Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τεστ αυτογνωσίας/ηθικής

Recommended Posts

Λοιπόν, έχουμε 5 χαρακτήρες: την κοπέλα, το βαρκάρη, το σοφό, τον άγριο και τον Ευρωπαίο.

Βάλτε τους σε σειρά προτεραιότητας, ξεκινώντας με αυτόν που θεωρείται καλύτερο/συμπαθείτε περισσότερο.

Ήταν μια κοπέλα, η οποία ήταν ερωτευμένη με έναν ευρωπαίο που ζούσε σε ένα νησί. Επειδή ήθελε να πάει να τον δει, πήγε και βρήκε το βαρκάρη και του είπε να την περάσει απέναντι. Ο βαρκάρης δέχτηκε, αλλά για αντάλλαγμα της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της.

Η κοπέλα απελπίστηκε και πήγε να ζητήσει τη γνώμη του σοφού. Ο σοφός της λέει "Αφού τον αγαπάς και θέλεις τόσο πολύ να τον δεις, δέξου αυτό που λέει ο βαρκάρης, βγάλε τα ρούχα σου κι έτσι θα μπορέσεις να πας στον αγαπημένο σου". Οπότε η κοπέλα πάει στο βαρκάρη, βγάζει τα ρούχα της και την πάει στο νησί...

Μόλις κατέβηκε όμως στο νησί, έτσι όπως ήταν γυμνή, την είδε ένας άγριος ο οποίος ζούσε εκεί, ορμάει και τη βιάζει. Μέσα σε απόγνωση, η κοπέλα φθάνει στον αγαπημένο της, τον Ευρωπαίο. Εκείνος όμως την κατσαδιάζει γιατί τριγυρνούσε γυμνή και προκάλεσε τον άγριο, και την στέλνει πίσω.

Η κοπέλα γυρνάει και πάλι πίσω μες τη μαύρη δυστυχία γιατί την έδιωξε ο αγαπημένος της...

Οι ερμηνείες των επιλογών σας βρίσκονται λίγο πιό κάτω!

Μην κλέβετε, εντάξει;

:D

Έτοιμοι;

Σοφός (λογική)

Βαρκάρης (επάγγελμα & χρήμα)

Άγριος (ένστικτο, σεξ)

Ευρωπαίος (μέθοδος, παράδοση)

Κοπέλα (οικογένεια, έρωτας)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοπέλα, Σοφός , Βαρκάρης, Αγριος, Ευρωπαίος

Και εγώ απολύτως.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Για μένα πάντως βρε παιδιά χειρότερος είναι ο βαρκάρης γιατί εκμεταλλεύται την ανάγκη του άλλου για να ικανοποιήσει τη νοσηρη φαντασία του ...

Ο Ευρωπαίος είναι απλά ηλίθιος και επιπολαιος :lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ο καλυτερος απ' ολους ειναι ο αγριος γιατι ειναι και ο πιο ειλικρινης... Δρα με βασει τα ενστικτα του, δεν χρησιμοποιει δολο, δεν εκμεταλλευεται την αναγκη, δεν δινει λαθος συμβουλες κτλ κτλ... Μετα ερχεται η κοπελα που το μονο της λαθος ειναι οτι αγαπησε μια λερα... Με τους αλλους δεν θα ασχοληθω... :wink:

Συμφωνώ για τον άγριο .... αμφιταλαντεύτηκα αρκετά με αυτόν ... ίσως έπρεπε να τον βάλω σε καλύτερη θέση τον άμοιρο τον αδίκησα ..

Προσωπικά ο πιο ειλικρίνής μου φαίνεται ο σοφός γιατί συμβουλεύει με βάση τη λογική .... από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις του ...

Η κοπέλα πάλι ψιλοχαζούλα μου φαίνεται .... γιατί δεν έψαξε για άλλο βαρκάρη ... γιατί δεν νοίκιασε μόνη της μια βάρκα με κουπιά ... μου φταίει και αυτή κάπως δεν ξέρω ίσως δεν μου αρέσει το παθητικό του χαρακτήρα της ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λοιποοοοοον! Ειστε ενας ωραιος αντρας και οδηγειτε το σπορ διθεσιο αυτοκινητακι σας... Ριχνει καρεκλοποδαρα και σας πιανει φαναρι... Κατω απο μια σταση λεωφορειου βλεπετε την εξης τριαδα... Μια γριουλα 100 χρονων που εχει στραμπουληξει τον αστραγαλο της και σφαδαζει...χρηση αμεσης ιατρικής βοηθειας...Ενα φιλο σας που ειχατε χρονια να δειτε αλλα καποτε σας ειχε σωσει τη ζωή οταν σας καθισε στο λαιμο κοκκαλακι απο κοτοπουλο και μια σουπερ ντουπερ σεξι νεαρα που σας κοιταει ηδη με πολλα υποσχομενο βλεμμα... Θα ξυπνησει μεσα σας ο καλος Σαμαρειτης, ο ευγνωμων φιλος ή ο αντρας (που σημειωτεον εχει μηνες να δει χαρα στο προσκεφαλι του...)...

Για να σας δω...Υπενθυμιζω...το αμαξι ειναι διθεσιο...

Διθέσιο εε;;;

Λοιπόν λοιπόν!

Κατεβαίνω απ' το αυτοκίνητο, δίνω τα κλειδιά στον φίλο μου, φορτώνω τη γριούλα στη θέση του συνοδηγού και στέλνω τον παλιό κολλητό στο νοσοκομείο με τη γιαγιά.

Εγώ μένω στη στάση με το γκομενάκι.... το οποίο σίγουρα έχει συγκινηθεί απ' την καλή μου πράξη και μου την πέφτει επί τόπου!

Πώς με βρίσκετε;

Διθέσιο εε;;;

Λοιπόν λοιπόν!

Κατεβαίνω απ' το αυτοκίνητο, δίνω τα κλειδιά στον φίλο μου, φορτώνω τη γριούλα στη θέση του συνοδηγού και στέλνω τον παλιό κολλητό στο νοσοκομείο με τη γιαγιά.

Εγώ μένω στη στάση με το γκομενάκι.... το οποίο σίγουρα έχει συγκινηθεί απ' την καλή μου πράξη και μου την πέφτει επί τόπου!

Πώς με βρίσκετε;

Διαβασμενη... :lol::lol::lol::lol:

Διθέσιο εε;;;

Λοιπόν λοιπόν!

Πώς με βρίσκετε;

Διαβασμενη... :lol::lol::lol::lol:

Μπα... δεν το είχα ξανακούσει... μάλλον πλεονέκτρια θα με χαρακτήριζα!!! :lol::lol::lol: