Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αμνιοπαρακεντηση στο ελενα ?????

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζει καμια για αμνιοπαρακεντηση στο ελενα τημες κτλπ... πρεπει να κανω αυτη την εξεταση παρ'ολο που ειμαι μονο 23 απλα μαθαμε οτι κ εγω κ ο αντρας μου ειμαστε φορεις κυστικης ενωσης κ υπαρχει 25% περιπτωση να ειναι αρρωστο το μωρακι μου :(... εχω αγχωθει τοσο πολυ κ ειμαι κ 21 +3..... μου ειπε ο γυναικολογος μου οτι μπορω να την κανω κ στο ελενα κ απ'οτι εχω ψαξει κανει γυρω στα 100 ευρω ( http://www.explain.gr/index.php/2009-12-24-19-42-39/69-2009-12-24-20-45-34/ ) ενω στα ιδιωτικα κατω απο 500 δ κανουν... γνωριζει καποια να μου πει την γνωμη της? ευχαριστω πολυ....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζει καμια για αμνιοπαρακεντηση στο ελενα τημες κτλπ... πρεπει να κανω αυτη την εξεταση παρ'ολο που ειμαι μονο 23 απλα μαθαμε οτι κ εγω κ ο αντρας μου ειμαστε φορεις κυστικης ενωσης κ υπαρχει 25% περιπτωση να ειναι αρρωστο το μωρακι μου :(... εχω αγχωθει τοσο πολυ κ ειμαι κ 21 +3..... μου ειπε ο γυναικολογος μου οτι μπορω να την κανω κ στο ελενα κ απ'οτι εχω ψαξει κανει γυρω στα 100 ευρω ( http://www.explain.gr/index.php/2009-12-24-19-42-39/69-2009-12-24-20-45-34/ ) ενω στα ιδιωτικα κατω απο 500 δ κανουν... γνωριζει καποια να μου πει την γνωμη της? ευχαριστω πολυ....

χμμμ δυσκολη περιπτωση, αν και την εχω περασει και εγω αλλα με μεσογειακη αναιμια. εγω εκανα τροφοβλαστη στο ελενα. λοιπον ,μη χανεις χρονο ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ περνεις τηλεφωνο το τμημα κυστικης ινωσης στο λαικο νοσοκομειο ζητας τη κ. μπαλασοπουλου και της εξηγεις τη κατασταση, ειναι προισταμενη στο τμημα κυστικης ινωσης. μετα περνεις το γιατρο σου και κανονιζεις ΑΜΕΣΑ να κανεις αμνιο (μη σκεφτεσαι το κοστος δε ξερω τη ασφαλεια εχεις αλλα ο τροφοβλαστης κοστιζε 35- 40 μαζι με τον υπερηχο στο ελενα) περνεις το δειγμα (οχι εσυ αλλα ο αντρας σου και το δινεις στα χερια των ανθρωπων στο λαικο)

καλη τυχη κοριτσι μου

Γεια σου Ξένια.Στις 22 Δεκεμβρίου είχα υπέρηχο στο Έλενα και πριν από εμένα ήταν μία κυρία η οποία είχε ραντεβού για αμνιοπαρακέντηση.Από όσα άκουσα είχε ασφάλεια ΤΕΒΕ και της κόστισε γύρω στα 35 ευρώ!!!για να μη σε πάρω όμως στο λαιμό μου πάρε ένα τηλ στο ταμείο του Νοσοκομείου(210 6402201) και ρώτα!!!το τηλ)νο για να κλείσεις ραντεβού είναι 210 6402599!!Αυτά!!!!

α και κατι ακομα αν παρεις τηλ στο λαικο να ξερεις συνεργαζονται με το αλεξανδρα και ενδεχομενως να φροντισουν να μεσολαβησουν να σου κλεισουν αυτοι ραντεβου για αμνιο. αλλιως τρεχα αυριο στο ελενα και ζητα να μιλησεις με καποιον στο προγεννητικο ( ο κ. κονδυλιος και ο κ βαρβαριγος ειναι δυο ονοματα) εξηγησε τη κατασταση και σιγουρα θα σε αναλαβουν για αμνιο αμεσα1!!

γεια σου ξενια εκανα κ εγω πριν λιγες μερες αλλα σε ιδιωτικο κ κανει 500ε με αποδειξη κ χωρις κανει 400ε,,καλυτερα να ψαχτεις να ειναι εμπυρος ο γιατρος που θα στην κανει μν πας οπου να ναι να εχουν πιστοποιηση γι αυτο,κ μετα 3 μερουλες με αντιβιωση κ ξαπλωμενη χωρις να σηκωνεις βαρος,κ μετα καμια βδομαδα να προσεχεις,κ εγω ειμαι 22 χρονον κ την εκανα στην 26 εβδομαδα αλλα τρελο αγχος μεχρι να παρω τ αποτελεσματα ολα καλα ομως....ευχομαι να πανε ολα καλα κ σε σενα

Διαφημίσεις

και εγώ τροφοβλάστη στο Έλενα έκανα με τον Κονδυλιό, είναι πάρα πολύ έμπειρος και πολύ προσεκτικός, ειδικά αν σκεφτείς ότι η λήψη τροφοβλάστης είναι πιο επικίνδυνη, λεπτή και παρεμβατική διαδικασία από την αμνιοπαρακέντηση. Η λήψη τροφοβλάστης κόστισε 40 ευρώ περίπου μαζί με την αυχενική διαφάνεια, οπότε εκεί λογικά θα κυμαίνεται και η αμνιοπαρακέντηση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τις δυο φορές που έγινε λήψη τροφοβλάστης στο Έλενα, οπότε δεν βρίσκω το λόγο να πας σε ιδιωτικό αν υπάρχει οικονομικό θέμα.

και εγώ τροφοβλάστη στο Έλενα έκανα με τον Κονδυλιό, είναι πάρα πολύ έμπειρος και πολύ προσεκτικός, ειδικά αν σκεφτείς ότι η λήψη τροφοβλάστης είναι πιο επικίνδυνη, λεπτή και παρεμβατική διαδικασία από την αμνιοπαρακέντηση. Η λήψη τροφοβλάστης κόστισε 40 ευρώ περίπου μαζί με την αυχενική διαφάνεια, οπότε εκεί λογικά θα κυμαίνεται και η αμνιοπαρακέντηση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τις δυο φορές που έγινε λήψη τροφοβλάστης στο Έλενα, οπότε δεν βρίσκω το λόγο να πας σε ιδιωτικό αν υπάρχει οικονομικό θέμα.

Τα 40 ευρώ είναι για τη λήψη του δείγματος. Μετά το έστειλαν σε ιδιωτικό κέντρο, όπου πληρώνεις 200 ευρώ περίπου, έτσι δεν είναι? Τουλάχιστον έτσι ήταν όταν την έκανα εγώ.

Γι αυτά που λές για τον Κονδυλιό, συμφωνώ και επαυξάνω.

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τισ συμβουλες... εγω σημερα που ειχα ραντεβου με τον γυναικολογο μου, μυ ειπε οτι στο ελενα θα κανει κοντ στα 350 ευρω η αμνιο!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: τρελαθηκα!!!!! γιατι πρωτον εχω διαβασει σε ενα site οτι στο ελνα κ στο αλαξανδρα δεν ξεπερναει τα 100 ευρω αυτη η εξεταση κ εκτος ατου οταν με πηραν απ'το παιδων οπου ειχε κανει ο αντρας μου την εξεταση για την κυστικη ινωση, η κοπελα μου ειπε οταν κανω την αμνιο να τους φερω εκει το υγρο κ οτι θα μου κανουν δωρεαν την εξεταση!!! τι να πιστεψω τωρα κ τι μου γινεται δ εχω ιδεα, εχω χασει την μπαλα!!!!!:?

Αν μπορέσεις να κάνεις την ανάλυση στο Παίδων, τότε πράγματι κοστίζει 40 ευρώ περίπου. Το θέμα με εμάς ήταν ότι έπρεπε να έχεις κρατήσει ημερομηνία στο Παίδων και δεν το είχαμε κάνει, μας έδιναν λοιπόν μεταγενέστερες ημερομηνίες και δεν ήταν δυνατόν. Οπότε πήγαμε σε ιδιωτικό. Τα πολλά χρήματα πηγαίνουν στο ιδιωτικό κέντρο που στέλνουν το δείγμα. Η λήψη του δείγματος κοστίζει λίγο και θα σου το συνιστούσα το Έλενα, γιατί οι γιατροί είναι πολύ έμπειροι.

• 11 months later...

Μόλις έκανα αμνιοπαρακέντηση στο Έλενα με τον Βαρβαρίγο. Είναι πραγματικά πάρα πολύ έμπειρος, το πέτυχε με την πρώτη και η λήψη υγρού δεν κράτησε πάνω απο δυο λεπτά. Δεν ένιωσα ακριβώς πόνο, απλά ήταν μια αίσθηση πολύ δυσάρεστη που ευτυχώς τελείωσε γρήγορα!

Ο ίδιος ο Βαρβαρίγος ήταν και στον υπέρηχο και στη βελόνα, είναι γλυκός άνθρωπος και πολύ προσιτός. Το ίδιο και η ομάδα του που προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να μειώσουν το άγχος της εγκύου!

Μου είπε αν νιώσω πόνο να πάρω ένα παυσίπονο, αλλά δεν νιώθω καμιά ενόχληση στην περιοχή.

Δεν πλήρωσα τίποτα ούτε στο Έλενα που έγινε η εξέταση, ούτε στο Χωρέμειο που θα γίνει η καλλιέργεια. Βέβαια τα ραντεβού κλείστηκαν περίπου ενάμιση-δυο μήνες πριν και τις εξετάσεις μου τις έγραψε η γιατρος μου.

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

• 9 years later...

Καλησπέρα σας,ψάχνω κι εγώ για αμνιοπαρακέντηση να βγάλω άκρη ,έχω παραπεμπτικό μου είπαν από το Έλενα να μιλήσω πρώτα με το Παίδων για την ανάλυση ,εσείς τι κάνατε ;και τι ποσό πληρώσατε τελικά??? Έχω ακούσει τρέλα νούμερα τις τελευταίες μέρες!!!