Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!

Recommended Posts

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤA PAMPERS ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ MAZI ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΗΣ. ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ... ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΜΕ ΠΡΙΝ Η ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΜΑΜΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙ ΜΟΥ..." ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. . . ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ 2,5 - 5 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ? ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ? ΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΗΣ.

και πολυ καλα εκανες και εγω το ιδιο ειχα κανει :lol::lol:

ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ... ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΜΕ ΠΡΙΝ Η ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΜΑΜΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΠΙΠΙ ΜΟΥ..."

εδω εχω πεσει κατω απο τα γελια

:lol::lol::lol::lol::lol: και η δικια μου το εκανε :lol::lol::lol:

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. . .

ναι το ξερω αλλα καλυτερα να νομιζουν αυτοι ετσι παρα να τρεχουμε και να μην φτανουμε :wink:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ 2,5 - 5 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ? ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ? ΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ

καλα εμενα ειναι πιο μεγαλη και τωρα καταλαβενει και μου τα λεει στο αυτι :lol: συνηθως την πηγαινω εγω στην τουαλετα οταν ημαστε εξω στο σχολειο παει μονη της αναγκαστηκα :roll: τωρα αυτα που της ειπες πιστευω για την ηλικια της ειναι αρκετα για πειτε και αλλες γνωμες :D

Εμενα με ρωταει. ειναι καθαρα? Να κατσω?

Πιστευω οτι οσοι εχουν παιδια θα καταλαβουν και δεν θα παρεξηγηθουν :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν εχουμε φτασει ακομα σε ηλικια να προβληματιστουμε αλλα θυμαμαι οτι εμενα και την αδελφη μου δεν μας αφηνε να παμε πουθενα μονες μας η μαμα μας..

μας ειχε πει οταν θελουμε να παμε τουαλετα να της το λεμε και αντα πηγαιναμε μαζι..

Εγω ακομα εκτος απο το σπιτι μου, στις μαμας μου στις αδελφης μου και στης μιας μου θειας (εχω παρα πολλες) δεν καθομαι σε καμια αλλη..πουθενα και για κανεναν λογο.. δε στις διακοπες ακομα κι αν παω στο πεντακαθαρο δωματιο, με το που μπαινουμε χλωρινιαζω ολο την τουαλετα...

Και αν φιλοξενουμε σε καποιο σπιτι επειδη ισως ειναι λιγο προσβλητικο να ζητας χλωρινη (αν και συνηθως ειναι στο μπανιο και δεν υπαρχει προβλημα την ανακαλυπτεις )εχω μαζι μου πανακια κλινεξ.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Και αν φιλοξενουμε σε καποιο σπιτι επειδη ισως ειναι λιγο προσβλητικο να ζητας χλωρινη (αν και συνηθως ειναι στο μπανιο και δεν υπαρχει προβλημα την ανακαλυπτεις )εχω μαζι μου πανακια κλινεξ..

εννοείται ότι κάνω αυτό που κάνει και η dora :D

επίσης τα πηγαίνω εγώ στην τουαλέτα και -να είναι καλά η μέση μου- τα κρατάω στον αέρα :D

επειδή το ζήτημα τουαλέτα-μικρο παιδι-μικρόβια με απασχολεί συνεχώς, είμαι λιγο υστερική με αυτό.. δηλαδή και η πεθερά μου που μου τα κραάει τόσα χρόνια, δεν τολμα η γυναίκα να μην καθαρίσει επιμελώς και συνεχώς την λεκάνη!! δεν υπάρχει περίπτωση να θέλουν να πάνε τουαλέτα και να μην τη ρωτήσουν .."γιαγιά την έχεις καθαρίσει τη λεκάνη? μήπως έχει κάνει ο παππούς τσίσα και δεν την καθάρισες?"

αλλά όπως λέει και η αδερφή μου, "καλύτερα σιχασιάρης , παρά σιχαμένος"

όταν έχει να κάνει με την υγιεινή των παιδιών μας , προσωπικά δεν με νοιάζει να παρεξηγηθώ κιόλας :wink:

τώρα ΝΑΝΑ μου, αν κολλας να το λέει φωναχτά η κόρη σου, πες της να στο λέει στο αυτί σου και να τα κανονίζετε μεταξύ σας :wink:

στο σχολείο πλέον αποφεύγουν και τα δύο να κάνουν "κακά' , πράγμα που δεν είναι καλό μεν αλλά επειδή δεν μπορούν να σκουπιστούν καλά πείτε μου τί να κάνω.. έχουν συνηθίσει και κάνουν "κακά" σπίτι μόνο..

και φυσικά τους κάνω κύρηγμα για πλύσιμο χεριών μετά την τουαλέτα και για το ότι σκουπίζουμε πρώτα το πιπί και μετά τον πωπό (στην κόρη μου!)

είπαμε είμαι λίγο υστερική :oops::wink:

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΡΑΧΝΑΣ. ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ 2-3 ΛΕΠΤΑ :shock: ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΖΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ .. ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ" . :oops: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΠΑΙΔΑΚΙ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ. ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ... ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟY ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ (ΕΞΟΧΙΚΟ) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ, ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Εγώ πάντα κουβαλάω πάνες μαζί μου όταν πάμε κάπου και για φαγητό και σε επίσκεψη εκτός από τους πολλοί κοντινούς . Πηγαίνω μαζί της στη τουαλέτα της το φοράω ,μετά απλά το πετάω στο καλαθάκι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και εγώ δεν άντεχα να την κρατάω γιατί έχει βαρύνει. δεν ντρέπομαι απλά με ενδιαφέρει περισσότερο η υγεία του παιδιού από τη θα πουν οι άλλοι, εγώ έχω περάσει πολλά με ουρολοιμώξεις αρκετά φτάνει .Φαντάσου σκηνικό βρίσκεσαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσα στο αυτοκίνητο σε μποτιλιάρισμα και να ζητάει τουαλέτα, απλά της /του φοράς τη πάνα και είσαι ήρεμη, τώρα πλεον τη φοράει μόνη της .

YVnYp3.png

IcqGp3.png

γιατι δεν βλεπετε κατι τετοιο..ειναι γιογιο για να το παιρνεις μαζι σου..εγω το εχω και πραγματι ειναι πολυ βολικο.Μαζί με το γιογιό περιέχει και 3 σακούλες που μέσα έχουν ένα απορροφητικό χαρτάκι. Εγώ όταν δεν έχω τις συγκεκριμένες σακούλες, χρησιμοποιώ κανονικές σακούλες και διπλώνω χαρτί μέσα και απορροφάει το ίδιο.

http://www.mothercare.com/gp/product/B000IVQPW8/sr=1-9/qid=1216278580/ref=sr_1_9/203-3482862-7209551?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42858041&mcb=core