Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS πόσο πρέπει να τρώει κανονικά, να αυξήσω το γάλα???

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες, όποια γνωρίζει please ας μου απαντήσει στην ερώτηση μου. Ο μπέμπης μας είναι 20 ημερών σήμερα, γεννήθηκε 4090 φύγαμε 3935 και στην 1η επίσκεψη στην παιδίατρο στις 9 ημέρες ήταν 4020, τώρα πρέπει να είναι περίπου 4500. Σταμάτησα να θηλάζω πρίν από 4 ημέρες λόγω μαστίτιδας και μάλλον δεν θα τον ξαναβάλω στο στήθος για προσωπικούς λόγους. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μέχρι τώρα τρώει 150 γρ στο γεύμα και το μπουκάλι κάποιες φορές "στραγγίζει" που λέμε. Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε πως αν σε 3 συνεχόμενα γεύματα αδειάζει το μπουκάλι μπορώ και να αυξήσω την ποσότητα. Πώς ξέρω αν είναι φυσιολογικό να τρώει 150 γρ? Ενεργείται πιστέυω φυσιολογικά, σχεδόν μετά από κάθε γεύμα και μάλιστα μετά από κάθε γεύμα του παίρνει λίγη ώρα να ηρεμήσει γιατί νομίζω έχει πονάκια. Στην αρχή πίστευα ότι ίσως δυσκολεύεται με τα κακα του και για αυτό είναι ανήσυχος, αλλά η υφή τους δεν είναι σκληρή, μπορεί ωστόσο να τον δυσκολεύει αυτό??ή είναι απλά πονάκια- κολικοί?

όποια πιστέυει πως μπορεί να με βοηθήσει περιμένω απάντηση, ευχαριστώ!!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

Καλυτερα,αφου δεν προκειται για θεμα θηλασμου, να μεταφερεις το τοπικ στην ενοτητα Νοεγνα-Διατροφη.Θα παρεις περισσοτερες απαντησεις!

Το μωρο τρωει οσο θελει οταν μιλαμε για μητρικο γαλα.Για την σκονη δεν ξερω να σου πω.Οσο για τα πονακια,ισως να του αλλαξεις γαλα, δεν ξερω,ρωτα τον γιατρο.

αν την κάνεις την ερώτηση αυτή στο υποφόρουμ Νεογνά και μωρά: Διατροφή http://parents.org.gr/forum/viewforum.php?f=56

πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν περισσότερο οι μανούλες που δίνουν ξένο γάλα στο μωρό τους, γιατί τα ξέρουν καλύτερα.

...Σταμάτησα να θηλάζω πρίν από 4 ημέρες λόγω μαστίτιδας

Ιωάννα να σου ζήσει! :)

Δίκιο έχουν τα κορίτσια, καλύτερα άλλαξε ενότητα στο θέμα σου...

Απλά για να μην έχουμε και καμία παραπληροφόρηση σε καμιά άλλη μανούλα που διαβάζει το θέμα, να πούμε ότι η μαστίτιδα δεν είναι αιτία αποθηλασμού! :wink:

koritsia, xilia signwmi ek paradromis to ebala edw kai twra den kserw pws mporw na to allaksw..zitw ta fwta sas kai pali..

kai fysika- gia na min iparxoun pareksigiseis- i mastitida den einai logos diakopis thilasmou, gi ayto anefera oti egw exw allous proswpikous logous gia ayti mou tin epilogi.

na xairomaste ta mwrakia mas oles!!!

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

να χαίρεσαι το ζουζούνι σου! Στείλε μήνυμα στον admin αν μπορεί να το μεταφέρει, αλλιώς άνοιξε ένα καινούργιο!

Σχετικά με το ερώτημά σου πάντως καλύτερα είναι το μωρό να τρώει όσο θέλει και όποτε θέλει, ακόμα κι αν τρέφεται με ξένο γάλα...Εμένα όταν ήταν 2-3 εβδομάδων είχε πιεί μια φορά 190!!! Ποτέ δεν έκανε αυτό που λένε σταματάω επειδή χόρτασα... Πάνω κάτω ισχύουν αυτά που αναγράφονται στο κουτί αλλα κάθε παιδί είναι διαφορετικό :wink:

eNeap2.pngNziDp2.png