Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΙΖΑΛΕΥΡΟΥ

aurorina

Recommended Posts

Καλησπερα!!

ρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι !!εχω την εντυπωση πως ισως δεν κανω κατι καλα με το ρυζαλευρο του μπεμπη.Οταν το ε τοιμαζω ειναι σε υφη κρεμουλα.Οτα ξεκιναμε και σε κανα 5-6 κουταλιες μετα γινεται σε υφη γαλακτος δηλ.πολυ πολυ πιο αραιο!!και του πεφτει ολο απο στομαΤι μπορει να φταει??

επισης οταν λεμε 200 μλ κρεμα ή ρυζαλευρο πως το μετραμε?με το νερο που τα φτιαχνουμε??δηλαδη με 200μλ νερο κανουμε και 200μλ ρυζαλευρο???

RN1Zp2.png

Διαφημίσεις

η αναλογια ειναι 30 γρ ρυζαλευρο δηλ μια μεζουρα στα 30 μλ νερο.πχ θελεις να φτιαξεις 200 γρ κρεμα βαζεις 7 μεζουρες!ομως παρ ολα αυτα δεν γινεται πολυ πηκτη οποτε προσθεσε και αλλο λιγο δεν ειναι αναγκη να εισαι τοσο τυπικη!βαζεις περιπου οσο πηκτη την θελεις!αν σου φενεται νερουλη οταν την τρωει κανε την πιο πηκτη!το κακο ειναι οτι διψαει ευκολα με την κρεμα και φροντιζε να του δινεις νερακι να πινει μετα!

Εγω το κανω με το γαλα του! Βαζω 120ml γαλα και ακριβως 7 κουταλιες ρυζαλευρο!

Το νερο ειναι χλιαρο αρκετα!

Και γινεται κανονικο, χωρις να πεφτει που λες..

• 2 εβδομάδες μετά...

Κάπου είχα διαβάσει πως απο το κουταλι κ το σάλιο του μωρού νερουλιαζουν.μπορείς να προσθέτεις απο μισή κουτάλια όταν αρχίζει να νερωνει η να του τη δίνεις με μπιμπερο που έχει θηλη για χυλό

Διαφημίσεις

και ποτε κατα τη διαρκεια του ταισματος δεν ανακατευουμε τη κρεμα.....

νερουλιαζει ετσι........

ναι..λοιπον ακουστε κοριτσια!!Μιλησα μετην εταιρεια που τις φτιαχνει και μου ειπε το εξης¨!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΖΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΝΕ ΤΟ ΑΜΥΛΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΕΡΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΚΡΕΜΑ!!

απο τοτε και γω δεν ανακατευω και τονταιζω απο ενα μερος καισιγα σιγα και οαλ ειναι μια χαρα!!

φοβερο..που να το σκεφτομουν..???;)

RN1Zp2.png

Καλησπερα!!

ρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι !!εχω την εντυπωση πως ισως δεν κανω κατι καλα με το ρυζαλευρο του μπεμπη.Οταν το ε τοιμαζω ειναι σε υφη κρεμουλα.Οτα ξεκιναμε και σε κανα 5-6 κουταλιες μετα γινεται σε υφη γαλακτος δηλ.πολυ πολυ πιο αραιο!!και του πεφτει ολο απο στομαΤι μπορει να φταει??

επισης οταν λεμε 200 μλ κρεμα ή ρυζαλευρο πως το μετραμε?με το νερο που τα φτιαχνουμε??δηλαδη με 200μλ νερο κανουμε και 200μλ ρυζαλευρο???

εγω το εχω παρατηρησει αυτο οταν το νερο ειναι πολυ ζεστο....πρεπει να ειναι χλιαρο για να μη ''νερωνει''.......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...