυχραιμια μου σε τετοια πραγματα και δεν ξερω πως να τα αντιμετοπισω. εχετε τετοια εμπειρια; πως την αντιμετοπισατε χωρις να μπλεξετε σε καυγαδες με ολη την πλαση μετα;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

όντως δύσκολες καταστάσεις..το θετικό βεβαιώς είναι ότι με την γυναίκα σου συμφωνείτε πάνω σε αυτό το θέμα!τώρα με λίγο ¨κομψο¨και όχι απότομο τρόπο να προσπαθείτε να αποφεύγεται τους ανεπιθύμητους..Ξέρω δεν είναι πάντα εύκολο,αλλά όσον αφορά θέμα ασφάλειας του παιδιού( περίπτωση που ανέφερες και δυστυχώς ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβει ο καθένας στην ψυχή του??!!) εκεί να είσαστε αμίληκτοι και να μην σαν ενδιαφέρουν τί θα πουν οι άλλοι..Για όλα τα πράγματα δεν βάζουμε άλλωστε τα ίδια σταθμά!

Link to comment
Share on other sites

Ποια είναι τα στοιχεία αυτά (Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού 1992):

-1:8 κορίτσια και 1:10 αγόρια μπορεί να είναι θύματα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης πριν την ηλικία των 18 ετών.

-1:25 κορίτσια και 1:33 αγόρια έχει αναφέρει σε κάποιον ότι έχει υποστεί βιασμό ή αιμομιξία.

-1:4 δράστες είναι μέλος της οικογένειας.

-1:2 δράστες είναι γνωστός ή φίλος της οικογένειας.

-8:10 φορές το παιδί μπορεί να είναι θύμα επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης.

 

 

 

 

Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει λοιπόν, πως οι περιπτώσεις υψηλού κινδύνου βρίσκονται κυρίως στα πλαίσια της οικογένειας. Οι περισσότεροι δράστες σεξουαλικής κακοποίησης είναι άτομα τα οποία το παιδί γνωρίζει καλά και εμπιστεύεται: πατέρας, αδελφός, άλλοι συγγενείς, οικογενειακοί φίλοι. Αυτή ακριβώς η σχέση εμπιστοσύνης, σε συνδυασμό με την ανηλικιότητα, την υποδεέστερη δηλαδή θέση του παιδιού σε σχέση με το δράστη, διευκολύνει την απόκρυψη της κακοποίησης. Τα παιδιά που κακοποιούνται δέχονται και απειλές από το δράστη ή απλά πείθονται με αποτέλεσμα η σεξουαλική κακοποίηση να μη συνοδεύεται απαραίτητα από σωματική κακοποίηση, η οποία είναι τις περισσότερες φορές ορατή.

Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι κυριότεροι ατομικοί και κυρίως οι κοινωνικοί εκείνοι παράγοντες οι οποίοι καθιστούν τον οικογενειακό πυρήνα πεδίο υψηλού κινδύνου:

-Αρχικά η παρουσία στην οικογένεια ενός πρώην θύματος σεξουαλικής κακοποίησης.

-Προβλήματα στις σεξουαλικές σχέσεις του ζευγαριού.

-Αγαμη μητέρα.

-Προβλήματα υγείας στους γονείς (π.χ. άρρωστη μητέρα)

-Διάφορα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

-Η παρουσία πατριού ή συντρόφου της μητέρας.

-Χαμηλό κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο των γονιών, χωρίς ωστόσο να είναι σπάνιο το φαινόμενο και σε ανώτερες κοινωνικές τάξεις.

-Σύγχυση των οικογενειακών ρόλων και η απουσία ορίων

-Η παρουσία κάποιας ψυχοπαθητικής προσωπικότητας

Τέλος ο ισχυρός και παθολογικά στενός δεσμός μεταξύ των μελών της οικογένειας. Ενδοστρεφείς οικογένειες είναι εκείνες οι οποίες λειτουργούν ως "κλειστό σύστημα" όπου τόσο οι κακοποιήσεις όσο και οι συγκρούσεις συμβαίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Τα μέλη της έχουν άγχος σχετικά με τυχόν διάλυση ή αλληλοεγκατάλειψη, ο δε μηχανισμός της αιμομιξίας είναι αυτό που κρατά την οικογένεια μαζί. Αλλά και οι ανοιχτές, οι χαοτικές οικογένειες που λειτουργούν χωρίς όρια οικογενειακών ρόλων προχωρούν επίσης καμιά φορά σε παραβίαση του ταμπού της αιμομιξίας.

Καθώς επιχειρούμε να σκιαγραφήσουμε τη γενική εικόνα της οικογένειας, στην οποία συναντούμε σεξουαλική κακοποίηση του ή των παιδιών της, απαραίτητο είναι να εξετάσουμε παράλληλα και τα γενικά χαρακτηριστικά του παιδιού θύματος, του δράστη που συνήθως είναι ο πατέρας, αλλά και το ρόλο που παίζει η μητέρα με τη στάση της απέναντι στη σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην ίδια της την οικογένεια, την ύπαρξη της οποίας τις περισσότερες φορές γνωρίζει.

Το παιδί θύμα συνήθως δε φέρει ορατές σωματικές κακώσεις, συνεπώς η σεξουαλική του κακοποίηση γίνεται αντιληπτή μέσα από χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του. Το θλιμμένο και απομονωμένο παιδί, το παιδί με παραβατική συμπεριφορά και επιθετικότητα, γενικότερα το παιδί με έντονα προβληματική συμπεριφορά ενδέχεται να έχει τραυματικές εμπειρίες μέσα στην οικογένεια, όχι όμως απαραίτητα σεξουαλικής κακοποίησης. Χωρίς να είμαστε ειδικοί, ψυχολόγοι ή ψυχίατροι δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αξιολογήσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά ως διαγνωστικά. Σίγουρα δίνουν αφορμή στον εκπαιδευτικό για προβληματισμό, ο οποίος όμως πρέπει να διερευνηθεί μέσα από τη γνώση των βιογραφικών στοιχείων του παιδιού, με πληροφορίες για το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζει και, γιατί όχι, με διάλογο και συνεργασία με τους ίδιους τους γονείς. Η τελική διάγνωση και οι τρόποι θεραπείας αφορούν αποκλειστικά τους ειδικούς.

Το παιδί θύμα χαρακτηρίζεται επίσης από χαμηλή αυτοεκτίμηση, αισθήματα στιγματισμού, απομόνωση, δυσκολία ανάπτυξης στενών διαπροσωπικών σχέσεων και ομαλής σεξουαλικής ζωής. Ως έφηβοι/ενήλικες τα θύματα παρουσιάζουν σε μεγαλύτερο ποσοστό πρόωρο ξεκίνημα σεξουαλικών επαφών, εγκυμοσύνες στην εφηβεία, σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη, πολλαπλούς σεξουαλικούς συντρόφους, φορείς ασθενειών που μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή, όμως κι αυτά είναι χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να εξετάζουμε με ιδιαίτερη επιφύλαξη γιατί εύκολα προκαλούνται από ένα σωρό άλλα αίτια.

Τα χαρακτηριστικά του δράστη από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία είναι σε ποσοστό 75% άντρες άτομα γνώριμα στο παιδί, στα οποία δείχνει εμπιστοσύνη. Οι δράστες περιγράφονται ως άτομα με κυριαρχική συμπεριφορά, στερημένα στην παιδική ηλικία ή φέρουν οι ίδιοι εμπειρίες διαφόρων μορφών βίας, σωματικής κακοποίησης, παραμέλησης, σεξουαλικής ή ψυχολογικής κακοποίησης. Ειδικότερα ο πατέρας δράστης ζηλεύει και επιθυμεί το παιδί του, στη ζωή του οποίου επεμβαίνει έντονα, ανεξάρτητα από την ηλικία του και συχνά είναι ένα άτομο που αναζητάει στη σχέση με τη γυναίκα του μια εξιδανικευμένη εικόνα της μητέρας του. Μπορεί να κακοποιεί ένα ή περισσότερα δικά του παιδιά,αλλά θύματά του μπορούν να αναζητηθούν και έξω από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, πολλοί δράστες κακοποιούν δικά τους και άλλα παιδιά. Τυπικός δράστης είναι συνήθως ο πατέρας, θύματα κορίτσια, με τη σταδιακή όμως διερεύνηση του προβλήματος αποκαλύπτονται όλο και μεγαλύτερα ποσοστά με δράστες γυναίκες και θύματα αγόρια.

