Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελικα υπαρχουν ακινδυνα αντηλιακα?????

Recommended Posts

επειδη εχω μπερδευτει διαβαζοντας σχετικα τοπικς με το συστατικο paraden

υπαρχει αντηλιακη κρεμα που δεν το περιεχει?η frezyderm τελικα ειναι η οχι ακινδυνη?για τα κουνουπια ο παιδιατρος μου προτεινε το crilen mousse γνωριζει κανεις περιεχει paraden?

Διαφημίσεις

Εγώ που είμαι τρελή με την αποφυγή των χημικών σε όλους τους τομείς, σου συστήνω απο οικολογικά καταστήματα τα προϊόντα της weleda.

Κι εγώ οικολογικό αντηλιακό αγοράζω -όχι κάποιο συγκεκριμένο- και ελπίζω να μην έχει χημικά και άλλες ουσίες....

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Με τιποτα τα κοινα αντιηλιακα. Ερευνες εχουν δειξει οτι τα χημικα φιλτρα ειναι - εκτος ολων των αλλων - και ορμονοδιαταρακτες. Αρα δεν κανει ουτε για παιδια αλλα ουτε και για ενηλικες.

Τα parabens ειναι συντηριτικα που εχουν συνδεθει με χιλια, μυρια κακα και δεν βρισκονται μονο στα αντηλιακα αλλα στα περισσοτερα καλλυντικα, αφρολουτρα κλπ, ακομα και σε μαρκες που λανσαρονται για μωρα.

Οπως αναφερθηκε πιο πανω, μαρκες οπως Weleda και Dr. Hauschka προσφερουν προιοντα πραγματικα φυσικα και χωρις χημια συντηριτικα. Εχουν πολυ καλα αντιηλιακα αλλα και σαπουνια, κρεμες κ.α. για τα μωρα και ενηλικες.

Μπορει κανεις να τα παραγγειλει πολυ ευκολα και μεσω internet εαν δεν τα βρίσκει καπου κοντα του.

Κι εγω χρησιμοποιω κρεμα για το αλλαγμα και αφρολουτρο weleda,που ειναι οικολογικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Η κρεμα ειναι τελεια!Θα παρω και αντηλιακο απο αυτην την σειρα οταν το χρειαστω!

Διαφημίσεις

Κι εγω χρησιμοποιω κρεμα για το αλλαγμα και αφρολουτρο weleda,που ειναι οικολογικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Η κρεμα ειναι τελεια!Θα παρω και αντηλιακο απο αυτην την σειρα οταν το χρειαστω!

Eγώ πήγα σήμερα να ζητήσω αφρόλουτρο και σαμπουάν της weleda από ένα μαγαζί με βιολογικά (τον βιολογικό κύκλο συγκεκριμένα) και μου είπαν ότι δε βγάζει η συγκεκριμένη εταιρεία βρεφικό σαμπουάν-αφρόλουτρο. Οπότε μου πρότεινε και τελικά πήρα το αντίστοιχο της bio plasis. Ψέματα μου είπαν;

Eγώ πήγα σήμερα να ζητήσω αφρόλουτρο και σαμπουάν της weleda από ένα μαγαζί με βιολογικά (τον βιολογικό κύκλο συγκεκριμένα) και μου είπαν ότι δε βγάζει η συγκεκριμένη εταιρεία βρεφικό σαμπουάν-αφρόλουτρο. Οπότε μου πρότεινε και τελικά πήρα το αντίστοιχο της bio plasis. Ψέματα μου είπαν;

Αν μπεις στο site της weleda, http://www.weleda.com, θα βρεις την ολοκληρωμένη βρεφική σειρά, με αφρόλουτρο-σαμπουάν,κρέμα,λαδάκι,κρέμα για το σύγκαμα κλπ

Και συγκεκριμενα καλύτερη πλοήγηση θα κάνεις στο site http://www.usa.weleda.com Μάλλον επειδή αυτοί δεν το είχαν σου πρότειναν άλλο ή (για να μην γίνομαι καχύποπτη όπως λέει ο άντρας μου) δεν το ήξεραν... Η εταιρεία όπως θα δείς έχει τα πάντα... εκτός απο καλλυντικά.

η weleda εχει σαμπουαν αφρολουτρο για μωρα καλεντουλα ή σου ειπαν ψεματα ή δεν το ξερουν οσο για την bio plasis καποια απο τα προιοντα τις εχουν paraben δεν ξερω αν εχουν ολα

Για την ακρίβεια μου είπαν ότι η weleda στη σειρά των βρεφικών έχει κυρίως προιόντα που έχουν να κάνουν με κρέμες (συγκάματος κτλ), τουλάχιστον λέει στους κωδικούς που τους δίνουν για παραγγελία δεν υπάρχει αφρόλουτρο και σαμπουάν.Την εμπορευόταν τη συγκεκριμένη μάρκα,αλλά όχι αυτό που ζητούσα.Στο bio plasis στα συστατικά δεν αναγράφεται paraben, δεν την ήξερα τη μάρκα, αλλά για να είναι στα βιολογικά θεώρησα, κακώς βέβαια, ότι θα ναι και καλό. Από την άλλη νευριάζω, γιατί για να καταφέρεις να πάρεις κάτι ακίνδυνο για το μωρό, πρέπει να χεις κάτσει 50 ώρες στο internet και να ψάχνεις, να χεις ρωτήσει άλλους 50 ανθρώπους που ξέρουν, να χεις πάει σε άλλα 50 φαρμακεία και μαγαζιά με βιολογικά και στο τέλος να κάνεις και μια τρύπα στο νερό όπως εγώ. Πάντως στα φαρμακεία (8 το σύνολο που ρώτησα) δεν είχαν weleda.Όλοι συμφωνούσαν ότι είναι πολύ καλά , αλλά δεν έχουν ζήτηση και τα χουν διακόψει. Μια άλλη φαρμακοποιός μου χε προτείνει μια άλλη μάρκα ''soavi'' , αφρόλουτρο-σαμπουάν μαζί. Aυτή την ξέρετε;

Διαφημίσεις

Δυστυχως εδω ειμαστε ακομα πολυ πισω σε σχεση με την ενημερωση για τα χημικα και τα βιολογικα, με αποτελεσμα να μην υπαρχει αρκετη ζητηση. Ισως βεβαια να φταιει και οτι τα μερη που ειναι διαθεσημα ειναι συσευρετα ( οπω θα διαπιστωσες ) με αποτελεσμα ο κοσμος να μην τα γνωριζει και να επιμενει στις κλασσικες μαρκες σουπερ μαρκετ που ομως ειναι φουλ στα χημικα ( ονοματα δεν λεμε....).

ασχολουμε με τα βιολογικα χρονια οσο αφορα το τομεα τον καλλυντικον ειναι μια πονεμενη ιστορια. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι τα περισσοτερα καλλυντικα σε βιολογικα καταστηματα και φαρμακεια εχουν πετρελαιοπαραγωγα ( εκτος weleda, la vera) οσο για την weleda το τηλ ειναι 2310856233 του αντιπροσωπου μπορεις να παρεις και να ρωτησεις που θα βρεις.

KRINA αν μένεις προς νότια προάστια, δλδ γλυφάδα κλπ, θα σου πω με pm μαγαζί που τα φέρνει σχεδόν όλα...

τώρα στην θέση σου θα κοιτούσα τα συστατικά. Αν δεν ξέρεις τι είναι και θες βοήθεια γράψτα και θα σου πω για το καθένα...

Ναι antu και εγώ για καλλυντικά χρησιμοποιώ lavera... στην Ιπποκράτους είναι οι αντιπρόσωποι (στον 6ο όροφο, δεν είναι κατάστημα). Όντως πρέπει και στα οικολογικά προϊόντα να προσέχεις...

Διαφημίσεις

Δεν έχω στείλει ακόμη σε κανένα pm διότι δεν ξέρω αν μένετε στα νότια προάστεια ...

Το μαγαζί είναι στην άνω Γλυφάδα στην οδό Αρχιπελάγους 4, όνομα μαγαζιού "Φοιλικό" και να μιλήσετε με την Λίκε (ολλανδέζα και ιδιοκτήτρια και χορτοφάγος... μέσα στα πράγματα! ). Αν θέλετε της λέτε εκ μέρους της billy απο Κεφαλονιά, τηλ. καταστήματος 210 9601645 (δεν παίρνω ποσοστά... είμαι και εγώ πελάτισσα χρόνια!!) :D:lol:

KRINA αν μένεις προς νότια προάστια, δλδ γλυφάδα κλπ, θα σου πω με pm μαγαζί που τα φέρνει σχεδόν όλα...

τώρα στην θέση σου θα κοιτούσα τα συστατικά. Αν δεν ξέρεις τι είναι και θες βοήθεια γράψτα και θα σου πω για το καθένα...

Το διάβασα για το μαγαζί, ευχαριστώ, εμένα τουλάχιστον με βολεύει πολύ.Για τα συστατικά του bio plasis θα επανέλθω τη δευτέρα γιατί δεν το έχω μαζί μου και γράφω από τη δουλειά.

Κrina η Λίκε, είναι κατατοπισμένη για πολλαααά πράγματα, συνεπώς την ρωτάς ότι θές. Αν τύχη και δεν έχει το προϊόν της weledα που χρειάζεσαι, έχει διαφημιστικά της εταιρείας, παραγγέλνεις οτι θές και απο εκέι και πέρα κανονίζεις μαζί της είτε για αποστολή στο σπίτι σου με αντικαταβολή ή πας εκεί... κλπ

Εμείς, εδώ και 4 χρόνια μένουμε Κεφαλονιά και μου στέλνει πολλά πράγματα με μεταφορική..

Είναι ωραίο μαγαζί με πολλά πολλά βιολογικά προϊόντα...

Πήρα το αντιηλιακό της Apivita και βρε παιδιά είναι στόκος!

Κάθομαι δέκα ώρες μέχρι να τους βάλω σε όλο το σώμα!

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.