Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..........

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,

εχς το εξης θεμα εχω πονους περιοδου χαμηλα αλλαοχι καθε μερα και συνηθως τα βαδια οταν ξεκηνησε πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να παιρνω yutopar καθε 6 ωρες απο μισο παιρνω και μαγνυσιο απο την αρχη της εγθμοσινης. Το yutopar το επερνα για 4 μερεσ μετα το σταματησα γιατι δεν πονουσα και μου ειπε και ο γιατροσ αν πονεσω παλι να το παρω. Την Δευτερα ειχα παλι πονους και πηρα μισο yutopar ana 6 ωρες. Ε λεω μαλλον ειναι συσπασεισ αλλα η κοιλια μου δεν σκληρενη και πολυ ωτοθαλετα ρε παιδη μου . Εχθεσ πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι ειμαι καθαρη και δεν βλεπει συσπασεισ ολα καλα ειναι οποτε μου ειπε αν δεν πονας αλλο σταματα το yutopar οταν ποναω να το παιρνω οποτε τα σταματησα σημερα το πρωι ξυπναω παλι πονοσ αλλο οχι εντονος μου κραταει και 2-3 ωρεσ . Εγω τωρα τι να κανω το μυαλο μοθ σταματαει προσπαθω να σκεφτωμαο θετικα............ Α βαζω και ενεση καθε μερα αντιποικτικεσ. εχει περασει καποια κατι αναλογο .............

Sorry gia to terstio keimeno koritsia.

Διαφημίσεις

Να σε ρωτησω κατι....οταν παιρνεις τα yutopar δεν σε ποναει καθολου?Γιατι τα παιρνω κι εγω για τις συσπασεις.Γιατι αν ισχυει προφανως εχεις συσπασεις!Καταλαβαινεις τι εννοω ετσι δεν ειναι?

Δεν εχει σημασια που δεν αισθανεσαι την κοιλια σου σκληρη ..ουτε εγω το αισθανομουν (ενω ειχα συσπασεις)

Επισης στις μικρες εβδομαδες οι συσπασεις δεν ανιχνευονται ευκολα απο τα μηχανηματα

Να προσεχεις να ξεκουραζεσαι οσο περισσοτερο γινεται και ολα θα πανε καλα!! Αν ειχες επαφες καλο ειναι να τις σταματησεις τελειως!

Μην πιανεις πολυ την κοιλια σου γιατι αρκετοι γιατροι υποστηριζουν οτι επιδεινωνουν τις ηδη υπαρχουσες συσπασεις

p7z6p3.pngsQqep3.png

Α!Ξεχασα να σου πω οτι τις συσπασεις τις εχω απο την 5η εβδομαδα ειμαι τωρα στην 24η και η κοιλια μου εχει πετρωσει μονο μια φορα.Και ισχυει οτι δεν κανει να τη χαιδευεις γιατι προκαλουνται συσπασεις εχει δικιο η marchalina

Διαφημίσεις

ττις μερεσ που τα επερνα ενιωθα καλητερα αλλα να σου πω την τριτη για παραδειγμα πονουσα για καμια ωριτσα το βαρδυ αλλα ειχα παρει το χαπι καπιεσ ωρεσ πριν και μετα την τεταρτη χθεσ δηλαδη ολη μερα τιποτα πηγα και στον γιατρο και μοθ λει μια χαρα εισαι ε και δεν πηρα το χαπι το βραδυ και σημερα τπ πρωι ειχα πονακια αλλα τςρα ειμαι καλα τι να πω δεν ξερω ........... Εσυ εχεισ τετοι ειδους πονουσ?

Λοιπον...εγω ενιωθα απο την αρχη κατι τσιμπιματακια δεξια και αριστερα και ο γιατρος μου ειπε οτι ητν συσπασεις και μου εδωσε utrogestan μεχρι και την αυχενικη δηλ. μεχρι και την 13η εβδομαδα μετα ξεκινησα το μαγνησιο και το τελευταιο μηνα εχω κατι πονακια αριστερα στον αφαλο τα οποια επεκταθηκαν μια φορα και στα δεξια αλλα μονο οταν περπαταω εξω, στο σπιτι δεν με εχει πιασει ποτε.Βεβαια πινω και κατι φυτικο μηπως ειναι το εντερο μου γιατι εχω και σπαστικη κολιτιδα.Αυτο που μου εχει πει ο γιατρος μου ειναι οτι δεν πρεπει να εχουμε πονους περιοδου οι οποιοι να φευγουν και να ερχονται!!!!Σιγουρα ομως χρειαζεται ξεκουραση!!!

δεν το ηξερα αυτο οτι δεν κανει να την χαιδευεις τωρα το ακουω θα σταματησω λοιπν να το κανω αυτο. Εμενα τωρα μου ξεκινησαν αυτοι οι πονοι αλλα δεν τους εχω καθε μερα............. αλλα ειναι ρε πονουσ περιοδου ξεκουραζωμαι πολυ ο γιατροσ μοθ ειπε ολα καλα εχς και θρομβοφιλια τι να πω ρε κοριτσια υπομονη αν δω οτι ποναω πολη θα παρω παλι τα yutopar τι αλλο να κανω παιρνω και μαγνυσιο 2 φορεσ την ημερα......

Εγω παιρνω 3 μαγνησιο την ημερα και μισο yutopar ανα 4ωρο.Γιατι δεν ξεκινας να το παιρνεις σε καθημερινη βαση κι εσυ?Σε συνεννοηση με το γιατρο σου φυσικα!!Ετσι δοκιμαστικα!!!Κακο δεν κανει!!!

Διαφημίσεις

ναι το σκεφτηκα και εγω αυτο να το παιρνω καθημερινα μισο καθε εξι ωρες, παντως μου ειπε να τον ενημερωνω οταν παιρνω το yutopar οποτε αν με πιασει σημερα πονος θα τον παρω τηλ. και του πω αν γινεται να το παιρνω καθε μερα. Στις 2 μαρτιου εχω και την Β επιπεδου μπορει να δουμε εκει κατι καλητερα. Εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι?θα παιρνεισ το χαπι μεχρι το τελος?

Ειμαι στην 24η εβδομαδα.Δεν ξερω αν θα το παιρνω μεχρι το τελος!Λογικα οχι γιατι αυτο το χαπι ειναι τοκολυτικο δηλ.καθυστερει τον τοκετο και οταν ερθει με το καλο εκεινη η ωρα δεν θελουμε προφανως κατι τετοιο!!!Σιγουρα μεχρι τελος του μηνα θα το παιρνω που εχω ραντεβου με το γιατρο μου μετα αναλογος τι θα μου πει.Το φυτικο που πινω σε σκονη μου το εχει δωσει για να σιγουρευτουμε αν ειναι συσπασεις η οχι!!Αν για παραδειγμα ειναι το εντερο μου θα σταματησω το χαπι!!!!Περιμενω νεα σου μετα τη β επιπεδου.Σου ευχομαι να πανε ολα super και να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Καλημέρα,

Είμαι καινούργια στο forum. Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 3 ετών και είμαι στην 21η εβδομάδα στο δεύτερο.

Οι πόνοι κατά τον γιατρό μου είναι φυσιολογικότατοι αρκεί να είναι συνεχείς και όχι επαναλαμβανόμενοι. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα εντονότατους πόνους στην κοιλιά (σαν να με σφίγγουν τα ρούχα μου), παράλληλα πόνους στην μέση και τσιμπήματα απο κάτω (καταλαβαίνετε που...). Το καλοκαίρι πέρασα απο μια ατελή αποβολή και επίσης όταν με έπιασαν οι πόνοι γέννας της κόρης μου (παρόλο που είχα προγραμματίσει για καισαρική λόγω του ιού των κονδυλωμάτων) πέρασα απο παρόμοιους πόνους , οπότε απο ότι καταλαβαίνετε ότι φοβήθηκα τρομερά.

Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο και μου είπε ότι αν οι πόνοι είναι συνεχείς να πάρω ένα depon, αν είναι επαναλαμβανόμενοι να πάω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς ήταν συνεχείς και έτσι δεν πήγα (αν και για να είμαι ειλικρινής μόλις μου είπε για επαναλαμβανόμενους πόνους, νόμιζα ότι οι πόνοι επαναλαμβάνονται). Πήγα και μετά απο 2 μέρες να με δει (είναι νοσοκομειακός γιατρός και επειδή είμαι γκαντέμω ήταν σε άδεια!!!!) και μου είπε ότι όλα είναι καλά και να μην ανησυχώ.

Όταν τον ρωτούσα επίμονα για ποιό λόγο πονάω (οι πόνοι στην κοιλιά ισχύουν μέχρι και σήμερα) μου είπε ότι ανοίγει η μήτρα. Βέβαια στην κόρη μου δεν είχα τέτοια προβλήματα και πιστεύω ότι μπορεί να με τραβάνε και τα εσωτερικά ράμματα της προηγούμενης καισαρικής (δεν ξέρω αν μπορεί να εφίσταται κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση).

Το θέμα είναι πάντως να μην ανησυχείς αφού οι πόνοι σου δεν έχουν περιοδικότητα (π.χ. να επαναλαμβάνονται ανά 10 λεπτά).

Ελπίζω να σε βοήθησα....

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Εχω κι εγω κατι πονακια χαμηλα(ειμαι στην 24η εβδομαδα) αριστερα σαν τσιμπιματακια κι εμενα ο γιατρος μου εχει πει οτι ειναι η μητρα που μεγαλωνει αν και τα ειχα απο την αρχη αυτα τα πονακια, με τη μονη διαφορα οτι τα ειχα στη δεξια πλευρα πεισσοτερο.Το οτι δεν τα ειχες στη κορη σου δεν σημαινει τιποτα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.Για τους πονους συμφωνω απολυτα οταν ειναι περιοδικοι πρεπει να ανησυχουμε.

ευχαριστω ρε κοριτσια ελπιζω να πανε ολα καλα παντως δεν ειναι καθε δεκα λεπτα οταν ποναω, ποναω για 1-2 ωρες μαλλον μεγαλωνει η πεταλουδιτσα μου..........πηρα και το γιατρο και ειπα μηπωσ να επερνα τα χαπια για ενα χρονικο διστημα για να μην τα σταματαω και μετα τα ξαναρχιζω λογω πονου τωρα περιμενμεω νεα του..............θα τα πουμε ξανα...........

καλα να μας πανε ολα.............

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Είμαι καινούργια στο forum. Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 3 ετών και είμαι στην 21η εβδομάδα στο δεύτερο.

Οι πόνοι κατά τον γιατρό μου είναι φυσιολογικότατοι αρκεί να είναι συνεχείς και όχι επαναλαμβανόμενοι. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα εντονότατους πόνους στην κοιλιά (σαν να με σφίγγουν τα ρούχα μου), παράλληλα πόνους στην μέση και τσιμπήματα απο κάτω (καταλαβαίνετε που...). Το καλοκαίρι πέρασα απο μια ατελή αποβολή και επίσης όταν με έπιασαν οι πόνοι γέννας της κόρης μου (παρόλο που είχα προγραμματίσει για καισαρική λόγω του ιού των κονδυλωμάτων) πέρασα απο παρόμοιους πόνους , οπότε απο ότι καταλαβαίνετε ότι φοβήθηκα τρομερά.

Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο και μου είπε ότι αν οι πόνοι είναι συνεχείς να πάρω ένα depon, αν είναι επαναλαμβανόμενοι να πάω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς ήταν συνεχείς και έτσι δεν πήγα (αν και για να είμαι ειλικρινής μόλις μου είπε για επαναλαμβανόμενους πόνους, νόμιζα ότι οι πόνοι επαναλαμβάνονται). Πήγα και μετά απο 2 μέρες να με δει (είναι νοσοκομειακός γιατρός και επειδή είμαι γκαντέμω ήταν σε άδεια!!!!) και μου είπε ότι όλα είναι καλά και να μην ανησυχώ.

Όταν τον ρωτούσα επίμονα για ποιό λόγο πονάω (οι πόνοι στην κοιλιά ισχύουν μέχρι και σήμερα) μου είπε ότι ανοίγει η μήτρα. Βέβαια στην κόρη μου δεν είχα τέτοια προβλήματα και πιστεύω ότι μπορεί να με τραβάνε και τα εσωτερικά ράμματα της προηγούμενης καισαρικής (δεν ξέρω αν μπορεί να εφίσταται κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση).

Το θέμα είναι πάντως να μην ανησυχείς αφού οι πόνοι σου δεν έχουν περιοδικότητα (π.χ. να επαναλαμβάνονται ανά 10 λεπτά).

Ελπίζω να σε βοήθησα....

Τι πονους εχεισ εσυ σαν περιοδος η ΄κατι πιο απαλο και καθε μερα μια φορα η φεβγουνε για μια δυο ωρες και μετα ξανα το βραδυ η την επομενη μερα...........Εμενα τωρα μου ειπε ο γιατρος να παρω για 10ΜΕΡΕΣ το yutopar και βλεπουμε

Έχω 2 ειδών πόνους στην κοιλιά. Μερικές φορές είναι σαν περιόδου (το πρώτο τρίμηνο ήταν πιο συχνοί αυτοί, ενώ τώρα τέτοιου είδους πόνους έχω ανά 3-4 μέρες), αλλά οι πιο συχνοί τώρα είναι σαν να με σφίγγουν τα ρούχα μου(εννοείται ότι δεν φοράω σφικτά ρούχα!!!). Τους έχω κάθε μέρα άλλοτε κρατάνε όλη τη μέρα, άλλοτε για κανά δυο ώρες.

Μην ανησυχείς. Όπως μου είπε και ο γιατρός μου το κακό είναι να έχουν περιοδικότητα, σαν της γέννας, γιατί φαντάζομαι ότι αυτές είναι οι συσπάσεις που προκαλούν τον τοκετό.

Εμένα με ανησύχησε ότι ήταν μια γενικότερη κακουχία που περιλάμβανε πόνο στην κοιλιά, πόνο στη μέση και ενοχλήσεις "απο κάτω" (σαν τις αρχικές για να ξεκινήσει η διαστολή). Μια ειδικευόμενη μου είπε ότι μπορεί να είναι το έντερο και ο πόνος του να αντανακλάται, αφού το μωρό είναι μια χαρά.

Για τα χάπια που λες να ξεκινήσεις, δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες μήπως και μαλακώσει ο πόνος. Αυτό που πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση πάντως είναι να ξεκουραστείς και να μην αγχώνεσαι. Ξέρω ότι ειδικά το άγχος δεν ελέγχεται, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να χουζουρεύεις λίγο περισσότερο!!!!Πίστεψέ με, όταν με το καλό γεννηθεί το αγγελούδι σου θα βρίζεις τον εαυτό σου που δεν κοιμόσουν πριν!!!!!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Εχω κι εγω κατι πονακια χαμηλα(ειμαι στην 24η εβδομαδα) αριστερα σαν τσιμπιματακια κι εμενα ο γιατρος μου εχει πει οτι ειναι η μητρα που μεγαλωνει αν και τα ειχα απο την αρχη αυτα τα πονακια, με τη μονη διαφορα οτι τα ειχα στη δεξια πλευρα πεισσοτερο.Το οτι δεν τα ειχες στη κορη σου δεν σημαινει τιποτα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.Για τους πονους συμφωνω απόλυτα οταν ειναι περιοδικοι πρεπει να ανησυχουμε.

Αυτά τα τσιμπηματάκια τα είχα στην αρχή και θυμάμαι ότι ρώτησα όταν έκανα το τεστ επιπέδου Α και μου είπε ότι ανοίγουν οι σύνδεσμοι της μήτρας.

Έχεις δίκιο, απλά φοβάμαι επειδή τον Ιούνιο είχα μια παλλίνδρομη (δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά) κύηση και γενικά πέρασα πολύ δύσκολα και σωματικά (ήθελα να αποβάλλω για να μην μου το σκοτώσουν) και ψυχολογικά (ακόμα όταν το σκέφτομαι δακρύζω). Φαντάσου ότι μέχρι να το "ακούσω" (το μωράκι μου έκανε αισθητή την παρουσία του την Παρασκευή που πέρασε...κοινώς στην 20η εβδομάδα) κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό η πρώτη ερώτηση που του έκανα με το που έβαζε τον υπέρηχο στην κοιλιά μου ήταν "ΖΕΙ;".

Ευτυχώς είναι εδώ και μάλιστα τώρα κουνιέται!!!!!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Έχω 2 ειδών πόνους στην κοιλιά. Μερικές φορές είναι σαν περιόδου (το πρώτο τρίμηνο ήταν πιο συχνοί αυτοί, ενώ τώρα τέτοιου είδους πόνους έχω ανά 3-4 μέρες), αλλά οι πιο συχνοί τώρα είναι σαν να με σφίγγουν τα ρούχα μου(εννοείται ότι δεν φοράω σφικτά ρούχα!!!). Τους έχω κάθε μέρα άλλοτε κρατάνε όλη τη μέρα, άλλοτε για κανά δυο ώρες.

Μην ανησυχείς. Όπως μου είπε και ο γιατρός μου το κακό είναι να έχουν περιοδικότητα, σαν της γέννας, γιατί φαντάζομαι ότι αυτές είναι οι συσπάσεις που προκαλούν τον τοκετό.

Εμένα με ανησύχησε ότι ήταν μια γενικότερη κακουχία που περιλάμβανε πόνο στην κοιλιά, πόνο στη μέση και ενοχλήσεις "απο κάτω" (σαν τις αρχικές για να ξεκινήσει η διαστολή). Μια ειδικευόμενη μου είπε ότι μπορεί να είναι το έντερο και ο πόνος του να αντανακλάται, αφού το μωρό είναι μια χαρά.

Για τα χάπια που λες να ξεκινήσεις, δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες μήπως και μαλακώσει ο πόνος. Αυτό που πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση πάντως είναι να ξεκουραστείς και να μην αγχώνεσαι. Ξέρω ότι ειδικά το άγχος δεν ελέγχεται, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να χουζουρεύεις λίγο περισσότερο!!!!Πίστεψέ με, όταν με το καλό γεννηθεί το αγγελούδι σου θα βρίζεις τον εαυτό σου που δεν κοιμόσουν πριν!!!!!

καλημερα,

ξεκουραζωμαι δεν κανω τιποτα αλλο. τα χαπια τα πηρα απο χθεσ αλλα το βραδυ ειχα παλι πονακια και με πιανει μονο τη νθχτα και δεν μπορω να κοιμαμαι σημερα ποθ μηλησα με το γιατρο μοθ ειπε να παρω μισο υποθετο την ημερα μεχρι την δεθτερα ειναι για το εντερο να σοθ πω πολυ χαπι βρε παιδι μου βεβαια εγω εχω και θρομβοφιλια οποτε ξερεισ ενα παραπανω θελει προσοχη. παντως εμενα ειναι πονοι περιοδου η και κατι δαν να με παταει αλλα διαρκουν 2-3 ωρες και οχι καθε μερα αν τωρα αυτο αλλακη στην πορεια δεν ξερω. οσο για το υποθετο θα δω τι θα κανω. αντε καλα να ειμαστε και παντα με χαμογελα οσο μπορουμε.

Κοριτσια και εγω ειμαι στον 5ο μηνα και πριν μια βδομαδα πηγα στον γιατρο γιατι πετρωσε 1-2 φορες η κοιλια μου...μου εδωσε μαγνησιο και μου ειπε να μην ανησυχω καθολου...εχω κ εγω καπου καπου πονακια περιοδου οπωτε μαλλον ειναι φυσιολογιοκο....καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!ειμαι κ καινουργια στο φορουμ:)

Αυτά τα τσιμπηματάκια τα είχα στην αρχή και θυμάμαι ότι ρώτησα όταν έκανα το τεστ επιπέδου Α και μου είπε ότι ανοίγουν οι σύνδεσμοι της μήτρας.

Έχεις δίκιο, απλά φοβάμαι επειδή τον Ιούνιο είχα μια παλλίνδρομη (δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά) κύηση και γενικά πέρασα πολύ δύσκολα και σωματικά (ήθελα να αποβάλλω για να μην μου το σκοτώσουν) και ψυχολογικά (ακόμα όταν το σκέφτομαι δακρύζω). Φαντάσου ότι μέχρι να το "ακούσω" (το μωράκι μου έκανε αισθητή την παρουσία του την Παρασκευή που πέρασε...κοινώς στην 20η εβδομάδα) κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό η πρώτη ερώτηση που του έκανα με το που έβαζε τον υπέρηχο στην κοιλιά μου ήταν "ΖΕΙ;".

Ευτυχώς είναι εδώ και μάλιστα τώρα κουνιέται!!!!!

Λυπαμαι παρα πολυ για το μωρακι που εχασες αλλα ο Θεος σου εστειλε το αδερφακι του.Λοιπον ....να σε ρωτησω κατι ...μετα το περιστατικο που ειχες ο γιατρος δεν σου εδωσε προληπτικα κατι?Για παραδειγμα utrogestan η κατι αλλοα?

