Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κεντρο εξωσωματικης εμβρυοκοσμογενησις ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπέρα και χρόνια πολλά

Γνωρίζει κάποια να με βοηθήσει για το κέντρο αυτό στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ;Είμαι απο επαρχιακή πόλη και ο γιατρός μου, μου προτείνε αυτό το κέντρο για σπερατέγχυση. Κάνουμε προσπάθεια 3 χρόνια!!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

κοπελια γεια σου, μηπως να το ξανασκεφτεις καλυτερα??? ειμαι καμμενη απο χερι με αυτο το κεντρο κι ακομα το παλευω να ξεφυγω!! μου εκαναν 9 μηνες θεραπειες χωρις λογο με αποτελσμα να μου φτιαξουν και μολυσμενα εμβρυα!! μου εφαγαν 11.000 ευρω και ολα ηταν 1 ψεμα. θελω πολυ να μιλησω μαζι σου πραγματικα για να στα πω αναλυτικα, ειμαι 25 ετων και στανταρ μου εκαναν πειραματα

• 1 month later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ NOSTIMOULA

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ (29.03.2012)!!!!!!

ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΟΥ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΙΔΗ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΎΛΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΉΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!

• 2 months later...

Καλησπέρα κοριτσια. Είμαι απο την Κομοτηνή . Επισκέφτηκα την Εμβρυοκοσμογενεσις, αφου αντιμετώπιζα προβλήματα τα 2 τελευταία χρόνια. Εκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής και πέτυχα. Ειμαι εγκυος σε δίδυμα και μεσα στον ιούλιο περιμενω να γεννησω. Ο γιατρός αλλα και όλοι όσοι εργάζονται στο κέντρο αυτό με βοήθησαν πολυ και μου χαρισαν επιτυχία απο την πρωτη κιολας προσπάθεια. Ευχομαι σε όλες εσας που θελετε να αποκτήσετε παιδακι καλή επιτυχία.

• 1 month later...

βιβακι καλημερα. για αρχη να σου πω οτι δεν εχω εμπειρια απο το κεντρο αυτο. απλα εχω ακουσει και καλα αλλα και κακα λογια. εγω εχω μια εμπειρια απο κεντρο στη θεσ/κη που θεωρειται καλο, με υψηλα ποσοστα επιτυχιας.στο κεντρο που πηγα εγω δεν μου ζητησανε ουτε ενα στοιχειωδη ορμονικο ελεγχο.:!::!: δεχτηκανε εναν ελεγχο που ειχα κανει μηνες πριν και σε λαθος μερες του κυκλου!! η αντιμετωπιση τους ηταν επιφανειακη. οτι υπερηχους κλπ. χρειαστηκαν στη διαρκεια της διεγερσης τους εκανα σε δικο μου γιατρο στην πολη μου. δεν με ενημερωσαν για το προβλημα που προεκυψε με το σπερμα (και κατα συνεπεια τα κακης ποιοτητας εμβρυα) και προχωρησαν στην εμβρυομεταφορα χωρις να μου πουν το παραμικρο(μου το ειπαν στο τελος), μου πηραν 3000 ευρωπουλακια και μου εκοψαν αποδειξη των 500 ευρω.

τωρα αν αυτο το κεντρο θεωρειται καλο τι να πω!!!!

εγω αυτο που εχω συμπαιρανει απο τη μεχρι τωρα δικη μου εμπειρια αλλα και αυτα που διαβαζω εδω μεσα ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι πανω απ ολα επιχειρηματιες. οταν αρχισα να ψαχνομαι με τις εξωσωματικες καπου ειχε γραψει μια κοπελα οτι στην αρχη θα σου κανουν 1-2 εξωσωματικες για το χρημα και μετα θα σε αντιμετωπισουν πιο σοβαρα. εγω τοτε σκεφτηκα τι λεει η κοπελα(;;). τωρα βλεπω ΄ποσο δικιο εχει. σε εμενα τουλαχιστον, με μια πολυ επιφανειακη ληψη ιστορικου με βαλανε στη διαδικασια. θεωρω πως πρεπει να τις αντιμετωπιζουν λιγο καλυτερα και να τις ψαχουν πιο πριν.

απο τη δικη μας μερια νομιζω πρεπει να εχουμε τα ματια μας ορθανοιχτα και να ξεψειριζουμε οτι μας λενε και οτι μας κανουν γιατι καποιοι μαλλον ψαχνουν για τα ευκολα θυματα

δεξου τις ευχες μου για καλη επιτυχια και θα περιμενω να μαθω τα αποτελεσματα σου(ευχομαι ευχαριστα), καθως το κεντρο σου μου το ειχαν προτεινει κι εμενα αλλα τελικα δεν το επελεξα. θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις.

Διαφημίσεις

βιβακι καλημερα. για αρχη να σου πω οτι δεν εχω εμπειρια απο το κεντρο αυτο. απλα εχω ακουσει και καλα αλλα και κακα λογια. εγω εχω μια εμπειρια απο κεντρο στη θεσ/κη που θεωρειται καλο, με υψηλα ποσοστα επιτυχιας.στο κεντρο που πηγα εγω δεν μου ζητησανε ουτε ενα στοιχειωδη ορμονικο ελεγχο.:!::!: δεχτηκανε εναν ελεγχο που ειχα κανει μηνες πριν και σε λαθος μερες του κυκλου!! η αντιμετωπιση τους ηταν επιφανειακη. οτι υπερηχους κλπ. χρειαστηκαν στη διαρκεια της διεγερσης τους εκανα σε δικο μου γιατρο στην πολη μου. δεν με ενημερωσαν για το προβλημα που προεκυψε με το σπερμα (και κατα συνεπεια τα κακης ποιοτητας εμβρυα) και προχωρησαν στην εμβρυομεταφορα χωρις να μου πουν το παραμικρο(μου το ειπαν στο τελος), μου πηραν 3000 ευρωπουλακια και μου εκοψαν αποδειξη των 500 ευρω.

τωρα αν αυτο το κεντρο θεωρειται καλο τι να πω!!!!

εγω αυτο που εχω συμπαιρανει απο τη μεχρι τωρα δικη μου εμπειρια αλλα και αυτα που διαβαζω εδω μεσα ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι πανω απ ολα επιχειρηματιες. οταν αρχισα να ψαχνομαι με τις εξωσωματικες καπου ειχε γραψει μια κοπελα οτι στην αρχη θα σου κανουν 1-2 εξωσωματικες για το χρημα και μετα θα σε αντιμετωπισουν πιο σοβαρα. εγω τοτε σκεφτηκα τι λεει η κοπελα(;;). τωρα βλεπω ΄ποσο δικιο εχει. σε εμενα τουλαχιστον, με μια πολυ επιφανειακη ληψη ιστορικου με βαλανε στη διαδικασια. θεωρω πως πρεπει να τις αντιμετωπιζουν λιγο καλυτερα και να τις ψαχουν πιο πριν.

απο τη δικη μας μερια νομιζω πρεπει να εχουμε τα ματια μας ορθανοιχτα και να ξεψειριζουμε οτι μας λενε και οτι μας κανουν γιατι καποιοι μαλλον ψαχνουν για τα ευκολα θυματα

δεξου τις ευχες μου για καλη επιτυχια και θα περιμενω να μαθω τα αποτελεσματα σου(ευχομαι ευχαριστα), καθως το κεντρο σου μου το ειχαν προτεινει κι εμενα αλλα τελικα δεν το επελεξα. θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις.

Eυχαριστώ για τις ευχές σου...θα ξεκινήσω μετα από το 15Αυγουστο..ευχομαι να είναι η τελευταία απόπειρα και να έχουμε ευχαριστα αποτελέσματα..το ίδιο ευχομαι και σε όλες τις κοπέλες που έχουν ταλαιπωρηθεί για ένα μωράκι......

Πάντως το θέμα του γιατρού είναι σχετικό για καθε έναν.....

Και σε σένα καλή επιτυχία.....

Ευχαριστώ θερμά το εν λόγω κέντρο και ειδικά τον ΓΙΑΤΡΟ γιατί μετά από δυο χρόνια φυσιολογικών προσπαθειών τους επισκέφθηκα και ζήτησα εξωσωματική.Η απάντησή του ήταν αρνητική.Υπάρχουν τόσες μεθοδοι πριν την εξωσωματική μου είπε.Σε ένα μήνα με μία απλή πρόκληση ήμουν έγκυος.Τώρα έχω δύο κοριτσάκια τεσσάρων ετών.θα μπορούσε να με ξεζουμίσει οικονομικά αλλά δεν το έκανε.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

line_flow_rose_beg_xbliz34_time_1208577600_text_cfc920c4c9c4d5cccfd5cbc5d320ccc1d320c5c9cdc1c9.gif

Κοριτσια καλησπερα και πάλι. Επιστρεψαμε στο σπίτι με τα διδυμακια μας. Ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι. Δεν εχω λόγια για το κέντρο αυτό. Το ευχαριστώ είναι παρα πολυ λίγο για τον καταπληκτικο και εμπειρο γιατρό αλλα και για τα κορίτσια που εργαζονται εκει. Με εχουν βοηθήσει παρα πολύ ολοι τους. Ειναι κρίμα να να καταφεύγουμε σε κεντρα στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη όταν εχουμε κοντα μας αξιόλογους επιστημονες. Τους ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για τα παιδακια που μας χαρίσανε και ευχομαι να εχουν παντα επιτυχιες. Χιλια ευχαριστώ

Κοριτσια καλησπερα και πάλι. Επιστρεψαμε στο σπίτι με τα διδυμακια μας. Ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι. Δεν εχω λόγια για το κέντρο αυτό. Το ευχαριστώ είναι παρα πολυ λίγο για τον καταπληκτικο και εμπειρο γιατρό αλλα και για τα κορίτσια που εργαζονται εκει. Με εχουν βοηθήσει παρα πολύ ολοι τους. Ειναι κρίμα να να καταφεύγουμε σε κεντρα στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη όταν εχουμε κοντα μας αξιόλογους επιστημονες. Τους ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για τα παιδακια που μας χαρίσανε και ευχομαι να εχουν παντα επιτυχιες. Χιλια ευχαριστώ

Καλησπέρα Dian, να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου γερά και καλότυχα να είναι. Νομίζω ότι καμιά από τις κοπέλες που γράψαμε γι΄αυτό το κέντρο εδώ, έχει κακιά πρόθεση για να δυσφημίσει το κέντρο απλά η κάθε μια μας παραθέτει την εμπειρία της.

Σίγουρα θα έχει και επιτυχίες και σίγουρα θα έχει και ευχαριστημένους ¨πελάτες¨!!! Αλλά δυστυχώς εμείς ανήκουμε στην κατηγορία των δυσαρεστημένων ΠΕΛΑΤΩΝ!!