Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντι ο δημόσιος τομέας να βελτιώνεται χαλάει και ο ιδιωτικός!

Recommended Posts

Αντι ο δημόσιος τομέας να βελτιώνεται χαλάει και ο ιδιωτικός! Μιλάω για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησα στο Hondos center (Απολλώνια πολιτεία στη Θεσσαλονίκη). Πήγα να αλλάξω ένα δωράκι που μου είχαν κανει για το παιδί. Δείτε διαδικασία!

1)Πήγα στο τμήμα των παιχνιδιών στο -2 όροφο, επιβεβαίωσαν πως το προϊον είχε αγοραστεί απο εκεί.

2)Μ' εστειλα στο -1 όροφο στο τμήμα των επιστροφών όπου έπρεπε να καθήσω σε μια ουρά 15 ατόμων για να πάρω ένα χαρτάκι επιστροφής.

3) Επειτα πήγα στο τμήμα με τα παιδικά ρούχα και αγόρασα κάτι για το βαπτηστικό μου (άλλαξα στην ουσία το δωράκι και πήρα κάτι για μια υποχρέωση που είχα). Στο τμήμα αυτό μου έδωσαν ένα άλλο χαρτάκι για να πληρώσω και πήγα

4)στο ταμείο Α στον όροφο 1 να το πληρώσω. Καθησα εκεί σε μια άλλη ατέλειωτη ουρά και αφού παίξαν τα νεύρα μου, ζήτησα κάρτα αλλαγής και συσκευασία δώρου

5) μ'εστειλαν τότε σε μια άλλη ουρά στον όροφο 0 όπου ήταν άλλο τμήμα ειδικό για κάρτα αλλάγής και αμπαλάζ και εκεί είχε ΤΟΝ κόσμο λόγω του ότι όλο το καταστημα έκανε αμπαλαζ εκεί!!και η κοπέλα ήταν τόσο μα τόσο αργή!

Το δωράκι που είχα να γυρίσω στοίχιζε 12,5 ευρώ και εγώ εκεί έφαγα 1,5 ώρα, συν τις βεντζίνες που ξόδεψα για να πάω εκεί. Και πείτε μου τώρα έναν καλό λόγο για να ξαναπάω. Τετοια γραφειοκρατεία ούτε στην εφορία. Μα που ζουν οι άνθρωποι, σε πιο μέρος του κόσμου γίνονται μ' αυτό τον τρόπο οι αλλαγές στα πολυκαταστήματα!!!!

Διαφημίσεις

Λογικά παίζει κάποιο ρόλο κ η χρονική περίοδος

όσον αφορά την ουρά κ την πολυκοσμία.

Καλά οι εφορίες είναι πάντως καιρού!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Στα ΗONDO CENTER αυτη είναι η διαδικασία και για τις αλλαγές και για τις διαδικασίες αμπαλαζ κλπ χρόνια τώρα . Επίσης πάντα τέτοιες μέρες ειδικά στα ταμία γίνεται χαμός . Αν δεν θες να υποστείς αυτή την ταλαιπωρία πας σε ένα μικρότερο μαγαζί με σαφώς λιγότερο κόσμο και λιγότερα τμήματα για να μην πηγαίνεις από το ένα στο άλλο. Και εγώ μια μέρα πήγα για αλλαγή στο νοτοσ γκαλερι και έκανα ακριβώς μια ώρα αλλα τα πολυκαταστήματα λογικό είναι να έχουν μια διαδικασία. Α και όσον αφορά τις βενζίνες σόρυ κιόλας αλλα δεν φταίει το μαγαζί που δεν είναι δίπλα σου. Εν τω μεταξυ την ίδια συζήτηση είχα και με μια φίλα το απόγευμα για αυτό στα λέω έτσι. ελπίζω να μην με παρεξηγείς.

Αντι ο δημόσιος τομέας να βελτιώνεται χαλάει και ο ιδιωτικός! Μιλάω για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησα στο Hondos center (Απολλώνια πολιτεία στη Θεσσαλονίκη). Πήγα να αλλάξω ένα δωράκι που μου είχαν κανει για το παιδί. Δείτε διαδικασία!

1)Πήγα στο τμήμα των παιχνιδιών στο -2 όροφο, επιβεβαίωσαν πως το προϊον είχε αγοραστεί απο εκεί.

2)Μ' εστειλα στο -1 όροφο στο τμήμα των επιστροφών όπου έπρεπε να καθήσω σε μια ουρά 15 ατόμων για να πάρω ένα χαρτάκι επιστροφής.

3) Επειτα πήγα στο τμήμα με τα παιδικά ρούχα και αγόρασα κάτι για το βαπτηστικό μου (άλλαξα στην ουσία το δωράκι και πήρα κάτι για μια υποχρέωση που είχα). Στο τμήμα αυτό μου έδωσαν ένα άλλο χαρτάκι για να πληρώσω και πήγα

4)στο ταμείο Α στον όροφο 1 να το πληρώσω. Καθησα εκεί σε μια άλλη ατέλειωτη ουρά και αφού παίξαν τα νεύρα μου, ζήτησα κάρτα αλλαγής και συσκευασία δώρου

5) μ'εστειλαν τότε σε μια άλλη ουρά στον όροφο 0 όπου ήταν άλλο τμήμα ειδικό για κάρτα αλλάγής και αμπαλάζ και εκεί είχε ΤΟΝ κόσμο λόγω του ότι όλο το καταστημα έκανε αμπαλαζ εκεί!!και η κοπέλα ήταν τόσο μα τόσο αργήπ

Το δωράκι που είχα να γυρίσω στοίχιζε 12,5 ευρώ και εγώ εκεί έφαγα 1,5 ώρα, συν τις βεντζίνες που ξόδεψα για να πάω εκεί. Και πείτε μου τώρα έναν καλό λόγο για να ξαναπάω. Τετοια γραφειοκρατεία ούτε στην εφορία. Μα που ζουν οι άνθρωποι, σε πιο μέρος του κόσμου γίνονται μ' αυτό τον τρόπο οι αλλαγές στα πολυκαταστήματα!!!!

η διαδικασία που περιγραφεί είναι τυπική για όλα τα χοντος ανεξάρτητου περιοχής απλα κάποιες φορές έχει πολύ κόσμο κάποιες άλλες λιγότερο

Διαφημίσεις

Όντως αυτη είναι η πολιτική αλλαγών στα hondos και ειναι απαραδεκτη, όπως επίσης και η συμπεριφορά μερικων εργαζομενων......, και για να μην παρεξηγηθω και γω στον ιδιωτικο τομέα δουλεύω....

Πήγα στο Hondos ομονοιας να αλλάξω ένα δωρακι, αφου εκανα τη μιση γραφειοκρατεια που προαναφερθηκε με εστειλαν να δει την καρτουλα αλλαγης μια συγκεκριμενη υπαλληλος (φαινόταν πιο παλιά και έμπειρη από τις άλλες κοπέλες)που την στιγμη εκεινη κατσαδιαζε με ασχημο τροπο μπροστα σε πελατισσες μια άλλη υπάλληλο. Της εξηγω ευγενικά πριν δωσω την καρτα μου οτι εχει περασει η προθεσμια αλλαγής εδω και δυο μερες αλλά έχω μωρό και δεν έχω που να το αφηνω για να πηγαινω στα μαγαζια, και τη ρωτησα ΑΝ μπορω να προχωρησω στην αλλαγή. Ηκυρια πήρε την καρτα, την κοιταζε σα να ηταν σκ@#τα και με ασχημο τροπο μου ειπε οτι δεν γινεται η αλλαγη. Εφυγα με πολλά νεύρα και το απόγευμα πήγα σε ενα μικρο Hondos στη γειτονια μου, τους εξήγησα με τον ιδιο τροπο το λόγο της καθυστερησης στην αλλαγη και φυσικα με χαμογελο μου έκαναν την αλλαγή.

Απλα οταν δινουμε τα ωραια μας λεφτακια που με τοοοοσο κόπο βγάζουμε δεν θελουμε να βλεπουμε τα ξινισμένα μούτρα κανενός και καμιάς!

Λογικά παίζει κάποιο ρόλο κ η χρονική περίοδος

όσον αφορά την ουρά κ την πολυκοσμία.

Μετά τις γιορτές, πολύς κόσμος πάει για αλλαγές δώρων σε πολυκαταστήματα κι ειναι αναμενόμενες οι ουρές. Εγώ πήγα πριν τις γιορτές για να πάρω ένα δώρο και δεν είχε καθολου κόσμο, βαρούσαν μύγες. Πάντως οι υπάλληλοι στα ταμεία του Hondos σε γενικές γραμμές δεν είναι εξυπηρετικές, κάποιες μάλιστα είναι και αγενείς. Εγώ πηγαίνω αναγκαστικά γιατί ειναι κοντά και με βολεύει. Αν είχα άλλη επιλογή, δεν θα ξαναπατούσα.

Eγώ αν ζήσω τέτοια φρίκη σε ένα μαγαζί απλώς δεν ξαναπατάω! Αν πολιτική του καταστήματος είναι η αγένεια μάλλον δεν θα τα πάνε καλά ειδικά στις μέρες μας που ο κόσμος ούτως ή άλλως το σκέφτεται πολύ για να ψωνίσει....

ssttaa

κανενα λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ για να ξαναπάς,πραγματικά.Εγώ δεν ψωνίζω απο πολυκαταστήματα γι αυτό το λόγο

και εγω το ιδιο δεν μπορω καθολου τα μεγαλα πολυκαταστηματα

" Αντι ο δημόσιος τομέας να βελτιώνεται χαλάει και ο ιδιωτικός!"

Aυτός δεν είναι ο στόχος? Αλλά αναλύεται σε άλλο θέμα στην "Επικαιρότητα"

Όπως και να έχει σκεφτείτε τι περνούν και οι κοπέλες στον Χόντο, τι μισθούς παίρνουν, τι ώρες δουλεύουν και αν πληρώνονται για αυτές...σκέψεις λέω τώρα, εσείς ξέρετε καλύτερα.

Η πολιτική αλλαγών του καταστήματος δεν καθορίστηκε από αυτές και ειδικά τώρα τις μέρες των γιορτών επικρατεί μία φρενίτιδα που ξεσπάει σε όποιον είναι διαθέσιμος.

Την κατά προσώπου αγένεια σε καμία περίπτωση δεν την δικαιολογώ αλλά από την άλλη δεν πιστεύω πως θεωρείται αγένεια το "αυτή είναι η διαδικασία δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο". Σκεφτείτε πως σε περίπτωση που χρειαστεί να απολυθεί κάποιος υπάλληλος μπορούν να βρουν πάτημα για την απόλυσή του το γεγονός ότι "δεν ακολουθεί πιστά την πολιτική του καταστήματος" τουτέστιν "είναι άνθρωπος λογικός και κάνει αλλαγές παρόλο που ρητά έχει περάσει το χρονικό περιθώριο αλλαγών".Όλο και κάποιος πρόθυμος θα βρεθεί να καρφώσει την συγκεκριμένη υπάλληλο για να σώσει τον δικό του ανίκανο κ...

Εξάλλου το περιθώριο αλλαγών το ξέρει ο πελάτης, εν γνώση του ή από παράλειψή του αφήνει να περνά ο χρόνος. Αν γινόταν κάτι τέτοιο με την εφορία? Τι θα λέγαμε "Ναι κύριε εφοριακέ-δεν πρόλαβα να έρθω αλλά ήρθα τώρα, μην μου βάλετε πρόστιμο" και μετά να φωνάζουμε για το πρόστιμο.(ξου ξου λέξεις που πιάνω στο στόμα μου τέτοιες μέρες).

Και να ενημερώσω για να μην την ξαναπατήσετε:

Οι αλλαγές βλάπτουν τα νεύρα όταν γίνονται 1) σε περίοδο γιορτών 2) σε περίοδο εκπτώσεων! (τα έμαθα και τα δύο με πρακτική εξάσκηση. Όσες περιμένατε 1 ώρα ήσασταν πολύ τυχερές!)

(αλήθεια στα τζάμπο έχετε δει την πολιτική αλλαγών τους και τα ωράρια που έχουν καθορίσει να σας φύγει το τσερβέλο?και δεν εννοώ από τα γέλια)

Διαφημίσεις

αναρωτιέμαι αν είναι νόμιμο να δέχονται αλλαγές μόνο συγκεκριμένες μέρες και ώρες και μέσα στο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στην κάρτα αλλαγής

Μήπως έχουν την πολιτική αυτή προκειμένου να αποτρέπουν τις αλλαγές? Σε μένα τουλάχιστον θα πετύχαινε...μόλις έβλεπα την ουρά αναμονής θα έφευγα, ειδικά αν είχα και τον μικρό μαζί. Αλλά και να μην τον είχα δεν έχω χρόνο να κάθομαι σε ουρές όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Και ξαναλέω μήπως τα ξέρουν όλα αυτά για αυτό έχουν κάνει τόσο χρονοβόρα την διαδικασία?

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Μήπως έχουν την πολιτική αυτή προκειμένου να αποτρέπουν τις αλλαγές? Σε μένα τουλάχιστον θα πετύχαινε...μόλις έβλεπα την ουρά αναμονής θα έφευγα, ειδικά αν είχα και τον μικρό μαζί. Αλλά και να μην τον είχα δεν έχω χρόνο να κάθομαι σε ουρές όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Και ξαναλέω μήπως τα ξέρουν όλα αυτά για αυτό έχουν κάνει τόσο χρονοβόρα την διαδικασία?

Άυτό πιστεύω κι εγώ. Όταν έχεις ταλαιπωρηθεί μια ολόκληρη μέρα να αλλάξεις ένα δώρο, την επόμενη φορά δεν θα σκεφτείς καν να το επιχειρήσεις.:evil:

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

χμμμ, επίσης για να μην ταλαιπωρηθούν οι δικοί μας άνθρωποι δεν θα τους ψωνίσω δωράκια από μαγαζιά που θα τους βγάλουν το λάδι αν χρειαστούν αλλαγή.

Εγώ πάντως πριν ψωνίσω πάντα ρωτάω πόσες ημέρες περιθώριο έχει κάποιος για να αλλάξει το αντικείμενο. Βάζουν 15 ημέρες που είναι πάρα πολύ λίγο. Διότι μπορεί να το δώσω το δώρο και μια εβδομάδα αφού το πήρα. Πάντα πιέζω να βάζουν μακρινή ημερομηνία και όταν είσαι με τα λεφτά στο χέρι στο ταμείο ποτέ δεν σου χαλάν χατήρι.

Σε άλλες χώρες το αλλάζεις εντός 40 ημερών και σου δίνουν τα χρήματα πίσω. Την πολιτική αυτή εφαρμόζουν εδώ τα carfour, lidl, h&m και ίσως και άλλα καταστήματα. Τα mini Raxcevsky, Lapin, Orchestra, αλλάζουν εντός τις ίδιας σεζόν π.χ. παίρνεις χειμωνιάτικο τον Νοέμβριο, μπορείς να το αλλάξεις μέχρι Φεβρουάριο ή Μάρτιο ανάλογα πότε φέρνουν τα ανοιξιάτικα.

Να μάθουμε να είμαστε ενημερωμένοι καταναλωτές και να τα κοιτάμε όλα. Έτσι θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Διαφημίσεις

αναρωτιέμαι αν είναι νόμιμο να δέχονται αλλαγές μόνο συγκεκριμένες μέρες και ώρες και μέσα στο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στην κάρτα αλλαγής

Oχι δεν ειναι νόμιμο!

Οπως (αυτό το λεω με μια μικρή επιφύλαξη) δεν είναι νόμιμο να μην σου επιστρέψουν χρήματα εφόσων το επιθυμείς.

Αλλά ....τρέχα -γύρευε!

QqmLp3.png

Εγω δε θα ξαναπατουσα κ θα το διεδιδα με οποιο τροπο μπορουσα.Εχω αλλαξει δωρο σε καταστημα μπενετον που ειχε ξεπερασει κατα πολυ την ημερομηνια κ ητανε ευγενεστατες κ ειχανε τον κοσμο...κ μου εχει αρνηθει αλλαγη σε εποχης οχι προσφορας,ρουχα του μικρου μικρο συνοικιακο καταστημα.Ηθελα μεγαλυερο νουμερο τους ειχα τελειωσει αλλα δε με εφηνε να παρω κατι απο τα καινουρια δεν ηθελα της προσφορας κ να πληρωνα κ τη διαφορα,αλλα μου λεει επιτακτικα η κυρια..."τι να το κανω εγω κοπελα μου?αυτο εμενα μου παει καλαθι" κ της λεω κ εγω τι να το κανω?Αφου ειναι μικρο...τη δευετρα το πηρε η κολλητη μου κ σημερα ειναι παρασκευη:rolleyes:.Κ ετσι το πηρα το παντελονακι,το κρατησα εφυγα κ δε ξαναπατησα.....:roll:Πιο πολυ με στεναχωρησε γιατι ειμαστε ολοι γνωστοι εδω κ θα μπορουσε να ειναι πιο διπλωματης...θα εχανε(λεμε τωρα...στην ιδια τιμη θα το ξαναδινε...) θα κερδιζει περισσοτερα!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Παιδιά σε γενικές γραμμές η πολιτική του κάθε καταστήματος για τις αλλαγές δείχνει και πόσο σέβεται το δικαίωμα του αγοραστή για αλλαγή. Γιαυτό ZARA κτλ γίνεται χαμός! Όσο για την άποψη πως οι κοπέλες δουλεύουν με ασχημες συνθήκες και μικρό μισθό δεν είναι δικαιολογία παρά μόνο στην Ελλάδα που η ευγένεια είναι πολυτέλεια! Όλοι σ'αυτές τις συνθήκες δουλεύουμε απλά ο άλλος που μας βοηθάει να κερδίζουμε ένα μηνιάτικο δεν φταίει σε τίποτα. Απλά ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα τώρα που θα σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω σε ποιον θα δώσουμε τα χρήματα μας! Η απαξίωση του καταναλωτή απο τον πώλητή δείχνει το πόσο αξία δείνει η εταιρία στον καταναλωτή. Πρέπει να γίνονται ειδικά απο τις εταιρίες σεμινάρια συμπεριφοράς και ο πωλητής να σε χαιρετά ευγενικά ακόμη κι αν δε ψωνίσεις, γιατί μόνο τότε επιστρέφεις!!! Και ένα μεγάλο ευγε στο καταστημα Migato που μπήκα προχθές τυχαία και όλοι οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι! Αυτό δε σημαίνει πως στο Χοντος προσλαμβάνουν αγενείες και ο Migato ευγενικούς υπαλλήλους, όμως πως πίσω απ' όλο αυτό είναι ο καλός επιχειρηματίας που κάτι έχει ακούσει για ψυχολογία του καταναλωτή! Ευγε και πάλι.

(αλήθεια στα τζάμπο έχετε δει την πολιτική αλλαγών τους και τα ωράρια που έχουν καθορίσει να σας φύγει το τσερβέλο?και δεν εννοώ από τα γέλια)

οντως είναι απαραδεκτοι στις αλλαγές. και αλλα ντ'αλλα. Ειχαν πάρει οι γονεις μου του μικρού ένα ελικοπτερο. Το φόρτησαν όπως έλεγε στις οδηγιες αλλά δεν πέταξε ΠΟΤΕ. το πήγαμε πισω και μας είπαν ότι εφόσον το φορτίσαμε δεν γίνεται να το αλλάξουμε. Μα για να δουλέψει έπρεπε να το φορτίσουμε τους λέμε. Δίκιο έχετε αλλά έτσι είναι η πολιτική του καταστηματος μας έλεγαν. Δηλαδη αν δεν το φορτίζαμε και είχε κάτι κομμένο θα το αλλάζατε? Ναι μας λέει το παιδί που δεν έφταιγε κιόλας να τα ακούσει, αλλά αφού το φορτίσατε δεν γίνεται αλλαγη. Επρεπε να κόψουμε κανα καλώδιο και να το πηγαινα με σε άλλο τζαμπο και να κάνουμε τα κορόιδα αλλά έχε χάρη που δεν είναι του χαρακτήρα μας...Πάντως τα τζάμπο εμείς τα κόψαμε για παιχνίδια. Ο μουστάκας και ο ζαχαριάς τίγκα στα παιχνίδια είναι, έχουν ίδιες τιμές στα επώνυμα και στα πιο οικονομικά η ποιότητα είναι καλύτερη από τα κινέζικα του τζάμπο.

Siderenia απο το νόμο οφείλουν να το επιστρέψουν. Επρεπε να φωνάξεις την υπεύθυνη του καταστήματος. Γενικά είναι αυτό που σας έλεγα και πιο πανω πως την ευγένεια την επιβάλει η πολιτική του κάθε καταστήματος στην εκπαίδευση του προσωπικού και αυτό φαίνεται στην διαφορά συμπεριφοράς προσωπικού στα Hondos και απο την άλλη στα Sephora. Γιαυτό πηγαίνω για καλλυντικά κυρίως στους δεύτερους. Άσε που δεν τολμάς στο Ηοντος να αγγίξεις τα επώνυμα (μη πω τίποτα τώρα) καλυντικά και πέφτουν πάνω σου οι πωλήτριες. Πότε θα αποκτήσουμε την χαλαρώτητα του εξωτερικού (μάλλον ποτέ τώρα πια!). Ο καταναλωτής μόνο χαλαρός ψωνίζει δεν τι γίνεται επαναλαμβάνω σε Ζαρα, Μπρεσκα κτλ. πόσε φορές πήρα κάτι και λέω θα το επιστρέψω και τελικά το κράτησα!

Δυστυχως το παιδί που πραγματικά δεν έφταιγε και τίποτα και δεν μπορώ να πω ότι ήταν αγενης, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Μας είπε ότι αν ήταν εργοστασιακό το πρόβλημα θα μας το άλλαζε αλλά από την στιγμή που το φορτίσαμε δεν γινόταν. Και καλά δεν ξέρουν πως το φορτίσαμε. Βέβαια το ελικόπτερο δουλευε κανονικά κάποιο πρόβλημα είχαν οι έλικες και δεν περτούσε που δεν είναι θέμα φόρτισης. Αν είχαμε βγάλει κάποιο καλώδιο και το πηγαίναμε πίσω θα μας το άλλαζαν. Απίστευτο μεν αλήθεια δε!!

Και γιατί δεν πήγατε άλλη μέρα ή σε άλλο κατάστημα να πείτε απλώς "θέλουμε αλλαγή".

-Το φορτίσατε?

-Όχι, αλλαγή.

Τι θα έλεγαν?

Και δεν είναι θέμα χαρακτήρα. Αφού αυτοί κοροϊδεύουν τον κόσμο ακολουθώντας νομότυπες μεν αλλά απαράδεκτες πολιτικές, τους αξίζει!

Και γιατί δεν πήγατε άλλη μέρα ή σε άλλο κατάστημα να πείτε απλώς "θέλουμε αλλαγή".

-Το φορτίσατε?

-Όχι, αλλαγή.

Τι θα έλεγαν?

Και δεν είναι θέμα χαρακτήρα. Αφού αυτοί κοροϊδεύουν τον κόσμο ακολουθώντας νομότυπες μεν αλλά απαράδεκτες πολιτικές, τους αξίζει!

Δεν μπήκαμε στην διαδιακασία μετά. Βλακεία μας το ξέρω αλλά δεν ήθελε ο άντρας μου να τρέχει πάλι και να τσαντιστεί ακόμα μια φορά. Σταμάτησα βέβαια να αγοράζω τέτοια παιχνίδια από κει. Ακόμα και να μαρέσει κάτι δεν το πέρνω. Θυμάμαι το όλο σκηνικό και στρίβω!! Πλέον προτιμάμαι ζαχαρια και μουστάκα για τα παιχνιδια. Κλάσης ανώτερα και σε ίδιες τιμές πάνω κάτω.

Αχ τι μου θυμήσατε τώρα. Οταν παντρευτηκα είχαμε ανοιξει΄λιστα γαμου στα Νοτος. Περνω ενα καλυμμα για το κρεβατι, το πλένω και παω να το στρώσω. Τι να δω. Μικρό. Δεν ήταν για υπερδιπλο ήταν για ΄μονό. Μου λεει ο άντρας μου κατι έγινε στο πλύσιμο και μπήκε. Αυτό όμως ήταν μια σταλιά. Το μετράμε και ήταν 20 ποντους πιο μικρό στη μια διασταση και 40 στην άλλη. Ακόμα και να είχε μπει δεν θα συρρικνωνόταν. Μου λεει να το αλλάξουμε. λεω ότι δεν αλλάζουν πλυμμενα προιοντα αλλα θα προσπαθήσω. παω για την αλλαγη και φυσικά μου λενε είναι πλυμμένο. Στην αρχή ειπα Οκ, το ξερω αλλά οι διαστάσεις είναι εντελλώς λάθος. Μου λενε ότι δεν μπορούν να το αλλάξουν. Προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι ακόμη και στου 90 να το είχα πλύνει, δεν θα εμπαινε τόσο. Τιποτα. Ερχεται λοιπόν και ο άντρας μου και αρχίζει το πανηγύρι. Βγαλαμε 3 ακόμη ιδια προιόντα καινουρια, τα μετρήσαμε, και όλα είχα λαθος διαστάσεις. οπότε τους λεει ότι αυτό που γραφει η συσκευασία είναι παραπλανητικό και απαιτούμε αλλαγή. Οι πωλήτριες να επιμένουν ότι αλλαγή δεν γίνεται γιατί είναι πλυμμένο. Τελικά απιτήσαμε να δούμε την διαυθύντρια, η οποία καταλαβε ότι το όλο σκηνικό ηταν εντελλώς παραλογο, κυρίως όταν της είπαμε ότι εμείς μετά από αυτό θα πούμε σε όλουε τους φίλου και γνωσοτύς τη γνώμη μας για το συγκεκριμένο μαγαζί, και μας το άλλαξε.

5) μ'εστειλαν τότε σε μια άλλη ουρά στον όροφο 0 όπου ήταν άλλο τμήμα ειδικό για κάρτα αλλάγής και αμπαλάζ και εκεί είχε ΤΟΝ κόσμο λόγω του ότι όλο το καταστημα έκανε αμπαλαζ εκεί!!και η κοπέλα ήταν τόσο μα τόσο αργή!

alphae, εμένα με βολεύει πολύ το Hondos Απολλώνια γιατί είναι ένα τεράστιο μαγαζί με συγκεντρωμένες όλες τις μάρκες ρούχων, καλλυντικών, κ.λπ. και το βρίσκω πιο βολικό να ψωνίζω από εκεί από ότι να βγω π.χ. στην Τσιμισκή και να ψάχνω.

Έτσι όπως είδα εγώ την ιστορία που περιέγραψες και έχοντας πείρα από αυτό το κατάστημα, βλέπω ότι επέλεξες μόνη σου να υποβάλεις τον εαυτό σου σε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Γιατί επέλεξες να κάνεις αλλαγή στη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που το μαγαζί έχει πολύ κίνηση και στη συνέχεια επέλεξες να αγοράσεις κάτι άλλο που ήθελες όμως και να σου τυλιχθεί ως δώρο αλλά και να του βάλουν κάρτα αλλαγής....

Λογικό είναι να φας τόσες ώρες στην ουρά και να ταλαιπωρηθείς προφανώς περισσότερο από ότι αν έκανες μόνο την αλλαγή και έπαιρνες κάτι για σένα ή αγόραζες κάτι για δώρο χωρίς να πρέπει πρώτα να κάνεις τη διαδικασία της αλλαγής.:roll:

Εφόσον φυσικά το κατάστημα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα καλά κάνεις και την αξιοποιείς. Από την άλλη ειλικρινά δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να διαμαρτυρηθεί κανείς...

.....δε νομίζω τάκη....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...