Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νηπια-Μοναχοπαιδι και λιγοι φιλοι

Recommended Posts

Μανούλες γεια σας.Θα ήθελα τη γνωμη σας.Ο γιος μου πάει νηπιαγωγείο.Τα πάει καλά αν και βαριέται να πηγαίνει.Το πρόβλημα είνα πως πέρα απο εκεί δεν έχει συναναστροφή με παιδάκια.Οι φίλοι μας δεν έχουν ακόμη παιδιά και οι φιλικές επαφές στο χολείο δεν φτάνουν.είναι μοναχοπαίδι.Κάνω ότι περνάει απτο χέρι μου απο βόλτες σε παιδότοπους και τα συναφή και τον στέλνω και στην γιαγιάτου στο χωριό κάποια σκ που έχει παιδάκια.Αραγε φτανει αυτο?ή τον επηρεάζει ψυχολογικα?

:(

Διαφημίσεις

Συζήτησέ το με τη δασκάλα του παιδιού σου. Εκείνη θα βλέπει πως αντιδρά με τα άλλα παιδιά. Και είναι η καταλληλότερη για να σου απαντήσει τα ερωτήματά σου.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Μανούλες γεια σας.Θα ήθελα τη γνωμη σας.Ο γιος μου πάει νηπιαγωγείο.Τα πάει καλά αν και βαριέται να πηγαίνει.Το πρόβλημα είνα πως πέρα απο εκεί δεν έχει συναναστροφή με παιδάκια.Οι φίλοι μας δεν έχουν ακόμη παιδιά και οι φιλικές επαφές στο χολείο δεν φτάνουν.είναι μοναχοπαίδι.Κάνω ότι περνάει απτο χέρι μου απο βόλτες σε παιδότοπους και τα συναφή και τον στέλνω και στην γιαγιάτου στο χωριό κάποια σκ που έχει παιδάκια.Αραγε φτανει αυτο?ή τον επηρεάζει ψυχολογικα?

:(

νομιζω οτι κανεις οτι γινεται περισσοτερο σε αυτην την φαση και θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος στα νηπια ολο και θα διερυνεται αυτος ο κυκλος, μην ανησυχεις

• Επιστημονική συνεργ.

Kαθιερώστε μία φορά την εβδομάδα να παίζει εκτός σχολείου με συμμαθητές που ο ίδιος θα επιλέξει.Η διαδικασία αυτή θα βοηθήσει το γεφύρωμα σχολείου σπιτιού και τη σύσφιξη των σχέσεων.

Νηπιαγωγός

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη