Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;;;;

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι φαγητό μπορώ να δίνω στον γιο μου που είναι 13 μηνών και σε μία εβδομάδα φεύγουμε για διακοπές,και τρώει μόνο αλεσμένα.Εχω προσπαθήσει να του δώσω και φαγητό όπως γεμιστά ή μικρό μακαρονάκι ,αλλά βάζει το χέρι μέσα στο στόμα και το βγάζει με αποτέλεσμα να μένει νηστικός.Θα πρέπει να πάρω και το multi μαζί μου αλλά το μεσημέρι πως θα το έχω μαζί μου το φαγητό,αλεσμένο από πριν ή όχι, θα πρέπει να παίρνω και το multi μαζί μου στην παραλία για να του τα αλέθω στην ταβέρνα, δεν ξέρω.

Είχε γράψει η Αντιγόνη πριν μέρες ότι έπερνε ένα γεύμα μαζί για το μικρό της fruta pura.Μπορεί να με ενημερώσει κανείς τι είναι αυτό κι αν μπορώ να το παίρνω μαζί μου.Περιμένω τις απαντήσεις σας..

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω ένα θερμός φαγητού.

Πάντως, ένα άλλο ζήτημα είναι ότι το παιδί καλό να μη μένει στην παραλία το μεσημέρι λόγω ήλιου, οπότε μπορείτε να γυρνάτε σπίτι για να ξεκουραστεί(τε) και εκεί να ετοιμάζεις και φαΐ και απ'όλα

nansy μου γεια σου.

Το fruta pura είναι φρουτοκρεμίτσα έτοιμη. Αλλά στις διακοπές με είχε βολέψει. Της έδινα όμως και φρέσκα φρούτα γιατί πέρναγε ο μανάβης μέρα παρά μέρα.

Στην ηλικία της, είχαμε βρει δωμάτιο πάνω στη θάλασσα με κουζινάκι. Της έβραζα λοιπόν αποβραδίς κοτόπουλο, κρεατάκι ή και ψαράκι. Τα έβαζα στο ψυγείο. Την επομένη το πρωί πηγαίναμε στην παραλία, και γω κατά τις 12,30 πήγαινα στο δωμάτιο για να της φτιάξω το συνοδευτικό (μακαρονάκι, ρυζάκι κ.λπ) και να της τα αλέσω. Πεταγόμουνα πιο πριν και της έφερνα και τη φρουτοκρεμούλα της την οποία απολάμβανε στην παραλία. Πάρε αν θες και κανένα βαζάκι (υπάρχουν και πολύ καλά βιολογικά) έτοιμο φαγάκι. Δεν πειράζει για καμιά φορά.

Έτσι, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ήταν μάλιστα οι πιο ωραίες μου διακοπές. :wink:

Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, αλλά σκέφτομαι να αγοράσω ένα θερμός φαγητού.

Πάντως, ένα άλλο ζήτημα είναι ότι το παιδί καλό να μη μένει στην παραλία το μεσημέρι λόγω ήλιου, οπότε μπορείτε να γυρνάτε σπίτι για να ξεκουραστεί(τε) και εκεί να ετοιμάζεις και φαΐ και απ'όλα

Σίγουρα το παιδί δεν θα μένει στην παραλία γιατί ούτε κι εμάς μας αρέσει να μένουμε μέσα στον ήλιο.Το πολύ 1 η ώρα έχουμε φύγει από την παραλία αλλά επειδή θα είμαστε παρέα με ένα άλλο ζευγάρι με δύο παδιά και με την άλλη κόρη μου βέβαια που είναι 9 1\2 χρονών μπορεί να πηγαίνουμε το μεσημέρι σε ταβέρνα για φαγητό και να μην γυρνάμε στο δωμάτιο.Αυτό που είπες με το θερμός φαγητού θα το ψάξω ,ευχαριστώ για την ιδέα!!!!!

nansy μου γεια σου.

Το fruta pura είναι φρουτοκρεμίτσα έτοιμη. Αλλά στις διακοπές με είχε βολέψει. Της έδινα όμως και φρέσκα φρούτα γιατί πέρναγε ο μανάβης μέρα παρά μέρα.

Στην ηλικία της, είχαμε βρει δωμάτιο πάνω στη θάλασσα με κουζινάκι. Της έβραζα λοιπόν αποβραδίς κοτόπουλο, κρεατάκι ή και ψαράκι. Τα έβαζα στο ψυγείο. Την επομένη το πρωί πηγαίναμε στην παραλία, και γω κατά τις 12,30 πήγαινα στο δωμάτιο για να της φτιάξω το συνοδευτικό (μακαρονάκι, ρυζάκι κ.λπ) και να της τα αλέσω. Πεταγόμουνα πιο πριν και της έφερνα και τη φρουτοκρεμούλα της την οποία απολάμβανε στην παραλία. Πάρε αν θες και κανένα βαζάκι (υπάρχουν και πολύ καλά βιολογικά) έτοιμο φαγάκι. Δεν πειράζει για καμιά φορά.

Έτσι, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ήταν μάλιστα οι πιο ωραίες μου διακοπές. :wink:

Ευχαριστώ Αντιγόνη μου για την άμμεση απάντηση.

Έλεγα όμως να αποφύγω πάλι τα βρασίματα,να ξεφύγω λίγο από αυτή την διαδικασία λόγω διακοπών ( και για εμένα),αυτό που είπες όμως με το βιολογικό φαγάκι σε βάζο θα το δω.Θα το βάζω και στο θερμό φαγητού και έτοιμοι για την παραλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις