Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η' ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η' ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

έχεις πόνο χαμηλά στην κοιλιά? πήρες το γιατρό σου?

Παρε ενα τηλεφωνο τον γιατρο σου , ισως χρειαστει να σου δωσει κατι.

Προσπαθησε να μη κουραζεσε και να μην αγχωνεσε.Ολα καλα θα πανε!!!!!

Στο ευχομαι.....:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

δεν ειναι τιποτα!χρειαζεσαι ουτροτζεσταν και θα σταματησει!τα καφε ειναι παλιο αιμα!το κοκκινο αιμα ειναι καινουριο!συμβαινει συχνα στο πρωτο τριμηνο μπορει να ξαναδεις ομως πρεπει να το πεις στο γιατρο σου!

Διαφημίσεις

Μαίρη το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις αμέσως με το γιατρό σου. Είναι πιο αρμόδιος απ'όλες τις μανούλες που ίσως είχαν κάποτε παρόμοια εμπειρία. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΠΑΙΡΝΩ ΗΔΗ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

τελεια!!!εφόσον γνωρίζει την κατάσταση να μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!!!αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα σου έλεγε να πας αύριο!!!

και σε εμενα μου ειχε συμβει στην αρχη της εγκυμοσυνης, ειχα παρει τηλ το γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι μεγαλο ποσοστο γυναικων το εμφανιζουν, αααα και το αλλο που με ρωτησε ειναι αν αισθανομαι εγκυος. προσωπικα σε εμενα δεν μου εδωσε τιποτα και ηταν παροδικο.

μην ανησυχεις τιποτα δεν θα ειναι.

1zDup3.png

και εγω ειμαι στην 9η βδομαδα! απο την τριτη βδομαΔΑ(με το που εκανα χοριακη κ εμαθα οτι ειμαι εγκυοσ...ε το απογευμα ειδα καφε....αμεσως μου εδωσε ουτροτζεσταν....τα παιρνω απο το στομα απο την 3η βδομαδα ωσ και την 8η....στο τελος τησ 8ησ σταματησαν τα καφε( εγω ειχα καφε..οχι αιμα...μου ειπε οτι ειναι παλιο αιμα κ βγαινει που καθαριζει η μητρα....αλλα δεν τα θελουμε να υπαρχουν) εκανα υπερηχουσ κ δεν εδειξε τιποτα! τωρα που σταματησαν μου ειπε να συνεχισω να παιρνω ουτροτζεσταν κολπικα.....θελει ξεκουραση...μη κανεισ δουλειες βαριες στο σπιτι κ μη σηκωνεις βαρη....κ εμενα μου ειχε πει οχι σεξ!! ρωτα τον γιατρο σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...