Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλευρι και προιοντα Dinkel

Recommended Posts

Καλησπερα

Εκανα προσφατα τεστ δυσανεξιας και εχω δυσανεξια σε ολα τα αλευρα...οποτε το μονο αλευρι που πρεπει να χρησιμοποιω ειναι το Dinkel...Ξερετε σε ποια super market υπαρχει,καθως και προιοντα dinkel???times???

Επισης εχετε χασει βαρος με τη διατροφη που κανατε με βαση το τεστ δυσανεξιας???

Σας ευχαριστω για τον κοπο και τον χρονο σας

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

καλησπερα,ακριβως το ιδιο και εγω..δυσανεξια σε ολα τα σιτηρα και τρωω μονο ντικνελ,τωρα ειμαι στον δευτερο μηνα προσπαθειων,εγω δεν το κανω τοσο για τα κιλα οσο για την κοιλιοκακη που με πιανει συνεχεια..Αποτελεσμα -6κιλα απο το τιποτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ,τρωω οπως ετρωγα και πριν,η κοιλια δεν με εχει ξαναπονεσει απο τοτε και νιωθω πολυ ενεργεια γενικα,δεν φουσκωνω καθολου!Οσο αναφορα τα ντινκελ,τα βρισκω σε καταστηματα βιολογικων μονο εκει πωλουνται δεν θα τα βρεις σε μαγαζια τυπου μαρινοπουλος,εχω δοκιμασει μακαρονια ολων των λογιων και κριθαρακι σε γευση ειναι πολυ νοστιμα,ψωμι επισης θα βρεις στα βιολογικα αλλα ειναι ακριβο,ρωτα σε κανεναν φουρνο μηπως κανουν εγω εχω βρει και ψωμι σε φουρνο παιρνω πολλα και τα βαζω στον καταψυκτη!Το αλευρι ντικνκελ τωρα ειναι δυο λογιων το λευκο και το μαυρο,εχω δοκιμασει και τα δυο εχω κανει παρα πολλες συνταγες αν χρειαστεις πες μου,το κιλο εχει 4 ευρω και το βρισκεις και αυτο σε καταστηματα βιολογικων..Οτι θες μπορεις να με ρωτησεις,κανε υπομονη θα σε βοηθησει πολυ αυτη η διατροφη να εισαι σιγουρη,ο πρωτος καιρος ειναι ζορι μετα συνηθιζεις,αν τα βρεις σκουρα στειλε μυνημα για συμπαρασταση το μειλ μου [email protected]..Kαλη αρχη

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

axxx se euxaristw poly!!!6 kila?????

superrrrrrrrrr,mprabooo ta pas teleia...8elw na arxisw alla xwris to aleyri den ginetai na thn kanw...8a psaksw se biologika...8a ta leme mesw e-mail.

na eisai kalaaaaaa kai kalh synexeia...mou edwses poly kouragio

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK