Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ.... ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ... ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ.... ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΛΕΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΙΛΟ.... ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ..... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ... ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΩ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΙΕΣ????

Διαφημίσεις

Βρε Rachel δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο το γιατρο σου; Μπορει να λεω χαζομαρες αλλα αν εχει ξεκινησει η διαδικασια του τοκετου,μιας και βλεπω οτι βρισκεσαι στις μερες σου; Το πιθανοτερο ειναι να σε πιεζει το μωρο σου χαμηλα,ισως να ετοιμαζεται να σπασει τα νερα,εικασιες κανω εγω τωρα,αλλα νομιζω καλο θα ειναι να ενημερωσεις το γιατρο σου.Εγω θυμαμαι στο μαιευτηριο,οπου ειχα μπει με προκληση και μου ειχαν σπασει τα νερα τεχνητα,καποια στιγμη μετα απο αρκετη ωρα ωδινων μου ηρθε η ιδια αισθηση,σα να θελω να παω τουαλετα (οχι για το ψιλο!!! :lol: ) αλα ημουν τοσο ηλιθια που ντρεπομουν να το πω στη μαια.Ηταν κι ο αντρας μου μεσα και ντρεπομουν πολυ να το πω!!! Καποια στιγμη ομως οταν εγινε ανυποφορη η αισθηση,λεω "δε μπορει,κατι σημαινει αυτο,μαλλον πρεπει να τους το πω μη γινει και καμμια βλακεια που δε μιλαω αν και το νιωθω τοση ωρα".Οποτε το ειπα στη μαια και εκεινη μου εξηγησε οτι επρεπε να της το ειχα πει απο την αρχη και κακως δε μιλουσα!!!

Συμφωνω απολυτα με τη joe.Ακριβως τα ιδια ενιωθα κι εγω!!!Δεν τηλεφωνεις στο γιατρο σου????

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω...και εγω :):):):):)

Μονο που εγω ελεγα πως θελω να παω τουαλετα και το εννοουσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλα δεν με αφησανε για να μη γεννησω εκει λεει!! κακο του κεφαλιου τους :P:P:P:P:P

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

RACHEL... ε... χμ.... πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο και βάλε την τσάντα του μαιευτηρίου στο αυτοκινητο! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Κι εγώ τις τελευταίες μέρες 'εχω αυτήν την αίσθηση οχι όμως σε τέτοιο βαθμό και σκέφτομαι αν θα την έχω και την ώρα που θα γεννάω τι θα γίνει βρε κορίτσια?????? :oops::oops::oops::oops:

Εννοειται πως θα την εχεις την ωρα που θα γεννας Kati μου,οταν προκειται να ξεκινησουν οι εξωθησεις η αισθηση ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ σα να θελεις να πας στην τουαλετα (και οχι για κατουρημα!!! ) αλλα δε χρειαζεται να σε ανησυχει αυτο.Θα εχεις κανει ετσι κι αλλιως πιο πριν το απαραιτητο κλυσμα (ειτε μονη σου απο το σπιτι οπως εκανα εγω ειτε στο μαιευτηριο) και θα εχεις παει τουαλετα οποτε δεν προκειται να συμβει κατι που θα σε κανει να ντρεπεσαι.Μην αγχωνεσαι καθολου,και στην τελικη και κατι να συμβει (εγω κατουρησα το γιατρο την ωρα που μου εκανε τα ραμματα για την περινεοτομη!!! :oops: ) εχουνε δει τοσα οι γιατροι,καθημερινα τα βλεπουν,που πιστεψε με,αποκλειεται να κολλησουν εκει.

Παντως η αισθηση οταν σπρωχνει το μωρο για να βγει ειναι αυτη,σα να θες να πας τουαλετα.Αν κι εκανα επισκληριδειο,την αισθηση αυτη τη θυμαμαι πολυ καλα.

Αχ το σκέφτομαι λιγάκι η αλήθεια είναι :oops::oops:

Την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα με το καλό όμως μάλλον θα είμαστε στο σπίτι μας όλοι μαζιιιιι!!!!!!!!!!!! :lol:

Με το καλό ,γλυκειά μου!!!

Κάπου είχα διαβάσει ότι πριν τον τοκετό ο οργανισμός -για να λειτουργήσει καλλίτερα-αποβάλει ότι δεν του χρειάζεται...γιαυτό όλες τις τελευταίες μέρες ή ώρες πριν γεννήσουμε τις περάσαμε στην τουαλέτα...

όλα να σου πάνε τέλεια και με ένα πόνο!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

εγω επιμενω να παςς στο γιατρο να σε δει τωρα :!: και να επιμεινεις αλλιωσ πηγαινε στο εφημερευων να σε εξετασουν δεν εχεις να χασεις τιποτα και να σου λυσουν και τις αποριες σου. ειναι κριμα να περνας αυτες τις ωρες με αμφιβολιες.

Κοριτσια που ειναι η Rachel?????Μηπως ειναι στο μαιευτηριο????

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ........... ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ... ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΨΙΛΟΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΥΓΡΑ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.... ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΕΙΜΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ???? ΣΠΑΝΙΟ... ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Rachel Κι εγώ αύριο το απόγευμα πάω στο γιατρό(εκτός απροόπτου)και μάλλον θα με βάλει μέσα για να κάνουμε την Τετάρτη πρόκληση!!!!

γιατι ρε κορίτσια πέφτει τόση πολύ πρόκληση και καισαρική;;; Δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτε αυτό το φαινόμενο που γίνεται μόνο εδώ στην Ελλάδα :?:?:shock::shock:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Απο οτι βλέπω γεννάμε πολλές την ίδια περίοδο. Δεν έχω πολλές συσπάσεις κάποιες λίγες κυρίως τις βραδυνές ώρες. Επειδή είναι βέβαια και το πρώτο μου παιδάκι δεν καταλαβαίνω πόσο έντονες πρέπει να είναι. Τις τελευταίες μέρες όμως έχω και εγώ την ίδια υψηλή συχνότητα επισκέψεων στην τουαλέτα :oops: Λέτε να είναι ένδειξη για τον επικείμενο τοκετό;

Ο γιατρός μου που τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε οτι είναι ακόμη νωρίς και δεν με έχει εξετάσει απο κάτω. Χθές όμως παρατήρησα και εγώ και τρίτοι που με είδανε οτι η κοιλιά μου "έπεσε"

Επίσης, πώς κάνατε κλίσμα μόνες σας; Αντιλαμβάνομαι το σοκιν της ερώτησης αλλά γράψτε μου σας παρακαλώ, είναι εφικτό και ανώδυνο να το κάνουμε σπίτι; Δεν έχω ιδέα απο αυτή την υπόθεση.

Έχω ΠΗΤ 10/8 και η αγωνία μου δεν περιγράφεται. Πόσο συναρπαστική φαντάζει αυτή η εμπειρία αλλά συγχρόνως πόσο με φοβίζει το άγνωστο. Κάθε βράδυ που ξαπλώνω λέω άλλη μια μέρα πέρασε...

Σε νιώθω απόλυταααα :oops:

Πιστεύω πως μπορείς να κάνεις το κλίσμα μόνη σου δε νομίζω να πονάειι :oops::oops: Κι εγώ κυρίως τις βραδυνές ώρες έχω συσπάσεις.

Κοριτσια μηπως αυτη η αισθηση που εχετε ειναι το μωρο που εμπεδωνεται??Ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι η εμπεδωση γινεται μεχρι την 38 ευδομαδα στην πρωτη εγκυμοσυνη. Εγω δεν ειχα τετοια αισθηση καθολου αφου γεννησα χωρις να εχει εμπεδωθει το μωρο.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Σήμερα γέννησε μια φίλη μου με φυσιολογικό τοκετο και επισκληρίδιο.

Ξεκίνησε απο χτες το βράδυ να εχει πόνους περιόδου και να θέλει να πάει τουαλέτα...κάθε 2 λεπτά πήγαινε δηλαδή αλλα τίποτα. Μάταια την παρακαλούσε ο άντρας της να πάνε στο μαιευτήριο αυτή έλεγε ότι ειναι πολύ υποφερτοί οι πόνοι. Στις 7 το πρωί πήραν τηλέφωνο τη μαία και τους είπε να ειναι σε 20 λεπτά στο ΙΑΣΩ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρόλο που είχε διαστολή 9 την βάρεσε την ενεσούλα μόλις έγιναν εντονότεροι οι πονοι :lol:

Οπότε αν ειστε στον 9ο και έχετε τα παραπάνω συμπτώματα μην περιμένετε και πολύ!

Η εμπέδωση νομίζω οτι έχει να κάνει με το "πέσιμο" της κοιλιάς. Μου συνέβη και το κατάλαβα την ίδια μέρα. Το παιδί παίρνει θέση γέννας και το κεφάλι σφηνώνει στη λεκάνη. Ίσως οφείλεται σε αυτό η δυσφορία και η ανάγκη για τουαλέτα.

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ..... ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΟΥΛΕΣ, ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΥΧΝΑ, ΠΑΡΑ ΠΛΛΑ ΥΓΡΑ.... ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ.... ΜΕ ΕΙΧΑΝ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ.... ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ... ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ... ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ.... ΝΑ ΠΩ ΦΟΒΗΘΗΚΑ... ΠΟΛΥ.. ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ...ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΚΑΙΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΟΛΑ.... ΕΧΩ ΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣΣ...