Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πλησιαζουν τα πρωτα γενεθλια,help!!!

Recommended Posts

λοιπον,τον αλλο μηνα ειναι τα πρωτα μας γενεθλια και εχω αρχισει να το σκεφτομαι απο τωρα! δεν εχω διαλεξει ουτε θεμα(για πιατακια-τουρτα-στολισμο) αλλα και γενικα καμια ιδεα.

εχετε κατι να μου προτεινετε που θα σας αρεσε; :D

Διαφημίσεις

Υπάρχουν αρκετές επιλογές ως προς τη θεματολογία, π.χ. νεράιδες, πριγκίπισσα με κάστρο, Χιονάτη, Σταχτοπούτα, πεταλούδες, πασχαλίτσα, θαλασσινό θέμα (ψαράκια, γοργόνες κτλ.) Γουίνι, Τουίτι, δώρα, κλόουν κλπ. Πως περίπου το φαντάζεσαι; Θα κάνεις εσύ την τούρτα ή θα την παραγγείλεις; Κάποια θέματα προσφέρονται πιο εύκολα για κατασκευή στο σπίτι, κάποια είναι πιο εντυπωσιακά αλλά ενδεχομένως να είναι δυσκολότερη η κατασκευή της τούρτας π.χ. αν είναι τρισδιάστατη. Γράψε αν μπορείς μερικές πληροφορίες παραπάνω και ίσως κατεβάσουμε κάποιες καλές ιδέες.

αγαπητη ευδοκια

Πρωτα απ΄όλα να σου ζησει το παιδάκι σου

για δες εδω... kids-party.gr

perfectparty.gr (τελειο απο καθε αποψη και στη εξυπηρετηση)

junior.gr

Ή απλα μορεις να παρεις ιδεες αν πας στο σχετικο τοπικ του parents με τα παρτυ... εγω πηρα πολλες ιδεες απο εκει

Καλα να περασετε

Φιλικα

Διαφημίσεις

εγω στα πρωτα του γενεθλια ειχα κανει προσκλησεις με μια τουρτα και ενα κερακι απανω .μεσα ειχα γραψει τα κατορθωματα του το πρωτο του χαμογελο κ.τ.λ.

τα ειχα κανει σε κλριστο οικογενειακο κυκλο και καθε οικογενεια ειχα παρει δωρο μια κορνιζα με μια φωτογραφια του μπομπιρα.την τουρτα την ειχα κανει με την αδερφη μουμε τον γουνινι απανω ,ειχαμε κανει και ενα σπιτακι με ψωμι.

Το θέμα που θα κάνω εγώ για τον γιό μου στα 2α γεννέθλιά του θα είναι ο Ρατατούης...κάνε το και εσύ...Στον Μουστάκα έχω βρεί πιατάκια, ποτηράκια...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif