Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

αποφασίσαμε και εμείς, εν μέσω κρίσης, να κάνουμε παιδί. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τώρα (11 εβδομάδα) τα πληρώνουμε όλα από την τσέπη μας, παρόλο που πηγαίνουμε σε γιατρό στο Έλενα, ούτε τις εξετάσεις δεν μπορεί να μας γράψει και πληρώνουμε επίσκεψη 60 ευρώ. Είμαι ασφαλισμένη του δημοσίου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι ισχύει με τον ΕΟΠΠΥ και τα δημόσια νοσοκομεία; Τουλάχιστον να ξέρω αν με συμφέρει να πηγαίνω σε δημόσιο νοσοκομείο με τόσα που πληρώνω ή να προσανατολιστώ σε άλλο γιατρό και κατά συνέπεια σε κάποιο ιδιωτικό μαιευτήριο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

αποφασίσαμε και εμείς, εν μέσω κρίσης, να κάνουμε παιδί. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τώρα (11 εβδομάδα) τα πληρώνουμε όλα από την τσέπη μας, παρόλο που πηγαίνουμε σε γιατρό στο Έλενα, ούτε τις εξετάσεις δεν μπορεί να μας γράψει και πληρώνουμε επίσκεψη 60 ευρώ. Είμαι ασφαλισμένη του δημοσίου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι ισχύει με τον ΕΟΠΠΥ και τα δημόσια νοσοκομεία; Τουλάχιστον να ξέρω αν με συμφέρει να πηγαίνω σε δημόσιο νοσοκομείο με τόσα που πληρώνω ή να προσανατολιστώ σε άλλο γιατρό και κατά συνέπεια σε κάποιο ιδιωτικό μαιευτήριο.

Καλημέρα,

Απο όσο γνωρίζω το Έλενα αν και δημόσιο νοσοκομείο δεν έχει υπογράψει σύμβαση ακόμη με τον ΕΟΠΥΥ, γιαυτό και πληρώνεις, με τιμές, όμως κρατικού τιμολογίου, τις εξετάσεις που κάνεις και μετά μπορείς να τις καταθέσεις στο ταμείο σου και να πάρεις ένα μεγάλο μέρος πίσω. Μπορείς ακόμη να κάνεις μια αίτηση στη γραμματεία του Έλενα και να καταθέσεις εκεί τις αποδείξεις των εξετάσεων σου και όταν συμβεβληθουν να σου επιστρέψουν τη διαφορά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης. Η αμοιβή της ιατρικής επίσκεψης δεν περιλαμβάνεται στα παραπάνω,μόνο για τη φορολογικη δήλωση.

Καλησπέρα,

marln, ειμαι στην 19η εβδομαδα -ανεργη-και απο την αρχη πηγαινω σε δημοσιο νοσοκομειο-μενω ομως επαρχια. Καθε Τριτη κ Πεμπτη πρωι η επισκεψη κοστιζει 5ε το εισητηριο και 8,30ε για τον υπερηχο.Ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο το επιπεδο παρακολουθησης.

Οτι εξετασεις και φαρμακα χρειαζονται μου τις γραφει μετα ο γιατρος του ΙΚΑ , οποτε κανενα προβλημα! Πληρωσα ομως την αμνιοκεντηση 350ε (ελπιζω να παρω τιποτα πισω απο υον ΕΟΠΠΥ???) και θα πληρωσω και την β επιπεδου που θα κανω αλλου 170ε. Για τον τοκετο δεν θα πληρωσω τιποτα στο νοσοκομειο.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

marln καλησπερα.Καταρχας δεν καταλαβαινω γιατι σε δημοσιο νοσοκομειο πληρωνεις 60 ευρω επισκεψη?κ γιατι δεν κανεις τις εξετασεις εκει η μεσω ικα η μεσω συμβεβλημενου με τον εοπυυ μικροβιολογικου? αν γεννησεις εκει δεν εισαι υποχρεωμενη να πληρωσεις αλλα δεν παιρνεις επιδομα τοκετου.Για να εισαι σιγουρη,μιλα με το λογιστηριο του νοσοκομειου.Ηαλλη λυση ειναι να βρεις γιατρο συμβεβλημενο με τον εοπυυ οπου θα σε βαζει μεσα στις 50 επισκεψεις που δικαιουται καθε βδομαδα,δεν θα πληρωνεις τιποτα απο εξετασεις κ επισκεψη αλλα θα χρεωθεις τα εξοδα τοκετου του ιδιωτικου μαιευτηριου στο οποιο ξεγενναει ο γιατρος σου.(αν γεννησεις σε ιδιωτικο παιρνεις τα 900 ευρω επιδομα τοκετου).Ακομη κ αν ο γιατρος που επιλεξεις ομως δεν ειναι στον εοπυυ,θα πληρωνεις επισκεψη αλλα απο τισ εξετασεις που σου γραφει θα πληρωνεις μονο το 15% της συνολικης αξιας.Ο,τι αλλο χρειαστεις στη διαθεση σου.Με το καλο το μωρο σου.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια κορίτσια.

Είμαι τόσο αγχωμένη με όλα αυτά, πέφτω για ύπνο και τα σκέφτομαι.

Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΠΥ να μου γράφει εξετάσεις και δεν ξέρω αν θα το έκανε χωρίς να τον έχω γυναικολόγο. Επίσης φοβάμαι να εμπιστευτώ κάποιον γιατρό χωρίς συστάσεις. Αυτός που πάω μου τον σύστησαν. Μόνο που μου είπε ότι ακόμη (δεν μου είπε πότε) δεν μπορεί να γράψει ηλεκτρονικά εξετάσεις.

Πληρώνω 60 ευρώ γιατί πηγαίνω στα εξωτερικά ιατρεία. Μια φορά που πήγα πρωί δεν είχα την καλύτερη αντιμετώπιση.

Ευχαριστώ και πάλι. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, αν μάθετε κάτι νεότερο.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

λοιπον λογω οικονομικης κρισης πηγα και εγω σε γιατρο συμβεβλημενο με το ικα δεν λεω η επισκεψη ειναι δωρεαν αλλα πληρωνεισ τον υπερηχο (30-40Ε)ειναι σκετη κοροιδια για μενα!μια εγκυος θα παει να κανει υπερηχο!με λιγα λογια η" στο νοσοκομειο πρωινες ωρες η" στο ικα ειναι δωρεαν.

Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, μάλλον και αυτοί δεν γνωρίζουν τι γίνεται (οι γιατροί εννοώ). Εγώ πήγα σε γυναικολόγο συμβεμλημένο μου έκανε υπέρηχο και με κοίταξε κανονικά και χρήματα δεν πλήρωσα. Ούτε ένα ευρώ. Βιβλιάριο δημοσίου έχω και πήγα προετοιμασμένη να πληρώσω τον υπέρηχο και όμως δεν πλήρωσα. Απο οτι είδα απο τα χαρτιά που με έβαλε να υπογράψω (οι εξετάσεις που μου έκανε) θα πληρωθεί όλο το ποσό απο τον ΕΟΠΠΥ. Επίσης διάβασα στη σελίδα του ΕΟΠΠΥ οτι παρόλο που ακόμα τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν υπογράψει όλα την σύμβαση είναι υποχρεωμένοι με την ισχύ της παλιάς να δέχονται δωρεάν τους ασφαλισμένους και αν λέει δεν εξηπηρετηθείτε να απευθύνεστε στον προϊστάμενο. Τις εξετάσεις δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος συμβεβλημένος για να της γράψει αρκεί να έχει το πρόγραμμα. Εμάς η παιδίατρος μας δεν είναι συμβεβλημένη και όμως μας τις γράφει όπως και τα φάρμακα.

• 4 weeks later...
Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, μάλλον και αυτοί δεν γνωρίζουν τι γίνεται (οι γιατροί εννοώ). Εγώ πήγα σε γυναικολόγο συμβεμλημένο μου έκανε υπέρηχο και με κοίταξε κανονικά και χρήματα δεν πλήρωσα. Ούτε ένα ευρώ. Βιβλιάριο δημοσίου έχω και πήγα προετοιμασμένη να πληρώσω τον υπέρηχο και όμως δεν πλήρωσα. Απο οτι είδα απο τα χαρτιά που με έβαλε να υπογράψω (οι εξετάσεις που μου έκανε) θα πληρωθεί όλο το ποσό απο τον ΕΟΠΠΥ. Επίσης διάβασα στη σελίδα του ΕΟΠΠΥ οτι παρόλο που ακόμα τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν υπογράψει όλα την σύμβαση είναι υποχρεωμένοι με την ισχύ της παλιάς να δέχονται δωρεάν τους ασφαλισμένους και αν λέει δεν εξηπηρετηθείτε να απευθύνεστε στον προϊστάμενο. Τις εξετάσεις δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κάποιος συμβεβλημένος για να της γράψει αρκεί να έχει το πρόγραμμα. Εμάς η παιδίατρος μας δεν είναι συμβεβλημένη και όμως μας τις γράφει όπως και τα φάρμακα.

ναι εχεις απολυτο δικιο και εμενα η γυναικολογος μου δεν ειναι συμβεβλημενη αλλα τις εξετασεις μου τις γραφει κανονικα και πληρωνω το 15 % νομιζω ειναι

• 5 months later...

Κι εγω ασφαλισμενη στο πρωην ΙΚΑ, και λογω κρισης εννοειται ακολουθω το δρομο του δημοσιου νοσοκομειου. Για τις εξετασεις πηγα σε γιατρο συμβεβλημνο με ΕΟΠΠΥ με 10 ευρω την επισκεψη τις εγραψε ολες τις πρωτες που ειναι ακριβες και τις εκανα σε κυριλε διαγνωστικο με κοστος περιπου 27 ευρω, ενω αν τις εκανα ιδιωτικα θα ηταν συμγωνα με το ιδιο διαγνωστικο περιπου 1000 ευρω :o... Τους υπερηχους θα τους κανω στο νοσοκομειο που εχω φακελο και με παρακολουθει ενας ειδικευομενος γιατρος πολυ καλος ομως.

Το κοστος επισκεψης στο νοσοκομειο μετα απο ραντεβου πρωινο ειναι 5 ευρω. Τα βραδινα ειναι ακριβα.

Το πρωτο ραντεβου το εκανα σε σουπερ ντουπερ ιατρο απο τους σελεμπριτι φιλοδοξους τυπους, μου κοστισε αδικα πολλα λεφτα και φυσικα το μετανιωσα. Μπορει να ειναι καλος ακαδημαικος, αλλα τελειως χαωδης και ασυνεπεις με τους ασθενεις. Και η γραμματεας του ειναι μια κοτα, που της αρεσει να πατροναρει. :P

Διαφημίσεις

marln καλησπερα.Καταρχας δεν καταλαβαινω γιατι σε δημοσιο νοσοκομειο πληρωνεις 60 ευρω επισκεψη?

Υποθετω πηγε σε απογευματινο ραντεβου οπου οι τιμες ειναι απο 45 εως 90 ευρω.

Κι εγω ασφαλισμενη στο πρωην ΙΚΑ, και λογω κρισης εννοειται ακολουθω το δρομο του δημοσιου νοσοκομειου. Για τις εξετασεις πηγα σε γιατρο συμβεβλημνο με ΕΟΠΠΥ με 10 ευρω την επισκεψη τις εγραψε ολες τις πρωτες που ειναι ακριβες και τις εκανα σε κυριλε διαγνωστικο με κοστος περιπου 27 ευρω, ενω αν τις εκανα ιδιωτικα θα ηταν συμγωνα με το ιδιο διαγνωστικο περιπου 1000 ευρω :o... Τους υπερηχους θα τους κανω στο νοσοκομειο που εχω φακελο και με παρακολουθει ενας ειδικευομενος γιατρος πολυ καλος ομως.

Το κοστος επισκεψης στο νοσοκομειο μετα απο ραντεβου πρωινο ειναι 5 ευρω. Τα βραδινα ειναι ακριβα.

Το πρωτο ραντεβου το εκανα σε σουπερ ντουπερ ιατρο απο τους σελεμπριτι φιλοδοξους τυπους, μου κοστισε αδικα πολλα λεφτα και φυσικα το μετανιωσα. Μπορει να ειναι καλος ακαδημαικος, αλλα τελειως χαωδης και ασυνεπεις με τους ασθενεις. Και η γραμματεας του ειναι μια κοτα, που της αρεσει να πατροναρει. :P

''Τους υπερηχους θα τους κανω στο νοσοκομειο που εχω φακελο και με παρακολουθει ενας ειδικευομενος γιατρος πολυ καλος ομως.'' !!!!!

Χωρίς σχόλια...

Εντάξει καταλαβαίνω ότι η οικονομική κρίση μας έχει τσακίσει όλους, αλλά άς μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά το κόστος των υπερήχων (ή όποιων άλλων εξετάσεων ή της παρακολούθησης), με το να αναγορεύουμε τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο ειδικευόμενο σε ''ισοδύναμο'' επιστημονικά του ειδικευμένου Μαιευτήρα.

Θα δεχόσουν να ταξιδεύσεις με αεροπλάνο που έχει πιλότο έναν ''ειδικευόμενο'' πιλότο ''πολύ καλό όμως''?

Για τις εξετασεις πηγα σε γιατρο συμβεβλημνο με ΕΟΠΠΥ με 10 ευρω την επισκεψη τις εγραψε ολες τις.....

είχε περάσει το πλαφόν των 200 επισκέψεων??? σου έδωσε απόδειξη???

:evil: :evil:

αν όχι κακώς σου πήρε το 10ευρώ

Ο συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ γιατρό δέχεται τους 200 πρώτους ασθενείς, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και από τους 200 και πάνω μπορεί να ζητήσει να πληρωθεί ότι ποσό θέλει, άλλοι ζητάνε για 10 την συνταγογράφηση και 20 ή 30 για εξέταση!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

''Τους υπερηχους θα τους κανω στο νοσοκομειο που εχω φακελο και με παρακολουθει ενας ειδικευομενος γιατρος πολυ καλος ομως.'' !!!!!

Χωρίς σχόλια...

Εντάξει καταλαβαίνω ότι η οικονομική κρίση μας έχει τσακίσει όλους, αλλά άς μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά το κόστος των υπερήχων (ή όποιων άλλων εξετάσεων ή της παρακολούθησης), με το να αναγορεύουμε τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο ειδικευόμενο σε ''ισοδύναμο'' επιστημονικά του ειδικευμένου Μαιευτήρα.

Θα δεχόσουν να ταξιδεύσεις με αεροπλάνο που έχει πιλότο έναν ''ειδικευόμενο'' πιλότο ''πολύ καλό όμως''?

Δεν καταλαβαινω τη μεταφορα σου, οι ειδικευόμενοι βλεπουν ΟΛΕΣ τις εγκυους στα πρωινα ραντεβου, απο πρωτο τριμηνο μεχρι γυναικες που κανουν εισαγωγη για τοκετο. Οι καθηγητες πινουν καφεδακι ή κανουν επισχεση εργασιας, αν δεν χρεωνουν 120 ευρω για να σε ʽξεπεταξουνʽ στο ιατρειο τους. Μεχρι στιγμης σαν επιστημονας ο ειδικευόμενος μου φαινεται μια χαρα, σχολιαστικος με τις εξετασεις ειδα οτι ενδιαφερεται και ειναι ψυχραιμος. Τον ξαναειδα παλι εχθες και θυμοταν τα παντα, μεχρις στιγμη το αεροπλανο παει καλα. Ο ʽακαδημαικοςʽ μου με ειδε στο διαδρομο και δεν με θυμοταν.:lol:

Αν ανησυχείς για τους υπερηχους μου πολυ ευχαριστως να μου τους κανεις δωρο!

είχε περάσει το πλαφόν των 200 επισκέψεων??? σου έδωσε απόδειξη???

:evil: :evil:

αν όχι κακώς σου πήρε το 10ευρώ

Ο συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ γιατρό δέχεται τους 200 πρώτους ασθενείς, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και από τους 200 και πάνω μπορεί να ζητήσει να πληρωθεί ότι ποσό θέλει, άλλοι ζητάνε για 10 την συνταγογράφηση και 20 ή 30 για εξέταση!!!!!!!!!!

Ναι αποδειξη πηρα. Αφου πηγα για συνταγογραφηση τα 10 ευρω δεν ειναι το νομιμο? Οποιον ρωτησα, με εξαιρεση κατι γιατρους οι οποιοι γραφουν αδειες σε Δημ.Υπ. με 5 ευρω, τοσο ειναι.:?:

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαινω τη μεταφορα σου, οι ειδικευόμενοι βλεπουν ΟΛΕΣ τις εγκυους στα πρωινα ραντεβου, απο πρωτο τριμηνο μεχρι γυναικες που κανουν εισαγωγη για τοκετο. Οι καθηγητες πινουν καφεδακι ή κανουν επισχεση εργασιας, αν δεν χρεωνουν 120 ευρω για να σε ʽξεπεταξουνʽ στο ιατρειο τους. Μεχρι στιγμης σαν επιστημονας ο ειδικευόμενος μου φαινεται μια χαρα, σχολιαστικος με τις εξετασεις ειδα οτι ενδιαφερεται και ειναι ψυχραιμος. Τον ξαναειδα παλι εχθες και θυμοταν τα παντα, μεχρις στιγμη το αεροπλανο παει καλα. Ο ʽακαδημαικοςʽ μου με ειδε στο διαδρομο και δεν με θυμοταν.:lol:

Αν ανησυχείς για τους υπερηχους μου πολυ ευχαριστως να μου τους κανεις δωρο!

Δεν βλέπω κάποιο λόγο αντιπαράθεσης και πάω κατ' ευθείαν στο ιατρικό θέμα.

Πράγματι ''οι ειδικευόμενοι μπορεί να βλέπουν τις εγκύους και οι καθηγητές να πίνουν καφεδάκι'' αλλά οι ειδικευόμενοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τοκετό μόνοι τους και ακόμα αν ο μη γένοιτο προκύψει κάποιο λάθος στην παρακολούθηση, τότε ποιός θα φταίει και ποιόν θα ψάξεις?

Αν θές οικονομική παρακολούθηση και τοκετό, δικαιούσαι να σε παρακολουθεί ειδικευμένος σε δημόσιο νοσοκομείο και όχι ειδικευόμενος- ΧΩΡΙΣ φακελλάκι.

''Μέχρι στιγμής το αεροπλάνο πάει καλά'' - δεν θα ήθελα να το πω αυτό εν ώρα πτήσης!

''Αν ανησυχείς για τους υπερηχους μου πολυ ευχαριστως να μου τους κανεις δωρο!''- Δωρεάν υγεία ΔΕΝ υπάρχει (είναι ένας ακόμη ελληνικός μύθος). Δικαιούσαι επίσης ''δωρεάν'' υπερήχους σε δημόσιο νοσοκομείο (οι οποίοι 'εχουν πληρωθεί από τις εισφορές σου όλα αυτά τα χρόνια).

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΑΚΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΟΧΙ. ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΜ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:P

ΔΕΛΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΑΘΗΝΑ

ΚΟΛΟΜΠΕΡΟ ΛΙΛΙΑΝΑ-ΑΘΗΝΑ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΠΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΒΑΤΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ-ΑΘΗΝΑ

ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ ΕΥΕΓΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΦΡΑΙΔΙΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΘΗΝΑ

ΤΡΑΚΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΣΤΡΑΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

τη παζαακιωτη αν ακι δεν συστηνω ευκολα γιατρους.πολυ εξηπηρετικη και καλη γιατρος.γραφει εξετασειςκαι φαρμακα χωρις προβλημα.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη

κοριτσια να σας ενημερωσω απο δευτερα τα εοππυ κ τα φαρμακεια θα εχουν απεργια ...οσες ειναι για εξετασεις κ για φαρμακα αν μπορουν να πανε αυριο γιατι μπορει η απεργια να ληξει κ μετα απο 15 μερες

Κορίτσια, αν πάρετε τηλ τον ΕΟΠΥΥ και πείτε ότι είστε έγκυος και θέλετε να γράψετε φάρμακα ή εξετάσεις, παραπέμπουν άμεσα, ακόμα και την ίδια μέρα σε γυναικολόγο σε Κέντρο Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Εγώ πήγαινα στο ιατρείο στο Κάτω Χαλάνδρι και υπάρχει γυναικολόγος που κάνει μόνο αυτή τη δουλειά, γράφει άδειες, φάρμακα κτλ.