Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ!!!!ΓΙΑΤΙ?

Recommended Posts

Κοριτσια μου τι κανετε?τα μπεμπακια σας ολα καλα...εχω μια απορια κ ισως κ προβληματισμος αν μπορειτε να με βοηθησετε λιγουλακη με της συμβουλες σας κ την εμπειρια σας !!ειναι το πρωτο μου μπεμπακη κ ειναι αγορακη κ το εχω ερωτευτει ειδη οπως ολες η μανουλες τα μπεμπακια μας!!συνεχεια κουνιεται κ μου αρεσει αυτο δεν μπορω να καταλαβω εχει βολευτει δεξια στην κοιλια εκει το νιοθω ποιο εντονα ,κ φουσκωνει ενα καρουμπαλο σε αυτο το σημειο που μου κοβει την αναπνοει ειδηκα το βραδυ,χαχα αλλα αριστερα δεν παει καθολου μονο κανει κατι κυματακια !!αλλα γτ μονο απο μια πλευρα μονο κ τι να ειναι χερακι ποδαρακη η το κεφαλακη του,εσας σας εχει τυχει;);)

Διαφημίσεις

κι εμενα κολλημενος στα δεξια ητανε!τις τελευταιες εβδομαδες πριν γεννησω τον ενιωθα παντου αλλα μεχρι και τον 8ο εβγαινε αυτο το καρουμπαλο που λες κι εσυ στα δεξια.δεν ειναι τιποτα,μην ανησυχεις!απολαυσε τις τουμπιτσες του!με το καλο!

tt1108c2.aspx

εμενα παλι ηταν κολλημενο στα αριστερα!!και το ειχα δει και στον υπερυχο και δεν ειχε παρει θεση ηταν με τα ποδια κατω!και ενω καθε μερα και ακομη νιωθω το καρουμπαλο αριστερα το ιδιο κολλημενο πριν λιγες μερες που εκανα υπερυχο εχει παρει θεση και εγω τιποτα δεν καταλαβα!

Και μένα στη δεξιά πλευρά έχει βολευτεί, η μπέμπα μου. Το κεφαλάκι της είναι προς τα κάτω και εκεί που γίνεται το βουναλάκι είναι ο πισινούλης της απ' οτι μας είπε ο γιατρός. Μάλιστα τα βράδια δεν μπορώ να γυρίσω στη δεξιά πλευρά, δεν βολεύεται η κυρία και δέχομαι του κόσμου τις κλωτσιές!:lol:

Διαφημίσεις

Και μένα στη δεξιά πλευρά έχει βολευτεί, η μπέμπα μου. Το κεφαλάκι της είναι προς τα κάτω και εκεί που γίνεται το βουναλάκι είναι ο πισινούλης της απ' οτι μας είπε ο γιατρός. Μάλιστα τα βράδια δεν μπορώ να γυρίσω στη δεξιά πλευρά, δεν βολεύεται η κυρία και δέχομαι του κόσμου τις κλωτσιές!:lol:

χαχαχαχα σοβαρα δηλαδη το βουναλακη που κανει ειναι ο ποπουλης τους αχαχα,κ εγω μολις γυρναω στα πλαγια στριφογυρναει!!αχου τι ζοντοβολα που ειναι?κορδονουν τον ποπο μαλλον γι αυτο εγω νομιζω οτι ειναι το κεφαλη αλλα μολις παω στην γιατρο θα την ρωτησω !!!

το μωρακι σου πλεον εχει μεγαλωσει κ δεν μπορει να κουνηθει παρα πολυ...δεν χωραει!εχει βολευτει σε μια θεση κ εκει κινειται.με το καλο ο μπομπιρακος σας!

σ ευχαριστω κ εσυ οτι επιθυμεις!παντως μου κοβει την αναπνοη

Τους αρέσει να είναι κοντά στην καρδιά της μανούλας τους, τα ηρεμεί ο ήχος της.

Έπειτα είναι και ο πλακούντας νομίζω που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά, αν δεν κάνω λάθος.

Ο γιός μου ήταν ακριβώς έτσι. Απόλυτα κολλημένος στην δεξιά πλευρά από πολύ νωρίς, ένα καρούμπαλο στα δεξιά μέχρι που γεννήθηκε, ίσως η πιο ατσούμπαλη κοιλιά που έχετε δεί.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

εμενα απο τον 8ο και μετα ηταν κολλημενη στα αρεστερα και δεν μπορουσα να αναπνευσω! παντως θεση ειχε παρει κανονικα! αααχχχ μου λειπει αυτη η κοιλιαααα!!:roll::lol:

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

κοριτσια να σας πω κατι !!!το διαβασα σε αλλο θεμα με συσπασεις,κ εχει τα ιδια συμπτωματα με μας κ με μενα που γινεται ετσι κοιλια αυτο τελικα ειναι συσπασεις κ πχο το μωρο μολις τωρα το διαβασα κ κοκαλοσα,εμενα μου γινεται πολλες φορες την μερα!!!οποτε εχετε το νου σας δεν ειναι το μωρο ειναι συσπασει της μητρας,αυριο θα παρω την γιατρο μου γτ μου γινεται σχεδον απο τα χριστουγεννα κ μερικες φορες 10 την μερα!!!ανυσηχησα λιγο τωρα

παντως ειναι υπεροχο συναισθημα!!εγω κλεινω την 29 εβδομαδα,αντε με το καλο κοριτσακια μου,να πανε ολα καλα,

φοβερο δεν λες τιποτα!!!! ανιπομονω να περασει ο καιρος να το ξανα ζησω!!!!! με το καλο σε ολες!!!!!!:D

Ναι, σίγουρα γίνονται και συσπάσεις αλλά περιλαμβάνουν και έλαχιστο πόνο. Άλλωστε τον 7ο μήνα είναι φυσιολογικές, αλλά σε μικρή ένταση. Αυτό που νιώθουμε όμως στα δεξιά θεωρώ πως είναι τα μωράκια μας. Δεν μιλούμε για ένα μικρό τράνταγμα αλλά για ολόκληρες κινήσεις.!