Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ELC…..δεν άξιζε τον κόπο

Recommended Posts

Τα elc φημίζονται για καλά παιχνίδια και σαφώς είναι και τσιμπημένες οι τιμές τους. Λυπάμαι αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν αξίζει τελικά ο κόπος. Πέρυσι στις εκπτώσεις προμηθεύτηκα τα φετινά απαραίτητα για το παιχνίδι μας στην θάλασσα ένα σωσίβιο και μια ντρόμπα για φούσκωμα (καθώς και μια πισίνα…εκεί δεν είχα πρόβλημα). Φέτος λοιπόν με το που πήγα να τα χρησιμοποιήσω προς μεγάλη μου έκπληξη η ντρόμπα δεν λειτουργούσε γιατί η είσοδος το Inflate είχε μπει μέσα το προστατευτικό χωρίς να έχει στην ουσία χρησιμοποιηθεί. Σαν αποτέλεσμα δεν μπορούσα να δώσω αέρα παρά μόνο να αφαιρέσω (deflate). Όσο για το περιβόητο σωσίβιο που ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή η τιμή του κάποια στιγμή μου φάνηκε πολύ βαρύ και αυτό ήταν φυσικό γιατί ξεκόλλησε ένα σημείο επιτρέποντας στο ένα από τα τρία προστατευτικά επίπεδα να εισχωρήσει νερό. Λυπάμαι που το λέω λόγο του ότι ήμασταν στο χωριό δεν μπορούσα να μπω στην διαδικασία να τα αλλάξω οπότε όταν γύρισα στην Αθήνα κάλεσα και το mothercare από όπου τα πήρα αλλά και το elc αργότερα, δυστυχώς δεν μπορούν ούτε αλλαγή να μου κάνουν ούτε επιστροφή χρημάτων παρά μόνο στην ντρόμπα να ζητήσουν επισκευή. Λυπάμαι που το λέω δεν άξιζε ο κόπος τα χρήματα που έδωσα και τελικά το σωσίβιο του jumbo που είχε το κοριτσάκι στην παραλία και μας το έδωσε «καλύτερη ποιότητα φάνηκε ότι είχε».

Διαφημίσεις

πολλες φορες ακριβα προϊοντα δεν αξιζουν, γιατι ειναι μονο διαφημιση ενω αυτα φτιαχνονται σε Μπαγκλαντες, Ταϊβαν, κλπ. το ιδιο βεβαια συμβαινει και με τα πιο φτηνα οπως του Τζαμπο, αλλα εκει το αγοραζεις εις γνωσιν σου οτι ειναι φτηνιαρικο και οσο αντεξει.

lRR9p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Αγόρασε προχθές ο άντρας μου για τον μεγάλο μας γιο, από κατάστημα παιχνιδιών στην γειτονια μας, έναν μεγάλο τηλεκατευθηνόμενο γερανό 30 ευρώ, και σήμερα που πήγαμε στο mall στο Μαρούσι, προς μεγάλη μας έκπληξη, βρήκαμε ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, ίδια μάρκα ολόιδιο, στο ELC, 95 ευρώ. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

εμενα παλι με εξεπληξαν ευχαριστα! ειχα παρει ενα τιμονακι το πασχα κ μετα απο 2 μηνες αρχισε να κολλαει κ να επαναλαμβανει τον ηχο εκνευριστικά. πριν μια εβδομαδα που ημουν στο mall μπηκα μεσα να ρωτησω εαν υπαρχει servis(35 eyrv eixe to timonaki) τους ειπα ποτε το ειχα παρει κ μου ειπαν να το παω να μου το αλλαξουν, μα αφου δεν εχω την αποδειξη φυσικα τους λεω, δεν πειραζει μου λεει η υπευθυνη....

θα το παω με το νεο ετος! να παρω αλλο αν το εχει η κατι αλλο!!!!!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Σωσίβιο από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχω πάρει, αλλά όλες οι άλλες αγορές μας, άξιζαν τον κόπο. Πχ η κουζίνα που αγοράσαμε από εκεί, προ τριών ετών, υπάρχει ακόμα σε καλή κατάσταση, ενώ οι φίλες μου παραπονιούνται ότι όλες οι άλλες μάρκες διαλύθηκαν. Και χθες από εκεί πήγα και πήρα τα περισσότερα δώρα για την Πρωτοχρονιά.

Εγώ και τα παιδιά μου τα λατρεύουμε αυτά τα παιχνίδια. Όσα έχουμε πάρει, τα έχουν ακόμα και τα δίνουμε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ακριβώς για την ηλικία που λένε, γερά και καλοφτιαγμένα....Αντί να πάρω 2, παίρνω ένα και καλό.

