Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση πρωτάρας

Recommended Posts

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι που το έχω απορία

Σήμερα τρώει απο το πρωί η φραουλιτσα μου κανονικά μόνο στήθος χωρίς συμπλήρωμα αλλα στο μισάωρο το πετάει το τσιτσί και αποκοιμιέται της δίνω το αλλο αλλά τίποτα δεν το θέλει ,την βάζω για ύπνο και κοιμάται από 1 έως 2 ώρες. Είναι νορμάλ αυτό?? Γιατί μετά τα χθεσινά που πάθαμε εγώ κάνω τον σταυρό μου συνέχεια!!

Χθες δεν ξέρω τι την έπιασε και ήταν κολλημένη στο στήθος μου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ όπου έφτασα και εγώ τα όρια μου πραγματικά γιατί θήλαζε κοιμόταν 15 λεπτά ξύπναγε και έκλαιγε αλλά σήμερα άλλο παιδί λες και είναι!

Σημέιωση γεννήθηκε με Κ.Τ 3550γρ στις 28/7

βάρος εξόδου 3250γρ

Και χθεσινή μέτρηση 5/8/08 3280γρ πήρε μόνο 30γρ

αα και για δύο μέρες σαν χαζούλα που έιμαι της έδινα συμπλήρωμα από 30 έως 60ml γιατί δεν έδειχνε να της φτάνει το στήθος μου.

Διαφημίσεις

καλησπερα & να σου ζησει η φραουλιτσα

Χθες δεν ξέρω τι την έπιασε και ήταν κολλημένη στο στήθος μου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ όπου έφτασα και εγώ τα όρια μου πραγματικά γιατί θήλαζε κοιμόταν 15 λεπτά ξύπναγε και έκλαιγε αλλά σήμερα άλλο παιδί λες και είναι!

μια χαρα κανει το μωρακι . θα ανησυχουσαμε αν δεν το εκανε.

ειναι φυσιολογικο γιατι προσπαθει να αυξησει την παραγωγη σου οποτε μην φοβασαι. ειναι κουραστικο πιστεψε με το περασαμε ολες αλλα μολις εδραιωθει η γαλουχια... θα ανησυχεις γιατι χορταινει μεσα σε 5'.

Σημέιωση γεννήθηκε με Κ.Τ 3550γρ στις 28/7

βάρος εξόδου 3250γρ

Και χθεσινή μέτρηση 5/8/08 3280γρ πήρε μόνο 30γρ

ποσες πανες αλλαζετε τη μερα?

αα και για δύο μέρες σαν χαζούλα που έιμαι της έδινα συμπλήρωμα από 30 έως 60ml γιατί δεν έδειχνε να της φτάνει το στήθος μου

προσωπικα δεν το θεωρω απαραιτητο το μονο που κανεις ειναι να βαραινει το στομαχακι του & να νιωθεις εσυ πιο σιγουρη ... :roll: χρειαζεται κατι τετοιο;;

το μωρο πιανει καλα τη θηλαια αλω;; ή πονας οταν θηλαζεις;

καλη συνεχεια!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Πάνες νομίζω αλλάξαμε σήμερα 6-7 δυο τρεις με κόπρανα και οι άλλες με τσίσα.Πονάω μόνο στην αρχή για μισό λεπτό και μετά απλά νιωθω την άντληση αλλα δεν είναι πόνος θα έλεγα ίσως ευχαριστη ενοχληση

Πάνες νομίζω αλλάξαμε σήμερα 6-7 δυο τρεις με κόπρανα και οι άλλες με τσίσα.Πονάω μόνο στην αρχή για μισό λεπτό και μετά απλά νιωθω την άντληση αλλα δεν είναι πόνος θα έλεγα ίσως ευχαριστη ενοχληση

τα πας μια χαρα! κανε λιγο υπομονη με το βαρος για να κλεισετε 15νθημερο και μετα!

συνεχισε και ενημερωσε μας!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις