Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προκληση...

Recommended Posts

Αύριο το βράδυ μπαίνω στο μαιευτήριο για πρόκληση! Ευελπιστώ για ΦΤ μιας και έχουμε πάρει θέση! 'Εχετε ανάλογη εμπειρία?

HELP!!! Πείτε μου πώς να προετοιμαστώ......

Διαφημίσεις

Με το καλό mariam, άντε ήρθε και η δική σας σειρά. Όλα θα πάνε καλά και σε λίγο θα κρατάς και εσύ το μώράκι σου αγκαλιά. :)

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Με το καλό κοπέλα μου να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά.Περιμένουμε νέα σου :!::!:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

mariam με το καλό να πάρεις το μικρούλι σου αγκαλιά!

Κι εγώ με πρόκληση γέννησα τρεις μέρες μετά την ΠΗΤ γιατί σπάσαν τα νερά αλλά πόνους και συσπάσεις δεν είχα :?:?

Δεν είναι τίποτα, σου βάζουνε το φάρμακο με ορό και απλά περιμένεις....άλλες αργούν άλλες όχι (εγώ έκανα 11 ώρες να γεννήσω γιατί η μικρή ήταν ψηλά αλλά ούτε που το κατάλαβα πως πέρασαν :):):) ).

Αν μάλιστα κάνεις και επισκληρίδιο δε θα καταλάβεις τίποτα :):):)

Φρόντισε να έχεις μαζί σου ό,τι θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα εσύ....κοκκαλάκι για τα μαλλιά, liposan...τέτοια μικροπράγματα.

Εμένα μου είχαν πει ο γιατρός κι η μαία να έχω μαζί μου και μπισκότα σοκολάτας για να παίρνω ενέργεια και να μην εξαντληθώ τελείως και να έχω φάει λίγο πριν πάω στο μαιευτήριο....Ξέρω όμως ότι άλλοι γιατροί σε θέλουν νηστική οπότε αυτό ρώτα το.

Μην αγχώνεσαι κι όλα θα πάνε καλά :):):):)

6qjVp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλο κοπελιτσα μου!!!Πολλες νεες αφιξεις εχουμε βρε παιδια μεσα σ'αυτο το καλοκαιρι...πολυ γουρικο το 2007!!!!!!

Ελπιζω να εχεις καποιο τηλεφωνο να μας πεις νεοτερα ε? :wink:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Πω πώ χαμός όλες μαζι γεννάτε!!!! Μπράβο Με το καλό κοριτσάκι!!!! Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο ραντεβού της ζωής σου!!!! :P:P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Με το καλό και από εμένα..

Υπομονή και διότι αύριο θα είστε αγκαλιά και πλέον δεν θα σε νοιάζει τίποτα

Επλίζω να έχεις εύκολη γέννα και με ένα πόνο!

ki εγω με προκληση γεννησα,μου εδωσε το υποθετο το εβαλα 3 τα ξημερωματα.επρεπε στις 7, που ειχα με το γιατρο ραντεβου,να ειχα διαστολη τουλαχιστον 4-5.εγω ειχα 1!!! 1=κανενα!! περασαν κι αλλες τρεις ωρες με την ωκυτοκινη και τιποτα.ο μικρος οχι απλα δεν κατεβαινε,οι σφυγμοι του τελειοι ουτε πονοι μ'επιασαν ουτε τιποτα!!ουτε η επισκληριδιος και γεννησσα με καισαρικη και ολικη ναρκωση!!αλλα ντ'αλλον!!!εσενα ομως πηρε θεση και θα ειναι πιο ευκολα!!με το καλο,μεθαυριο τετοια ωρα θα το εχεις αγκαλιτσα.... :D

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

• 1 month later...

Μια φίλη μου κλείνει τους 9 μήνες στις 30 Αυγούστου, ο γιατρός της της είπε θα μπει μέσα την Τετάρτη να κάνει καισαρική επειδή το παιδί είναι ψηλά.Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της βάλει τεχνητούς πόνους η να την αφήσει άλλο λίγο μήπως κατέβει το παιδί, η της σπάσουν τα νερά?Κατευθείαν καισαρική επειδή το παιδί είναι ψηλά?Και μένα ψηλά ήταν αλλά κατέβηκε.Τι λέτε εσείς?λίγο περίεργο μου ακούγετε.

KeDzp2.png

CBqup3.png

το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει σε άλλο γιατρό?...? για να πάρει άλλη γνώμη?... κανείς δεν την κρατάει. ...έτσι δεν είναι?

ακουσα κάπου ότι οι γιατροί λεει δεν αναλαμβάνουν όταν είναι ήδη προχωρημένη η εγκυμοσύνη? ισχύει ή λάθος θυμάμαι?

αν είναι πρέπει να πάει σε αλλο γυναικολόγο για άλλη γνώμη πάντως΄.......

τώρα δε ξέρω τι άλλο είδε ο γιατρός για να έχει βγάλει αυτή τη γνώμη... :(

εγώ αυτό θα έκανα αν είχα υποψία.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Μια φίλη μου κλείνει τους 9 μήνες στις 30 Αυγούστου, ο γιατρός της της είπε θα μπει μέσα την Τετάρτη να κάνει καισαρική επειδή το παιδί είναι ψηλά.Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να της βάλει τεχνητούς πόνους η να την αφήσει άλλο λίγο μήπως κατέβει το παιδί, η της σπάσουν τα νερά?Κατευθείαν καισαρική επειδή το παιδί είναι ψηλά?Και μένα ψηλά ήταν αλλά κατέβηκε.Τι λέτε εσείς?λίγο περίεργο μου ακούγετε.

θα ειναι απο τους βιαστικους γιατρους! :x:x κανονικα πρεπει να περιμενει,εστω και μια εβδομαδα,και εμενα ψηλα ηταν,αλλα με τεχνιτους πονους γεννησα,χωρις καισαρικη!εκτος και αν εχει αλλους λογους ο γιατρος και θελει να βιαστει...

Καισαρική; Άντε καλέ...

Εγώ πήγα χτές και ο γιατρός μου είπε το ίδιο...αλλά ούτε καν συζήτησε για καισαρική απο την στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος...Ναί, μεν είναι πιο δύσκολη η γέννα αλλά εντάξει είπαμε...

μπηκα στο μαιευτηριο μολις εκλεισα τις 40 εβδομαδες. Δεν ειχα καθολου διαστολλη και το παιδι ηταν πολυ ψηλα. Μου εβαλαν υποθετα για να μαλακωσει ο τραχηλος, ορο ωκυτοκινης για να αρχισουν οι συσπασεις και μεσα σε 11ωρες απο τη στιγμη που μπηκα στην κλινικη γεννησα. Ας παει καλυτερα σε αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη.

Ναί, ας πάει σε ένα άλλο γιατρό...δηλαδή...είναι φοβερό...

Εμένα ο γιατρός μου, μου έδωσε ήδη υπόθετα για να μαλακώσιε ο τράχηλος και έτσι τώρα δεν έχω παρά να αναμένω το ευτυχές γεγονός...

εμεις ξεραμε οτι το μωρο δεν ειχε παρει θεση απο τον 7ο και προσεξαμε οτι ειχε μια θεση μονο και δεν εκανε τουμπες,παρα μονο τεντωνοταν!!το ειχαμε υποψιαστει οτι μαλλον προκειται για κοντο ομφαλιο λωρο!ειχα διαβασει τοσα πολλα για διαφορες εγκυμοσυνες και γεννες που ηξερα τι συμβαινει σε μενα χωρις να μου τα πει ο γιατρος μου!!θυμαμαι οτι στους 7,5 μηνες του ειπα"ειναι σιγουρα καισαρικη ετσι?" και με ενθαρυνε λεγοντας με οτι εχουμε πιθανοτητες και για φυσιολογικο.εκει καταλαβα οτι θα κανω καισαρικη.οταν ειδαμε οτι μετα το υποθετο για 7 ωρες ειχα διαστολη 1 κι εκεινο εγινε με το κλυσμα!!!πετρωνε η κοιλια μου συνεχεια,φοβομουν και τον πονο,ηρθε ο γιατρος μου και μου ειπε "εγω λεω να το αφησουμε μια ωρα ακομα να δουμε αν ανοιξεις ,αλλα αν το παρουμε εγωιστικα,θα κουραστεις και ακομα και τα μεσανυχτα να φτασουμε θα παει παλι καισαρικη γιατι ξερω την περιπτωση σου"(για τον ομφαλιο λωρο).του ειπα"παμε τωρα στο χειρουργειο να τελειωνουμε"ουτε η πρωτη θα ειμαι ουτε η τελευταια που θα γεννησω με κτ!!εκτος αυτου,θελω το γρηγοροτερο να παρω αγκαλια μου το μωρακι μου που περιμενα τοσο καιρο!!!τελικα ειχαμε δικιο,ο ομφαλιος λωρος ηταν πολυ μικρος και ηδη μια φορα γυρισμενος στην κοιλιτσα του μικρου!!δεν θα κατεβαινε με τιποτα!! περιπτωσεις σαν τη δικη μου στα παλια τα χρονια οι γυναικες πεθαιναν!!οποτε???ευτυχως δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου,λιγο το ενστικτο...λιγο η εμπιστοσυνη στο γιατρο μου που μ'εχει πελατισα απο τα 18 μου...και πηγαν ολα καλα!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Ναυσικά όμως ο γιατρός τα βλέπει αυτά έτσι δεν είναι; Θέλω να πώ, δεν σου λέει να γεννήσεις με καισαρική απλά επειδή το παιδί είναι ψηλά..