Κακώς έβαλες αυτόν τον τίτλο. Είναι πολύ γενικός και θα μπορούσε να θεωρηθεί δυσφημηστικός. Μία μεμονωμένη περίπτωση προϊόντος αλλά και η καθαρά προσωπική γνώμη ενός καταναλωτή, δεν μπορεί εκφράζεται τόσο απόλυτα και γενικά.

Αγόρασε προχθές ο άντρας μου για τον μεγάλο μας γιο, από κατάστημα παιχνιδιών στην γειτονια μας, έναν μεγάλο τηλεκατευθηνόμενο γερανό 30 ευρώ, και σήμερα που πήγαμε στο mall στο Μαρούσι, προς μεγάλη μας έκπληξη, βρήκαμε ακριβώς το ίδιο παιχνίδι, ίδια μάρκα ολόιδιο, στο ELC, 95 ευρώ. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

Ποια μάρκα δηλαδή?

Eμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα των παιχνιδιών του elc. Αν και πράγματι είναι τσιμπιμένες οι τιμές τους αλλά οταν σκοπεύω να πάρω καλό παιχνίδι παίρνω από κει.

Να αναφέρω και αντίστροφο παράδειγμα με σωσίβιο που είχαμε πάρει το καλοκαίρι του 2010 μήνα Ιούνιο. Το χρησιμοποιήσαμε εκείνο το καλοκαίρι και φέτος 2011 ήταν άθικτο. Μάλιστα το σχολιάσαμε πως ότι πληρώσεις παίρνεις, γιατί το είχαμε βάλει στο πατάρι φουσκωμένο, όπως ήταν με όλα τα κουβαδάκια κλπ της θάλασσας και δεν περιμέναμε να αντέχει και φέτος. Κι όμως έβγαλε και δεύτερη χρονιά.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλους κατ΄αρχήν.

Βρε΄συ από το καλοκαίρι, τώρα Δεκέμβρη μήνα, το θυμήθηκες για το σωσίβιο;:confused:

Τέσπα πάντως και γω ότι έχω πάρει από κει έχει βγει πολύ καλό και ανθεκτικότατο. Για σωσίβιο να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω και δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί αν ας πούμε εγώ είχα συγχηστεί με κάτι θα το έγραφα την ίδια μέρα άντε την επόμενη.

Αυτά...

Καλή χρονιά να έχετε όλοι και όλες.

Χρόνια πολλά σε όλους κατ΄αρχήν.

Βρε΄συ από το καλοκαίρι, τώρα Δεκέμβρη μήνα, το θυμήθηκες για το σωσίβιο;:confused:

Τέσπα πάντως και γω ότι έχω πάρει από κει έχει βγει πολύ καλό και ανθεκτικότατο. Για σωσίβιο να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω και δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί αν ας πούμε εγώ είχα συγχηστεί με κάτι θα το έγραφα την ίδια μέρα άντε την επόμενη.

Αυτά...

Καλή χρονιά να έχετε όλοι και όλες.

Έλειπα όλη την σεζόν....! και το κακό ήταν ότι το είχα πάρει την προηγούμενη χρονιά...ξέρω σαφώς ότι το διάστημα ήταν τεράστιο αλλά πολύ απλά δεν χρησιμοποιήθηκε παρά μόνο φέτος όπου και χάλασε σχεδόν αμέσως. Θεωρώ ότι έπρεπε να είχε καλύτερη ποιότητα.

Νομίζω οτι η desppan δεν εννοεί γιατί άργησες να το χρησιμοποιήσεις, αλλά πως και θυμήθηκες Δεκέμβρη μήνα να θυμώσεις με το σωσίβιο που σε απογοήτευσε πριν τόσους μήνες.

QqmLp3.png

Και εγώ ψωνίζω πολλές φορές από εκεί, μου αρέσουν τα παιχνίδια που έχει και όντως έχουν καλή ποιότητα. Σίγουρα παντού υπάρχουν προβληματικά προιόντα και μάλλον εσύ έπεσες στην περίπτωση.

Ποια μάρκα δηλαδή?

Δεν ήτανε elc ο γερανός, πάνω λέει JBC. Εγώ δεν είπα τίποτα για την ποιότητα των παιχνιδιών, απλά μου έκανε εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω και εγω κατι? γιατι αυτο το μαγαζι που γραφεται εχει ακριβα παιχνιδια?

Δεν ξέρω εάν φτιάχνονται στην κίνα ή όχι....απλά είναι αγγλική η εταιρεία....

Οτι εχω παρει απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχει βγει παρα πολυ καλο.

Συμφωνώ Ζωή. Σε μας τα μόνα παιχνίδια που αντέξανε είναι αυτά από elc ή fisher price. Οτιδήποτε κινέζικο δεν επέζησε! Φυσικά για μεγαλύτερα και πιο ήσυχα παιδάκια που δεν τα κοπανάνε αλύπητα κ τα λιγότερο ανθεκτικά κάνουν τη δουλειά τους. Το μόνο άσχημο στα παιχνίδια του elc είναι οτι δεν είναι μεταφρασμένες οι εντολές κ τα τραγουδάκια στα ελληνικά, πράγμα που οφείλουν να κάνουν εφόσον τα εξάγουν και απευθύνονται σε μικρά μωρά με στόχο την επιμόρφωση και την ανάπτυξη του λόγου.

Think Different

εμενα ειναι τα αγαπημενα μου..καλαισθητα, καλοφτιαγμενα, φοβερα..οντως οι τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες..εχω μια καταχωρηση που πουλαω τη στρατα και το γκαραζ..μπορειτε να αλλαζετε ολα τα μαδερκερ ρουχα στο καταστημα στην ερυθραια που ειναι elc μαζι κ να παιρνετε παιχνιδια..επισης αν δε σας πειραζει να παιρνετε απο δευτερο χερι, μπορειτε να βρειτε σε αριστη κατασταση με φοβερη τιμη..εχω μια καταχωρηση με στρατα κ γκαραζ..αυριο θα συναντηθω να δωσω το γκαραζ (του πηραν οι παπουδες το γκαραζ για τα πιο μεγαλα παιδια)..ειναι σα καινουριο πραγματικα και η κοπελα θα το παρει πιο κατω απ το μισο που το πηρα

Και εμείς σωσίβιο απο ELC είχαμε και μας βγήκε "μάπα".

Μπρατσάκιαείχαμε πάρει εμεις φέτος το καλοκαίρι στις εκπτώσεις (ακόμη και με εκπτώσεις ήταν τσουχτερή η τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό).

Καλά: πολύ καλό υλικό, πολύ καλό, κράτημα μέσα στο νερό, δύο ανεξάρτητους αεροθαλάμους για περισσότερη ασφάλεια, ωραία χρώματα

Κακά: Ο ένας αεροθάλαμος άρχισε να χάνει από μια ραφή μετά από μία εβδομάδα,αργά μεν αλλά περιμενα μεγαλύτερη αντοχή για τα λεφτά που πλήρωσα

Όλα τα άλλα παιχνίδια όμως που έχουμε πάρει, τα παιδιά μου τα λάτρεψαν- πολύ καλή ποιότητα και καλά πλαστικά ή καλό ξύλο.

Ειδικά για τα πλαστικά θα αναφέρω ότι αγόρασα φέτος Playmobil βαλιτσάικι-σπιτάκι για την 3 χρονη κόρη μου. Συγκρίνοντας λοιπόν το πλαστικό με τα παλιά που είχαμε από τον 9χρονο γιό μου, διαπιστωσα ότι η ποιότητα άλλαξε δραματικα προς το χειρότερο...

.pngy3DLp3.png

να πω κι εγω οτι τους εχω παρει τηλ (3 χρονια πισω η ιστορια) για καποιο ξυλινο παιχνιδακι που ελειπε ενα κομματι (οχι απαραιτητο για την συναρμολογηση) και ευγενεστατα που ζητησαν στοιχεια για να μου το στειλουν. χωρις να ζητησουν αποδειξη, ή να τους το παω!

να λεμε και τα καλα!

και εγω πιστευω οτι ειναι εξαιρετικα παιχνιδια σε αντιθεση με τα πλαστικα του τζαμπο που επαθε το παιδι μου αλλεργικο σοκ απο μια στολη αη βασιλη.

μολις μπαινει μεσα στο τζαμπο φαγουριζεται μανιακα...

στο elc εχω βρει ωραιοτατα παιχνιδια και οταν χρειαστηκε να αλλαξω ενα φουσκωτο καστρο το εκαναν χωρις προβλημα αν και να πω την α΄ληθεια ισως εφταιγε και το παιδι που χαλασε(μαλλον σιγουρα εφταιγε...)

Και εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία από τα ELC. Εχουμε παιχνίδια από τη μεγάλη που τα παίζει τώρα και ο μικρός και είναι σαν καινούργια. Δεν μου έχει βγει κανένα σκάρτο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...