Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εμβόλιο και αλλεργία?

Niki-76

Recommended Posts

Αναρωτιέμαι το εξής:

υπάρχει περίπτωση το εμβόλιο να φουντώσει την αλλεργία?

κάπου είχα διαβάσει-δεν θυμάμαι σε ποιο τόπικ- κάποιο μωράκι μετά το εμβόλιο εμφάνισε πάλι αιματάκι.

τώρα και η δικιά μου. Ενώ δεν είχαμε ίχνος αίματος εδώ και καιρό, μετά το εμβόλιο σε 2 πάνες είχε ελάχιστο.Δηλαδή στη μια είχε μια τελεία, και στην άλλη λίγο περισσότερο... :cry:

Και επίσης κάτι σπιθουράκια στο λαιμό. -πάνε πακέτο στην αλλεργία μας-.

Δεν έιχα φάει ΤΙΠΟΤΑ ύποπτο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ? ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ... :?

Παίρνω και την παιδογαστρεντερολόγο και δεν την βρίσκω με τίποτα στο τηλ. να κλείσω ένα ραντεβου.

ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ:

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ???

ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ευχαριστώ...

Ευχαριστώ...

1Iik.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ διάβασα σε ένα topic ότι πολλά αλλεργικά στο γάλα μωράκια υποτροπίασαν μετά από κάποιο εμβόλιο. Όπως και να΄χει, με το εμβόλιο στρεσάρεται ο οργανισμός τους. Τα δικά μου έχουν δευτεροπαθή αλλεργία, η οποία προέκυψε μετά από μια ίωση γαστρεντερίτιδας όταν ήταν 3,5 μηνών. Δεν θηλάζουν, πίνουν φόρμουλα. Πριν από μια εβδομάδα κάναμε τη 2η δόση του DTaP αλλά δεν εμφάνισαν αίμα. Δεν πήραν ικανοποιητικό βάρος όμως αυτή την εβδομάδα (ελάχιστο η μικρή, καθόλου ο μικρός).

Για να απαντήσω στην άλλη σου ερώτηση, όταν πήγαμε στην γαστρεντερολόγο δώσαμε το πλήρες ιστορικό των μωρών καθώς και το πώς αντιμετωπίσαμε τη γαστρεντερίτιδα και τα συμπτώματα που εμφάνισαν με την προσπάθεια επανασίτισης με κανονική φόρμουλα, δώσαμε το οικογενειακό μας ιστορικό όσον αφορά τις αλλεργίες καθώς και του μεγαλύτερου γιου μας, μετά τα ζύγισε και μετά συζητήσαμε τη διάγνωση και την μετέπειτα διατροφική αντιμετώπιση. Τέλος κανονίσαμε να την ξαναδούμε μόλις επιστρέψει από τις διακοπές.