Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ CLEARBLUE DIGITAL

Recommended Posts

Κοριτσιαμ

γεια σας. Ειμαι κ εγω μια απο εσας που θελω να αποκτησω ενα παιδακι.

Αυτο το διαστημα το εχω παρει λιγο πιο δυναμικα το ζητημα και να καταγραφω ολα τα συμπτωματα.

Τελευταια περιοδο ειχα στις 10 Νοεμβριου με κυκλο 31 με 32 μερες..Στις 28 Νοεμβριου εκανα το τεστ ωορρηξιας clearblue digital κ μου βγηκε το χαμογελακι..Εντελως συμπτωματικα με ενα μονο στικακι(γιατι αυτο εχει 7 μεσα). Χαρηκα πολυ που το εντοπισα.

Απλα αναρωτιεμαι ποτε γινεται η ωορρηξια. Ολοκληρωσαμε με τον αντρα μου στις 26,27 και στις 28 και 29 Νοεμβριου..Λετε να υπαρχουν πιθανοτητες να εχω μεινει εγκυος;

Οταν το τεστ αυτο δειχνει το χαμογελακι σημαινει οτι θα γινει η ωορρηξια στις επομενες μερες, ωρες...δεν ξερω..παρακαλω διαφωτιστε με σχετικα...

Παρολα αυτα σημερα εχω ενα ελαφρυ πονο δεξια..τι να ειναι αραγε;

Διαφημίσεις

Απ΄ό,τι ξέρω το χαμόγελο δείχνει ότι σε κάποιες ώρες από εκείνη τη στιγμή (Δε θυμάμαι καλά, νομίζω 12-48 ώρες) θα έχεις ωορρηξία.

Στο κουτάκι της εταιρείας αυτής λέει ότι πρέπει να έχεις επαφή στα επόμενα 2 εικοσιτετράωρα.

Άντε, καλή επιτυχία...

Περιμένουμε ενημέρωση.

Εγώ πάντως το μωράκι μου αυτό χρησιμοποίησα για να το κάνω :P

what is meant to be will be

Απ΄ό,τι ξέρω το χαμόγελο δείχνει ότι σε κάποιες ώρες από εκείνη τη στιγμή (Δε θυμάμαι καλά, νομίζω 12-48 ώρες) θα έχεις ωορρηξία.

Στο κουτάκι της εταιρείας αυτής λέει ότι πρέπει να έχεις επαφή στα επόμενα 2 εικοσιτετράωρα.

Άντε, καλή επιτυχία...

Περιμένουμε ενημέρωση.

Εγώ πάντως το μωράκι μου αυτό χρησιμοποίησα για να το κάνω :P

Ευχαριστω Νικολετουλα για την απαντηση. Περιμενω στις 10 με 11 Δεκεμβριου κανονικα περιοδο. Μακαρι....

κοριτσια να πω κι έγω την απορία μου.

εγώ που έχω τελείως ακατάστατο κύκλο, μπορώ να το χρησιμοποιήσω?

γιατί ναι μεν έχουμε ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου για μωρό αλλά κανένα μήνα μέσα στους 14 δεν μπήκα στην διαδικασία να βρω τις γόνιμες μέρες μου...

αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

...Θέλω κι εγώ το δικό μου ΑΣΤΕΡΙ...

κοριτσια να πω κι έγω την απορία μου.

εγώ που έχω τελείως ακατάστατο κύκλο, μπορώ να το χρησιμοποιήσω?

γιατί ναι μεν έχουμε ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου για μωρό αλλά κανένα μήνα μέσα στους 14 δεν μπήκα στην διαδικασία να βρω τις γόνιμες μέρες μου...

αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πιστευω πως αξιζει για να εντοπισεις τις γονιμες μερες. Kαι εγω πρωτη φορα το χρησιμοποιησα αυτο το μηνα, γιατι το πηρα πιο δυναμικα το ζητημα. Τελευταια περιοδο ειχα στις 10 Νοεμβριου και το εκανα στις 28 Νοεμβριου και εδειξε χαμογελακι. (Εχω κυκλο 31 με 32 μερες). Να φανταστεις με ενα μονο στικακι. Τουλαχιστον τωρα ξερω που κινουμε περιπου. Επισης, αρχισα να καταγραφω απο την αρχη της περιοδου ολα τα συμπτωματα. Ελπιζω ολα αυτα να βοηθησουν δεν ξερω. Περιμενω περιοδο στις 10 και απο οτι φαινεται θα μου ερθει γιατι εχω καποια υγρα.

Διαφημίσεις

8 μηνες προσπαθειας και τζιφος!μετα πηρα ενα τεστ ωορηξιας και εμεινα εγκυος την ιδια μερα που χαμογελασε!και στα 2 παιδια με τεστ εμεινα και με την πρωτη!αφου πρεπει ν αυπαρχει ωορηξια για να μεινεις εγκυος οποτε γιατι να μην ξερουμε ποτε περιμενει το ωαριακι.ετσι αυξανονται οι πιθανοτητες!αν δεν εχεις καθυστερηση δεν καταλαβινεις την εγκυμοσνη γιατι εχει τα ιδια συμπτωματα μ ετην περιοδο!εγω το μονο που προσεξα μια μερα πριν την καθυστερηση και στην συνεχεια της εγκυμοσυνης ηταν πονος στις θηλες!και ηταν συνεχως εξω!αυτο ειχα σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης και τις 2 φορες!οπω ςκαι πολλα υγρα!

8 μηνες προσπαθειας και τζιφος!μετα πηρα ενα τεστ ωορηξιας και εμεινα εγκυος την ιδια μερα που χαμογελασε!και στα 2 παιδια με τεστ εμεινα και με την πρωτη!αφου πρεπει ν αυπαρχει ωορηξια για να μεινεις εγκυος οποτε γιατι να μην ξερουμε ποτε περιμενει το ωαριακι.ετσι αυξανονται οι πιθανοτητες!αν δεν εχεις καθυστερηση δεν καταλαβινεις την εγκυμοσνη γιατι εχει τα ιδια συμπτωματα μ ετην περιοδο!εγω το μονο που προσεξα μια μερα πριν την καθυστερηση και στην συνεχεια της εγκυμοσυνης ηταν πονος στις θηλες!και ηταν συνεχως εξω!αυτο ειχα σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης και τις 2 φορες!οπω ςκαι πολλα υγρα!

Θά πάρω,τό αποφάσισα!! :-)

Πολλά υγρα... Αχρωμα κ αοσμα ή το αντίθετο;

ντρέπομαι που τα ρωτάω κι όλας...

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σού! Να είσαι πάντα καλα να τα καμαρωνεις!!!

Πιστευω πως αξιζει για να εντοπισεις τις γονιμες μερες. Kαι εγω πρωτη φορα το χρησιμοποιησα αυτο το μηνα, γιατι το πηρα πιο δυναμικα το ζητημα. Τελευταια περιοδο ειχα στις 10 Νοεμβριου και το εκανα στις 28 Νοεμβριου και εδειξε χαμογελακι. (Εχω κυκλο 31 με 32 μερες). Να φανταστεις με ενα μονο στικακι. Τουλαχιστον τωρα ξερω που κινουμε περιπου. Επισης, αρχισα να καταγραφω απο την αρχη της περιοδου ολα τα συμπτωματα. Ελπιζω ολα αυτα να βοηθησουν δεν ξερω. Περιμενω περιοδο στις 10 και απο οτι φαινεται θα μου ερθει γιατι εχω καποια υγρα.

Σχετικό είναι κοριτσάκι μου ότι θά σού έρθει περίοδος λόγω τον υγρών που ΕΧΕΙΣ γιατί κι άλλες κοπέλες έχουν αναφέρει ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης πολλά υγρα.

Εγώ πάντως εύχομαι τα καλύτερα!

Σχετικό είναι κοριτσάκι μου ότι θά σού έρθει περίοδος λόγω τον υγρών που ΕΧΕΙΣ γιατί κι άλλες κοπέλες έχουν αναφέρει ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης πολλά υγρα.

Εγώ πάντως εύχομαι τα καλύτερα!

ευχαριστω πολυ ziizelpatra...Sorry που ρωταω αλλα οταν εδειξε χαμογελακι ποσες φορες μετα ηρθατε σε επαφη.. Σε μενα την μερα που μου εδειξε ηδη το ειχαμε κανει τις προηγουμενες 2 μερες μετα την μερα που εδειξε κ την επομενη...Λες να ηταν αρκετο δεν ξερω...Σε λιγες μερες θα ξερω...Παντως αυτη τη στιμη εχω κατι πονακια χαμηλα..

Εγώ δεν τό εχω χρησιμοποιησει ακόμα τωρα σκοπεύω να το αγοράσω.

Κοίτα όμως τό θέμα"τεστ ωορριξιας " που βρίσκεται πάνω από αυτό κ θά βρεις την απάντηση!η συζήτηση των κοριτσιών είναι κατατοπιστικη πιστεύω είναι!

Διαφημίσεις

Εγώ δεν τό εχω χρησιμοποιησει ακόμα τωρα σκοπεύω να το αγοράσω.

Κοίτα όμως τό θέμα"τεστ ωορριξιας " που βρίσκεται πάνω από αυτό κ θά βρεις την απάντηση!η συζήτηση των κοριτσιών είναι κατατοπιστικη πιστεύω είναι!

sorry αλλα το μηνυμα ηταν για την perlina

• 5 years later...

καλησπερα επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο λογο πολλικυστικων ωοθηκων ,ξερεται ποσο κοστιζουν τα ανταλλακτικα τεστ για το ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ CLEARBLUE DIGITAL??