Link to comment
Share on other sites

παραθεσα τα παραπανω ωστε να λειτουργησει το θεμα λιγο ενημερωτικα για ολους μας παιδια. και εγω τωρα τα διαβασα αυτα. πιστευω οτι καλο ειναι να υπααρχει ενα τετοιο θεμα στο αρειο του φορουμ ωστε να υποψιαστιστουν ολοι οσοι εχουν καποια υποψια για κατι παρομοιο

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

τον φοβο αυτόν που εχεις το έχω και εγώ για τα παιδιά μου ειμαι πολύ καχύποπτη σε κάθε κίνηση οσο γνωστό καινα ειναι αυτός ......

Η κορη μου η μικρή παει ενόργανη εχει δάσκαλο ή αλήθεια ειναι οτι πολλές φορές καθομε απο το τζάμι που φένεται τι κάνουν τα παιδιά σην ώρα του μαθήματος και προσέχω της κινήσεις του δασκάλου ....μηπως και κάνει κάτι ανάρμοστο ..ο ανθρωπος μια χαρα ειναι ,αλλα καλια να προσεχεις παρα οχι............στο Θεμα των συγγενικών προσώπων απλα αν το ενστικτο μου λεει γαι καποιον να εχω το νου μου απλα διακριτικα δεν τους αφηνω μονους τους μετα παιδια ...και παρακαλουθω καθε κινηση σαν γερακι χωρις βεβαια να δινω σε κανενα δικαιωμα το κανω απλα αθορυβα ......χωρις ουτε ο ιδιος να καταλαβει οτι ειναι κατω απο το μικροσκοπιο μου ....

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να κατιγορησεις καποιον χωρις αποδηξεις ...αλλα οταν θα ερθουν η αποδήξεις καμοια φορά ειναι αργά ....απλα μπορεις να εισαι εκει με τα ματια απλως ανοικτά .....

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι να μη γίνει δική σου εμμονή αυτό και προσβάλλεις τον κόσμο χωρίς να φταίει.

 

σε καμια περιπτωση δεν νομιζω οτι εχω εμμονη. απλα προσεχω πολυ και καποιες φορες αναγκαστικα φυσικα προσβαλω τον αλλο και δεν με ενδιαφερει κιολας.ενταξει καλα θα ηταν να μπορουσα να το κανω χωρις να τσακωθω με κανενα αλλα...παντως στο παιδακι στην γειτονια ολοι μιλαγαν για υπερβολλες μεχρι που αποδειχτηκε το αντιθετο. τι να το κανεις μετα ομως. δεν πιστευω οτι θα προσεβαλλα ποτε καποιον ετσι αλλα καποια πραγματα που ειναι "αθωα" μπορεις να τα δεις και αλλιως. φυλαγε τα ρουχα σου

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω πως θα αντιδρούσα εγώ στο περιστατικό που αναφέρεις...

Πάντα ευγενική και με χαμόγελο θα έλεγα μαμά που πάτε με το θείο ? και αφού έπερνα την απάντηση με τον ίδιο τόνο " α όχι κοιμάται το παιδί περάστε από εδώ?"

Τι ηλικία έχουν τα παιδιά σου?

