Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξέρετε αν κυκλοφορεί ίωση;

Recommended Posts

Μανουλες καλησπέρα τη βοήθεια σας παρακαλώ!ο μικρός μου εφτά μηνών σχεδόν απο χθες βράδυ είναι με πυρετό καταρροη κ βηχαλακι.τον είδε σήμερα ο Παιδίατρος κ είπε να μην ανησυχούμε αλλα είναι πρώτη φορα που κάνει πυρετο κ πάω να τρελαθω.ήταν στο 39,1 κ με το depon τώρα άρχισε να πεφτει

Διαφημίσεις

Σιδηροκέφαλοι!!!

Μόνο μια ίωση? Ιώσεις, αν και με το κρύο, παίζουν τα κρυώματα/συνάχια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Τον ίδιο πανικό πάθαμε όλες την πρώτη φορά με τον πυρετό. Υπομονή.

Προσοχή, ντεπονάκι και μπόλικο φυσιολογικό ορό.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μωρέ, βάλε λίγο τον ευατό σου στην θέση του, όταν είσαι άρρωστη, έχεις όρεξη για φαγητό ?

Δίνε του συνέχεια και από λίγο. Κρεμούλες ξεκινήσατε ?

Επίσης, προετοιμάσου ότι το βράδυ ο πυρετός ανεβαίνει.

Περαστικά !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ναι τρωγαμε πολυ καλα κ με όρεξη κ φρούτο κ κρεατοσουπα κ μόνο το ρυζαλευρο δν του πολυαρεσε.δηλαδή πόσο μπορεί να φτάσει;έχει περάσει μια ώρα απ το ανρθπυρετικο κ απο το 39,1 έπεσε στο 38,5 είναι φυσιολογικό τόσο λίγο;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εμάς ένα εικοστετράωρο κράτησε η μινι γρίπη. Μέχρι 38.7 φτασαμε (καλα μεπιασε πανικός και εμας ο πρώτος μασ) κάθε έξι ώρες depon και στη μέρα πάνω τελείωσε! Περαστικά εύχομαι!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

αχ κ ο δικος μου τα ιδια... εχει δυο μερες ανεβοκατεβαινει ο πυρετος, εφτασε 39.2 τον πηγα στην παιδιατρο κυκλοφορει ιωση ειπε, δεν εχει ο δικος μου βηχα ή συναχι παρα μονο λιγο κοκκινο λαιμο. δεν μας εδωσε αντιβιωση μονο postan & depon ειπε κ να πινει πολλα υγρα. ειναι 1 χρονων κ πρωτη φορα αρρωσταινει κ τα εχω κανει πανω μου.

καλως ηρθες στο κλαμπ,οπλησου με υπομονηηηηηηηηη θα την χρειαστεις.ο δικος μου σημερα ξυπνησε με καταρωη κ συνεχισε με 38,5 μεχρι την ωρα που πηγαμε στον γιατρο εφτασε 39,6.ιωσουλα ειναι..λαιμος φωτια,αυτακια ερεθησμενα,μυτουλα χαλαρα γεματη.ξανα αντιβιωση 10 μερες μεχρι να ερθει η επομενη.εμεις ομως εχουμε θεμα με αμυγδαλες οποτε επιδυνονεται το θεματακι.μην αγχωνεσαι,ολα τα παιδακια καποια στιγμη θα τα κανουν αλλα συχνα καλη ωρα εμεις, αλλα λιγοτερο ξανα καλη ωρα εμεις γιατι η μεγαλη μεχρι τωρα να χτυπησω ξυλο μια φορα εχει αρωστησει πριν 3 μηνες.περαστικα στο μπεμπακι σου,κ οτι χρειαστεις τον παιδιατρο,μην ανυσηχεις δεν θα σε βρισει...

Αχ αυτη η υπομονή μια κουβέντα είναι.πάνω που είχα χαρεί σήμερα που είχε μόνο δεκάτα τώρα πάλι 39.ελπίζω αύριο να μαστε καλύτερα τουλάχιστον γιατί όταν τον βλέπω έτσι υποτονικο στενοχωριεμαι πολυ.περαστικά σας κι εσάς!!

Διαφημίσεις

ο μικρος μου γιος ειναι 35 ημερων,σημερα μαλιστα ηρθε ο παιδιατρος να ελεγξει το βαρος του κτλ!το θεμα ειναι οτι η εκπληξη μας ηρθε απο αλλου!!!!!ο μεγαλος μου το βραδυ ανεβασε 38,5 (μου χει κανει και πυρετικους σπασμους 18 μηνων!)τωρα τι κανω??????που δεν ξερω ποιον να πιασω κ ποιον να αφησω???σε περιπτωση που αρρωστησει το βρεφος θελει νοσοκομειο???την βαψαμε δλδ??

2009-2011

Κορίτσια απο όσο θυμάμαι τα αντιπυρετικα πρέπει να δίνονται εναλάξ, μια πονσταν μια ντεπόν.Επίσης στον πολυ υψηλό πυρετό εγώ προτιμουσα τα υπόθετα. Περαστικά!

rQGhp3.png