Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 35 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,Ή ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ (MEDELA SYMPHONY) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ (HOLLE 1) ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Διαφημίσεις

Στη Θεσσαλονίκη έχει δυο πολυ καλούς παιδιατρους-συμβούλους θηλασμού. Τον Παπαβέντση και την Πατσούρου. Η Πατσούρου έχει ανάλογη εμπειρία καθώς θηλαζε τις κόρες της που είναι δίδυμες. Θέλεις να σου στείλω τα στοιχεία των παιδιατρων με πμ;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Η παιδίατρός μου είναι η Πατσούρου.Τώρα θα μου πεις αφού έχεις αυτή σύμβουλο θηλασμού τι ερωτήσεις κάνεις;Έχω απογοητευτεί γιατί έχουμε δοκιμάσει τα πάντα αλλά οι κόρες μου εξακολουθούν να μην τρώνε και ήθελα να ανταλλάξω απόψεις.Όταν βγήκαμε από την κλινική ξεκίνησα να τις θηλάζω ταυτόχρονα όμως μετά από μισή μέρα τα μωρά άρχισαν να κλαίνε ασταμάτητα άσχετα αν τις είχα στο στήθος ώρες ολόκληρες.Τότε ο άντρας αγόρασε γάλα ξένο για να δούμε αν πεινούσαν.Το κατάπιαν σε δευτερόλεπτα.Η πιο μικρή δε, δεν μπορούσε να ρουφήξει από το μπιμπερό δεν είχε δύναμη και τις πατούσαμε την ρώγα του μπιμπερό για να τό φάει.Αποφασίσαμε τότε κατόπιν και συμβουλής με μαία ότι θα ήταν καλό να τις αφήσουμε να πάνε στα τρία κιλά να δυναμώσουν και μετά να τις ξαναδοκιμάουμε στο στήθος.Πήραμε θήλαστρο ηλεκτονικό και δύο εβδομάδες έβγαζα γάλα το οποίο όμως δεν έφτανε και έτσι τις ταίζαμε πάντα μισό δικό μου μισό ξένο.Μετά από δύο εβδομάδες τις ξαναδοκίμασα στο στήθος και το αποτέλεσμα είναι να κάθονται ώρες χωρίς όμως να ρουφάνε (ρουφάνε συνολικά το πόλύ για ένα δεκάλεπτο) στη συνέχεια κοιμούνται΄και όταν περάσει πολύ ώρα αρχίζουν να τσιρίζουν ασταμάτητα να με δαγκωνουν και στο τέλος τρώνε από το μπιμπερό τεράστιες ποσότητες από το ξένο γάλα.Έχουμε χάσει την μπάλα.