Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!

Recommended Posts

Και αυτη την φορα το ενιωθα οπως και την προηγουμενη και ετσι εχθες το βραδυ εκανα ενα self clear το οποιο βγηκε πολυ αχνο αλλα ΘΕΤΙΚΟ.... Το ηξερε ειμαι ξανα ΕΓΚΥΟΣ, τρελαθηκα απο χαρα, εκλαιγα απο ευτυχια αλλα ενιωσα και περιεργα, περιεργα για τον γιο μου που ειναι μονο 6 μηνων και δεν τον αφησα πολυ καιρο μονο του να εχει ολη την προσοχη μας, περιεργα για το μωρο στην κοιλιτσα μου που και αυτο λογω του μεγαλου δεν θα εχει τοση προσοχη στην εγκυμοσυνη και τελος φοβοαν ολα θα πανε καλα α;φου εχουν περασει μονο 6 μηνες και ο οργανισμος μου ειναι ταλαιπωρημενος

Διαφημίσεις

κατερινα μου συγχαρητιρια με το καλο και μην ανχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!!σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Αχ τελειο ειναι! Που να ακουγε τετοιο πραγμα ο αντρας μου... :?

Γεννησες φυσικα την πρωτη φορα? Λες οτι ο οργανισμος ειναι ταλαιπωρημενος, εκανες καισαρικη? Ο γιατρος τι σου ειπε? ή ακομα να πατε?

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ..

ΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Οαντρας μου τρελαθηκε απο την χαρα του και δεν το περιμενα...................Γεννησα φυσιολογικα , απλα ανησυχω γιατι ειναι απανωτη η εγκυμοσυνη μηπως ιο οργανισμος μου δεν εχει επανελθει πληρως απο την προηγουμενη, τον γιατρο μου θα τον δω μετα τις 20/08

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Οαντρας μου τρελαθηκε απο την χαρα του και δεν το περιμενα...................Γεννησα φυσιολογικα , απλα ανησυχω γιατι ειναι απανωτη η εγκυμοσυνη μηπως ιο οργανισμος μου δεν εχει επανελθει πληρως απο την προηγουμενη, τον γιατρο μου θα τον δω μετα τις 20/08

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ..ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Με το καλό το αδελφάκι στο μωρό σου! Μην ανησυχείς, θα μεγαλώσουν μαζί! Εγώ ήθελα να γίνει 2 ο γιος μου για να ξεκινήσω εγκυμοσύνη, μόλις έκλεισε τα 2 μας έτυχαν αλυσιδωτά διάφορες άσχημες καταστάσεις και τώρα που έγινε τριών δυσκολεύομαι να συλλάβω! Επίσης μια ξαδέλφη μου παρόμοια οικογενειακή κατάσταση μ' εμένα, ήθελε τα πάντα με πρόγραμμα. Έτσι προγραμμάτισε την 2η εγκυμοσύνη,"έπιασε" με την πρώτη και καυχιότανε γι' αυτό. Έλα όμως που στην 10η εβδ. παλινδρόμησε! Γι' αυτό λένε ότι "όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει...!!!"

Έχω όμως και συγγενή που έμεινε έγκυος μόλις σαράντησε( :shock: ) όμως όλα πήγαν καλά και τα παιδιά της έχουν μόλις 10 μήνες διαφορά και θα πάνε στην ίδια τάξη!!!!!

Κοίτα να χαρείς όσο μπορείς την εγκυμοσύνη σου μαζί με το μωράκι σου! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κάνεις ένα γερό αδελφάκι στο γιόκα σου!

13300xyyzjucfi7.gif

5dyVp3.png

Katerina μια από τα ίδια!Χθες κάναμε το test αφού είχε φαγωθεί ο άντρας μου και βγήκε θετικό!Τις ίδιες ακριβώς σκέψεις με σένα κάνω κι εγώ.Μέχρι που κάθομαι και λέω στον μικρό οτι θα είναι πάντα αυτός η αδυναμία μου.Αν είναι δυνατόν!Απλά δεν μπορώ να φανταστώ αν θα αγαπάω το καινούριο μωρό όπως τον μπεμπούλη μου.Απο αυτά που μου έχουν πει άλλες μανούλες όλες τα ίδια σκεφτόμαστε και τελικά υπάρχει τεράστιο απόθεμα αγάπης όσα παιδάκια κι αν κάνεις!

Katerina μια από τα ίδια!Χθες κάναμε το test αφού είχε φαγωθεί ο άντρας μου και βγήκε θετικό!Τις ίδιες ακριβώς σκέψεις με σένα κάνω κι εγώ.Μέχρι που κάθομαι και λέω στον μικρό οτι θα είναι πάντα αυτός η αδυναμία μου.Αν είναι δυνατόν!Απλά δεν μπορώ να φανταστώ αν θα αγαπάω το καινούριο μωρό όπως τον μπεμπούλη μου.Απο αυτά που μου έχουν πει άλλες μανούλες όλες τα ίδια σκεφτόμαστε και τελικά υπάρχει τεράστιο απόθεμα αγάπης όσα παιδάκια κι αν κάνεις!

Μάλλον όσο κι αν είναι το πρώτο οι σκέψεις είναι ίδιες για όλες μας!!!

Διαφημίσεις

Ετσι ακριβώς!Γι΄αυτό λοιπόν τα πρώτα παιδάκια γίνονται πιο καλομαθημένα από τα επόμενα!Γιατί στην προσπάθεια να μην τα παραμελήσουν οι γονείς όταν έρχεται το νέο μωράκι πέφτουν με τα μούτρα επάνω τους και συνήθως παίρνει πιο πολύ προσοχή από το νέο νινί!Ετσι μου έχουν πει χωρίς να θέλω να είμαι και απόλυτη.

Με το καλό κορίτσια! Και να μην ανησυχείτε! Όταν η φύση η ίδια επιτρέπει τη σύλληψη τόσο σύντομα κάτι ξέρει παραπάνω έτσι δεν είναι; :)

Όσο για τις σκέψεις σας...αλήθεια ειναι οτι όσο και να είναι το πρωτο παιδί όλες τις ίδιες έχουμε σκέψεις!!! Κι εμένα μετά απο 10 + χρόνια με ενα παιδί, φαντάζεστε οτι μπορούσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό όταν έμαθα οτι είμαι εγκυος;

Εγώ το "προχώρησα" κι άλλο!!! Όταν έμαθα οτι και το 2ο είναι αγοράκι, η πρώτη μου σκέψη ήταν : " Μα εγώ ΕΧΩ γιο! Τι να τον κάνω τον άλλο;"...Απίστευτο κι όμως αληθινό! :oops::oops::oops:

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png