Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Εχω μια κορη 21 μηνων και εδω και ενα χρονο ειχαμε ενα καταπληκτικο προγραμμμα υπνου. Γαλα, κανα τραγουδακι και υπνος μονη της στο δωματιο της απο 20:30 μεχρι 6:30. Το μεσημερι κοιματε κανα διωρο παλι ετσι ευκολα. Μονο οταν εβγαζε δοντακια η ηταν μπουκωμενη ειχαμε ξυπνηματα την νυχτα αλλα ποτε

της δεν κοιματαν στο δικο μας κρεβατι , δεν ησυχαζε με τιποτα, οποτε απλα το ξενυχτουσαμε. Μεχρι που πριν 3 εβδομαδες περασε μια ιωση με υψηλο πυρετο για 5 μερες. Απο τοτε και δεν κοιματε ευκολα και ξυπναει μεσα την νυχτα φωναζοντας. Τελικα καταληγει να κοιμηθει μαζι μου στο διπλο. Προς το παρον την παιρνω μαζι μου μπας και κοιμηθουμε αλλα που θα παει αυτη η βαλιτσα; Εχετε περασει κατι αναλογο; Ξαναστρωνουν τα πραγματα εαν παω με τα νερα της; Παντως και το σεναριο να την αφησω να πλανταξει μπας και ξανακοιμηθει μονη της μου φαινεται πολυ δυσκολο, ασε που μεχρι τωρα δεν λειτουργησε ποτε σε εμας.

Διαφημίσεις

Εχω μια κορη 21 μηνων και εδω και ενα χρονο ειχαμε ενα καταπληκτικο προγραμμμα υπνου. Γαλα, κανα τραγουδακι και υπνος μονη της στο δωματιο της απο 20:30 μεχρι 6:30. Το μεσημερι κοιματε κανα διωρο παλι ετσι ευκολα. Μονο οταν εβγαζε δοντακια η ηταν μπουκωμενη ειχαμε ξυπνηματα την νυχτα αλλα ποτε

της δεν κοιματαν στο δικο μας κρεβατι , δεν ησυχαζε με τιποτα, οποτε απλα το ξενυχτουσαμε. Μεχρι που πριν 3 εβδομαδες περασε μια ιωση με υψηλο πυρετο για 5 μερες. Απο τοτε και δεν κοιματε ευκολα και ξυπναει μεσα την νυχτα φωναζοντας. Τελικα καταληγει να κοιμηθει μαζι μου στο διπλο. Προς το παρον την παιρνω μαζι μου μπας και κοιμηθουμε αλλα που θα παει αυτη η βαλιτσα; Εχετε περασει κατι αναλογο; Ξαναστρωνουν τα πραγματα εαν παω με τα νερα της; Παντως και το σεναριο να την αφησω να πλανταξει μπας και ξανακοιμηθει μονη της μου φαινεται πολυ δυσκολο, ασε που μεχρι τωρα δεν λειτουργησε ποτε σε εμας.

Καλημέρα σε όλες και όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Mousoudaki, θα ξανακοιμηθεί σύντομα η κορούλα σου και μόνη της και στο δικό της κρεβατάκι. Εγώ νομίζω ότι μπορεί να φοβάται το κοριτσάκι μήπως ξαναπεράσει τα ίδια με την ίωση και αναζητά τη σιγουριά της αγκαλίας σου.Εμένα ο γιός μου (25 μηνών) κάνει τα ίδια σε κάθε ίωση είτε με πυρετό είτε χωρίς. 4 ημέρες η ίωση 10 ημέρες μετά δεν κοιμάται καλά. Απλά, εγώ δεν τον παίρνω στο κρεβάτι μας αλλά πάω και κοιμάμαι δίπλα του όσο είναι αρρωστούλης. Εάν υπάρχει χώρος στο δωμάτιό της μπορείς να το δοκιμάσεις ένα δύο βράδυα (όχι περισσότερο γιατί μετά μπορέι να θέλει να κοιμάσαι στο δωμάτιό της - εγώ το πέρασα και αυτό το στάδιο και με έφαγαν τα δρομολόγια μέχρι να ξεμάθουμε) να δεις εάν αλλάξει κάτι.

eNortjKzUjI0MjI3MleyBlwwFXUC0g,,10.png

eNortjKzUjK0NDM2NVGyBlwwFa0C2Q,,79.png

1ον απο την αυπνια χθες ανοιξα το θεμα αλλου για αλλου;) 2ον ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Marilou01 διαβασα την περιπτωση σου και πηρα τα πανω μου! Εγω κοριτσια αποφασισα παντως να παω με τα νερα της μικρης μου και οτι γινει. Χθες παντως ξυπνησε δυο φορες εκλαψε πολυ λιγο, δεν πηγα μεσα, και ξανακοιμηθηκε μονη της. Α και ολη μερα της εκανα πλυση εγκεφαλου ποσο χαιρεται η μαμα οταν κοιμασαι στο κρεβατακι σου κλπ. Ιδωμεν αποψε!