Λυπαμαι παρα πολυ για το μωρακι που εχασες αλλα ο Θεος σου εστειλε το αδερφακι του.Λοιπον ....να σε ρωτησω κατι ...μετα το περιστατικο που ειχες ο γιατρος δεν σου εδωσε προληπτικα κατι?Για παραδειγμα utrogestan η κατι αλλοα?

Καλημέρα!

Σε ευχαριστώ πολύ...Όχι δεν μου έδωσε τίποτα (ίσως επειδή έχω ήδη ένα παιδί και σκέφτηκε ότι δεν έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα). Όταν τον είχα ρωτήσει τι φταίει μου είχε πει ότι ήταν τυχαίο γεγονός και να σταματήσω γενικά να αγχώνομαι και να στεναχωριέμαι...(δεν ξέρω πώς με καταλαβαίνει, αλλά όντως δεν είμαι καλά εδώ και πολύ πολύ καιρό...)

Αυτό που με φόβισε εμένα ήταν μήπως επειδή είχα ζάχαρο κύησης (χωρίς όμως να μου πει να το παρακολουθώ, απλά μου είχε πει να κόψω τις μακαρονάδες, τα ψωμιά και τα γλυκά) στο Σηλιάκι μου (είχα πάρει 32 κιλά, πώς να μην κάνω ζάχαρο!) επηρέασε και έχασα το προηγούμενο και μου είχε πει ότι τίποτα απο αυτά δεν είναι αποδεδειγμένο και να μην ανησυχώ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι εγώ ανησυχούσα επειδή είχα ζήσει την παλλίνδρομη και επειδή διάβαζα ότι το ζάχαρο κύησης ευθύνεται για παλλίνδρομες κυήσεις.

Μπορεί όμως να μην είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα (για αυτό δεν μου είχε πει να μετριέμαι και να κάνω συγκεκριμένη διατροφή), ή δεν ξέρω....

Σου έχει τύχει και εσένα να χάσεις παιδάκι; Είναι μαρτύριο...το ξέρω ότι με λυπήθηκε ο Θεός γιατί το έχω πάρει πολύ άσχημα και ούτε ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ...

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Κοριτσια και εγω ειμαι στον 5ο μηνα και πριν μια βδομαδα πηγα στον γιατρο γιατι πετρωσε 1-2 φορες η κοιλια μου...μου εδωσε μαγνησιο και μου ειπε να μην ανησυχω καθολου...εχω κ εγω καπου καπου πονακια περιοδου οπωτε μαλλον ειναι φυσιολογιοκο....καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!!ειμαι κ καινουργια στο φορουμ:)

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!Και καλώς ήρθες!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

καλημερα,

ξεκουραζωμαι δεν κανω τιποτα αλλο. τα χαπια τα πηρα απο χθεσ αλλα το βραδυ ειχα παλι πονακια και με πιανει μονο τη νθχτα και δεν μπορω να κοιμαμαι σημερα ποθ μηλησα με το γιατρο μοθ ειπε να παρω μισο υποθετο την ημερα μεχρι την δεθτερα ειναι για το εντερο να σοθ πω πολυ χαπι βρε παιδι μου βεβαια εγω εχω και θρομβοφιλια οποτε ξερεισ ενα παραπανω θελει προσοχη. παντως εμενα ειναι πονοι περιοδου η και κατι δαν να με παταει αλλα διαρκουν 2-3 ωρες και οχι καθε μερα αν τωρα αυτο αλλακη στην πορεια δεν ξερω. οσο για το υποθετο θα δω τι θα κανω. αντε καλα να ειμαστε και παντα με χαμογελα οσο μπορουμε.

Σε καταλαβαίνω, πολλά χάπια...

Για τη θρομβοφιλία δεν ξέρω τίποτα.Ελπίζω να μην επηρεάζει την εγκυμοσύνη σου και έχεις περισσότερους πόνους. Είναι αυτή η πάθηση που πρέπει να κάνεις ενέσεις στην κοιλιά;

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Σε καταλαβαίνω, πολλά χάπια...

Για τη θρομβοφιλία δεν ξέρω τίποτα.Ελπίζω να μην επηρεάζει την εγκυμοσύνη σου και έχεις περισσότερους πόνους. Είναι αυτή η πάθηση που πρέπει να κάνεις ενέσεις στην κοιλιά;

Ναι πρεπει να κανω καθε μερα ενέσεις στην κοιλια μεχρι να γεννησω και μετα ακομη ενα μηνα................. ολα καλα να μασ πανε