Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΦΤΡΑ-7 μηνων

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Χθες υστερα απο μια επιπονη νυχτα...δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου το μικρο μου..ξυπνουσε με κλαμα ανα εικοσι λεπτα για κανα 8ωρο.Ειχε βουλωμενη μυτουλα αλλα δεν νομιζω οτι ηταν αυτο,.Εκλαιγε με κλειστα ματακια,φαινοταν οτι ηθελε ναξεκουραστει..Πηγα σημερα στονγιατρο και ειδ εοτι εχει μι ααφτρα το καημενο και μαλλον πονουσε απο αυτο.Σας εχει τυχει?ποσο κραταει αυτο??Το πρωι δεν μπορουσε ουτε να φαει αλλα το μεσημερι που το εδωσα λιγο ντεπον εφαγε..Στεναχωριεμαι τόσο πολυ...:(

RN1Zp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ειχε και μας εδωσε η γιατρος μια αλοιφη που μπαινει στο στομα και σε 2-3 μερες εφυγε!δεν ξερω αν ειναι το ιδιο εμενα ηταν ασπρα τα χειλη της σαν κομμενο γαλα κομματακια πανω κολλημενα!

Γεια σας κοριτσια.Χθες υστερα απο μια επιπονη νυχτα...δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου το μικρο μου..ξυπνουσε με κλαμα ανα εικοσι λεπτα για κανα 8ωρο.Ειχε βουλωμενη μυτουλα αλλα δεν νομιζω οτι ηταν αυτο,.Εκλαιγε με κλειστα ματακια,φαινοταν οτι ηθελε ναξεκουραστει..Πηγα σημερα στονγιατρο και ειδ εοτι εχει μι ααφτρα το καημενο και μαλλον πονουσε απο αυτο.Σας εχει τυχει?ποσο κραταει αυτο??Το πρωι δεν μπορουσε ουτε να φαει αλλα το μεσημερι που το εδωσα λιγο ντεπον εφαγε..Στεναχωριεμαι τόσο πολυ...:(

και η κόρη μου (21 μηνών) είχε πριν 2 εβδομάδες περίπου και η παιδίατρος μας έδωσε μια συνταγή για ένα διάλυμα που το φτιάχνει ο φαρμακοποιός. Είναι ένα υγρό που της το έβαζα με γάζα μέσα στο στόμα μισή ώρα πριν κάθε γεύμα ώστε να μην πονάει όταν θα έτρωγε...έχει μέσα αναισθητική ουσία....κατά τ'άλλα της έδινα και εγώ ντεπόν - αλγκοφρέν όταν ήταν ανήσυχη...

δεν ξερω αν ειναι το ιδιο εμενα ο μικρος μου επανω στην γλωσσα ειχε μια μεγαλη κυλιδα απο ασπρο χρωμα λες κ ειχε μεινει το γαλα η γιατρος μας ειπε οτι ειναι μυκητας κ αργει να φυγει μας εδωσε την daktarine γελη κ του εβαζα.. πραγματικα αργησε ενα μηνα μας πειρε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...