Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρόβλημα με το μπάνιο

Recommended Posts

έχω ένα κοριτσάκι δύο μηνών και από την πρώτη φορά που δοκιμάσαμε να την κάνουμε μπάνιο 'έκλαιγε γοερά...έχετε καμία ιδέα για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και ν' αρχίσουμε να το ευχαριστιόμαστε;;;;;

Διαφημίσεις

Που την κανεις μπανιο?Κι εμενα ετσι εκλαιγε στην αρχη...φοβοταν.Ειχα αγορασει ενα ετσι υφασματινο στηριγμα με κλιση το εβαζα μεσα στο λεκανακι και τον εβαζα παω σε αυτο...ε σηκωνε τη γειτονια στο ποδι.Οτα μου εκοψε και σταματησα να του βαζω αυτο το πραγαμ μεσα στη μμανιερα και τον εβαζα να στηριζεται στο χερι μου σταματησαν και τα κλαμματα...πανω σε εκεινη τη βλακεια προφανως φοβοταν.

Α επισης για καποιο καιρο δεν τον εκανα καθολου στο μπανακι του...τον επλενα κατω απο τη βρυση.Και ετσι κλαιει?

Θα συμφωνησωβ και εγω με τη νικη. ΚΑι εγω τον εκανα μπανιο μεχρι 2 μηνων (ηταν μικρουλης) στο νιπτηρα στο χερι μου και ποτε δεν εκαλιγε και μια χαρα το ευχαριστιοταν. μΜετα τον εβαλα στο μπανιερακι κατευθειαν και ον στηριζα με το ενα χερι μου και με το αλλο τον επλενα. ειχα "συνθεσει" και ενα τραγουδακι τρομαρα μου και του το ελεγα και ολα καλα. να της μιλας γλυκα και με ενθουσιασμο για το μπανιο. επισης να εισαι εσυ ηρεμη οατν κανετε μπανιο για να της μεταδιδεις την ηρεμια σου.

μηπως κρυωνει γυμνουλι και γι' αυτο κλαιει; σκεψου το και αυτο. επισης μηπως βαζεις πολυ νερο ή πολυ λιγο νερο και φοβαται; χρειαζεται μια μετρια ποσοτητα νερου προς λιγη θα ελεγα. μηπως την κρυωνει το νερο η μηπως εινια πολυ ζεστο. κανε πειραματα με ολα αυτα και δες τι την πειραζει.

δυστυχως ουτε στο μπανακι, ουτε στο στηριγμα, ουτε στο νιπτηρα εχουμε επιτυχια!

δοκιμασα να δω αν κρυωνει...δεν κρυωνει, δοκιμασα πολυ νερο, λιγο νερο, τρεχουμενο νερο....παντα τσιριδα! απελπισια...

Αχ,σαν τον μεγάλο μου...ακόμα δε θέλει το μπάνιο...κλάμα,τσιρίδες και τώρα πλέον διαπραγματεύσεις είναι στο μενού:-(Δοκίμασα τα πάντα, αλλά τίποτα.Νομίζω πως από μωρό είχε άποψη επί του θέματος!

url]

url]

Διαφημίσεις

Λύση λύση άμεση δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω..Το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι ελπίδα χαχα.Λοιπόν ο μικρός μου και εμένα έτσι έκανε και με το μπάνιο και με το άλλαγμα και γενικότερα με το ντύσε-ξέντυσε.Σήκωνε τη γειτονιά στο πόδι, έκλαιγε τόσο πολύ που έλεγα θα μας ακούν και θα νομίζουν ότι το κακοποιούμε.Είχα δοκιμάσει τα πάντα για να δω τι του φταίει.Δεν έπιανε τίποτα απολύτως, απλά δεν γούσταρε!Ίσως λίγο με το να τον στηρίζω στο χέρι μου ηρεμούσε και αυτό όχι πάντα.Έκανα απλά υπομονή και ή έκανα το μπάνιο όσο πιο γρήγορα μπορούσα ή έμπαινα και εγώ μαζί στην μπανιέρα (ναι ναι) και κάναμε μπάνιο αγκαλίτσα!Γύρω στους 4 μήνες και εντελώς ξαφνικά σταμάτησε το κλάμμα και άρχισε να του αρέσει..τώρα πια προσπαθεί μόνος του να μπει μέσα στην μπανιέρα και όταν μπαίνει άντε να τον βγάλεις έξω!Υπομονή ίσως του περάσει:)

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Κι εμας το ιδιο.Τωρα που ειναι 4,5 μηνων αρχισε λιγο λιγο να του αρεσει.Πιο μπροστα με το που βγαζαμε ρουχα αρχιζε το πανιγυρη(το σκοτωσα).Ειχα δοκιμασει τα παντα.Στο νιπτυρα,στο λεκανακι,στο σαλονι μηπως ηταν το μπανιο πιο δροσερο αλλα τιποτα.Μελανιαζε απο το κλαμα.Μεχρι που φοβομουν να τον κανω μπανιο.Τωρα ομως μια χαρα.Κανε λιγο καιρο ακομα υπομονη και θα της περασει.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Η μικρή μου είναι 3 μηνών και τους δύο πρώτους μήνες ούρλιαζε στο μπάνιο. Είχα απογοητευτεί.Μετά την πήρε ο άντρας μου,έκλεισε την πόρτα,άρχισε να της μιλάει ήρεμα,γλυκά και συγχρόνως της έβγαζε τα ρουχαλάκια και σιγά σιγά την ακούμπησε στο μπανάκι και έκανε μπάνιο χωρίς να βγάλει κιχ. Αφού καθόμουν από έξω και περίμενα το ουρλιαχτό, αλλά πλήρης ησυχία.Αυτό έκανα και εγώ την επόμενη μέρα και από τότε δεν ξαναέκλαψε.