Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απογοητευση...

stefani27

Recommended Posts

γειά σας και απο μένα. Διαβάζω καιρό το φόρουμ σας και να που ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ. Είμαι 27 χρονών και εχω σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με εναν άνθρωπο που υπεραγαπώ. Στα 20 μου έκανα εγχείρηση αφαίρεσης κύστησ και μου αφαίρεσαν την ωοθήκη. Όπως καταλαβαίνεται το θέμα παιδιου με φόβιζε.Πίστευα οτι θα δυσκολευτώ πολυ. Και όμως, τον προηγουμενο μήνα δεν ήμασταν προσεκτικοι. Μετράω 5 μέρεσ καθυστέρηση. θετικο τεστ ούρων και χοριακή 500. Μου φαινεται απιστευτο πως πιάστηκα ετσι. ¨οσο για τα συμπτωμάτα που κάποιεσ φίλεσ \έχω δει αναρωτιούνται δεν είχα τιποτα. όυτε στηθος δεν πρήστηκε, έβγαλα κανονικά σπυράκια περιοδου και είχα και πονουσ οι οποίοι συνεχ΄ζιονται και τωρα.

Κανονικα θα έπρεπε να πετάω στον ουρανό\. έτσι φανταζομουν αυτή τη μέρα.:-(

Δυστυχώς. ο συντροφος μου ζητησε να κάνω έκτρωση, δεν είναι τίποτα είπε , μια μίξα. έιπε οτι θα καταστρέψω τη ζωή του.Εγώ δεν νιώθω έτσι. Θα πορευτώ μόνη απο ότι φαίνεται..Έχοντασ στο σπίτι μια μητέρα άρρωστη ( τον πατ'ερα μου τον έχω χάσει) και οικονιμικεσ δυσκολίες . Θα ήθελα τη συμβουλή σας...

Διαφημίσεις

ειναι αρκετα σοβαρη η επεμβαση που εκανες στο παρελθον...το οτι εμεινες εγκυος και χωρις προσπαθεια δες το σαν καλο σημαδι οτι δεν εχει επηρρεαστει η γονιμοτητα σου...επειδη εχω περασει 3 φορες απο την αχαρη επεμβαση της αποξεσης ενα θα σου πω. δεν ειναι απλη κατασταση οσο και αν φαινεται..παντα καποια επεμβαση ελοχευει κινδυνους...και δοντι να βγαλει φοβασαι την αιμορραγια...δεν ξερω κατα ποσο εισαι ετοιμη να αναλαβεις ενα παιδι αλλα ενα θα σου πω ο φιλος σου δεν ειναι καθολου υπευθυνος ουτε για τις πραξεις του ουτε για τα λογια του...ακου εκει να πει μυξα το παιδι..

ο,τι και να αποφασισεις σκεψου το σοβαρα..ευχομαι να σου πανε ολα καλα...

υγ.εγω σαν Ιωαννα θα σου ελεγα να το κρατησεις και να πορευτεις μονη σου..

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Δυσκολη η θεση σου... και δυσκολο να σου πει κανεις τι να κανεις...

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα στην ζωη σου και να κανεις αυτο που θελεις εσυ ...και οποιος θελει ας ακολουθησει ...αλλιως ο καθενας τον δρομο του (27 χρ δεν εισαι και μικρη ουτε 1,5 χρ σχεσης ειναι λιγο....και φανταζομαι οτι κι αυτος ειναι πανω απο 27... ελπιζω να βαλει μυαλο αλλιως καλυτερα χωρις που λενε )

Δεν νομίζω οτι υπάρχει χειρότερο πράγμα απτην εκτρωση ειναι δωρο θεού ενα μωρό, υπάρχουν τοσες γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, σκέψου οτι μπορεί να μην σου ξαναδωθεί αυτη η ευκαιρία και τοτε θα μετανιώνεις για όλη τη ζωή σου.

Με συγκινησες παρα πολυ κ σε συμβουλευω να κρατήσεις το μπεμπε σου όπως και να έχει.μην κανείς αυτο το λάθος ποτε κ προβεις σε διακοπη κύησης.

Διαφημίσεις

εχω την εντυπωση οτι θ αδυσκολευτεις να ξαναμεινεις εγκυος!οταν αποκτησεις το παιδακι θα νιωσεις την μεγαλυτερη ολοκληρωση του κοσμου!θα ειναι ολος σου ο κοσμος!δεν θα σε ανοιαζει καν για τον πατερα!ξερω πολλες γυναικες που εκαναν παιδια και χωρισαν ενω ηταν μικρα!δες το ετσι!θα ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα μετα δεν θα σε νοιαζει!θα χαιρεσαι καθε μερα και περισσοτερο που το κρατησες!

το τι θα κανεις με την εγκυμοσυνη σου ειναι δικο σου θεμα, δεν εχω κανενα δικαιωμα να σου πω το οτιδηποτε. και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου πει τι θα κανεις εδω που τα λεμε....

ομως αυτο που θα σου ελεγα να σκεφτεις πολυ καλα, ειναι το γιατι εισαι με εναν ανθρωπο που, ενω δεν παιρνει προφυλαξεις, αρα αντιμετωπιζει το ενδεχομενο μιας εγκυμοσυνης, σου λεει επειτα οτι του καταστρεφεις τη ζωη κ κυριως αναφερεται στο εμβρυο ως 'μυξα'. :roll:

δλδ ο εαυτος του πανω απο ολα κ τιποτα αλλο; και αυτος ο ανθρωπος μπορει και αγαπα;:roll:

καλη δυναμη ο,τι κ αν αποφασισεις..

μου δ'ινεται πολύ δύναμη με τα λόγια σας...

και εγω ειμαι κατα τησ έκτρωσης...απο την άλλη σκέφτομαι την μάνα μου την κοινωνία..μένω επαρχία..

αλλα να σκοτώσω το παιδί μου??

αυτός ειναι 31 χρονών, πρίν λίγους μήνες ανοιξε μαγαζί για αυτο λέει οτι λόγο οικονομικών λόγων...βέβαια, ξέρω οτι δεν είναι αυτο...είναι ανευθηνότητα του και ο φόβος του. ειμαι χάλια...ήθελα να είμαι αλλιώς...

πριν λίγο μου έστειλε μνμ και μου είπε πάλι οτι του εχω χαλάσει τη διάθεση και πάω να του καταστρέψω τι ζωή...οτι αναρωτιέται τι άλλο κακό θα του κάνω. δεν μπορω να το πιστεψω... δεν απάντησα

Toν υπεραγαπας ακομα?

Το θεμα με την εγκυμοσυνη ειναι κατι που θα το αποφασισεις μονο εσυ..και ασε το κοσμο κτλ ...πολλα μπορουν να πουν...εγω απλα σκεφτομαι (οπως κι εσυ νομιζω) αν τελικα δεν μπορεσεις τελικα να ξανακανεις ενα μωρακι...τι θα τα κανεις τοτε τα λογια του κοσμου ?

Σκεψου θετικα... :)

ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας!ομως εσυ το σκοτωνεις!αυτος δεν κανει τιποτα ειναι στην απεξω!ειναι τελειως ανευθυνος γιατι δεν ειναι μικρος οποτε γιατι δημιουργει προβληματα απο κει που θα επρεπε να ειναι χ....... ος απο τη χαρα του!ο κοσμος αν θελει ν απει λεει κ οταν δεν εχει λογο!μην ασχολεισαι μαζι τους!δικια σου ειναι η ζωη κ οχι του καθε ασχετου!

Διαφημίσεις

κανενας δεν μετανιωσε που εφερε στον κοσμο ενα παιδακι..πολλοι μετανιωσαν που επελεξαν να μην το φερουν....

Θα γινεις υπεροχη μαμα!!!!

Καλη συνεχεια!

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Kαλή μου, ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου σε μια τόσο δύσκολη και κρισιμη στιγμή, δείχνει πολλά για το ποιόν του. Εγώ εκεί θα στεκόμουν μόνο. Ειναι προφανές ότι σε άλλη δύσκολη στιγμή στο μέλλον δεν θα σε στηρίξει. Θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου; Πάντως αν περιμέναμε όλοι μας να σταθούμε καλύτερα οικονομικά πριν αποφασίσουμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί, ακόμα όλοι εργένηδες θα ήμασταν.

Η απόφαση που έχεις να πάρεις είναι δύσκολη, αλλά θα την πάρεις μονη σου. Συζήτησέ το και με τους γονείς σου, γιατί αυτοί θα σε στηρίξουν περισσότερο. Είσαι 27 ετών και με μια ωοθηκη. Ζύγισέ τα καλά και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου να έχεις ότι στο μελλον όταν το αποφασίσεις με κάποιον άλλον σύντροφο, ίσως να μη σου είναι και τόσο εύκολο να κάνεις παιδί. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές.

ΥΓ Μύξα είναι και φαίνεται πες του, του γελοίου.

κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου!κ μονο που απευθυνθηκες εδω πιστευω οτι ειναι για καλο.ισως το μωρακι αυτο να γινει ολη σου η ζωη απο δω κ περα κοριτσι μου.κ σιγουρα σκεψου καλα αν θα συνεχισεις μαζι του.οι ευθυνοφοβοι δεν χωρανε στις ζωες μας.

2gq862lerlo78vgo.png

κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου!κ μονο που απευθυνθηκες εδω πιστευω οτι ειναι για καλο.ισως το μωρακι αυτο να γινει ολη σου η ζωη απο δω κ περα κοριτσι μου.κ σιγουρα σκεψου καλα αν θα συνεχισεις μαζι του.οι ευθυνοφοβοι δεν χωρανε στις ζωες μας.

Συμφωνώ με το τελευταίο,αλλά εκτός από την καρδιά της πρέπει να δεί και το πρακτικό του θέματος και να εξετάσει όλες της της επιλογές.

Δεν θα δώσω συμβουλή προς κάποια κατεύθυνση και καλό είναι μην επηρεαστείς από κανέναν είτε θετικά είτε αρνητικά.

Γιατί όπως φαίνεται ο "καλός" σου δεν πρόκειται να σου κρατάει το χέρι και να σου ζεσταίνει την ψυχή όταν θα υποφέρεις από την απώλεια αλλά και κανείς άλλος που σου προτείνει να το κρατήσεις δεν θα είναι δίπλα σου όταν θα τραβάς τα ζόρια σου.

Όλοι εμείς είμαστε απλά έξω από τον χορό.

Ξεκαθάρισε πραγματικά μέσα σου, πως νιώθεις, τί θέλεις και τι μπορείς και μίλα με τους δικούς, δλδ με ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν όποια και αν ειναι η απόφασή σου γιατί αυτό θα το χρειαστείς.

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

γειά σας και απο μένα. Διαβάζω καιρό το φόρουμ σας και να που ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ. Είμαι 27 χρονών και εχω σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με εναν άνθρωπο που υπεραγαπώ. Στα 20 μου έκανα εγχείρηση αφαίρεσης κύστησ και μου αφαίρεσαν την ωοθήκη. Όπως καταλαβαίνεται το θέμα παιδιου με φόβιζε.Πίστευα οτι θα δυσκολευτώ πολυ. Και όμως, τον προηγουμενο μήνα δεν ήμασταν προσεκτικοι. Μετράω 5 μέρεσ καθυστέρηση. θετικο τεστ ούρων και χοριακή 500. Μου φαινεται απιστευτο πως πιάστηκα ετσι. ¨οσο για τα συμπτωμάτα που κάποιεσ φίλεσ \έχω δει αναρωτιούνται δεν είχα τιποτα. όυτε στηθος δεν πρήστηκε, έβγαλα κανονικά σπυράκια περιοδου και είχα και πονουσ οι οποίοι συνεχ΄ζιονται και τωρα.

Κανονικα θα έπρεπε να πετάω στον ουρανό\. έτσι φανταζομουν αυτή τη μέρα.:-(

Δυστυχώς. ο συντροφος μου ζητησε να κάνω έκτρωση, δεν είναι τίποτα είπε , μια μίξα. έιπε οτι θα καταστρέψω τη ζωή του.Εγώ δεν νιώθω έτσι. Θα πορευτώ μόνη απο ότι φαίνεται..Έχοντασ στο σπίτι μια μητέρα άρρωστη ( τον πατ'ερα μου τον έχω χάσει) και οικονιμικεσ δυσκολίες . Θα ήθελα τη συμβουλή σας...

Κοπέλα μου γλυκιά, να ξέρεις Ότι ένα μωρο θα είναι το ομορφότερο πλάσμα του κόσμου!!! Του δικού σου κόσμου! Μην σκέφτεσαι Ούτε το κοσμο Ούτε τους γειτωνες,τι θα πουν.. Ο καθένας να κοιτάζει το δικο του κ..λο..να ξέρεις αν αποφασίσεις να το ρήξεις το μωρο, ο δικός σου σύντροφος θα σε αφήσει όπως κ να χει.,αυτο είναι το μόνο σίγουρο.,Γιατί αυτοί οι "άνθρωποι" είναι δειλοί.. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση.σκέψου Καλα πριν το ρήξεις Γιατί θα το μετανιωνεις μια Ζωή.. Αυτο μονο..

pX0wp2.png

97l0p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και από μένα.τον σύντροφο δεν έχεις νομίζω λόγο να τον κρατήσεις.ο χαρακτήρας του φάνηκε.όσο για το μωρό σου, θα σου πω απλά, να σκεφτείς και τον εαυτό σου, αλλά και αυτό το παιδί.δεν αμφιβάλλω για το ότι θα του προσφέρεις τα πάντα,αλλά μέσα του,θα νοιώθει πάντα την απόρριψη από τον πατέρα.μπορεί να είναι ψυχικά βαρύ για το παιδί, μπορεί και όχι.θα πρέπει να βρεις ένα πολύ όμορφο και σοβαρό λόγο να βγάλεις από πάνω του την ευθύνη που πιθανώς να νοιώσει.το οικονομικό,είναι σίγουρα σοβαρό,αλλά ένα πιάτο φαϊ και η αγάπη σου φθάνουν.εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Θα συμφωνισω κ εγω με τις αλλες κοπελες...τετοιος ανθρωπος δεν αξιζει ουτε εσενα κ την αγαπη σου ουτε ενα μωρακι. Εισαι σε πολυ δυσκολη κατασταση και πρεπει να σκεφτεις τους λογους σου...αν θες να ριξεις το παιδι για αυτον τον γελοιο τυπο θα σου ελεγα ξανασκεψου το, αν παλι αν αυτος ειχε πει οκ τωτε κρατα το μωρο σου μονη σου κ με την βοηθεια των ανθρωπων σου και μη φοβασαι,λυσεις βρισκονται ος προς τα οικονομικα.τωρα για την αποψη των γειτονων...ο καθενας τη δικη του καμπουρα, και εξαλου δεν βρηκες εναν τυχαιο ενα βραδυ και εκανες παιδι απλα ειχες την ατυχια να πεσεις σε δειλο..η ντροπη δικη του και οχι δικη σου.καλο κουραγιο κοπελα μου

Ουπς να διορθωσω γιατι το κινητο τα παιξε...αν αυτος το ηθελε το παιδι θα το κραταγες;αν ναι προχωρα μπροστα και ολα θα πανε καλα στο τελος...

Koπέλα μου ο σύντροφός σου ξέρει για το πρόβλημα που έχεις με τις ωοθήκες και παρ'όλα αυτά επιμένει να κάνεις έκτρωση; Αν το ξέρει είναι πολύ εγωιστής. Ε βέβαια, γι' αυτόν είναι εύκολο, το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην βρεθεί μπλεγμένος. Είναι πολύ εύκολο γι' αυτόν μετά να βρει μια άλλη και να κάνει όσα παιδιά θέλει, ενώ εσύ; Εκτός από τις επιπλοκές που μπορεί να έχει μια έκτρωση, γιατί πάντα είναι μια επέμβαση, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη γονιμότητά σου, γνωρίζω κοπέλες που έκαναν έκτρωση και δεν μπόρεσαν μετά να κάνουν παιδί παρ'όλο που έκαναν πάμπολλες εξωσωματικές. Το παιδί αυτό είναι δώρο ζωής, θα βρεις και το κουράγιο και τη δύναμη να το μεγαλώσεις.

Όσο για τον σύντροφό σου φαίνεται ότι είναι ευθυνόφοβος και στα δύσκολα το βάζει στα πόδια. Δεν θα ήθελες ένα τέτοιο πατέρα για το παιδί σου. Είσαι πολύ νέα και μπορείς αργότερα να βρεις έναν άντρα που θα σε αγαπήσει ειλικρινά και να γίνει πατέρας για το παιδί σου. Βέβαια, όπως επεσήμαναν κάποιες εσύ θα τραβήξεις το κουπί και ό,τι και να λέμε εμείς δεν θα μπορέσουμε να σου συμπαρασταθούμε στις δυσκολίες, όμως ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το παλέψεις.

Έκανα και εγώ αφαίρεση κύστης (ο πρώτος γιατρός με είχε φοβίσει ότι μπορεί να δυσκολευτώ να κάνω παιδιά, ο δεύτερος τα κατάφερε και χωρίς να με αγχώσει δεν πείραξε την ωοθήκη) και ο φόβος υπήρχε πάντα μήπως δεν τα καταφέρω να αποκτήσω παιδάκι.

Κάποιος πρέπει να φύγει απο τη ζωή σου και κάποιος να μπεί.

Την απάντηση την ξέρεις.

Σε μια άλλη κοπέλα απο εδώ το φόρου που δεν ήθελε ούτε έκτρωση ούτε παιδάκι, της το πήρε ο Θεούλης. Πιστεύω πραγματικά οτι εσυ θέλεις το μωρό!

Άσε την κοινωνία να λέει, κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια σου!!!

Στην μητέρα σου θα δώσεις ζωή με αυτό το μωρό!

Στην επαρχία τα πράγματα δεν είναι απρόσωπα και θα έχεις βοήθεια.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

το τι θα κανεις με την εγκυμοσυνη σου ειναι δικο σου θεμα, δεν εχω κανενα δικαιωμα να σου πω το οτιδηποτε. και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου πει τι θα κανεις εδω που τα λεμε....

ομως αυτο που θα σου ελεγα να σκεφτεις πολυ καλα, ειναι το γιατι εισαι με εναν ανθρωπο που, ενω δεν παιρνει προφυλαξεις, αρα αντιμετωπιζει το ενδεχομενο μιας εγκυμοσυνης, σου λεει επειτα οτι του καταστρεφεις τη ζωη κ κυριως αναφερεται στο εμβρυο ως 'μυξα'. :roll:

δλδ ο εαυτος του πανω απο ολα κ τιποτα αλλο; και αυτος ο ανθρωπος μπορει και αγαπα;:roll:

καλη δυναμη ο,τι κ αν αποφασισεις..

Καλημέρα,,

Συμφωνώ με το παραπάνω.... ο άνθρωπος αυτός μου φαίνεται λίγο ανεύθυνος.... δηλαδή πως αποφασίζει να σε βάλει σε μια διαδικασία εγκυμοσύνης (αφού δεν παίρνατε προφυλάξεις) και έπειτα να σου λέει ότι του καταστρέφεις την ζωή :?::confused::confused: Αυτό δεν μπορούσε να του σκεφτεί από πριν...

Πάντως θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι η διαδικασία της απόξεσης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση ---- εγώ έχω κάνει 2 αποξέσεις λόγω παλλίνδρομης - και ακόμα δεν έχω συνέλθει ψυχολογικά, πόσο μάλλον στην δική σου περίπτωση που είναι υγιές το έμβρυο και απ'ότι φαίνεται το θέλεις το παιδάκι για να μπαίνεις στην διαδικασία να μας ρωτάς....

Ελπίζω να πράξεις σύμφωνα με τα θέλω σου.....

Gdt4p2.png

Σκεφτομαι αρκετη ωρα τι να σου γραψω...Ενα παιδι ειναι κατι που δεν μετανιωνεις ποτε που το εχεις στη ζωη σου ασχετα με τις συνθηκες...Τα παιδια αγαπη χρειαζοντε και οχι χρηματα που υποστηριζει ο συντροφος σου..Ενα πιατο φαγητο παντα υπαρχει για ολους!!Μαλλον εκεινος δεν θελει ευθυνες και δεν ξερω αν εγω θα παρεμενα μαζι του ασχετα με την αποφαση σου....Ουτε εγω με τον αντρα μου ειμαστε στην καλυτερη οικονομικη κατασταση αλλα θελουμε τοσο πολυ ενα παιδι οσο τιποτε αλλο στον κοσμο!!!!Και δεν ερχετε και ευκολα δυστυχως....Ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση και μην σκεφτεσε την κοινωνια ...Οσοι σε αγαπανε σιγουρα θα σε βοηθησουν και οσοι ειναι κακοπροαιρετοι απεναντι σου ειναι αξιοι της μοιρας τους!!!

empty.gif

fHaOp2.png

το παιδι το θέλω...πάντα το ήθελα...

θυμάμαι 20 χρονών που έμπαινα χειρουργιο έλεγα μακάρι να ημουν έγκυοσ παρά αυτό που περνάω..:(

μα τον συντροφό μου δεν είχαμε μιλήσει για παιδί...ήξερα οτι δεν ήθελε... και στισ γόνιμεσ πάντα προσέχαμε.. βεβαια τωρα τελευταία δεν πρόσεχε... εγώ έλεγα σιγά μην την πάθω με μια ωοθηκη άλλεσ παιδεύονται χρόνια... :confused: άρχιζε να αλλάζει στάση προς τα παιδιά. τον προηγουμενο σαββατο είχαμε ολόκληρη συζήτηση για το πως θα μεγαλώσουμε το παιδι μασ. τι να πω...

οτι έχω αφαιρέση ωοθηκη δεν το ξερει, ξερει οτι έχω κάνει χειρουργίο.. οταν μιλήσαμε για την εκτρωση του είπα οτι εξαιτιας του χειρουργιου μετα μπορει να καταστραφω...

η απάντηση ηταν: και τι θα κατασρέψεις εμένα?

εχω σαστίσει!

απο την άλλη έχω και την μάνα μου που θέλει να πάρει τουσ γονείς του να τουσ ενημερώσει. Πιστευει οτι πρέπει να ξέρουν. Οι άνθρωποι έχουν άλλη μια κόρη που δεν μπορεσε να κάνει παιδιά λόγω γυναικολογικών και έσπασαν τα νέυρα τησ απο τισ εξωσωματικες...

την συγκαρατώ ακομα αλλά κάποια στιγμή θα μαθευτει.

επίσης να σας πω οτι δεν ήταν μια σχέση του κ...υ. απο την αρχή ήμασταν κάθε μέρα μαζί... υπήρχε στα πάντα στη ζωή μου...πολύ γρήγορα κοιμόμασταν κάθε μέρα μαζί...κάναμε τα πάντα μαζί..μου είχε ζητησει να συγκατοικήσουμε... τον είχα βοηθήσει στη δουλειά του., είχε γνωρίσει τουσ δικούσ μου , εγώ τουσ δικούς του.. μου απαιτουσε να τον φωνάζω αντρα μου και να τον θεωρώ ετσι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...