Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΡΥΟΠΗΞΙΑ

mybabygirl

Recommended Posts

Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας γνωριζει σχετικα με τη κρυοπηξια.

Εκανα πριν λιγες μερες τεστ παπ και εμφανιστηκε ηπια τραχηλιτιδα οπως

μου ειπε τηλεφωνικα ο γυναικολογος μου.Μου ειπε να παω απο το ιατρειο

του να με δει και το πιο πιθανο ειναι να κανουμε κρυοπηξια.Δεν τον

ρωτησα λεπτομερειες γιατι θα παω απο εκει αλλα ηθελα καποιες πληροφοριες

για το τι ειναι διαδιακασια κοστος κλπ και αν υπαρχουν και αλλες

θεραπειες τραχηλιτιδας.Σκεφτομαι να ζητησω και δευτερη γνωμη αν

χρειαστει γιατι ο γυναικολογος μου ειναι υπερ των επεμβασεων γενικως!!!!

Εγω στο μεταξυ δεν εχω καμια ενοχληση και γι αυτο εχω τους ενδοιασμους

μου.Θα περιμενω για τις εμπειριες σας

Διαφημίσεις

εχω κανει κρυοπηξια 2 φορες μαλιστα μετα απο παλλινδρομη γιατι ειχα βαρβατο μικροβιο στον τραχηλο το οποιο ευθυνοταν και για την πρωτη αποβολη μου

ξερω οτι δεν συνηθιζεται ευκολα απο τους γυναικολογους. σαν κοστος δεν μου πηρε λεφτα περα απο την επισκεψη. ουσιαστικα σου ανοιγει τον κολπο και σου παγωνει τον τραχηλο ετσι ωστε να καθαρισει απο οτι εχει επανω. μετα μπορει να εχεις λιγο αιμα αλλά σιγουρα εχεις αρκετα υγρα.

για ηπια τραχηλιτιδα δεν εχω ακουσει να γινεται κρυοπηξια. συνηθως δινουν ενα ντακταριν καπως ετσι που μπαινει κολπικα σαν αλοιφη

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Και εγώ συμπάσχουσα είμαι.Εμένα πάλι μου είπε να περιμένω να μην κάνω τίποτα ακόμα.Βάζω μια κρέμα 3 μέρες μετά από κάθε περίοδο αλλά δεν είναι θεραπεία κανονική.Αλλοι δίνουν αντιβίωση.Με έχει προβληματίσει και μένα αρκετά το γεγονός ότι είμαι στην αναμονή.Οσο διαβάζω τόσο περισσότερο αγχώνομαι...Διάβασα πρόσφατα ότι πολλοί θεωρούν την κρυοπηξία ανορθόδοξη μέθοδο ειδικά σε γυναίκες που δεν έχουν τεκνοποιήσει ακόμα.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

εγω δεν ειχα θεμα τεκνοποιησης. μετα την κρυοπηξια και αφου καθαρισε το μικροβιο εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια :P

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Εγώ έχω κάνει. Πριν απο 5-6 χρόνια! Μου στοίχισε περίπου 150?. Δεν είναι τίποτα σαν επεμβάσει. Απλά την ώρα που γίνεται έχεις σαν πόνο περιόδου. Μετά σε κρατάνε 1 ώρα και φεύγεις. Αυτά.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Διαφημίσεις

εγω δεν ειχα θεμα τεκνοποιησης. μετα την κρυοπηξια και αφου καθαρισε το μικροβιο εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια :P

Μπράβο!!! Εγώ προσπαθώ αλλά τίποτα και φοβάμαι ότι μπορεί να ευθύνεται και αυτό...Και ξέρει ότι κάνω προσπάθειες αλλά δεν μου δίνει και μια λύση.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Κι εγω ειχα τραχηλιτιδα και εκανα κρυοπηξια αλλα ισως και να μην χρειαζομουν γιατι απο οτι καταλαβα μετα και ο δικος μου γιατρος εκανε ευκολα επεμβασεις.. και δυστυχως πηγα στο ιασω να μου την κανει και νομιζω μου ειχε παει καπου 300 ευρω..

Δεν πονεσα καθολου, ηταν σαν να σε φυσαει κρυος αερας, κρατησε 5-10 λεπτα και μετα ολα οκ. Δεν θυμαμαι να ειχα περισσοτερα υγρα, ουτε αιμα.

Καλυτερα να παρεις και αλλη γνωμη ομως γιατι υπαρχουν και αλλες θεραπειες πιο ηπιες πριν την κρυοπηξια.

Καλημερα.

Ακριβως το ιδιο μου ειχε συμβει πριν απο 4-5 χρονια.Ηπια τραχηλιτιδα και προτεινομενη θεραπεια κρυοπηξια.Μαλιστα ο τοτε γιατρος μου με ειχε τρομοκρατησει,λεγοντας μου οτι πρεπει να την κανουμε γιατι αν το αφησουμε σε μερικα χρονια θα προχωρησει σε προκαρκινικο σταδιο και διαφορα αλλα τετοια που δεν θελω να θυμαμαι.Και ολα αυτα μου τα ειχε πει στο ορθιο γιατι ειχε και αλλους πελατες εξω ,αφου εγω ειχα μπει σφηνα μονο για να παρω τα αποτελεσματα.Μου λεει στο τελος κλεισε εξω ενα ραντεβου λοιπον και τα ξαναλεμε.Τελικα αποφασισα να παω και σε αλλο γιατρο σε γειτονικη πολη9ειμαι απο επαρχεια) ο οποιος αφου γελασε με ολα αυτα μου λεει στο τελος ''Ο Ταδε τα λεει αυτα;;;'' Εμεινα!!!Ναι του λεω..Οκ παρε αυτο το χαπι ελα σε τρεις μηνες ξανα για τεστ και βλεπουμε!!!Επισης μουχ επει οτι η κρυοπηξια αποφευγεται πλεον.Πηρα το χαπι και σε τρεις μηνες αλλα και απο τοτε ολα μου τα τεστ πεντακαθαρα.;)

