Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απαραδεκτη συμπεριφορα στα τζαμπο!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια,

ειμαι παρα πολυ ταραγμενη και ηθελανα σας διηγηθω τι μου συνεβη μολις χθες στο μεγαλο καταστημα του τζαμπο!!!Να σας εξηγησω οτι εμειςτ ο τζαμπο το εχουμε σαν σουπερ μαρκετ και παμετουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα για να ψωνισουμε ψιλολογια ή διαφορα πραματα που χρειαζομαστε για το μωρο.Ολα τα μπεμπε τα εχουμε παρεια πο κει και το σκυλομετανοιωνω!!!

Λοιπον χθες πηγαμε με τον αντρα μου και την μανα μου και το μωρακι μας για να παρουμε δωρα.εγω πηρακαι ενα μικρο φωτοσωληνα σχηματος καμπανουλα 2,99ευρω και επειδη δεν χωρουσε στο καλαθακι οπου βαζαμε τα ψωνια το περασα στο καροτσι και λεω στο ταμειο θα το πληρωνα.Στα ταμεια ερχομενηη σειρα μας και επειδη λογωτου κοσμου ο μπεμπης ειχε αρχισει να δυνασχετει περναω απο μπροστα,ο αντραςμου εμεινε πισω μετα πραματα για να τα περασει απο το ταμειο καιγω παω να τον περιμενω απο πισω εκει δηλαδη που τα βαζουμε σε σακουλες.ερχεται η σειρατου χτυπαμε τα πραματα τα βαζουμε σε σακουλες 70ευρω παρακαλω και φευγω εγω και η μαμα μου μπροστα και αυτος θα ερχοταν απο πισω..οπου με σταματανε...και μου λενε να περασω λιγο πιο περα.Εγω νομιζω οτι θελουν να ελεγξουν την σακουλα που εχωτις πανες του μωρου(τα πρωτης αναγκης ρε παιδι μου)και φωναζω την μαμα μου να φερει πισω το μωρο για νατην ανοιξουμε οπου και μου δειχνει...ω ναιιι την καμπανα!!!την οποια και ειχα ξεχασει εντελως...και γω και ο αντρας μου και η ταμιας που με εβλεπε εκει μια ωρα στημενη να βαζω πραματα σε σακουλες.

Ο τυπος της σεκιουριτι εξω φρενων.Του λεω οτι φυσικα και εχει δικιο όμως δεν εγινε εσκεμμενα.Αυτος με υφος τοσο απαξιωτικο μου μιλαει λες και ειμαι καμια κλεφτρα κοινη και κατεξακολουθηση οτι ¨σαςξερουμε εμεις εσας,και οτι σε παρακολουθω ωρα κτλ κτλ..Φρικαρω ασχημα εγω του λεω οτι δες τις καμερες οτι αφου περασα απο το ταμειο δεν εφυγα και ημουν εκει μια ωρα να τα βαζω σε σακουλες και οτι εαν ηθελα να κλεψω δν θ α ειχα την καμπανα εκει φως φαναρι μια ωρα.Ρε κοριτσια οπως του ειπα καταλαβαινω οτι ναι...εγινε παραβαση ,ειχε δικιο αλλα προς Θεου δεν εγινε εσκεμμενα.κ ΝΑΙ υπαρχει καιπεριπτωση κατι ναγινει καταλαθος και οτι δεν ειχα καμια ορεξη να δωσω 70 ευρω και να κλεψω 2,99 και μαλιστα τοσο φανερα.Τελςοπαντων αφου με εκανε σκουπιδι μετο υφακι του εγω φρικαρα και φωναζα φερε αστυνομια να με παει αυτοφωρο.Τοτε μιλησε με καποιον στο τηλεφωνο και μας αφησε να φυηγουμε λεει.Εγω του λεω παρε και τα ψωνια και ολα δεν τα θελω(αυτα που ειχα πληρωσει και επιμενωαμα θες φωναζουμε αστυνομια...και εκει τελειωνει μ ετην φραση του Μαςαπειλεις κιολας???δηλαδη ελεος...εφυγα και ξανα υποσχομαι οτι δεν θα ξαναψωνισω απο κει.

ειμαι ενα ατομο με πολυ ισχυρο το αισθημα του δικαιο.Προτιμω να με πουν χαζη παρα κλεφτρα και αυτη η συμπεριφορα του μ,εεθιξε ανεπανορθωτα.Γυρισα σπιτι και εκλαιγα 5 ωρες.Τελοσπαντων ηθελα να το μοιραστω και να σας ενημρωσω να προσεχετε γιατι καμια συμβαινουν και αυτα ρε παιδι μου...μην βρεθουμε μεσα στην στενη τσαμπα!!!

RN1Zp2.png

Διαφημίσεις

Αχ!κορίτσι μου και δε ξερω τι θα έκανα στη θέση σου.Πρεπει απλως να σε παιρνουν παραμερα και αν εχουν κάτι να σου πουν να στο πουν αυτοπροσωπως και οχι να σε ακούσει όλο το μαγαζί.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Βρε καλά κάνω εγω και το αποφεύγω σαν το διάλο το λιβάνι.

Συμφωνώ ότι και αυτός του δουλειά του έκανε, αλλά έπρεπε να ήταν πιο διακριτικός...

rQGhp3.png

Καλησπέρα...δυστυχώς το έχω πάθει και εγώ και σε νιώθω όχι όμως με τα jumbo αλλά με εισιτήριο στο μετρό που είχα ξεχάσει την μηνιαία κάρτα μου και αυτός αντί να μου κόψει πρόστιμο και να πάω με την κάρτα μου να το σβήσω μου φώναζε ότι είμαι λαθρεπιβάτης!

Δυστυχώς τέτοια άτομα, που έχουν μια μικρή - τόση δα - τύπου εξουσία πάνω σου το παίρνουν ότι κάτι κάνουν και δεν σέβονται κανέναν και τίποτα!

Μην το παίρνεις προσωπικά, αυτός ουσιαστικά απλά νόμιζε ότι κάτι έκανε και ήταν τόσο κουτός που δεν σκέφτηκε ότι σιγά μην κλέψεις 3? όταν πληρώνεις 70?!

Εγώ θα έκανα καταγγελία (όπως και έκανα) στην υπηρεσία του και δεν θα έκοβα την αγαπημένη μου συνήθεια!

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

Βρε καλά κάνω εγω και το αποφεύγω σαν το διάλο το λιβάνι.

Συμφωνώ ότι και αυτός του δουλειά του έκανε, αλλά έπρεπε να ήταν πιο διακριτικός...

Συμφωνώ απόλυτα! Αντίστοιχο περιστατικό με αυτό της κοπέλας, έχει τύχει και σε μένα, αλλά στη δική μου περίπτωση, αυτοί που με έλεγξαν ήταν ευγενέστατοι. Μόνο που δεν μου ζήτησαν και συγνώμη που παρολίγο να τους κλέψω οι έρμοι (καταλάθος, εννοείται)! Φυσικά και εγώ αισθάνθηκα πολύ άσχημα......:oops::oops::oops:

Αγαπητή θεματοθέτρια, έχεις δίκιο που θύμωσες! Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Και ναι, ούτε απέξω να μην ξαναπεράσεις! :evil:

Διαφημίσεις

Εμένα μου έχει τύχει να "κλέψω" κατά λάθος σε μεγάλο σούπερ μάρκετ: Είχαμε γεμίσει το καρότσι πράγματα και είχαμε πάρει ένα t-shirt για τον άντρα μου το οποίο για να μην λερωθεί από τα πράγματα στο καρότσι το δίπλωσα στα δύο και το ακούμπησα στον ώμο μου, περάσαμε κανονικά ταμείο και το αντιλήφθηκα στο αυτοκίνητο...ούτε εγώ , ούτε ο άντρας μου , ούτε η ταμίας ή κανένας άλλος το πήρε χαμπάρι, η πλάκα είναι ότι έτσι πως το είχα διπλώσει το ταμπελάκι με το bar-code και την τιμή ήταν φόρα-παρτίδα προς τα έξω , ούτε συναγερμός χτύπησε ούτε τίποτα πάντως.

Όταν το καταλάβαμε βάλαμε τα γέλια , αλλά σκέφτομαι ότι αν το είχε πιάσει κανένα αντικλεπτικό θα είχαμε γίνει ρεζίλι....χωρίς λόγο , όπως ακριβώς και η κοπέλα που άνοιξε το θέμα. Πάντως για τα jumbo ντροπή τους , αυτό έχω να πω.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Φιλη μου που δουλευει στα τζαμπο μου εχει πει οτι τουσ σεκιουριταδεσ τουσ εχουν δωσει εντολη την ημερα να ελεγχουν π.χ 20 τσαντεσ κατα την εξοδο του κοσμου απο τα τζαμπο.Καθονται διπλα στο μηχανημα που σφυριζει αμα εχεισ κλεψει και μολισ περνασ εσυ αμεριμνη να φυγεισ το κανουν να σφυραει και σου λενε ανοιχτε την τσαντα σας παρακαλω.Το κανουν αυτοι επιτηδεσ μου εχει τυχει στα τζαμπο και ανοιξα την τσαντα μου.Η φιλη που ειναι και υπευθυνη στα τζαμπο μου ειπε αν σου ξανασυμβει να μην την ανοιξεισ την τσαντα και να τουσ πει φερτε αστυνομια και την ανοιγω γιατι αυτο ειναι παρανομο και το κανουν οι ιδιοι.

εγω θα μιλουσα στο διευθυντη και οχι μονο αλλα και στην προστασια του καταναλωτη γιατι μπορει να ειχε δικιο αλλα ειναι απαραδεκτο ο τροπος του.

Δεν υπηρχε περιπτωση.Μια φορα πηγα στα καρφουρ και αγορασα πραγματα αξιας 55Ε βγαζω και εγω 50Ε + 5Ε.Αρχισε η κοπελα (που με εβλεπαν τουλαχιστον ανα 3μερες εκει μεσα)να μου λεει κυρια μου αυτο ειναι πλαστοοοο.Λεω και εγω που να το ξερω κοπελα μου απο τον φουρνο ηρθα και μου το εδωσαν.Με υφος αυτηηηη.Λεω παρε αυτο αλλο 5Ε και εληξε το θεμα τι φωναζεις?ενιωσα ντροπηη.

Ελα ομως που οταν ξανα πηγα τους τα εψαλααα.Τι ειχαν κανει αλλες τιμες ειχαν στο ραφι και αλλες στο ταμιο και οχι μονο αυτο μεσα στην αποδειξη ειχε βαλει η κυρια ενα νερο που εγω ποτε δεν πηρα.Ευτυχως που το ειδα εκει μολις τα πηρα τα πραγματα αρχιζα να φωναζω και εγωωωω.

Ειναι για γερα νευρα .....

Εγώ έχει τύχει να έχω αγοράσει φανελάκια από ένα carefour και δεν έκοψα τις ταμπέλες με το bar code στο πλάι.

Φόρεσα ένα μια μέρα και πήγα για ψώνια στο μαρινόπουλο στη γειτονιά μου.

Στο ταμείο, πληρώνω και πάω να φύγω και άρχισε να σφυρίζει το μηχάνημα :shock::shock::shock:, ξανακοιτάει η κοπέλα τα πράγματα, μου λέει ξαναπεράστε γιατί συχνά μπλοκάρει..., ξαναπερνάω εγώ τα ίδια....είχε ξεσηκώσει όλο το μαγαζί...ξαναπέρασα άλλες 3-4 φορές τα ίδια...μου φαινόταν αστείο, αλλά είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι...και ήταν και όλοι οι γείτονες και κοιτούσαν...άρχισα να αισθάνομαι άσχημα...

Με πλησιάζει ο σεκιούριτι και μου λέει σιγά-σιγά...πρέπει να μου ανοίξετε την τσάντα σας να την ελέγξω, να μου την αδειάσετε στο ταμείο...:shock::shock:

ούτε να το συζητάς του λέω στην αρχή... σας παρακαλώ μου λέει αυτός...δεν μπορείτε να φύγετε αλλιώς...:shock::shock:

Τώρα γελάω και θυμάμαι την ταινία με το ... ψαχουλεματάκι (....ο ηλίας του 16ου;;;)

Μετά λέω έτσι όντως φαίνομαι ύποπτη...και του λέω θα καλέσω την αστυνομία, φώναξε τον υπεύθυνο του καταστήματος και αν δεν έχει τίποτα η τσάντα μου και με κάνετε ρεζίλι επειδή μπλοκάρει το μηχάνημα θα κάνω μήνυση στο κατάστημα και στην εταιρία σεκιούριτι.

Κόλλησε λίγο...ήταν και πιτσιρικάς...

Την κάλεσα την αστυνομία και τη δικηγόρο μου (είναι και ξαδέρφη μου και ήρθε αμέσως)... επιτόπου...

περιττό να σας πω ότι είχαμε γίνει σόου....

Φυσικά δεν βρήκαν τίποτα....και με τη γυναίκα αστυνομικό ανακαλύψαμε ότι χτυπούσαν τα φανελάκια......ειλικρινά έμεινα....τους εξήγησα ότι το είχα αγοράει από αλλού και δεν είχα κόψει τα ταμπελάκια....

Μου ζήτησαν συγγνώμη και φύγαμε...

δεν ασχολήθηκα περαιτέρω .. εκείνη την περίοδο είχα πολλά προβλήματα...αλλά θα μπορούσα νομίζω...΄

Γενικά είναι άσχημο...γιατί σε φέρνουν σε δύσκολη θέση...και γίνεσαι ρεζίλι ακόμα και αν έχεις δίκιο...

Πάντως οι σεκιούριτι δεν μπορούν να απλώσουν χέρι πάνω σου...και τα προσωπικά σου είδη αν θέλεις τους τα δείχνεις εσύ...

Πάντως ρε κορίτσια εμάς στο τζάμπο δε μας έχουν πει ποτέ να ανοίξουμε τσάντες και τέτοια...και πάμε σχετικά συχνά...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

• 1 month later...
Καλησπέρα...δυστυχώς το έχω πάθει και εγώ και σε νιώθω όχι όμως με τα jumbo αλλά με εισιτήριο στο μετρό που είχα ξεχάσει την μηνιαία κάρτα μου και αυτός αντί να μου κόψει πρόστιμο και να πάω με την κάρτα μου να το σβήσω μου φώναζε ότι είμαι λαθρεπιβάτης!

Δυστυχώς τέτοια άτομα, που έχουν μια μικρή - τόση δα - τύπου εξουσία πάνω σου το παίρνουν ότι κάτι κάνουν και δεν σέβονται κανέναν και τίποτα!

Μην το παίρνεις προσωπικά, αυτός ουσιαστικά απλά νόμιζε ότι κάτι έκανε και ήταν τόσο κουτός που δεν σκέφτηκε ότι σιγά μην κλέψεις 3? όταν πληρώνεις 70?!

Εγώ θα έκανα καταγγελία (όπως και έκανα) στην υπηρεσία του και δεν θα έκοβα την αγαπημένη μου συνήθεια!

κι εγω την εχω πατησει στο μετρο και μαλιστα ενω ειχα εισητηριο. ειχα χτυπησει το εισητηριο, ακουστηκε ο ηχος αλλα δεν ειχε τυπωθει τιποτα, δεν το κοιταξα ομως, ε μεσα στο μετρο μας σταματαει ελεγκτης, ημουν μαζι με μια φιλη μου, δινουμε τα εισητηριο και του λεμε οτι το χτυπησα το εισητηριο οταν μπηκαμε στο συνταγμα, αυτος αρχισε να με λεει κλεφτρα και να με απειλει οτι θα καλεσει αστυνομιες κλπ, γενικα μου μιλουσε οπως βλεπουμε στις ταινιες κατι μπατσους που πιανουν δολοφονους. κι εγω ημουν πολυ μικρη τοτε και δεν ηξερα πως να κινηθω και ειχα στεναχωρηθει πολυ.

Διαφημίσεις

πριν λιγο καιρο ....ειχα αναρτησει σε αλλο παρομοιο ποστ για τα jumbo οτι εχω προχωρησει σε μυνηση για παρομοια συμπεριφορα και οποια ηθελε να συματασχει σαν μαρτυρας ηταν ευπροσδεκτη.....εμενα με εσπρωξαν κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μαζι με μια κοπελα φιλη που ηταν εγκυος και ειχε δεχτει παρομοια συμπεριφορα ξεκινησαμε να βρουμε το δικιο μας...στην πορεια μαθαμε (μετα απο ερευνα ενος δημοσιαγραφου φιλου)πως το 50% των μετοχων του Jumbo το εχει ο κος Τσοχατζοπουλος γιαυτο και τοσες χιλιαδες καταγγελιες πεφτουν στο κενο...μαγαζια λειτουργουν χωρις αδεια πυροσβεστικης,χωρις τις απαιτουμενες συνθηκες ασφαλειας σε διαδρόμους,αποθηκες κλπ κλπ,πουλοντας προιοντα με Bpa* και το αποκρυπτουν προσεκτικα με αλλες ταμπελες,προιοντα με τοξικους φθαλικους εστέρες* σε παμπολα ειδη...το ινκα ειναι βουλωμενο απο τετοιες καταγγελιες που ποτε δεν θα βρουν δικαιο...τα jumbo δεν δικαστηκαν ποτε στα 25 χρονια λειτουργειας!!!

Τελος να ξερεται οτι ακολουθουν μια δικη τους πολτικη εξω απο τα ελληνικα πρότυπα πχ "σπας κατι το πληρωνεις" σε πολλα θεματα και επισης δεν μπορεις να κανεις τιποτα!(μεσα σε καταστημα παιχνιδιων εχουν γεμισει με γυαλικα σε προσιτα στα παιδακια σημεια και σε 80 cm διαδρομο και απαιτουν εαν σπασεςι κατι να το πληρωσεις)

Αδικως κοπος..απλα μην τα υποστηρίζεται!

* Το BPA και οι φθαλικοί εστέρες διασπούν το ενδοκρινικό σύστημα, μιμούμενοι τις ορμόνες. Το οιστρογόνο και άλλες ορμόνες σε σχετικά μικρές ποσότητες μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες αλλαγές. Έτσι οι ερευνητές ανησυχούν ότι το BPA και οι φθαλικοί εστέρες θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα, ειδικά στα μικρά παιδιά.

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Τα εν λογω καπως την εχουνε δει ή νομιζω? Πηγαμε το Σαββατο να δουμε για στολες και εκτος του οτι οι παιδικες ειχαν ολες τον χαρακτηρισμο "η σεξυ δεν ξερω κι εγω τι" μας την ειπανε κιολας γιατι τις πειραζαμε για να βρουμε ακουσον ακουσον νουμερο!!!! Τελος παντων αφου βρηκαμε μια να μη πω τι ποιοτητας και μετα απο πολυ γκρινια της μικρης για την παρουμε στο ταμειο μου ειπαν οτι αν βρουμε ελλατωμα δεν αλλαζεται!!!! Τα πηρα στο κρανιο και της λεω τοτε να αφηνετε να τις ανοιγουμε για να βλεπου τι αγοραζουμε τελικα και την αφησα στα κρυα του λουτρου!!! Και απο τιμες ολες οι στολες απο 20ευρουλακια και πανω! Τι καλα!!!

Φετος αυτοσχεδιαζουμε ειπα στην μικρη!!!

Τα εν λογω καπως την εχουνε δει ή νομιζω? Πηγαμε το Σαββατο να δουμε για στολες και εκτος του οτι οι παιδικες ειχαν ολες τον χαρακτηρισμο "η σεξυ δεν ξερω κι εγω τι" μας την ειπανε κιολας γιατι τις πειραζαμε για να βρουμε ακουσον ακουσον νουμερο!!!! Τελος παντων αφου βρηκαμε μια να μη πω τι ποιοτητας και μετα απο πολυ γκρινια της μικρης για την παρουμε στο ταμειο μου ειπαν οτι αν βρουμε ελλατωμα δεν αλλαζεται!!!! Τα πηρα στο κρανιο και της λεω τοτε να αφηνετε να τις ανοιγουμε για να βλεπου τι αγοραζουμε τελικα και την αφησα στα κρυα του λουτρου!!! Και απο τιμες ολες οι στολες απο 20ευρουλακια και πανω! Τι καλα!!!

Φετος αυτοσχεδιαζουμε ειπα στην μικρη!!!

δεν αλλαζεται???? ειναι και αυτο στα πλαισια της αυτονομης εκτος εμπορικων νομων πολιτικης που ακολουθουν ειναι σαν το βατικανο λειτουργουν αυτονομα ξεχωρα απο τους κοινους σε ολους νομους με δικο τους δικαιο !!

στην πορεια μαθαμε (μετα απο ερευνα ενος δημοσιαγραφου φιλου)πως το 50% των μετοχων του Jumbo το εχει ο κος Τσοχατζοπουλος

μιλας σοβαρα..?τωρα ειναι που θα τα κοψω τελειως!

Με ανχωσατε κ καλα κανατε βεβαια...Εγω φετος τα χριστουγεννα διεθετα μολις τριαντα ευρω το πολυ για δωρο του μικρου,ετσι πηρα ενα φουσκωτο τραμπολινο το οποιο τις πρωτες τρεις μερες μετα το ανοιγμα,φουσκωμα μυριζε πλαστικο μεσα στο σπιτι κ με επιανε πονοκεφαλος,ετσι πηγε βεραντα.Τωρα εχει ξεμυρισει εντελως αλλα φοβαμαι μηπως εχει BPA που αναφερατε κ πως θα το μαθω?Γιατι το κουτι δε το εχω κ τα τζαμπο ειναι μια ωρα δρομος οποτε χλωμο...Ετσι μου ρχετε να το πεταξω στα σκουπηδια αμεσως...κ παιζει το καημενο πολυυ εκει μεσα του αρεσει που χοροπηδαει...:( Αμαν με αυτη την ανευυνοτητα τους...δε ξερεις τι ειναι καλο κ τι κακο για το παιδι σου.:rolleyes:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Καλα δεν ξερετε οτι εκοψαν και μια πιπιλα που πουλουσε το jumbo για αυτο το λογο???Μαλιστα τα παζλ δαπεδου εχουν παλι το ιδιο και το εβγαλαν στο ιντερνετ.

http://www.eimaimama.gr/2010/12/blog-post_13-7.html

Το jumbo το ειχε αυτα τα παζλ ΣΙΓΟΥΡΑ.

μιλας σοβαρα..?τωρα ειναι που θα τα κοψω τελειως!

ειναι κοινη λογικη ..... τοσες παρανομιες μαζεμενες....τοσες καταγγελιες μαζεμενες.....και ολοι οι υπευθυνοι εμποριου να εχουν ωττιτιδα!!!

Μου βρωμαγε καιρο ....και να που επιβεβαιωθηκαμε εαν κανεις εκτεταμενη ερευνα στο νετ μεσω google θα βρεις και θα διαβασεις πολλα που θα σου σηκωσουν την τριχα ...βεβαια οι πηγες ειναι αγνωστες αλλα κατι μου λεει πως δεν ειναι ψευτικες.....:rolleyes:

εαν ηταν σοβαρο μαγαζι αν μη τι αλλο θα ειχαν μια γραμμη παραπονων οοπως ολες οι μεγαλες αλυσιδες....αλλα κι εκει το jumbo προτοτυπει ή μαλλον παρατυπει μιας και η μονη επικοινωνια ειναι με mail....βεβαια εμεις καταφεραμε και πιασαμε την κυρια Καρ.Α (δεν μπορω να πω ονομα) που ειναι επι των παραπόνων...και δεν ειχε καμια απαντηση για τιποτα απο οσα της αναφεραμε....μας ειπε θα μας γραψει (mail)....και ...........................μας εγραψε!!!!! κανονικα!

Το ψαξαμε παρα πολυ αλλα δεν εχει νοημα ειναι καλα οργανωμενο το εγκλημα...περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να βρεις το μπελα σου παρα το δικιο σου ειναι αυτο που λεμε εχουν πιασει τον παπα απο τα ..

Κανονικα η αποσυρση δε πρεπει να γινει κ για οτι εχει πουληει?Λεω εγω τωρα...γιατι ολες οι εταιριες οταν αποσυρουνε λενε στους αγοραστες να φερουνε πισω το ελλατωματικο προιον...Αυτοι δε το κανουνε ε?:roll:Τι ρωταω....:rolleyes:

ΔΗλαδη να το στειλω το τρσμπολινακι μας...

Κατι ακομα που δε καταλαβα ,αν γνωριζετε ειναι οτι λεει τα αντικειμενα που πρεπει να αποφευγονται ειναι αυτα ου εχουνε πλαστικο νουμερο πεντε η εφτα,αυτα ειναι τα επικυνδινα με bpa.Πως ξερουμε τι νουμερο ειναι το πλαστικο???

,αν γνωριζετε ειναι οτι λεει τα αντικειμενα που πρεπει να αποφευγονται ειναι αυτα ου εχουνε πλαστικο νουμερο πεντε η εφτα,αυτα ειναι τα επικυνδινα με bpa.Πως ξερουμε τι νουμερο ειναι το πλαστικο???

κάπου θα το γράφει δεν γίνεται.

Πάντως μακριά απο jumbo. Αλλά δεν γίνεται πάντα. Οταν πολλοί μας φέρνουν διπλά δώρα απο εκεί πρέπει και μεις να πάμε να τα αλλάξουμε.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Ευτχως τοσο καιρο μονο δυο δωρα εχω λαβει απο κει...σεντονια κ μια χελονιτσα πλαστικη.Εχω ανχωει με αυτο τωρα...δε το ειχα σκεφτει ποτε:rolleyes:Νομιζα οτι τα υλικα ,εκτος των κιναζικων,που φτιαχνουνε παιχνιδια γιαπαιδια πρεπει να εχουνε καποιες προδιαγραφες...Μονο με το τραμπολινο προβληματιστηκα τελευταια,αλλα ολοι με καυσηχαζανε οτι ειναι η ιδεα μου...:roll: