Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΒΡΥΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Recommended Posts

κορίτσια είμαι στην 26 εβδομάδα και άλλες φορές νιώθω συνέχεια την μπέμπα μου και άλλες καθόλου.....

σήμερα απο το πρωι δεν την έχω ¨ακουσει " καθόλου.....

ειναι όλα καλά???????????όλο νομίζω ότι κάτι θα πάθει η μπεμπούλα και αν θα το καταλαβω???????? :shock::shock:

Διαφημίσεις

pal, μην αγχώνεσαι δίχως λόγο!!

Το έχουμε πει πολλές φορές πως τα ζουζούνια μας δεν τα ακούμε συνέχεια. Ακόμη και γω που είμαι 32η εβδομάδα δεν την ακούω συνέχεια. Μόνο τις τελευταίες βδομάδες άρχισα να την ακούω και στο γραφείο καθιστή που είμαι (για να καταλάβεις δηλαδή).

Και τα μωράκια μας ξεκουράζονται πού και πού!!! Είμαι σίγουρη πως όλα είναι μια χαρά!

Τώρα αν εσύ θέλεις και μία πιο επιστημονική άποψη που θα σε καθησυχάσει σίγουρα περισσότερο, ρώτησε και το γιατρό σου!!!

καλημέρα και να πάνε ολα καλα ευχομαι μην ανησυχεις για την μπεμπούλα σου αν περάσουν κάποιες μέρες και δεν την νιωθεις καθόλου τότε να πάρεις τον γιατρο σου συνήθως στην εγκυμοσύνη επειδη κινούμαστε δεν καταλαβαίνουμε το μωρό μας όταν ξαπλώσεις το βράδυ και ηρεμήσεις΄τοτε θα την νιώσεις σίγουρα εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχην

Pal μου οπως ειπαν και τα κοριτσια θα υπαρχουν μερες που δε θα παλουκωνεται κι αλλες που θα παρακαλας για μια κλωτσια, ολες το περασαμε! Οσο περνανε οι βδομαδες θα χορευει συχνοτερα. Καλυτερα την ακους ξαπλωμενη στο κρεβατι ή στον καναπε όχι σε καρεκλα να το ξερεις. Χαιδεψε λιγο την κοιλιτσα σου χαλαρωσε και θα σου στειλει κλωτσιτσα!

Χριστινα

Διαφημίσεις

Κι εγώ βρε κορίτσια πότε την ακούω πολλές φορές και έντονα μέσα στην ημέρα και πότε πάλι ελάχιστα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ με το παραμικρό παρόλο που ξέρω πως είναι φυσιολογικό, ιδίως στη βδομάδα που βρίσκομαι. Ακόμα δεν έχω βρει ίσως και το κόλπο ώστε να ανταποκρίνεται στα καλέσματά μου... Ίσως βέβαια εάν δεν αγχωνόμαστε, τα πράγματα να είναι πιο απλά. Το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά περιμένω πως και πως να με κλωτσίσει!!

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Κοριτσακια μου αγχωμενα θα σας δωσω μια ιδεα για να ησυχαζετε λιγο οταν τα μπουμπουκια μας δεν μας κλωτσανε. Και εμενα μου την ειπαν και μπορω να πω πως 'λειτουργει'.Αγοραστε ενα στηθοσκοπιο απο το φαρμακειο (γυρω στα 10 ευρω), ξαπλωστε ,χαλαρωστε, πιεστε ελαφρα γυρω απο την περιοχη του αφαλου σας ,δωστε προσοχη και σιγουρα θα ακουσετε τα μωρα σας να κινουνται :lol: (οπως οταν βυθιζουμε τα αυτια μας στην θαλασσα).Οσο δε προχωραει η εγκυμοσυνη και μεγαλωνουν τα "φασολακια" μας θα μπορουμε να ακουμε τις καρδουλες τους να χτυπανε :lol::lol::lol:.Ελπιζω η συμβουλη μου να σας φανει χρησιμη.

.png

μέχρι τις αρχές του 3ου τριμήνου τα μωράκια κοιμούνται πολύ, μπορεί και 18 'ωρες την ημέρα..άρα αν είναι τέτοια μέρα άδικα αγχώνεσαι.. :lol::lol:

σε μένα πιάνει πάντα το έξης¨ξαπλώνω τελείως ανάσκελα, χωρίς μαξιλάρι, χαλαρώνω και μετά από λίγο την καταλαβαίνω.μπορεί οι κινήσεις της να είναι απαλές, αλλά κάτι πάντως θα κάνει!!

επίσης, μου έχουν πει πως κουνιούνται με τα γλυκα..δοκίμασε το!!

τώρα που έχει μεγαλώσει είναι πολύ αστείο γιατί όλη η κοιλιά μετατοπίζεται!!

α, τώρα με βάλατε σε σκέψεις.μου λέει ο άντρας μου όταν ακουμπά το αυτί του στην κοιλιά ότι ακούει τον ήχο τησ θάλασσας :lol::lol: εγώ πίστευα πως με κοροιδευε και του έλεγα πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν έχει ..βιονικό αυτί!!πωπω τι κακιά που είμαι.πρέπει να τον κάνω αγκαλίτσα, να επανορθώσω :lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!