Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μικρη χοριακη και εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.Ειναι η πρώτη μου φορα που γραφω στο φορουμ αν και παρακολουθω καιρο τις συζητησεις σας.

Προσπαθω σχεδον 3 χρονια με τον αντρα μου για μωρακι και χθες,στις 28 μερες του κυκλου μου, κατι με ετρωγε κ εκανα ενα τεστ φαρμακειου που βγηκε θετικο.Δεν πιστευα στα ματια μου.Εκανα αμεσως χοριακη που βγηκε ομως πολυ μικρη.Θα ξανακανω σε 2 μερες.Πειτε μου,απο δικη σας εμπειρια ,υπάρχει περιπτωση να ερθει επιτελους αυτο το μωρακι που τοσο θελω με χοριακη 23;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα την πρώτη χοριακή με πέντε μέρες καθυστέρηση (με κύκλο 30 ημερών) και ήταν 100. Για πέντε μέρες καθυστέρηση ήταν χαμηλό. Όμως ο γυναικολόγος μου είπε αν διπλασιαστεί μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη. Όπως και ήταν και τώρα είμαι στην 22η ενδομάδα.

Οπότε επανέλαβε την εξέταση και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ χθες μια μερα πριν καν εχω καθυστερηση (εχω κυκλο 26 ημερων)

εκανα χοριακη και βγηκε 14.

Λογικα ειμαι εγγυος στις 3,5 βδομαδες

και μενα μικρη μου φαινεται η χοριακη μου αλλα δε νομζω να σημαινει κατι αυτο αρκει να διπλασιαζεται απο οσο ξερω κανονικα.

Οποτε κοριτσια μην αγχωνομαστε ολα καλα θα πανε

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Ευχομαι ολα καλα να σας πανε!

Πριν λιγο πηρα τα αποτελεσματα της νεας χοριακης κ ανεβηκε στο 69,5.Κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι ισως προκειται για μια καθυστερημενη συλληψη κ ανεβηκε πολυ καλα!:P

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Ευχομαι ολα καλα να σας πανε!

Πριν λιγο πηρα τα αποτελεσματα της νεας χοριακης κ ανεβηκε στο 69,5.Κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι ισως προκειται για μια καθυστερημενη συλληψη κ ανεβηκε πολυ καλα!:P

Τέλεια!

Καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ χθες μια μερα πριν καν εχω καθυστερηση (εχω κυκλο 26 ημερων)

εκανα χοριακη και βγηκε 14.

Λογικα ειμαι εγγυος στις 3,5 βδομαδες

και μενα μικρη μου φαινεται η χοριακη μου αλλα δε νομζω να σημαινει κατι αυτο αρκει να διπλασιαζεται απο οσο ξερω κανονικα.

Οποτε κοριτσια μην αγχωνομαστε ολα καλα θα πανε

Ολα καλα θα μας πανε! Μαζι ξεκιναμε ενα ομορφο ταξιδι!:wink:

Διαφημίσεις

Κι΄εμένα η πρώτη μου χοριακή ήταν 24 (μετά απο εξωσωματική όμως) ΄και όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά.

Με το καλό σου εύχομαι!!!

Σ΄ευχαριστω για τις ευχες κ το κουραγιο που μου΄δωσες!:-)

Κορίτσια όλα καλά θα πάνε. Μικρή ή μεγάλη αρκεί να πολλαπλασιάζεται. Στο γιο μου με 4 ημέρες καθυστέρηση είχα 206 χοριακή και όλα πήγαν καλά και πριν 4 μήνες 1 ημέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα 680 και όλα πήγαν χάλια....

Με το καλό τα μωράκια σας!!!!!!

Καλημέρα κι από εμένα! Χθες έκανα ένα τεστ clearblue και βγήκε θετικό. Έτσι λοιπόν το απόγευμα πήγα και για χοριακή. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό με την τιμή της χοριακής στο 45. Κανονικά περίμενα να αδιαθετήσω αύριο 19/2 αλλά επειδή κατάλαβα τις αλλαγές είπα να δω τι γίνεται! Τώρα 8α ξανακάνω χοριακή την ερχόμενη Πέμπτη για να δούμε με τι ρυθμούς αυξάνεται. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχω από προχθές το βράδυ κάτι πονάκια χαμηλά στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου. Αλλά λέω να μην ανησυχήσω. Καλά δεν κάνω??

Καλημέρα κι από εμένα! Χθες έκανα ένα τεστ clearblue και βγήκε θετικό. Έτσι λοιπόν το απόγευμα πήγα και για χοριακή. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό με την τιμή της χοριακής στο 45. Κανονικά περίμενα να αδιαθετήσω αύριο 19/2 αλλά επειδή κατάλαβα τις αλλαγές είπα να δω τι γίνεται! Τώρα 8α ξανακάνω χοριακή την ερχόμενη Πέμπτη για να δούμε με τι ρυθμούς αυξάνεται. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχω από προχθές το βράδυ κάτι πονάκια χαμηλά στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου. Αλλά λέω να μην ανησυχήσω. Καλά δεν κάνω??

εννοειτε πως δεν πρέπει ν'ανησυχεις γιατι αυτα τα πονάκια θα τα έχεις στην αρχή.Εγω να φανταστείς είχα τόσους έντονους πόνους που πήρα και 2 mesulid,χωρις βέβαια να ξερω οτι είμαι έγκυος.Βέβαια και κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα τέτοια πονάκια αλλα δικαιολογούνται αφου μεγαλώνει η μήτρα....

Καλή εγκυμοσύνη κορίτσια και μην φοβάστε τιποτα.Εγω δεν την απόλαυσα γιατι πάντα φοβόμουν μήπως συμβεί κάτι,λες και αν ειναι να συμβεί θα μπορούσα να κάνω κάτι για να τ'αλλάξω.Να φανταστείτε ξυπνούσα το βράδυ και ενω το μικρό ηταν ήρεμο και δεν κουνιόταν μ'επιανε πανικός.Πίεζα την κοιλιά μου για να δω αν θα κουνηθεί.Επειτα πήγαινα στον γιατρό για υπέρηχο,ειδικά τους πρώτους μήνες που δεν το καταλάβανα και κάθε φορά που μου ακουμπούσε ο γιατρος τον υπέρηχο στην κοιλιά του έλεγα:γιατρέ ζει;Και μου έλεγε:χαλάρωσε κορίτσι μου.Τι άγχος είναι αυτο;

Γι'αυτο σας λέω απολαύστε το γιατι είναι απίστευτο συναίσθημα το να χτυπάν 2 καρδιές στο ίδιο σώμα...

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

K γω αισθανομαι πονους ποτε ποτε,αλλα ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα.Το εχω συζητησει κ με φιλες μου ,που ηταν προσφατα εγκυες.Να μην ανησυχεις.Ευχομαι να μας ερθουν ολα καλα.Εγω ξαναεκανα χοριακη σημερα κ ειναι 142!:-D

Διαφημίσεις

chrisa1980 πολυ αγχος ειχες κουκλα μου!Αλλα οπως βλεπω ολα πηγαν μια χαρα.Θα προσπαθησω να ακολουθησω τις συμβουλες σου.Παντως η αληθεια ειναι οτι, αν δεν ζησεις κατι, δεν μπορεις να ξερεις πως θα αντιδρουσες εσυ σε μια αναλογη περιπτωση.Φιλια!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Τα πονάκια συνεχίζουν και ραντεβού για χοριακή έχω πάλι την Πέμπτη. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το ότι είμαι έγκυος και αδυνατώ. Ήταν ο τρίτος μας μήνας προσπαθειών και πραγματικά δεν το περίμενα να τα καταφέρουμε. Πολλά συναισθήματα...περίεργα...αλλά ωραία..!! Άντε μακάρι να μας πάνε όλα καλά!! Καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες να έχουμε όλες μας! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Δεύτερο κοριτσάκι!!! και σε εσένα εύχομαι ένα υγιέστατο μωράκι!

Aμην Παναγια μου!

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια.Μηπως ξερει καμια σας.Εκανα κ σημερα χοριακη κ βγηκε 309. Ειναι λογικο να μου ζηταει ο γιατρος να κανω αλλες 2 χοριακες ως την Παρασκευη;Θα μου πιουν το αιμα πια.

Aμην Παναγια μου!

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια.Μηπως ξερει καμια σας.Εκανα κ σημερα χοριακη κ βγηκε 309. Ειναι λογικο να μου ζηταει ο γιατρος να κανω αλλες 2 χοριακες ως την Παρασκευη;Θα μου πιουν το αιμα πια.

Ναι αμέ! Ο δικός μου ήθελε να κάνω χοριακή και όταν ανέβηκε πάνω από 1000+ τότε έκανα υπέρηχο -πιο πριν δεν φαίνεται κάτι στον υπέρηχο έτσι μόνο από τις χοριακές βλέπουμε αν όλα πάνε καλά- (αν και τότε δεν είδαμε τπτ και ξαναέκανα χοριακή μετά από 2 μέρες πήγε 2000+ και τότε είδαμε και στο υπέρηχο το σάκο).

Μηπως γνωριζετε κανενα καλο γιατρο του εοππυ που να εχει ιατρειο απο ν.ιωνια κ πανω(β.προαστεια);

Δεν γνωρίζω γιατρό στην περιοχή σου (είμαι από επαρχία) αλλά θα σου έλεγα να μην πας έξω σε γυναικολόγο. Εγω θα πάω από τώρα στο νοσοκομείο να με αναλάβει εξαρχής ο γιατρος που θα με ξεγεννησει κιόλας. Είναι καλύτερα να έχει όλο το ιστορικό της εγκυμοσύνης σου αυτός που θα σε ξεγεννήσει.