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

σε καμια περιπτωση δεν νομιζω οτι εχω εμμονη. απλα προσεχω πολυ και καποιες φορες αναγκαστικα φυσικα προσβαλω τον αλλο και δεν με ενδιαφερει κιολας.ενταξει καλα θα ηταν να μπορουσα να το κανω χωρις να τσακωθω με κανενα αλλα πχ ρε φιλε μεσα κοιμαται το μωρο το ξερεις..τι μου κλεινεις την πορτα και μετα ξαπλωνεισ διπλα του. εδω την πορτα δεν την κλεινω οταν κοιμαται το μωρο να το ακουω. παντως στο παιδακι στην γειτονια ολοι μιλαγαν για υπερβολλες μεχρι που αποδειχτηκε το αντιθετο. τι να το κανεις μετα ομως. δεν πιστευω οτι θα προσεβαλλα ποτε καποιον ετσι αλλα καποια πραγματα που ειναι "αθωα" μπορεις να τα δεις και αλλιως. φυλαγε τα ρουχα σου

Έχεις πολύ δίκιο πρέπει να προσέχουμ πολύ..Καλύτερα να είμαστε λίγο καχύποπτοι παρά να εφησυχάσουμε!!Σε ευχαριστούμε για τις πλληροφορίες παραπάνω που παρέθεσες!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

και τα παιδια καθως μεγαλώνου να τους μαθεις τα ορια του σωματος τους και που μπορει καποιος να τα αγγιξεις και το αν ειναι σωστό ή οχι ......

Επειδη εμας μας ετυχε με την κορη της κουμπαρας μου αυτο 13 και αυτος προπονητης του βολει ...με εγγονια

Το πρωτο που εκανε ηταν ...Οτι την ωρα της προπονησης δεν επετρεπε ποτε κανενα γονιο να ειναι παρον εκλεινε πορτες...

δευτερον ελεγε στα κοριστσια να φορανε πολυ κοντα σορτσακια

τριτον οταν καποια στιγμη κτυπουσαν ειχαν καποιο τραβηγμα πηγαινε στα αποδητηρια και της επερνε στα ποδια του καιτης ετριβε υποτηθεται ....δεν ξερω αν με καποιο κοριτσι ειχε προχωρηση παραπανω αυτο που ξερω οτι αρκετα κοριστια φευγανε απο το αθλημα χωρις αιτιολογια, οταν καποιος απο του γονεις περνανε χαμπαρι τι γινοτανε απλα απομακρινανε τα παιδια τους με κλειστο το στομα και αυτος ελευθερα συνεχιζε την δραση του .

Στην δικια μας περιπτωση το κοριτσι μιλησε στην μανα της και εγινε ολοκληρο θεμα καταγραφηκε το γεγονος αλλα το μονο που εγινε ηταν να τον διωξουν απο το χωρο απλα ..................και εφυγε απο την πολη και απλα πηγε στην διπλανη και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και ολοι στον χωρο το γνωριζουν .Απλα αθλει αλλα παιδια τωρα .............

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω πως θα αντιδρούσα εγώ στο περιστατικό που αναφέρεις...

Πάντα ευγενική και με χαμόγελο θα έλεγα μαμά που πάτε με το θείο ? και αφού έπερνα την απάντηση με τον ίδιο τόνο " α όχι κοιμάται το παιδί περάστε από εδώ?"

 

Τι ηλικία έχουν τα παιδιά σου?

 

μωρο. ενα μωρακι εχω 9 μηνων. GREG συμφωνω μαζι σου απολυτα καλυτερα λιγο καχυποπτοι...ξερετε τι; απλα σκεφτηκα να κανουμε το θεμα οχι για να μιλησω εγω που το κατω κατω δεν ειχα και καμια σημαντικη εμπειρια αλλα για να ενημερωθω και ο ιδιος μεσω της ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων και οτι μπορει να παραθεσει ο καθενας μας. συμφωνω νταλια μου απλα δεν τους προλαβα οταν τον ειδα εκλεινε την πορτα και φυσικα με ενα σαλτο τεραστιων διαστασεων πηδηξα στην πορτα και την ανοιξα.

Link to comment
Share on other sites

και τα παιδια καθως μεγαλώνου να τους μαθεις τα ορια του σωματος τους και που μπορει καποιος να τα αγγιξεις και το αν ειναι σωστό ή οχι ......

Επειδη εμας μας ετυχε με την κορη της κουμπαρας μου αυτο 13 και αυτος προπονητης του βολει ...με εγγονια

Το πρωτο που εκανε ηταν ...Οτι την ωρα της προπονησης δεν επετρεπε ποτε κανενα γονιο να ειναι παρον εκλεινε πορτες...

δευτερον ελεγε στα κοριστσια να φορανε πολυ κοντα σορτσακια

τριτον οταν καποια στιγμη κτυπουσαν ειχαν καποιο τραβηγμα πηγαινε στα αποδητηρια και της επερνε στα ποδια του καιτης ετριβε υποτηθεται ....δεν ξερω αν με καποιο κοριτσι ειχε προχωρηση παραπανω αυτο που ξερω οτι αρκετα κοριστια φευγανε απο το αθλημα χωρις αιτιολογια, οταν καποιος απο του γονεις περνανε χαμπαρι τι γινοτανε απλα απομακρινανε τα παιδια τους με κλειστο το στομα και αυτος ελευθερα συνεχιζε την δραση του .

Στην δικια μας περιπτωση το κοριτσι μιλησε στην μανα της και εγινε ολοκληρο θεμα καταγραφηκε το γεγονος αλλα το μονο που εγινε ηταν να τον διωξουν απο το χωρο απλα ..................και εφυγε απο την πολη και απλα πηγε στην διπλανη και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και ολοι στον χωρο το γνωριζουν .Απλα αθλει αλλα παιδια τωρα .............

 

θεε μου...:twisted::evil:

Link to comment
Share on other sites

Εμεις μενουμε χανια αυτος τωρα ρεθυμνο ......

αυτο ειχε γινει 6 μηνες πριν εμφανηστη το γεγονος με τον προπονητη του μπασκετ στα αγορια ......

Τελικα απλως βλεπεις τα ματια σου πρεπει να τα εχεις πολυ ανοιχτα διοτι δεν ξερεις ποτε απο που θα σου ερθει

Το συγκεκριμενο παιδι μιλουσε πολυ με την μαμα του και ετσι καθε φορα επιανε και κατι που της ελεγε και τα εβαζε σε μια σειρα και το αποτελεσμα δεν ηταν καθολου καλο ...ωσπου καποια στιγμη εφτασε και το δικο της παιδι στα αποδυτηρια με τη ιδια δικαιολογια απλα αυτο αντεδρασε δεν του αρεσε το οτι προτηνε να κατσει στα ποδια του ...ααα και τα δελεαζε με το θεμα οτι θα τα βαλει στο να αγωνα θα τα παρει στην αθηνα οταν θα ανεβουν για αγωνες και οτι ταξιδια πανε με την ομαδα ......πολα λοιπον πεφτανε ετσι ......

Link to comment
Share on other sites

πως να πεις όχι??

απλά λες όχι, είναι παιδί σου δεν είσαι υποχρεωμένος να απολογηθείς σε κανέναν για τις επιλογές σου σαν γονιός, και κυρίως όταν οι επιλογές αυτές είναι για να προστατεύσεις το παιδί σου!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

θα σου ελεγα να συνεχισεις να ακολουθεις το ενστικτο σου,απλα προσπαθησε να ''δουλεψεις με τον εαυτο σου,να συγκρατεις τα νευρα σου κ οσο μπορεις να γινεις διακριτικος ωστε το παιδι σου μεγαλωνοντας να μην καταλαβαινει τους φοβους σου.κανε αυτο που λενε μετραω ως το δεκα κ μετα μιλαω!παρε βαθιες ανασες!μονο αν εισαι ψυχραιμος θα μπορεις ν αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις διπλωματικα.

