Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι μπορει να σημαινουν οι συσπασειs χωρισ πονο η κατι αλλο στην 35η εβδομ;δηλ περιπου καθε 40 ,45 λεπτα;ειναι ανησυχητικο;

κατά πάσα πιθανότητα είναι οι λεγόμενες προπαρασκευαστικές ή Braxton-Hicks συσπάσεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να το αναφέρεις στο γιατρό σου να σου πει κι εκείνος. Άντε με το καλό!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Πηγα πριν 2 μερεs στο γιατρο μου με εβαλε στον καρδιοτοκογραφο που κατεγραψε 3 συσπασειs αλλα μου ειπε ν μην ανησυχω το μωρο ειναι γυρισμενο αλλα ακομη ψηλα.μονο αν δω οτι συνοδευονται με ονο στη μεση η την κοιλια να τν παρω μεσωσ.απλα απο χθεσ εχω πολλεs περισσοτερεs γι αυτο δν ξερω τι γινεται;λετε να γεννησω νωριτερα η δν εχει σχεση;

αν η διαρκεια των συσπασεων ειναι κατω απο 25 δευτερολεπτα τοτε να τον παρεις τηλ!αλλιως μαλλον δεν γεννας!εγω παντως με το παραμικρο τον παιρνω τηλ!

Απλα δν κατααβαινω αν γινεται να ειναι σημαδια γενναs αν δν ποναs απλα νιωθεισ αυτο το σφιξημο τη δυσφορια κ το πετρωμα που σου προκαλουν οι συσπασειs!μπορει εναs τοκετοs να αρχιζει ετσι απλα με το να νιωθεισ τιs συσπασειs χωρισ πονο ομωs;

Διαφημίσεις

εγω επειδη θα πηγαινα να γεννησω σε αλλο νομο και αγχωνομουν!ο γιατρος μου ειπε οτι αν αρχισουν οι εντονοι πονοι δηλαδη συσπασεις με πονο και πονοι στην μεση και σαν περιοδου!τοτε περνανε ισως και 15 ωρεςη και παραπανω!!! για να γεννησεις!δεν γεννας αμεσως!στο πρωτο παιδι τουλαχιστον!αν και νομιζω οτι για να εχεις πονο πρεπει πρωτα να σπασουν τα νερα και μετα πονας!ετσι νομιζω δηλαδη!γιατι μου ειπε και τα νερα να σπασουν παλι περνανε ωρες!