Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνελήφθη γυναικολόγος για φακελάκι...

ravT

Recommended Posts

Πρόκειται για γνωστή διευθύντρια μεγάλης δημόσιας γυναικολογικής κλινικής, πολλάκις αναφερόμενη στο φόρουμ. Συνελήφθη έπειτα απο καταγγελία εγκυμονούσας.

Όλη η είδηση εδώ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=431572&cid=4

Να παραδειγματιστούμε όλες και να καταγγέλουμε τέτοιες πρακτικές. Πάμε στα δημόσια νοσοκομεία από αδυναμία να πληρώσουμε τα ιδιωτικά, όχι να τα πληρώνουμε ως τέτοια...

Μέσα όλοι οι μεγαλογιατροί τάχα πονόψυχοι...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

μαζι το ανοιξαμε το θεμα......

δεν μπορειτε να φανταστείται ποσο χαρηκα! μπραβο στο ζευγαρι που εκανε αυτο που επρεπε να εχω κανει κι εγω πριν πεντε μηνες. Πήγα στην κυρια συστημενη απο αλλη μαμά με τα καλύτερα λόγια! μου είπε να μην τη ρωτήσω για το οικονομικο τπτ και να της δωσω οσα εγω κρινω και αυτο εκανα. Ετσι κι αυτη ενω βγηκα με 20 αιματοκριτη δεν εδωσε εντολη για σιδηρο με αποτελεσμα τη 2η μερα να εχω πιεση 3 και 5 και γενικοτερα υπηρχε μια αδιαφορια σα να μην ειχα γιατρο ενα πραμα, τα 500 ευρω ηταν ψίχουλα βλέπετε γιατι το φτωχο μου το μυαλο σκεφτηκε οτι ούτε την ξύπνησα, ούτε απο το σπίτι της την έφερα σπάσαν τα νερά Δευτέρα 11 η ώρα το πρωί και όταν πήγα στο έλενα τη βρήκα εκεί. Το κορυφαίο όλων ήταν ότι εγώ είχα έναν πυρετό ανεξήγητο που κράτησε 14 μέρες (και φυσικα παρέμεινα εκεί κι εγω και το μωρό δίπλα μου) και η κυρια για να ερθει την επαιρνα τηλ στο κινητο της ωσπου μια Παρασκευη (μετα απο 14 μερες) την εψαχνα γιατι ο πυρετος δεν επεφτε αλλα η κυρια ειχε φυγει Παρασκευοσαββατοκυριακο, τοτε φωναξαν οι δικοι μου παθολογο και απαιτησανε να μεταφερθω σε αλλο νοσοκομειο, ηρθε ο εφημερευων γυναικολογος, ενας χειρουργος και ο παθολογος να με εξετασουν. Ο χειρουργος με το που ειδε την τομη ειπε στο βοηθο της κας που ηταν παρων :καλα δεν το βλεπατε!! η τομη εχει πυων. Πηρε ενα ωραιο ψαλιδι κι οπως ημουν χωρις ναρκωση μου εκοψε την εξωτερικη τομη (να ναι καλα βεβαια ο ανθρωπος γιατι δεν ξερω κι εγω που θα ημουν αν δεν ηταν αυτος) χυθηκε παντου πυων, ο πυρετος βεβαια επεσε και τη δευτερα πηγα σπιτι μου. Επλενα την τομη πολλες φορες τη μερα και σε 20 μερες εκλεισε (εννοειτε δεν την εραψαν ξανα) και ολα αυτα γιατι ειχα το θρασος να δωσω μονο 500 ευρω τη στιγμη που ο αντρας μου ειναι 2 χρονια ανεργος. Θα μου πεις αφου δεν εχεις λεφτα γιατι κανεις παιδι:oops:....και φυσικα αν την ειχαμε ρωτησει την ταριφα της θα ειχα γεννησει φυσιολογικα.....ο μονος λογος που δεν της εκανα μηνυση ειναι πως δεν ηθελα να ξαναδω ούτε αυτη ούτε το έλενα.

πολύ καλά!!!

σκεφθείτε,όμως,κορίτσια ποιος το έχει τροφοδοτήσει όλο αυτό!

εμείς οι ίδιοι!

γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που δίνουν σε κάθε επίσκεψη 100+ ευρώπουλα!έτσι!

για τη δε γέννα;1000+ ευρώπουλα!

έτσι!

για να με προσέξει!

γιατί θα κάνω και 2ο!

γιατί θέλω να παραβρεθεί στη γέννα!

γιατί δε ξέρω κι εγώ τι άλλο!!

έχουμε σκεφθεί ποτέ πόσο εγκληματικό είναι όλο αυτό;;

έχουμε σκεφθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα για να τους 'προσέξουν";

έλεος!!!

μπράβο στο κορίτσι!!!

ntemi, το να θέλει κάποιος να δώσει κάτι στο γιατρό του για να τον προσέξει όπως λες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν το δικαιολογώ, ούτε το επικροτώ. Το να σου ζητάει όμως ο γιατρός χρήματα προκειμένου να σε εγχειρήσει σε δημόσιο νοσοκομείο, είναι απαράδεκτο.

Ελπίζω μετά από αυτήν την καταγγελία να ακολουθησουν κι άλλες και να λουφάξουν οι καλοί μας οι γιατροί. Μέχρι να ξεχαστεό το θέμα βέβαια και ν' αρχίσουν πάλι. Αν κι έτσι όπως πάμε, ποιος θα'χει λεφτά να δώσει πια; Μας έχουν ξεζουμίσει τελείως!

Γιατί αν εγω είχα λεφτά δε θα πήγαινα σε ένα ιδιωτικό που είναι παντακαθαρο, θα τα έδινα απο βίτσιο στο ελενα που είναι μες στους γυφτους και οταν με ετοιμαζανε διπλα ηταν μια κοπελα με AIDS με τα αυτια μου την ακουσα να ενημερωνει τις νοσοκομες. αιντε απο κει .....

Όσο τους τα δίνουμε, τόσο θα τα ζητάνε. Αν δεν αλλάξουμε πρώτοι εμείς, δεν θα αλλάξει τίποτα.

Τωρα είδικότερα που το επίδομα τοκετού καταργείται και το Ικα θα πληρώνει κατευθείαν το νοσοκομείο, σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δεν θα έχουν να¨"πληρώσουν" το γιατρό. Εκεί θέλω να δω τι θα γίνει.

Στο τελος κανένας δεν θα αναλαμβάνει αφου θα ξερει ότι δεν θα έχει έξτρα και θα σου λενε να γεννήσεις με το γιατρό της εφημερίας.

Και είμαι ακόμα πιο περίεργη να δω τι ποινή τελικά θα επιβληθεί στη συγκεκριμένη γιατρό, που όπως διάβασα ήταν και διευθύντρια.

Διαφημίσεις

Γιατί αν εγω είχα λεφτά δε θα πήγαινα σε ένα ιδιωτικό που είναι παντακαθαρο, θα τα έδινα απο βίτσιο στο ελενα που είναι μες στους γυφτους και οταν με ετοιμαζανε διπλα ηταν μια κοπελα με AIDS με τα αυτια μου την ακουσα να ενημερωνει τις νοσοκομες. αιντε απο κει .....