Link to comment
Share on other sites

χρησιμο θεμα παιδια. εγω εχω ενα γνωστο του αδελφου μου 50αρη ανυπαντρο που βρηκε μια ξενη Ουκρανη νομιζω που χε μια 15 χρονη κορη, ελεγε λοιπον αυτος οτι θα παρει την μανα στο σπιτι να την αραβωνιαστει (ειχαν κατι σαν σχεση να το πω, κατι τετοιο) για να κανει μπανιστηρι στην κορη μηπως και την ριξει και αυτη καποια στιγμη ενω θα χει και την μανα (τα δικα του λογια χρησιμοποιω). τελικα πηγαν σπιτι εκατσαν ενα μηνα του φαγαν ενα σκασμο λεφτα του πηραν αλλα τοσα εμ ψυχρω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εξαφανιστηκαν:-P. και τωρα βγαινει και λεει γιατις παλιοαλοδαπες κλεφτρες εξαπατουν τους Ελληνες κτλ. την βρωμια του ομως δεν την λεει. αχ να αγειασει το χερακι τους!!!

Link to comment
Share on other sites

χρησιμο θεμα παιδια. εγω εχω ενα γνωστο του αδελφου μου 50αρη ανυπαντρο που βρηκε μια ξενη Ουκρανη νομιζω που χε μια 15 χρονη κορη, ελεγε λοιπον αυτος οτι θα παρει την μανα στο σπιτι να την αραβωνιαστει (ειχαν κατι σαν σχεση να το πω, κατι τετοιο) για να κανει μπανιστηρι στην κορη μηπως και την ριξει και αυτη καποια στιγμη ενω θα χει και την μανα (τα δικα του λογια χρησιμοποιω). τελικα πηγαν σπιτι εκατσαν ενα μηνα του φαγαν ενα σκασμο λεφτα του πηραν αλλα τοσα εμ ψυχρω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εξαφανιστηκαν:-P. και τωρα βγαινει και λεει γιατις παλιοαλοδαπες κλεφτρες εξαπατουν τους Ελληνες κτλ. την βρωμια του ομως δεν την λεει. αχ να αγειασει το χερακι τους!!!
Ε καλα...εδω νομιζω παει το ''ομοιος στον ομοιο!''.Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα!!!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
και τα παιδια καθως μεγαλώνου να τους μαθεις τα ορια του σωματος τους και που μπορει καποιος να τα αγγιξεις και το αν ειναι σωστό ή οχι ......

Επειδη εμας μας ετυχε με την κορη της κουμπαρας μου αυτο 13 και αυτος προπονητης του βολει ...με εγγονια

Το πρωτο που εκανε ηταν ...Οτι την ωρα της προπονησης δεν επετρεπε ποτε κανενα γονιο να ειναι παρον εκλεινε πορτες...

δευτερον ελεγε στα κοριστσια να φορανε πολυ κοντα σορτσακια

τριτον οταν καποια στιγμη κτυπουσαν ειχαν καποιο τραβηγμα πηγαινε στα αποδητηρια και της επερνε στα ποδια του καιτης ετριβε υποτηθεται ....δεν ξερω αν με καποιο κοριτσι ειχε προχωρηση παραπανω αυτο που ξερω οτι αρκετα κοριστια φευγανε απο το αθλημα χωρις αιτιολογια, οταν καποιος απο του γονεις περνανε χαμπαρι τι γινοτανε απλα απομακρινανε τα παιδια τους με κλειστο το στομα και αυτος ελευθερα συνεχιζε την δραση του .

Στην δικια μας περιπτωση το κοριτσι μιλησε στην μανα της και εγινε ολοκληρο θεμα καταγραφηκε το γεγονος αλλα το μονο που εγινε ηταν να τον διωξουν απο το χωρο απλα ..................και εφυγε απο την πολη και απλα πηγε στην διπλανη και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και ολοι στον χωρο το γνωριζουν .Απλα αθλει αλλα παιδια τωρα .............

 

και οι γονείς τι κάνανε;;;; δεν μαζευτήκανε καμιά 10ρια να του το...εξηγήσουν το φαινόμενο και όλα τα άλλα φαινόμενα της φύσης;;;;

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...