Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάρος μωρού στην 30η εβδομάδα..!

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες.! Τι κάνετε? Είμαι καινούργιο μέλος..!!! Είμαι μανούλα έχω ένα γιο 11 μηνών και είμαι έγκυος 30 εβδομάδων στον 2ο μου γιο είναι 1.495kg και έχει πάρει θέση!!! ΠΗΤ 30 Απρίλη..!!! Θα ήθελα να ρωτήσω τι βάρος είχαν τα μωράκια σας περίπου???

Και κάτι ακόμη....

Τον γιο μου τον γέννησα με ΦΤ χωρίς επισκληρίδιο.! Μπήκα με πρόκληση 40w και 3d...Είχα απίστευτους πόνους σχεδόν 11 ώρες.!

Το 2ο μωράκι σας το γεννήσατε πιο εύκολα? Χρειάστηκε πρόκληση ξανά ή σας έκανε την ''τιμή'' να βγει μόνο του?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!!

AB92p3.png

6EzCp2.png

Διαφημίσεις

Καμία???:roll:

καλησπερα! για το δευτερο ερωτημα σου δεν εχω απαντηση γιατι γεννησα με καισαρικη αλλα για το βαρος του μωρου στην 32η βδομαδα εμενα ηταν 1990γρ. βεβαια εγω ειχα και διαβητη κυησης γι'αυτο ηταν και λιγο αναπτυγμενο!

μηνσε αγχωνει ομως το βαρος. γερα να ειναι ολα τα παιδακια και ας ειναι και στρουμπουλουδικα!

με το καλο!;)

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

καλησπερα! για το δευτερο ερωτημα σου δεν εχω απαντηση γιατι γεννησα με καισαρικη αλλα για το βαρος του μωρου στην 32η βδομαδα εμενα ηταν 1990γρ. βεβαια εγω ειχα και διαβητη κυησης γι'αυτο ηταν και λιγο αναπτυγμενο!

μηνσε αγχωνει ομως το βαρος. γερα να ειναι ολα τα παιδακια και ας ειναι και στρουμπουλουδικα!

με το καλο!;)

τί εννοεις με αυτο, οτι οποια εχει διαβητη, το μωρακι ειναι για καποιο σχετικο λογο, πιο ανεπτυγμενο; γιατι κι εμενα ειναι μια εβδομαδα πιο βαρυ κι ανεπτυμενο και τωρα οπου να ναι θα κανω την καμπυλη! :rolleyes:

AtQqp2.png

• 1 month later...

γεια σας !!ειμαι και εγω μανουλα 3 παιδιων και πηγαινω στο 4 .ειμαι 30 εβδ.και οταν ειδαμε τον μπεμπη μας 27+4 ειχε βαρος 1.700 ειναι πανω απο το φυσιολογικο ετσι??αλα και τον 3 τον ειχα γεννησει φυσιολογικα 4,500...τα ειχα δει ολα..εχει καμια απο εσας παρομοια εμπειρια??:rolleyes::lol::rolleyes:

Διαφημίσεις