Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μηπως κοιμαται πολυ΄??

ria22

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου,εχω ενα αγορακι 13μηνων περιπου και με προβληματιζει τι θεμα του οτι μηπως δν θα επρεπε να κοιμαται τοσο(μηπως κανω λαθος ομως κ γι'αυτο ρωτω) να σας πω το προγραμμα...κοιμομαστε περιπου 21.30-22.00,τν νυχτα θα ξυπνησει 2-3 φορες μετα το πρωι θα του δωσω γαλα κατα τς 8-9 και θα κοιμηθει μεχρι 11-11.30,μετα απο κανα 4ωρο θα νυσταξει και θα τν βαλω παλι να κοιμηθει κανα 2ωρο και παλι απο τν αρχη....να πω εδω οτι απο τν ωρα που ξυπναει ειναι ολη τν ωρα στο ποδι δν καθεται καθολου αφου και οταν τον ταιζω παιγαινοερχετε και ετσι τρωει....

ειναι φυσιολογικο να κοιμαται τοσο??εχω αγχωθει πολυ.......

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Χωρις να εχω αντιστοιχη εμπυρια διοτι το δικο μου ειναι ακομα μικρο,μου φαινεται ενταξει σχετικα.Ολα τα παιδια ειναι διαφορετικα και εχουν διαφορετικες αναγκες.Μπορει ο δικος σου να θελει παραπανω υπνο για να χωρτασει.Ειναι οπως και στους μεγαλους ανθρωπους καποιοι χωρτενουν και με 6-7 ωρες καποιοι και με 10-12 ωρες(οπως εγω...).Γνωμη μου βεβαια ειναι ετσι αλλα ας πουνε και οι μαμαδες που εχουν εμπυρια

εμείς μέχρι τώρα έχουμε το εξής πρόγραμμα. κοιμάται στις 9 το βράδυ. Στις 6 πίνει γάλα και κοιμάται μέχρι τις 8. Μετά θα κοιμηθεί καμια ώρα στις 11:30 και το μεσημέρι πάλι ένα δίωρο.

Αν για καποιο λόγο δεν κοιμηθεί το πρωί, το μεσημέρι μπορεί να κοιμηθεί και 3 ώρες. Αρα αναπληρώνει τον ύπνο του.

Το καθε παιδάκι χρειάζεται διαφορετικές ώρες. Αφού νυστάζει αστον να κοιμηθεί. Το θεμα θα ήταν αν δεν κοιμότανε.

κι εμενα νορμαλ μου φαινεται, ειδικα αν ξυπναει ενδιαμεσα τη νυχτα οπως λες 2-3 φορες...Παντως νομιζω πως εχει να κανει και με το παιδι. πχ η μεγαλη μου κορη χωρις να ξυπναει ενδιαμεσα κοιμοταν 23.00-11.00πμ και μετα το φρουτο κατα τις μια εριχνε αλλη μια ωριτσα και το απογευμα 5-7 αλλον εναν υπνακο.... η μικρη κοιμαται αν την αφησεις και δε την ενοχλησει τιποτα εως και 14 ωρες συνεχομενα(!!!!) αν εχει ξεθεωθει τη προηγουμενη μιας και μπορει να μεινει ξυπνια χωρις καθολου μεσημεριανο η απογευματινο υπνο...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

εμείς μέχρι τώρα έχουμε το εξής πρόγραμμα. κοιμάται στις 9 το βράδυ. Στις 6 πίνει γάλα και κοιμάται μέχρι τις 8. Μετά θα κοιμηθεί καμια ώρα στις 11:30 και το μεσημέρι πάλι ένα δίωρο.

Αν για καποιο λόγο δεν κοιμηθεί το πρωί, το μεσημέρι μπορεί να κοιμηθεί και 3 ώρες. Αρα αναπληρώνει τον ύπνο του.

Το καθε παιδάκι χρειάζεται διαφορετικές ώρες. Αφού νυστάζει αστον να κοιμηθεί. Το θεμα θα ήταν αν δεν κοιμότανε.

ακριβως το ίδιο ωραριο εχουμε και εμεις με εσας απλα το εχουμε μονο σ/κ,γιατι καθημερινα παμε παιδικο και ξυπναμε 6

Αν ανησυχείς πραγματικά και δεν είναι στα πλαίσια της συζήτησης συμβουλέυσου ένα παιδίατρο αναπτυξιολόγο. Εάν το παιδί είναι εντάξει σε όλα τα στάδια ανάπτυξης για την ηλικία του προφανώς δεν έχει σημασία πόσο κοιμάται. Από γνώμες ο καθένας θα σου πει τη δική του προσωπική εμπειρία.

Ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου.....αφου υπαρχουν και καποια αλλα μωρακια που κοιμουνται αρκετα ηρεμησα,παρολαυτα θα το συζητησω και με τν παιδιατρο .....:lol::lol:

και εμενα ειναι 13 μηνων και θελει να κοιμαται συνεχεια!μολις ξυπνησει σε καμια ωρα παλι νυσταζει!συνηθως κοιμαται 2 φορες την ημερα και ολοκληρη τη νυχτα!και ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε ειναι φυσιολογικο!εχουν αναγκη τον υπνο γιατι ειναι ακομη μικρα!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

γεια σε ολες τις μανουλες..εχω και εγω μια κορουλα 5μιση μηνων η οποια τωρα πια δεν σηκωνετε να φαει το βραδυ και ενω κοιμοταν σερι εχει τωρα καποιες μερες που κανει ανυσηχω υπνο.και το πρωι που θα σηκωθει θα φαει και θα θελει παλι να ξανακοιμηθει μεχρι να ξαναξυπνησει να φαει να κατσει λιγο και μετα θελει παλι να κοιμηθει..το βλεπετε φυσιολογικο?

Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 22-10-11:D

καλημερα και απο εμενα η μικρη μου απο μικρη κοιμαται συνεχεια εκτος απο οταν ημερων που την ξυπναγα καθε τρεις ωρες..αλλα ακομα και τοτε το πολυ να εχει ξυπνησει μονη της 2-3 φορες τωρα που ειναι 4 1/2 σηκωνεται 8 τρωει και μετα απο μια δυο ωρες κοιμαται και αυτο το κανει ολη μερα καθε μερα..δεν θεωρω οτι δεν ειναι φυσιολογικο αφου μια χαρα ειναι το βαρος της και παραπανω θα ελεγα 8500 69 ποντους..απλα ισως ειμαι τυχερη..να πω οτι υπαρχουν και μερες που δεν κοιμαται μεχρι το επομενο γευμα αλλα σπανια..

N2dVp2.png

Τι σκατα τους κανετε και κοιμουνται τοσες ωρες??????????????Θελω κι εγω.....:(:(:(

Την ιδια απορια έχω κι εγω. Η μικρη είναι 12.5 μηνων και το προγραμμα της είναι το παρακάτω:

7.00: ξύπνημα

12- 13 (περίπου): υπνος για καμια ωρα

20.30 (περίπου): βραδυνος υπνος

Το βράδυ ξυπνάει κανα 2 φορές για γάλα, αλλά για λίγο

Ολη μέρα στο πόδι!

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!