Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΞ(σπερματικά υγρά)

Recommended Posts

Αγαπημένες μου φίλες ανοίγω ενα άλλο topic όσον αφορά το σεξ. Ντρέπομαι που θα σας εκμηστηρευτώ κάτι προσωπικό μου αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη και εμπειρία. Όταν κάνω έρωτα με τον άντρα μου (τώρα πια ελεύθερα γιατί προσπαθούμε για παιδάκι) στο τέλος όταν σηκώνομαι μου φεύγει σπέρμα. Δοκίμασα να κάτσω λίγο στο κρεβάτι να μην σηκωθώ απότομα αλλά με ένα φτέρισμα πχ ή με ένα βύξιμο ή όταν θα θελήωσ να πάω τουαλέτα θα μου φύγει μια μικρή ποσότητα. Είναι φυσιολογικό ή όχι;

Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας και συγχωρέστε με αν ακούστηκε κάπως.....

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest andro2

Φυσιολογικότατο είναι καλε

και μην ανησυχείς, μια σταγονίτσα είναι αρκετή για να γίνει το θαύμα, περιέχει εκατομμύρια σπερματοζωαρίων.

Διαφημίσεις

Στις περισσότερες θα συμβαίνει φαντάζομαι.

Μετά την επαφή μη σηκώνεσαι αμέσως... ξαπλώνεις, χαλαρώνεις, κάνεις και κανένα κατακόρυφο και εισέρχεται ένα μεγάλο μέρος των σπερματοζωαρίων στη μήτρα. Δεν είναι όμως όλα τυχερά και η προσπάθεια για κάποια τελειώνει νωρίς, τι να κάνουμε...

Είναι πολλά τα στρατιωτάκια, μην ανησυχείς! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Guest andro2

θα σου πω αλλα μην γελάσετε...

δεν ξερω αν μου συμβαίνει.......απλα ξέρω απο φιλενάδες μου ότι είναι φυσιολογικό

εγω και τις 2 φορες έμεινα εγκυος με μόνο μια φορά ελευθερη επαφή και σηκώθηκα αμέσως για την τουαλεττα

απο τοτε και δεδομενου οτι παλινδρόμησαν και τα 2 εμβρυα, είμαστε σε επιφυλακή να μην ξαναμέινω έγκυος αρχικά για να κάνουμε εξετάσεις και τώρα για να φτιαξουμε τις τιμες του θυροειδη

οπότε τί να σου πω;;;

Μακαρι δεν αντεχω αλλο αυτη την αγωνια! Φαντασου οτι σκεφτομαι να κανω και τριτο σημερα να παρω κανενα ηλεκτρονικο μηπως ειναι καλυτερο! παντως αμα ειμαι και παλι ειχανε τσουλησει :P

Διαφημίσεις

Το ενστικτο μου λεει ναι! Τωρα διαβαζα στο τοπικ μου που εχει γραψει μια κοπελα οτι το 20% των κυησεων αποβαλονται πριν την περιοδο και οτι υπαρχει πιθανοτητα να μου δειξει η χοριακη θετικο αλλα τελικα να μην ειμαι.