Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΡΟΣ ΜΩΡΟΥ ΣΤΗΝ 37-38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΩ Ν ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 32 + 2 ΜΕΡΕΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2050 ΚΙΛΑ.... ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΚΛΙΣΗ.... ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ??? ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ??? ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ

Διαφημίσεις

Επιδι σε μενα περασαν τοσα χρονια....δεν θυμαμαι ακριβως...αλλα τα μωρα μου,36 ευδ που γέννησα....ηταν...ο Αλεχανδρος 3030γρ και ο Γιαννης 2400γρ...ναι...για δυδιμα,και 36 ευδ ειχα μεγαλα μωρακια...τα καμαρια μου...αυτα θα περιμεναν αλλο...εγω ειχα προβλημα και επρεπε να τα βγαλω...

Τωρα,το καθε μωρο ειναι μοναδικο....καλη ελευθερία καλη μου!

Theodora2glittersig.gif

Εγώ γέννησα τον Αστέρη μου στην 37η εβδομάδα 2700γρ.

με το καλό γλυκιά μου :D και με κανέναν πόνο φυσικά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Ειναι αληθεια οτι εχει μια αποκλιση. Η ξαδερφη μου της ελεγε ο γιατρος οτι ειναι 3 κιλα και την αλλη μερα γεννησε τον μπεμπη 3250.

Εγω εκανα υπερηχο 35 βδομαδες και ο μικρος ηταν 2150 και μετα απο δυο εβδομαδες ηταν μονο 2290 οταν και τον γεννησα ακριβως γιατι δεν επαιρνε πολυ βαρος.

sardelaki τον μπεμπη σου τον λενε Αστερη η ετσι τον λες χαιδευτικα?

Σε ρωταω γιατι τον κουμπαρο μου τον λενε Αστρινο και χαιδευτικα τον φαναζει η κουμπαρα Αστερη. Ειναι ο μονος που ξερω μ'αυτο το ονομα.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Εγω την μπουλιτα μου τη γεννησα στην 38+2 ευδομαδα 2950 στην 35 που ειχα κανει τον τελευταιο υπερηχο ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν 2600 με 100 gr αποκλιση.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Σε ρωταω γιατι τον κουμπαρο μου τον λενε Αστρινο και χαιδευτικα τον φαναζει η κουμπαρα Αστερη. Ειναι ο μονος που ξερω μ'αυτο το ονομα.

Αστέριο θα τον βαφτίσουμε και θα τον φωνάζουμε Αστέρη :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Αστέριο θα τον βαφτίσουμε και θα τον φωνάζουμε Αστέρη :D

Πολυ ομορφο!Μπραβο!! :D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

εγω γεννησα 38+3 και το παλικαρακι μου γεννηθηκε 3270 τοσο περιπου τον εδειχνε και ο υπερηχος δεν ειχε καθολου αποκλιση.Με το καλο και με κανεναν πονο!!!!!!! :P:P:P:P

QnFwm8.png

VyFvm8.png