Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δίπλωμα οδήγησης

epipolaiotita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

λόγω κλοπής. σε τέτοια περίπτωση γλιτώνεις το παράβολο επανέκδοσης.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

λόγω κλοπής. σε τέτοια περίπτωση γλιτώνεις το παράβολο επανέκδοσης.

Μονο εαν υπαρχει βεβαιωση Αστυνομιας για θραυση/παραβιαση ΙΧ ή δικυκλου. Αλλιως δεν γλιτωνεις ουτε αυτο. Εαν παλι υπαρχει ολικη κλοπη του ΙΧ γλιτωνεις ολα τα παραβολα εκτος απο αυτο της εκτυπωσης (30 Ε).

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Μονο εαν υπαρχει βεβαιωση Αστυνομιας για θραυση/παραβιαση ΙΧ ή δικυκλου. Αλλιως δεν γλιτωνεις ουτε αυτο. Εαν παλι υπαρχει ολικη κλοπη του ΙΧ γλιτωνεις ολα τα παραβολα εκτος απο αυτο της εκτυπωσης (30 Ε).

Στην περίπτωσή μου η κλοπή αφορούσε διάρηξη οικίας. Το σχετικό έγραφο της αστυνομίας έγινε δεκτό αν και οι διατάξεις λένε μόνο για αυτοκίνητο.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Στην περίπτωσή μου η κλοπή αφορούσε διάρηξη οικίας. Το σχετικό έγραφο της αστυνομίας έγινε δεκτό αν και οι διατάξεις λένε μόνο για αυτοκίνητο.

Εισαι πολυ τυχερη τοτε, γιατι σε γενικες γραμμες δεν γινεται δεκτο παρα μονο στις περιπτωσεις που ανεφερα...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Μπορώ να έχω τις σχετικές διατάξεις παρακαλώ...

Ποια διάταξη ή νόμος το λέει αυτό?

Μπορώ να έχω τις σχετικές διατάξεις παρακαλώ...

Μωρά μου,

ως πότε θα αναζητάτε τον μπούσουλα το καιρό του διαδικτύου;

Αλλά επειδή ως πάντα είμαι πολύ καλή και έτοιμη να ανασύρω και να σας εφοδιάσω με όλες τις διατάξεις, βουαλά.

Απόφαση 58930/480 (ΦΕΚ Β526/1999)

Άρθρο 10, έκδοση αντιγράφου ελληνικής ή κράτους μέλους της ΕΕ άδειας οδήγησης λόγω απώλειας ή κλοπής ή φθοράς ή αλλοίωσης

"...το ποσό αυτό δεν καταβάλλεται στην περίπτωση που η απώλεια της άδειας οδήγησης οφείλεται σε κλοπή οχήματος ή καταστροφή του οχήματος από φωτιά ή από πλημμύρα που αποδεικνύεται από έγγραφα αρμόδιας αρχής (αστυνομία πυροσβεστική)"

Αν πας στη ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου μπορείς να το ψαρέψεις.

Ο Λογιστής της Ενορίας σας.

ΥΓ: Καμιά φορά ζητάω και ανταλλάγματα. αλήθεια σε τι θα σου χρησιμέψει αυτό;

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

Μήπως έχει βγει νέο ΦΕΚ από το 1999 που καταργεί αυτό που λες?

όχι γλυκιά μου. Εδω ισχύει νόμος που ψηφίστηκε το 1920... Το 1999 είναι σχεδον σαν χτες.

Αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου...

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Πληρώσαμε παράβολα...στο υπουργείο συγκοινωνιών δεν μου είπαν αυτό που λες εσύ...Τώρα?

όχι γλυκιά μου. Εδω ισχύει νόμος που ψηφίστηκε το 1920... Το 1999 είναι σχεδον σαν χτες.

Αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου...

το φεκ που λες εσύ μιλάει για δραχμές και τώρα έχουμε άλλα παράβολα και μάλιστα σε ευρώ....κάτι δεν πάει καλά...Εσύ πότε άλλαξες το δίπλωμα και σε ποια νομαρχία να πάρω τηλ., αν είναι...

Μωρό μου πριν 1 μήνα άλλαξα δίπλωμα (τον σεπτέμβριο μας έκλεψαν)

Οι περισσότεροι νόμοι αναφέρονται σε δραχμές. Που το είδες γραμμένο ότι με την είσοδο στην ΟΝΕ αλλάξαμε τη νομοθεσία μας;

Τώρα τι θα κάνετε με τα κερατιάτικα... Γιατί δεν κάνεις ένα απλό κολ στο υπουργείο να ρωτήσεις πως και αν θα λάβετε πίσω τον οβολό σας; Αστική χρέωση είναι.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

H 58930 καλυπτει την περιπτωση σου. Αν εχεις βεβαιωση αστυνομιας για φθορα/κλοπη ΕΙΧ κ παρολ'αυτα σου ζητησαν παραβολο κλοπης, τοτε μπορεις να πας κ να ζητησεις πισω το παραβολο (σου υπογραφει υπαλληλος στην πισω πλευρα με στρογγυλη σφραγιδα υπηρεσιας κ το υπουργειο θα σου επιστρεψει τα χρηματα). Δουλευα σε Μεταφορων μεχρι πριν κατι μηνες που μεταταχθηκα.. Αυτο που σου λεω ισχυει ακομα, σιγουρα.

Διαφημίσεις

Πού θα μού υπογράψουν? Τα παράβολα τα έχουν πάρει...Θα πάω στους ίδιους που μού ζήτησαν τα παράβολα?Πώς θα βγάλω άκρη? Πλήρωσα δύο παράβολα των 30 ευρώ και ένα των 10. Τα πρώτα τα έβγαλα στην εθνική τράπεζα και το δεύτερο στην εφορία.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...