Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και γω και ο άντρας μου, τους τελευταίου μήνες βλέπαμε όνειρα ότι κρατούσαμε το μωρό μας στα χέρια μας.... Ο άντρας μου την έβλεπε ξανθιά με κατσαρά μαλλάκια. Εγώ την είχα δει με κόκκινα κατσαρά μαλλάκια..... Τελικά η μπουμπού μας γεννήθηκε με καστανόξανθα κατσαρά μαλλιά και ήταν πολύ πιο όμορφη απ' ότι την ονειρευόμασταν και την φανταζόμασταν.... (κουκουβά, κουκουβά, κουκουβάβα, κουκουβάγια....!!!)..... :lol::lol:

Η πλάκα είναι πως ο άντρας μου, πρόσφατα είχε δει ένα όνειρο, πως κάναμε και δεύτερο παιδί και ήταν πάλι κορίτσι και ολόηδιο με τη Μαρία.... Μάλλον, θέλει ένα ίδιο..... :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

Στις αρχες της εγκυμοσυνης εβλεπα παντα κοριτσακι ενω μου ειχε κολλησει οτι ειναι αγορι αλλα θυμαμαι οτι δεν ηταν καθολου ομορφο και ειχα ψιλοαπογοητευτει :shock:

Τωρα την τελευταια φορα εβλεπα σε ονειρο την κοιλια μου να κουνιεται και να κανει εξογκωματακια και ξαφνικα πεταχτηκε ενα ποδαρακι και ενα χερακι εξω! :lol:

Μετα απο λιγο βγηκε ολοκληρη εξω και την πηραμε αγκαλια με τον αντρα μου και παιζαμε αλλα μετα επρεπε να την ξαναβαλουμε μεσα :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Στις αρχες της εγκυμοσυνης εβλεπα παντα κοριτσακι ενω μου ειχε κολλησει οτι ειναι αγορι αλλα θυμαμαι οτι δεν ηταν καθολου ομορφο και ειχα ψιλοαπογοητευτει :shock:

Τωρα την τελευταια φορα εβλεπα σε ονειρο την κοιλια μου να κουνιεται και να κανει εξογκωματακια και ξαφνικα πεταχτηκε ενα ποδαρακι και ενα χερακι εξω! :lol:

Μετα απο λιγο βγηκε ολοκληρη εξω και την πηραμε αγκαλια με τον αντρα μου και παιζαμε αλλα μετα επρεπε να την ξαναβαλουμε μεσα :lol:

xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxaxaxaxax POLY KALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

αυτο το εχω δει κι εγω..καπου στον 6ο μηνα..

βγηκε εξω παιξαμε λιγακι και μετα της ελεγα δεν ξαναμπαινεις μεσα γιατι ειναι πολυ νωρις να γεννηθεις?και μου απαντησε πως οχι δεν ξαναμπαινει γιατι βαρεθηκε τοσο καιρο εκει μεσα μονη της... :lol::lol::lol::lol:

χι,χι!

καλά πολύ αστεία τα ονειρά!!!

και εγώ την έχω δει, να είναι μαυροτσούκαλο(επειδή ο άντρας μου είναι πολύ μελαχροινός έχω επηρεαστεί)!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

shmera pira to pio teleio dwro!eida to pio omorfo oneiro!!! eida ton mpemph mou!eseis exete dei o nini sas ston ypno sas?

Ναι κ δεν ειχε καμια σχεση τελικα με την πραγματικοτητα.

κι εγώ το ίδιο έπαθα!!!! μα καμία σχέση!

EPLX.jpg.png

.png

Εγώ πριν λίγες μέρες είδα και καλά την κόρη μου σε μεγαλύτερη ηλικία, γύρω στα 4-5. Ήταν ίδια ο άντρας μου μικρός. Επειδή ο άντρας μου όταν ήταν μικρός έμοιαζε πολύ με κοριτσάκι, την είδα σχεδον με την ίδια φατσούλα, με τα σκουρα μαλλάκια του καλού μου και με γαλλικό καρέ! :lol:

Ήταν πολύ φατσούλα :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Επιτέλους την είδα και 'γώ την πεταλουδίτσα μου :D

χαίδευα΄λέει την κοιλίτσα μου που μεγάλωσε και ξαφνικά έγινε διάφανη και βλέπω το προσωπάκι της πανέμορφης μικρούλας μου, και πάω να την χαιδέψω και την πήρα αγκαλιά , είχε μαύρα μαλάκια και ήταν ίδια εγώ όπως όταν ήμουν μωρό :D

και μου έκλεινε ταματάκια , έβγαζε τη γλωσίτσα, αχ ήταν τρέλα η ζούζούνα μου

το πρωί ξύπνησα και ήμουν τόσο χαρούμενη :D:D:D

oreo topic!

ego eimouna sigoura oti impempa mou tha moiazei thn Dora..melaxrini me megala matia....alla panta mas epiane to fanari ekso apo ta koukou kai eixane duo fvtografies apo mora. Me to ena eixa faei polu kollima...to eblepa kai oneireuouna oti to kratousa sthn agkalia mou...anoixtoxrvmo..falakro..gematouliko...telika i mpempa mou moiazei para polu me to moro apo ta koukou :)))

Εγώ κάθε βράδυ βλέπω ότι γεννάω τον μπέμπη μου ή ότι έχει ήδη γεννηθεί και τον παίζω στην αγκαλιά μου. Έτσι όποτς ξυπνάω κοιτάω την κοιλιά μου να δω αν είναι ακόμη μέσα!Λες και νιώθω ότι τον γέννησα και δεν κατάλαβα ούτε πόνο ούτε τίποτα!Πάντως όποτε τον βλέπω είναι με γαλανά μάτια!Αχ, πολύ θέλω να βγει γαλανός!