Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια την βοηθεια σας,

εχουμε ενα βρεφακι 2,5 μηνων κοριτσακι που απο την αρχη υπεφερε με κολικους με αποτελεσμα να την εχουμε συνεχως αγκαλια και εγω αλλα και ο συζηγος μου.δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι τωρα στο να την ταιζει,να την κοιμηζει η να την κρατα αγκαλια ο συζηγος μου.ολα καλα μεχρι την στιγμη που ελειψε για υπηρεσια(στρατιωτικος) 2 μερες(μερα παρα μερα,Τριτη και μετα Πεμπτη) και απο τοτε αρνειται πεισματικα να την παρει αγκαλια,η να την κοιμησει η να την ταισει.Με το που την παιρνει αγκαλια τρελαινεται και δεν σταματα το κλαμα.προσπαθει με γλυκολογα,τραγουδακια,αγκαλιτσες να την ηρεμησει αλλα τιποτα.οταν ειναι κατω στην αλαξιερα η στο κρεββατακι της η οταν την κανουμε μπανακι και της μιλα χαμογελα αλλα οταν την παρει αγκαλια τσιριζει.δεν ξερουμε τι να υποθεσουμε.Μπορεις καποιος να βοηθησει?

Δεν ξερουμε τι να κανουμε....:-(

Διαφημίσεις

Μήπως έχει αλλάξει η εμφάνισή του (π.χ. είχε γένια και τα ξύρισε, είχε μακριά μαλλιά και τα έκοψε) ή η μυρωδιά του (π.χ. φοράει κολώνια, μπαίνει στο σπίτι ιδρωμένος, κάνει μπανιο με διαφορετικό σαπούνι); Τα μωράκια έχουν πολύ ευαίσθητη όσφρηση και μπορεί κάτι τόσο απλό να τα ξενίζει. Δε νομίζω ότι φταίει το ότι ο άντρας σου έλλειψε 2 μέρες, εγώ το θέμα μυρωδιά θα εξέταζα. Να σας ζησει!

Εμενα ο μικρος εχει μια βδομαδα που δεν τρωει οταν τον ταιζει ο αντρας μου ...μολις αλλαζουμε και τον παιρνω εγω αρχιζει σιγα σιγα...Ποιος τον ξερει καλυτερα απο τη μαμα του?ουτε καν ο μπαμπας!Μην ανησυχεις φαση ειναι και θα περασει.Οντως η μυρωδια ειναι σημαδι αναγνωρισης για τα βρεφουδια ειδικα τοσο μικρουτσικο σαν το δικο σου που δεν βλεπει καλα καλα.Ολα θα γινουν οπως πριν,εχουν και αυτα τα δικα τους...

ysjfp2.png

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις.δεν εχει αλλαξει τιποτα.δεν ξερω τι εχει παθει.και σε μενα δεν τρωει στο αντρα μου και μολις την περνω εγω αμεσως ξεκινα.εχουμε πελαγωσει γιατι δεν μπορω να παω πουθενα και ο αντρας μου τα εχει βαψει μαυρα γιατι νομιζει οτι δεν τον θελει.

Τέτοιες φάσεις είναι λίγο πολύ συνηθισμένες. Δεν σημαίνει ότι δεν τον θέλει, ούτε ότι κάνατε κάτι λάθος. Πέστο στον άντρα σου να παρηγορηθεί, και δώστε χρόνο στο μωρό και στον εαυτό σας. Θα περάσει.

Διαφημίσεις

2.5 μηνων δεν βλεπει καν καλα καλα. Μυρωδια και ηχος ειναι τα βασικα αισθητηρια. Οποτε οπως ειπε η κοπελα παραπανω, καποια μυρωδια που αλλαξε ισως. Κατα τα αλλα δεν θα ανησυχουσα, σε αυτες τις ηλικιες περνουν διαφορες φασεις...και ειναι ολες πολυ χαμηλου επιπεδου, κοινως ολες ενστικτωδεις. Τπτ απο οτι βλεπετε δεν ειναι συνειδητο.....οποτε δεν ειναι οτι 'απορριπτει τον πατερα της' ....παρτε το αλλιως και αφηστε το παιδι να 'διαλεξει' τον τροφό του, θα αλλαξει ροτα πολλες φορες πιστεψε με.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

O δικός μου είναι 7 μηνών. Γενικά δεν έχουμε προβλήματα, απλά το μόνο μας θεμα είναι οτι δεν θέλει με τίποτα τον μπαμπά του όταν είναι ωρα για υπνο. Βασικά εκτός από εμένα τον έχει κοιμίσει 2-3 φορές η μαμά μου και 1 η γιαγιά μου. Αλλά ποτέ ο μπαμπάς του. Δεν τον θέλει με τίποτα, ενώ να τον ταϊσει, να τον αλλάξει, να τον κάνει μπάνιο δεν έχει πρόβλημα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κική είσαι σίγουρη ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα; Ότι ο άντρας σου δεν άλλαξε σαμπουάν, κολώνια, αφρό ξυρίσματος, άφτερ σέιβ; Ότι δεν φόρεσε ρούχα πλυμμένα με άλλο απορρυπαντικό και διαφορετικό μαλακτικό; Ότι δεν έκανε παρέα με άνθρώπους που καπνίζουν; Ότι δεν μπήκε σε λεωφορείο, τρένο, δεν ξάπλωσε σε άλλο κρεβάτι (το λέω γιατί ξέρω ότι στους στρατώνες διανυκτερεύουν κιόλας). Όλα αυτά μπορεί να άλλαξαν τον τρόπο που μυρίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μωρό δεν τον απορρίπτει. Απλά κάτι το ενοχλεί και το πιθανότερο είναι να έχει να κάνει με την όσφρηση ή με την αφή.

Κική είσαι σίγουρη ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα; Ότι ο άντρας σου δεν άλλαξε σαμπουάν, κολώνια, αφρό ξυρίσματος, άφτερ σέιβ; Ότι δεν φόρεσε ρούχα πλυμμένα με άλλο απορρυπαντικό και διαφορετικό μαλακτικό; Ότι δεν έκανε παρέα με άνθρώπους που καπνίζουν; Ότι δεν μπήκε σε λεωφορείο, τρένο, δεν ξάπλωσε σε άλλο κρεβάτι (το λέω γιατί ξέρω ότι στους στρατώνες διανυκτερεύουν κιόλας). Όλα αυτά μπορεί να άλλαξαν τον τρόπο που μυρίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μωρό δεν τον απορρίπτει. Απλά κάτι το ενοχλεί και το πιθανότερο είναι να έχει να κάνει με την όσφρηση ή με την αφή.

Δεν εχει αλλαξει τιποτα,ουτε σαμπουαν ουτε κολωνια,με τα ιδια απορυπαντικα πλενω τα ρουχα μασ και με το ιδιο μαλακτικο,αλλα αυτο που λες για το καπνισμα,στο γραφειο που ειναι καπνιζουν και πολλες φορες μυριζει καπνα οταν ερχεται σπιτι.αλλα κανει μπανιο οποτε ερχεται,η απλα πλενει προσωπο και αλλαζει ρουχα,το θεμα ειναι οτι απο την αρχη συνεβαινε αυτο,η μικρη στα καλα καθουμενα δεν τον θελει.και παλι καλα χτες εφαγε και μια φορα σε αυτον!

Κοριτσακι και να αποριπτει τον πατερα του δυσκολο...

Και εμενα ο μικρος δεν τον πηγαινε τον πατερα του γιατι ασχολουταν περισσοτερο με τον μεγαλο.. Ειναι οπως βολευται.. φαση ειναι και θα περασει

Διαφημίσεις

Δεν ξερω να σε βοηθησω...αλλα τον λυπηθηκα τον μπαμπα σας...μια χαρα τον χορευει απο τωρα η μπουμπου σας :)

Πιστευω ομως οτι συντομα θα ηρεμησει και θα του εχει πολυ αδυναμια..ετσι να του πεις .... και να μην σκεφτεται αρνητικα γιατι τα μικρα το νιωθουν (πχ φοβαται πως θα γκρινιαξει και το νιωθει το μικρο ..και γκρινιαζει..οχι επιτηδες βεβαια )

Να σας ζησει κι ολας :)

Κι εμάς όταν ήταν η μικρή μου περίπου 8 μηνών (αρκετά μεγαλύτερη από τη δική σας δηλαδή) έλειψε ο πατέρας της για περίπου 10 μέρες. οταν γύρισε η μικρή αρνήθηκε να τον πλησιάσει και να τον αφήσει να την ακουμπήσει. Μας πήρε αρκετές μέρες να αποκατασταθεί η σχέση. Απλώς δεν την πιέσαμε καθόλου και την αφήσαμε να έρθει αυτή προς το μέρος του. Μας πήρε 2-3 μέρες όμως.

Ο καημένος ο άντρας μου στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που κόντευε να βάλει τα κλάματα.:-(:-(:-(

Νομίζω ότι απλώς τα μικρά ξεχναν γρήγορα, ακόμη και τους ανθρώπους που τα αγαπάν. Λίγη υπομονή και θα επανέλθετε.

Σας ευχαριστω και για τις ευχες και για τις συμβουλες.Μια βδομαδα περασε αλλα τιποτα.ακομα αρνηση.Απλα καμια φορα ξεχνιεται και ξεκινα να τρωει σε αυτον και μετα ουρλιαζει,αν δεν την παρω εγω δεν ηρεμει.ο καημενος τα εχει βαψει μαυρα..

Και ειναι μια γλυκα η ατιμη που σε τρελαινει!!!:P