QJZup3.png

bxuCp3.png

Καλημέρα ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση σας, renah και εγω

φοβαμαι οτι καπως ετσι θα μου τα πει γιατι ειναι λιγο φραγκοφονιας

αλλα επειδη εχω γεννησει και τα δυο μου παιδια του εχω πολυ

εμπιστοσυνη για τις ικανοτητες και γνωσεις του σα γιατρο.Θα παω τη

παρασκευη και αν μου προτεινει τη

κρυοπηξια σα μονη λυση θα παω και σε αλλο γιατρο.Φανταστειτε πηγα

να με δει μετα τη γεννα και μου εκανε γυναικολογικη εξεταση και τεστ παπ

και μου πηρε 190 ευρω!!!!!!!!!!επαθα σοκ

Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας γνωριζει σχετικα με τη κρυοπηξια.

Εκανα πριν λιγες μερες τεστ παπ και εμφανιστηκε ηπια τραχηλιτιδα οπως

μου ειπε τηλεφωνικα ο γυναικολογος μου.Μου ειπε να παω απο το ιατρειο

του να με δει και το πιο πιθανο ειναι να κανουμε κρυοπηξια.Δεν τον

ρωτησα λεπτομερειες γιατι θα παω απο εκει αλλα ηθελα καποιες πληροφοριες

για το τι ειναι διαδιακασια κοστος κλπ και αν υπαρχουν και αλλες

θεραπειες τραχηλιτιδας.Σκεφτομαι να ζητησω και δευτερη γνωμη αν

χρειαστει γιατι ο γυναικολογος μου ειναι υπερ των επεμβασεων γενικως!!!!

Εγω στο μεταξυ δεν εχω καμια ενοχληση και γι αυτο εχω τους ενδοιασμους

μου.Θα περιμενω για τις εμπειριες σας

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο κρυοπηξια αλλα απο τραχηλιτιδα.Ειμαι εγκυος στη 19η εβδομαδα και απο την 5η εβδομαδα βρηκε ο γιατρος μου οτι εχω τραχηλιτιδα και πιθανοτατα την ειχα κανα χρονο αλλα δυστυχως δεν την ειχε δει ο προηγουμενος γιατρος μου(ειχε φανει στο τεστ παπ σαν φλεγμονη αλλα στον κολπικο υπερηχο δεν το ειχε δει).Λοιπον...μου ειχε πει οτι λογο της εγκυμοσυνης δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα μου ειχε δωσει amoxil των 500mg 3 την ημερα για περιπου 2 εβδομαδες.Μου ειπε οτι θα το ξαναδουμε μετα τη γεννα και θα κανουμε τοτε οτι χρειαζεται.Γνωμη μου ειναι να ψαχτεις κι αλλου αφου το λες και απο μονη σου οτι ειναι υπερ των επεμβασεων!!!!!!!Μια κοπελα που εχει κανει μου ειχε πει οτι ηταν πολυ ασχημη εμπειρια.Ελπιζω να σε βοηθησα!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ
ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.SORRY

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Ο παλιος μου γυναικολόγος (προ γεννών) μου είχε πει οτι σε άτεκνες γυναίκες δεν κάνουν κρυοπηξία ή καυτηριασμό για τραχηλίτιδες.

Εγώ έχω τραχηλίτιδα πριν από το πρώτο παιδί δεν αντιμετώπισα θέμα γονιμότητας. Ο τωρινός γιατρός μου σε πολύ πρόσφατη συζήτηση που είχαμε σχετικά, κάθώς έχω να δω την τραχηλίτιδά μου προ εγκυμοσύνης μου είπε οτι απλά κάθε τόσο θα κάνουμε φαρμακευτική αγωγή. Εξάλλου η τραχηλίτιδα δεν είναι΄τίποτα σοβαρό, αν το ελέγχεις ανα τακτά διαστήματα με ΠΑΠ. Από ότι θυμάμαι μου έχει πει οτι εκείνος δεν προτιμάει τις επεμβάσεις γιατί εκεί που επεμβαίνει, αλλοιώνει το μέρος και δεν μπορούν να παρατηρηθούν εύκολα καρκινικές αλλοιώσεις ή κάπως έτσι τέλως πάντων.

1ciWp3.pngnEMKp3.png

• 1 month later...

Καρίτσια καλημέρα,εμένα στο Τεστ Παπ που είχα κάνει κάπου το Νοέμβριο είχε βρεθει τραχηλίτιδα...με τον τότε γιατρό που είχα δεν το αντιμετωπίσαμε,στην πορεία λόγω ότι μας πήραν μπροστά τα γεγονότα έφτασα στον νέο μου γιατρό ο οποίος είδε ότι έχω κύστη ενδομητρίωσης και την αφαιρέσαμε λαπαροσκοπκά.Λόγω και Εοππυ τότε έκανα την επέμβαση άμεσα..το θέμα της τραχηλίτιδας έμεινε πίσω.'Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα με τραχηλ ένιωθε και πίεση χαμηλά στην κοιλιά..σαν συχνοουρία ένα πράγμα ιδιαίτερα το βράδυ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...