Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσα ωάρια οεο?

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας και πάλι...

Θέλω τα φώτα σας γιατι θα μαλώσω με τον άντρα μου στο τέλος...με λεει απαισιόδοξη...

Σήμερα ήταν η 5η μέρα που ξεκίνησα τα φάρμακα. Έκανα την elonva την παρασκευή και πήγα σήμερα για ορμόνικό έλεγχο και υπέρηχο να δούμε πόσα δημιουργήθηκαν.

Η τιμή της Ε2 ήταν καλή αλλά απο ωάρια 5 στη μία και 2 στη αλλη (το ένα τζούφιο). Στεναχωρέθηκα πολύ....:(:(:(:(:(:( Το γιατρό τον είδα χαλαρό και μια χαρά αλλά ρε κορίτσια δε θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 10-12? Ξέρω ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα αλλα και τα 5+2 λίγα δεν είναι? :confused:

Μέγεθος είχαν 12...άρα είπε γρήγορα θα γίνει ότι είναι να γίνει....

Άκουσα να λένε ότι το ενδομήτριο ήταν λεπτό, αυτό ειναι κατασκευαστικό πάντα είχα λεπτό..αλλά δε ρώτησα σήμερα πόσο ήταν, τα χάσα...

Δώστε μου τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και κάτι άλλο...υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν και άλλα? όχι ε?

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

Εγώ είχα 8 με μία σάλπιγγα κλειστή, αρά αρκετά απο αυτά κατα πιθανότητα "άχρηστα" και έκανα δίδυμα με 1η προσπάθεια σπερματένχυσης. ΑΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...καλά σου λέει ο άντρας σου!!:P Χαλάρωσε...ένα άντε δύο χρειάζεσαι!!!

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν και άλλα? όχι ε?

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Διαφημίσεις

1η εξωσωματική 15 ωάρια

2η εξωσωματική 5 ωάρια

3η εξωσωματική 6 ωάρια

4η εξωσωματική 17 ωάρια

Βλέπεις ποικιλία κι' όμως επιτυχία είχα και με τα 6 και με τα 17 ωάρια.

Λίγα αλλά καλά είναι απαραίτητα, το ενδομήτριο έχει περισσότερη σημασία νομίζω, να είναι πάνω απο 8 χιλιοστά για να έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας η εμφύτευση.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Alexele, θυμασαι τι πρωτοκολλα ειχες κανει τις 4 φορες; Σου εξηγησανε γιατι τοση διαφορα; Εχεις κανει ΑΜΗ, και αν ναι ποσο ήταν;

Leute, σε ποιον γιατρο εισαι και σε ξεκίνησε με elonva (απο περιεργεια ρωταω, δεν το χρησιμοποιυν ολοι ακομα); ΑΜΗ (anti-mullerian) εχεις κανει; Η ΑΜΗ μπορει να ειναι μια ενδειξη για το τι ανταποκριση περιμενει ο γιατρος. Επισης και η ηλικια παιζει ρολο καποιες φορες.

Περισσοτερα τωρα δε μεγαλώσουν, αλλα οπως ειπαν και οι υπολοιπες κοπελες, δεν πειραζει καθόλου! Ενα-δυο χειάζονται! Εγω την πρωτη φορα ειχα μονο 3! Την επομενη με πιο καταλληλο πρωτοκολλο ελπιζω να βγουν περισσοτερα. Η ποιοτητα μετραει, οχι η ποσοτητα :wink:

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ, ειναι το σημαντικοτερο!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

ΑΜΗ δεν έχω κάνει, είμαι 34 χρονών, λογικά θα μου πούνε να το κάνω κάποια στιγμή ε?

Έχω πολύ άγχος γενικά. Μου είπαν ότι δεν είναι πάντα καλό να σε βομβαρδίζουν με πολλές μονάδες ορμόνης και να παράγεις πάρα πολλά γιατι μακροπρόθεσμα αυτό κάνει κακό στο ενδομήτριο και δημιουργείται πρόβλημα στην εμφύτευση...Δεν ξέρω τι είναι σωστό......τι να πω...

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν και άλλα? όχι ε?

Στην πορεία, μπορεί να εμφανιστούν μερικά ακόμα, αλλά θα σου είναι άχρηστα, γιατί θα είναι πολύ μικρά σε σχέση με τα πρώτα. Αξιποιήσιμα είναι τα ωοθηλάκια που είναι στο ίδιο μέγεθος περίπου τη στιγμή της ωοληψίας. Δλδ αν έχεις μερικά στα 13 χιλιοστά κι άλλα μερικά στα 18, θα πρέπει να αποφασίσετε για ποια θα στοχεύσετε. Οποτε στη φάση που βρίσκεσαι, δεν θέλεις να κάνεις άλλα. Θα πάτε γι αυτά που έχεις ήδη.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

ΑΜΗ δεν έχω κάνει, είμαι 34 χρονών, λογικά θα μου πούνε να το κάνω κάποια στιγμή ε?

Έχω πολύ άγχος γενικά. Μου είπαν ότι δεν είναι πάντα καλό να σε βομβαρδίζουν με πολλές μονάδες ορμόνης και να παράγεις πάρα πολλά γιατι μακροπρόθεσμα αυτό κάνει κακό στο ενδομήτριο και δημιουργείται πρόβλημα στην εμφύτευση...Δεν ξέρω τι είναι σωστό......τι να πω...

Σωστό, χώρια που μπορεί να πάθεις κι υπερδιέγερση, που δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Επίσης συχνά τα λιγότερα ωάρια είναι καλύτερης ποιότητας, οπότε μη σκέφτεσαι αρνητικά. Αν είναι η πρώτη σου εξωσωματική, καλά έκανε ο γιατρός και δεν σου έδωσε πολλές ορμόνες, προφανώς ήθελε να δει τι ανταπόκριση θα έχεις με το συγκεκριμένο σχήμα. Θες να μας πεις πόσες μονάδες και ποια φάρμακα πήρες;

Διαφημίσεις

Έκανα μόνο 1 ένεση elonva(των 150) την 3η ημέρα κύκλου και από την 7η ημέρα κύκλου ξεκίνησα κάθε μέρα από 1 ένεση cetrotide 0.25. Τίποτα άλλο. Σήμερα (9η ημέρα) ίσως μου συμπλήρώσουν και κάτι αλλο είπαν. Εγω αγχώνομαι για το ενδομήτριο, άκουσα που ελεγαν :confused: ότι ήταν λεπτό....και γενικώς πάντα μου έλεγε η γυναικολόγοςε ότι κάνω λεπτό ενδομήτριο...Ακόμα και περίοδο έχω ελάχιστο αίμα.................

Έκανα μόνο 1 ένεση gonal (των 150) την 3η ημέρα κύκλου και από την 7η ημέρα κύκλου ξεκίνησα κάθε μέρα από 1 ένεση cetrotide 0.25. Τίποτα άλλο. Σήμερα (9η ημέρα) ίσως μου συμπλήρώσουν και κάτι αλλο είπαν. Εγω αγχώνομαι για το ενδομήτριο, άκουσα που ελεγαν :confused: ότι ήταν λεπτό....και γενικώς πάντα μου έλεγε η γυναικολόγοςε ότι κάνω λεπτό ενδομήτριο...Ακόμα και περίοδο έχω ελάχιστο αίμα.................

Είναι "αναγνωριστική" αυτή η δοσολογία και για την ηλικία σου είναι μια χαρά. Θα ήταν λίγο τολμηρό να σου δώσουν μεγαλύτερη ποσότητα ορμόνης στην πρώτη σου εξωσωματική. Για το ενδομήτριο δεν ξέρω να σου πω... πάντως σίγουρα διορθώνεται. Στη χειρότερη, αν δεν είναι έτοιμο για εμβρυομεταφορά, μπορεί να σου κρατήσουν τα έμβρυα και να τα βάλετε σε επόμενο κύκλο. Μην αγχώνεσαι, εμπιστέψου τους γιατρούς. Καλή επιτυχία. :wink:

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά! Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο!!! ;)

Garufalia τις εξωσωματικές τις ξεκίνησα πριν 6 χρόνια στα 32 μου την εξέταση ΑΜΗ δεν την έχω κάνει.

Το πρωτόκολο ήταν ίδιο πάντα:

1η μέρα περιόδου ξεκινούσα 10 μονάδες daronda και τη 4η μέρα ξεκινούσα 200 μονάδες puregon ημερησίως. Όλη η διαδικασία διαρκούσε το περισσότερο 20 ημέρες όπου γινόταν και η ωοληψία. Ο γιατρός μου είχε πει ότι κάθε φορά έχουμε διαφορετική ανταπόκριση γιατί ο οργανισμός αντιδράει διαφορετικά κάθε φορά, με είχε προετοιμάσει ότι ίσως να υπάρξει και φορά που μπουρεί να μην έκανα καθόλου ωάρια ή δεν θα ανταποκρινόταν το ενδομήτριο.

Όπως είναι και οι εγκυμοσύνες στην ίδια γυναίκα λόγω ορμονών η κάθε μία είναι διαφορετική.

Σε ευχαριστω Alexele, πολυ εντυπωσιακη διαφορα, με το ιδιο πρωτοκολλο καθε φορα. Δεν το ηξερα οτι μπορει να συμβει. Εχω πολλη περιεργια ποσα θα εχω κι εγω την επομενη... Θα ειναι ομως διαφορετικο το πρωτοκολλο.

Διαφημίσεις

Έκανα μόνο 1 ένεση gonal (των 150) την 3η ημέρα κύκλου και από την 7η ημέρα κύκλου ξεκίνησα κάθε μέρα από 1 ένεση cetrotide 0.25. Τίποτα άλλο. Σήμερα (9η ημέρα) ίσως μου συμπλήρώσουν και κάτι αλλο είπαν. Εγω αγχώνομαι για το ενδομήτριο, άκουσα που ελεγαν :confused: ότι ήταν λεπτό....και γενικώς πάντα μου έλεγε η γυναικολόγοςε ότι κάνω λεπτό ενδομήτριο...Ακόμα και περίοδο έχω ελάχιστο αίμα.................

το ενδομητριο πρεπει να ειναι απο 8χιλιοστα κ πανω για να θεωρειται καλο

για να αυξηθει σου δινουν αντισσυλιπτικα,σικλακουρ η daronda τα ασπρα χαπακια..οταν λες λεπτο,ποσα χιλιοστα ειναι?

alexele εσυ σε ποια από όλες είχες επιτυχία?

To ιστορικό μου στο δρόμο των εξωσωματικών έχει ως εξής:

1η προσπάθεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη αλλά λόγω θρομβοφιλίας (που δεν γνώριζα) έχασα το μωρό τον 9ο μήνα.

2η προσπάθεια μου χάρισε ένα μπόμπιρα 3 χρονών σήμερα.

3η προσπάθεια αρνητική χοριακή

4η προσπάθεια μου χάρισε το δεύτερο μπομπιράκι μου 12 μηνών σήμερα.

Ενδιάμεσα είχα και μία θετική χοριακή από κατεψυγμένα εμβρυάκια που παλλινδρόμησε στην 10η εβδομάδα παρόλο που έκανα και ηπαρίνες πλέον.

το ενδομητριο πρεπει να ειναι απο 8χιλιοστα κ πανω για να θεωρειται καλο

για να αυξηθει σου δινουν αντισσυλιπτικα,σικλακουρ η daronda τα ασπρα χαπακια..οταν λες λεπτο,ποσα χιλιοστα ειναι?

Dεν ξέρω...δε μου είπαν :( απλά άκουσα που το έλεγαν μεταξύ τους...και γω κόλλησα να ρωτήσω και μετά πήγα σπίτι και ήμουν χάλια..σήμερα που θα πάω παλι όμως θα κάνω 100 ερωτήσεις...δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος..

To ιστορικό μου στο δρόμο των εξωσωματικών έχει ως εξής:

1η προσπάθεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη αλλά λόγω θρομβοφιλίας (που δεν γνώριζα) έχασα το μωρό τον 9ο μήνα.

2η προσπάθεια μου χάρισε ένα μπόμπιρα 3 χρονών σήμερα.

3η προσπάθεια αρνητική χοριακή

4η προσπάθεια μου χάρισε το δεύτερο μπομπιράκι μου 12 μηνών σήμερα.

Ενδιάμεσα είχα και μία θετική χοριακή από κατεψυγμένα εμβρυάκια που παλλινδρόμησε στην 10η εβδομάδα παρόλο που έκανα και ηπαρίνες πλέον.

ΜΠΡΑΒΟ!!! Χαίρομαι που έχεις ήδη 2 παιδάκια!!! Είσαι πολύ τυχερή!!! Σου εύχομαι σύντομα και 1 τρίτο ;););)

Leuta μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και όσο για το 3ο μάλλον αδύνατον.

Δεν υπάρχουν οικονομικά-ψυχικά-σωματικά περιθώρια πλέον.

Αν και μεταξύ μας η περίοδος της εγκυμοσύνης και η ώρα του τοκετού είναι ζηλευτές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας.

Δίνω τη σκυτάλη και όλη τη θετική μου ενέργεια στους επόμενους κύκλους!!!!!

• 3 years later...

Κανένας δε μπορεί να σου πει ποσοστά, το ξέρεις.

Όμως κανείς δε μπορεί να αποκλείσει τη γονιμοποίηση και των δύο!

Και τότε, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο μιας τυπικής εξωσωματικής.

Σου εύχομαι να έχεις πετύχει τα άριστα δύο ωάρια και να γονιμοποιηθούν και να βρουν το δρόμο τους που να σου γεμίσει την αγκαλιά!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ουφ σημερα εκανα ωοληψια και μου πηραν μονο 2 ωαρια !πειτε μου βρε κοριτσια τι ποσοδτα επιτυχιας εχω?ειναι μονο 2

Και ενα να είναι καλό είναι αρκετό!

Να είσαι αισιόδοξη και ολα θα πάνε καλά!