Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας, βρίσκομαι στην 27η εβδομάδα κήυσης και σήμερα κατανάλωσα ένα κομμάτι τυρί και συγκεκριμένα κασέρι, το οποίο το είχα σε ένα δοχείο γυάλινο που κλείνει αεροστεγώς. Επειδή όμως δεν ήταν καλά κλειστό, έπιασε στην άκρη λίγο μούχλα, την οποία καθάρισα καλά και μετά το έφαγα. Τώρα όμως διάβασα στον internet, ότι πρέπει να αποφεύγουμε τυριά αν έχουν όψη μούχλας και έχω πανικοβληθεί!!! Να ενημερώσω τον γιατρό μου? Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό μου?

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1220760000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

πιστευω οτι σ αυτη την εβδομαδα δεν πειραζει !αφου το καθαρισες κιολας μην αγχωνεσαι!δεν ειναι κακο να το πεις και στον γιατρο σου!!!εγω τον περνω καθε 3 και λιγο!

μην ανησυχεις! ακομα και να μην ειχες καθαρισει καλα τη μουχλα και να την καταναλωσες κι αυτη μαζι με το τυρι,το εμβρυο δεν τειθεται αμεσα σε κανενα κινδυνο. ο μονος κινδυνος ειναι μην παθεις τροφικη δηλητηριαση και ετσι αφυδατωθεις (και το θεωρω πολυ πολυ απιθανο) .

το καλο στην περιπτωση σου ειναι οτι εφαγες κασερι ( απο παστεριωμενο γαλα) το οποιο εξουδετερωνει την πιθανοτητα λιστεριας!

μην ανησυχεις λοιπον αλλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αποφευγε τα ληγμενα τυρια και τα τυρια που δεν φτιαχνονται απο παστεριωμενο γαλα.

πιστευω οτι σ αυτη την εβδομαδα δεν πειραζει !αφου το καθαρισες κιολας μην αγχωνεσαι!δεν ειναι κακο να το πεις και στον γιατρο σου!!!εγω τον περνω καθε 3 και λιγο!

Σε ευχαριστώ πολύ perlina, το πιθανότερο είναι να τον ενημερώσω, για να ηρεμήσω!!

line_line_typew3_beg_d_typew9_time_1220760000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

μην ανησυχεις! ακομα και να μην ειχες καθαρισει καλα τη μουχλα και να την καταναλωσες κι αυτη μαζι με το τυρι,το εμβρυο δεν τειθεται αμεσα σε κανενα κινδυνο. ο μονος κινδυνος ειναι μην παθεις τροφικη δηλητηριαση και ετσι αφυδατωθεις (και το θεωρω πολυ πολυ απιθανο) .

το καλο στην περιπτωση σου ειναι οτι εφαγες κασερι ( απο παστεριωμενο γαλα) το οποιο εξουδετερωνει την πιθανοτητα λιστεριας!

μην ανησυχεις λοιπον αλλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αποφευγε τα ληγμενα τυρια και τα τυρια που δεν φτιαχνονται απο παστεριωμενο γαλα.

Salvia, δεν ήταν ληγμένο το τυρί, το είχα αγοράσει πριν 3 μέρες περίπου, απλά είχε πάρει αέρα και γι΄ αύτό ίσως εμφάνισε λίγο μούχλα... καλά και εγώ τόσο μυαλό να το φάω.....και τώρα ανησυχώ!!

Διαφημίσεις

παντως Πασχαλια ισχυει αυτο που σου ειπα... :) αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα φυσικα και να τηλεφωνησεις στο γιατρο σου ακομα κι αν φοβασαι μην τον "ενοχλησεις" για κατι "ασημαντο". τιποτα δεν ειναι ασημαντο απο τη στιγμη που σε απασχολει!