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Καλόι και κακοί γιατρόι υπάρχουν παντού και στα δημόσια και στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Το έλενα είναι πεντακαθαρο νοσοκομειο. Ακόμα και οι γύφτισσες έχουν δικαίωμα στην περιθαλψη και να γεννησουν και αυτές σε ένα καθαρό νοσοκομείο. Το ότι η κοπέλα διπλά σου είχε Aids δε σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να σου συμβεί και στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Αλλά πραγματικά και τι έγινε??Δεν κολλάει με τον αέρα. Έφερε και αυτή στον κόσμο ένα παιδάκι και έγινε μανούλα!!Τους ίδιους πόνους και τις ίδιες αγωνίες δεν περνάμε όλες ανεξαρτητα από το χρώμα την καταγωγή , την εθνότητα ή τις θρησκευτικές αντιλήψεις της καθε μιας μας!!Και το σημαντικοτερο απ΄όλα είναι οτι κανενα ιδιωτικό νοσοκομειο δεν αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά και πάντα τα στέλνουν στα δημόσια στα οποία υπάρχει σειρά προτεραιοτητας .

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Καλόι και κακοί γιατρόι υπάρχουν παντού και στα δημόσια και στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Το έλενα είναι πεντακαθαρο νοσοκομειο. Ακόμα και οι γύφτισσες έχουν δικαίωμα στην περιθαλψη και να γεννησουν και αυτές σε ένα καθαρό νοσοκομείο. Το ότι η κοπέλα διπλά σου είχε Aids δε σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να σου συμβεί και στο ιδιωτικό νοσοκομείο. Αλλά πραγματικά και τι έγινε??Δεν κολλάει με τον αέρα. Έφερε και αυτή στον κόσμο ένα παιδάκι και έγινε μανούλα!!Τους ίδιους πόνους και τις ίδιες αγωνίες δεν περνάμε όλες ανεξαρτητα από το χρώμα την καταγωγή , την εθνότητα ή τις θρησκευτικές αντιλήψεις της καθε μιας μας!!Και το σημαντικοτερο απ΄όλα είναι οτι κανενα ιδιωτικό νοσοκομειο δεν αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά και πάντα τα στέλνουν στα δημόσια στα οποία υπάρχει σειρά προτεραιοτητας .

Συμφωνώ απόλυτα, τι παει να πει η κοπέλα έχει AIDS. Θα μπορούσε να συμβεί στην καθεμία μας, απο μετάγγιση, είναι πολύ ρατσιστικό. Ως νοσηλεύτρια το λέω και θα το ξανα πω, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ

Ναι αυτή τη γνώμη είχα κι εγώ γι αυτό πήγα εκει ΑΛΛΑ το Έλενα είναι πεντεκάθαρο στον 5ο και 6ο όροφο. Στο ισόγειο είναι χάλια. Εκεί που σε ετοιμάζουν πριν τον τοκετο είναι όλα παλιά, έχει πλακάκια σπασμένα και ραγισμένες λεκάνες, νομίζω αυτή η εικόνα όταν πριν απο λιγό έχεις ακούσει την κοπέλα να ενημερώνει τις νοσηλεύτριες για την υγεία της (και μπραβο της) δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογεία σου οταν πας να γεννήσεις. Επίσης ξερω οτι ταλαιπωρηθηκα απο μολυσμένη τομή θες απο γαντι, θες απο μη καλα αποστειρωμένο εργαλείο, απο οτιδήποτε. Ε συγνώμη αλλα δεν ξαναπαταω τα ποδαρια μου και λαθος μου μεγαλο που σκεφτομουν οτι ειναι δημοσιο νοσοκομειο, θα είμαι ασφαλής, τα ιδιωτικα ειναι "καταστηματα"και αλλα. Εδώ νοσηλευόμουν 14 μέρες και αν δεν ζητούσαμε μεταφορά σε άλλο νοσοκομείο ακόμα θα ψάχνανε τι έχω. Που αν δεν την έπαιρνα τηλ να της ζητησω να ανέβει να με δει ερχοταν ο ειδικευόμενος (ξεχασα τα 500 Ε ειναι ψίχουλα) ο οποίος με ρωτούσε αν έτρωγα μη συσκευασμένα τυριά μηπως έχω Μελιταίο πυρετό :shock: Μιλάμε για τέτοια ποιότητα νοσηλείας. Και να σου πω κατι, δικαίωμα στην νοσηλεία έχουν όλοι ΚΑΙ ΕΓΩ που μου κανουν κρατησεις, φορολογούμαι και αν μου τυχει κατι πρέπει να πληρώσω αδρα γιατι εννοείται ότι αν συμβει κατι πλέον σε οποιονδήποτε ΔΕΝ θα παω σε δημόσιο νοσοκομείο. Και κάτι τελευταίο, την τελευταία μέρα ήρθε να μου δώσει οδηγίες πως να πλένω την τομή και να κάνω τις αλλαγές και της είπα δεν θέλω να ξέρω θα πάω σε μια κλινική που είναι απέναντι από το σπίτι μου να μου τις κάνουν εκεί. Όταν μετά από 10 μέρες πηγα ξανά στο Έλενα να δουν πως είναι η τομή μου το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν ήταν "τελικά τις αλλαγές τις κάνεις εκεί στην κλινική που έλεγες?" αυτο που τους ένοιαζε ήταν μη γίνουν ρεζίλι...

στην Χαλκιδα πριν μερικα χρονια μια γυναικα εκανε την ιδια κινηση με ενα γιατρο του νοσοκομειου της Χαλκιδας.

ο γιατρος στην δικη εφερε και καμια δεκαρια νοματαίους που ειπαν ποσο καλος και αμερόληπτος γιατρος ειναι και οτι ποτε δεν ζητησε λέφτα απο αυτους και οτι η γυναικα αφησε τα λεφτα πανω στο γραφειο του και εφυγε

ο γιατρος αθωωθηκε!!!!!

Διαφημίσεις

τι να σας πω ρε κοριτσια ευχομαι να μη σας τυχει ποτε αλλα οταν μπαινεις σε ενα νοσοκομείο υγιεστατη και σα πεταλουδιτσα και εκει μεσα κοντευεις να πεθάνεις, θα σκεφτείς την καθαριότητα, τις μη καλές υπηρεσίες, το οτι δεν είχανε βαμβάκι και χρησιμοποιούσαν αυτο που αγόραζε ο άντρας μου από το περίπτερο για τον ποπο του παιδιού. ΟΛΑ, γιατι κι εγω σαν κι εσας σκεφτομουν γιατι αν ήμου ρατσίστρια απλά δεν θα καταδεχόχουν να πάω εκεί θα άκουγα τον άντρα μου που ήθελε να δώσουμε τις οικονομίες μας να πάμε στο ρεα αλλα εγώ εκει..

Αναστασία στην τωρινή περίπτωση όλα έγιναν με τη βοήθεια της αστυνομίας, προσημειωμένα χαρτονομίσματα κ.λπ.

k εκει το ιδιο

και ειχε γινει κ μεγαλο θεμα στην Χαλκιδα τοτε

ελπιζω τωρα που εχουν αγριεψει τα πραγματα να δουνε και κανα λογαριασμο τραπεζης

patty πολλες κοπελες δεν πανε σε δημοσιο οχι απο θεμα ρατσισμου αλλα γιατι δεν θελουν να δωσουν μαυρα σε γιατρους

patty πολλες κοπελες δεν πανε σε δημοσιο οχι απο θεμα ρατσισμου αλλα γιατι δεν θελουν να δωσουν μαυρα σε γιατρους

Τελικά είναι το πιο σωστό!!

αυτος ηταν για μενα ο τελευταιος λογος που επελεξα ιδιωτικο. για ολα πηρα αποδειξη.

Τελικά είναι το πιο σωστό!!

Παιδια συμφωνων με την Αναστασια γιατι και εγω γεννησα 2φορες σε ιδιωτικο με νορμαλ τιμες σε τρικλινο και τετρακλινο οταν υπηρχε αλλα ο γιατρος μου που πηρε την αμοιβη του μου εκοψε αποδειξη με αποτελεσμα τις 2 χρονιες που γεννησα να παρω επιστροφη απο την εφορια.

Και βεβαια ο γιατρος τα δηλωνει κανονικα οχι σαν μερικους μερικους του δημοσιου....που ειναι φτωχοιιι

ε βρε κοριτσια εδω για αποξεση ειδικευομενος κιολας μου ειχε ζητησει 300? στο Ελενα!

τωρα που εμεινα εγκυος τα υπολογισα και στο ιδιωτικο αν πανε ολα καλα μαζι μ γιατρο θα δωσω 3000 και στο Ελενα ηθελε γιατρος 1500 + μαια κ αναισθησιολογο

δλδ κανα 2000

θα δωσω 1000 ευρω παραπανω αλλα θα τα καταθεσω εφορια κ ολο και κατι θ παρω πισω

και οταν παω επισκεψη στον γιατρο μου παντα ο ιδιος μου τ λεει ν περιμενω να μου κοψει αποδειξη

κορίτσια στο θέμα γυναικολόγου θα διαφωνήσω...αν δεν θέλουμε να μας παρακολούθεί ένας συγκεκριμένος γιατρός μπορούμε να κλείνουμε ραντεβού στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία του Ελενα με 5 ευρώ. Και όταν με το καλό έρθει η ώρα της γέννας να πάμε στον εφημερεύοντα ιατρό (οταν με περίμενε ο γιατρός μου να γεννήσω, ξεγέννησε και αρκετές ως εφημερεύων..τυχερες!!!). Εδώ έχω ενστάσεις στο κόστος που έχει το να γεννήσεις με εφημερεύοντα, νομίζω θα το πάνε 800ευρώ...Αλλά δεν μπορούμε να έχουμε απαιτησεις να πάμε σε δημόσιο, να μας παρακολουθεί μόνο ο τάδε, να πηγαίνουμε στα απογευματινά ΚΑΙ να μην πληρώνουμε. Θα συμφωνήσω με την κοπέλα παραπάνω που τα υπολόγισε και προτιμά το ιδιωτικό. Εγώ πάλι στο Ελενα θα πήγαινα και πάλι με τον ίδιο γιατρό. Ο οπόιος ποτέ δε μου έκρυψε πόσα έπαιρνε για τη γέννα, ούτε μου το είπε τελευταία στιγμα...στις εποσκέψεις όμως έδινα οτι ήθελα/είχα κάθε φορα. Patty η δικη σου περίπτωση ήταν διαφορετική και έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε καταγγελία, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να είχε γίνει.

Αλλα όταν μιλάμε για φακελάκια τη στιγμή που πάει κάποιος σε ένα νοσοκομείο και απαιτείται εγχείρηση άμεση και ο τάδε γιατρός σου λέει ή μου δίνεις τόσα ή δεν εγχειρίζεσαι καθόλου (κοινώς ψόφα) ε εκεί είναι εγκληματικό!

Kounelitsa διαφωνώ με την απάντησή σου. Αν θέλουμε να μιλάμε για δωρεάν παροχές υγείας, να τις έχουμε και δωρεάν...

Αλλιώς να μας το πούνε να τα σκάμε ιδιωτικά μπας και παίρνουμε τίποτα πίσω μέσω εφορίας

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

.....οταν με ετοιμαζανε διπλα ηταν μια κοπελα με AIDS με τα αυτια μου την ακουσα να ενημερωνει τις νοσοκομες. αιντε απο κει .....

Δεν διαφωνώ μαζί σου για το σύστημα υγείας, για τις μηδαμινές παροχές του δημόσιου νοσοκομείου, για...για... για πολλά άλλα, συμφωνώ.... αλλά θα διαφωνήσω για τα παραπάνω που έγραψες. Είναι ανεπίτρεπτο στην σημερινή εποχή και με τόσοι πρόσβαση στην πληροφορία, να αντιμετωπίζουμε τους φορείς του AIDS η Ηπατίτιδας σαν λεπρούς πριν από 60 χρόνια.:shock:

Ερωτεύτηκα την κόρη μου στις 10/02/2012 12:30 μμ