Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζημιες στο σπιτι!!!αχ βαχ!!!


pitsikoki

Recommended Posts

Eχω κουραστει πια με τις απανωτες ζημιες που κανω στο σπιτι μου!!!Ολο κατι κανω λαθος και καταστρεφω μαρμαρα, επιπλα.... Ελεος πια (στον εαυτο μου αναφερομαι)!!!Χθες χαλασα τη λακα απο την τραπεζαρια μου απο ενα λαδακι αρωματικο που δυστυχως το αγορασα καινουριο αλλα ηταν ραγισμενο και εγινε η ζημια!!Και να φανταστειτε το ειχα και πανω σε δισκο ξυλινο που ποτισε και αυτος και περασε απο κατω! Στεναχωριεμαι πολυ οταν κανω κατι και καταστρεφω το σπιτακι μου!!

Εσεις κανετε ζημιες; Πως το αντιμετωπιζετε;

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Απο ζημιές άλλο τίποτα!

Αντί να τις κάνει η μικρή μου, τις κάνω εγώ...

Πήγα να καθαρίσω τα μάρμαρα της σκάλας και έμειναν λεκέδες απο το καθαριστικό, γιατί δεν ήταν το ιδανικό αυτό για το μάρμαρο!!!

Μου πέφτουν πράματα απο τα χέρια μου και κάνω σημάδια στα πλακάκια!

Στενοχωριέμαι αρκετά όταν κάνω ζημιές στο σπίτι, όταν ειδικά δε μπορώ μετά να κάνω κάτι για να το φτιάξω, αλλά αυτά πάντα θα συμβαίνουν!!!

 

Link to comment
Share on other sites

ελα ρωτα τον αντρα μου!!!!! απο ζημιες αλλο τιποτα. ασε που συνεχεια μου πεφτουν πραγματα απο τα χερια κ η σπανε η κανω κανα σημαδι στα επιπλα η απλα μου πεφτουν κ μετα φωναζω τον αντρα μου ν πιασει οτι μ επεσε. ειδικα απο τοτε που εμεινα εγκυος λες κ τ κανω επιτηδες ειναι!!

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια ηρεμηστε....Αυτα δν ειναι τιποτα...εγω τι να πω???που εκανα μια βλακεια με την φριτεζα και εσκασε και πηραν φωτια τα ντουλαπια της κουζινας..:shock::oops: και ολο το ταβανι μαυρισε...πληρωναμε κουζινες σε ξενο σπιτι πφφφφ!!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Link to comment
Share on other sites

Αχ ωραία βρήκα παρέα γιατί νόμιζα ότι ήμασταν μοναδικοί:

 

1. Όλες οι γωνίες στους τοιχους είναι κτυπημένες

2. Βάψαμε το σπίτι το Πάσχα και τα Χριστούγεννα ξαναβάψαμε κάτι τοίχους που είναι πάλι λίγο λερωμένοι

3. Τα πλακάκια στο μπάνιο έχουν σημάδια απο πράγματα που μου πέφτουν το ίδιο και το μάρμαρο της κουζίνας

4. Πιάτα ραγισμένα (τα κτυπάω στη βρύση του νεροχύτη), ανά χρόνο ανανεώνω τα ποτήρια, ενώ απο 2 σερβίτσια καθημερινά πιάτα, μεγάλα έχω 2 απο το ένα και 3 απο το άλλο ασορτί

5. Μαρκαδόρος στο τραπέζι απο το μικρό, τον καθάρισε ο σύζυγος με το πράσινο σφουγγαράκι....όλο χαρακιές

κλπ κλπ κλπ....!!!

Άλλα αποφάσισα "Τα σπίτια στα οποία ζούν άνθρωποι φθείρονται"

"Τα σπίτια διορθώνονται και τα έπιπλα ξαναγίνονται, τα παιδιά όμως όχι" (για τα παιδικά χεράκια που μουτζουρώνουν παντού)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

τι καλα που βρεθηκαμε!!!!χΧΑΧΑΧ...Εγω θυμωνω οταν κανω καμια ζημια! δε θυμαμαι τι εκανα τελευταια...ειναι μαλλον που τα χω ηδη διαλυσει ολα κ δεν εμεινε και τιποτα ( νομιζω προχθες εσπασα ποτηρι απο το αγαπημενο σετ του αντρα μου...κλαψ παει η 6αδα!!!!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

εμεις μολις ειχαμε βαψει το σπιτι..και καθαριζαμε..και πεφτει στο μπανιο το ρολλον που ηταν γυαλινο,και εσπασε τον νιπτηρα....ετσι σπασμενος ειναι μεχρι τωρα..και θα μεινει ετσι για χρονια οπως καταλαβαινετε,γιατι ειναι πανω σε επιπλο ,κολλημενος στον τοιχο......μετα παμε να κρεμασουμε τους πινακες στο σαλονι..τρυπαμε ..σαθρος ο τοιχος..βγηκε ολοκληρη φλιδα απο τον τοιχο..ευτυχως καλυφθηκε απο τον πινακα που γιαυτο το λογο τον κρεμασαμε πιο ψηλα..ποτηρια και πιατα σπανια σπαμε..(μην το ματιασω..χαχα)

Link to comment
Share on other sites

Τέτοιες πατάτες κάνω κι εγώ πολύ συχνά. Καθάρισα την μπανιέρα με ισχυρό καθαριστικό και έφυγε η γυαλάδα. :oops:Μου έπεσε πιάτο στην γωνία του πάγκου και βούλιαξε ο πάγκος.:oops:

Έχω σκίσει δυο φορές τη σίτα στη πόρτα, γιατί δεν την πρόσεξα και πήγα να μπω στο σπίτι. :oops:

Και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό.:rolleyes:

natassa + tasos = 15 years together

 

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Link to comment
Share on other sites

εμενα τις περισσοτερες ζημιες τις κανει ο αντρας μου,το τι ποτηρια εχει σπασει δεν λεγεται.να φανταστειται ειχα παρει 2 εξαδες απλες τον απριλιο κ λιγες μερες μετα μου εφερε αλλες 2 η κουμπαρα μου.τωρα?απο τις εξαδες που πηρα δεν εχω κανενα απο της κουμπαρας μονο 2!!!!!!!μια μερα λοιπον ηθελε να πλυνει τα πιατα,δεν ηταν η πρωτη φορα,ε!μεσα σε 3λεπτα ειχε σπασει 2!!!!!εγω με κατι βαζα κ τασακια την εχω πατησει μονο προς το παρων.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια πριν 3 χρονια που μπηκαμε στο σπιτακι μας ολα ηταν καινουρια, αστραφτερα...μετα ηρθε το ζουζουνακι και παρολο που η αγαπουλα μου δεν κανει πολλες ζημιες ε μωρο ειναι οσο να ναι εβαλε και αυτη το χερακι της (τουλαχιστον στους τοιχους!!)Ολα τα υπολοιπα εγω και ο ανδρας μου. Χαλασα τρια σημεια στο μαρμαρενιο μου πατωμα γιατι εβαλα ισχυρο καθαριστικο για να βγουν καποιοι λεκεδες, κολλα εχει πεσει σε λακαριστο επιπλο και κατι δερματινα σκαμπουδακια που εχω. Ουφ! Εμεις να μαστε καλα και ζημιες να κανουμε!!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Link to comment
Share on other sites

Πλακάκια πατώματος 10 μηνών και είναι σε κάθε δωμάτιο χτυπημένα με σημάδια... όσα δεν χάλασε ο μάστορας τα χάλασε η κοπέλα που με βοηθάει στις δουλειές και τα υπόλοιπα εγώ... σαν ρημαγμένα είναι!:(:(

it's never too late to start all over again

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...