Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειμαι απογοητευμενη....

Recommended Posts

Καλησπερα! Διαβαζω καιρο τωρα το φορουμ και εχω ενημερωθει για πολλα και σημερα ειπα να γραφτω και εγω..Θελω καπου να τα πω..:(

Εχω ενα μωρακι 21 ημερων.Οταν ημουν στο μαιευτηριο και για πρωτη φορα πηγα να θηλασω δυσκολευτηκα.Εχω επιπεδες θηλες κ ο μικρος μου δεν μπορουσε με τιποτα να πιασει το στηθος μου.Οσο κ να με βοηθησαν οι μαιες δεν τα καταφερα.Ο μικρος μου εκλαιγε με λυγμους.Οι μαιες μου ειπαν να δοκιμασω να βαλω θηλες σιλικονης και για λιγο τα καταφερε να θηλασει.Ομως επειδη δεν ετρωγε παρα πολυ το στηθος μου ειχε γεμισει και ποναγε και επρεπε να το βγαλω με θηλαστρο για να μην εχω κανενα απροοπτο.Οταν γυρισαμε σπιτι δεν επιανε να θηλασει με τιποτα τον ενοχλουσαν οι θηλες και μας ακουγε η γειτονια απο τα ουρλιαχτα.Πηρα θηλαστρο να βγαζω κ του εδινα και ξενο συμπληρωμα γιατι δεν εβγαζα πολυ κ δεν χορταινε.Τωρα βαζω για ενα γευμα τη μερα και το υπολοιπο ξενο.Ξερω πως δεν ειναι το μονο μωρο που τρωει ξενο αλλα στεναχωρηθηκα πολυ που δεν πορεσα να θηλασω...:(

Διαφημίσεις

δεν είσαι η πρωτη ουτε η τελευταια,τουλαχιστον προσπάθησες!!! Και εγω θηλασα μονο 15 ημερες γιατι μετα μου κοπηκε το γαλα και είχα και θεμα με αλλεργία,και σε πληροφορω μια χαρα μεγάλωσαν τα μωράκια μου! Να χαίρεσαι το μπεμπακι σου και αυτο πιστεψε με είναι το λιγότερο!!

YiMXp3.png

Καλησπερα! Διαβαζω καιρο τωρα το φορουμ και εχω ενημερωθει για πολλα και σημερα ειπα να γραφτω και εγω..Θελω καπου να τα πω..:(

Εχω ενα μωρακι 21 ημερων.Οταν ημουν στο μαιευτηριο και για πρωτη φορα πηγα να θηλασω δυσκολευτηκα.Εχω επιπεδες θηλες κ ο μικρος μου δεν μπορουσε με τιποτα να πιασει το στηθος μου.Οσο κ να με βοηθησαν οι μαιες δεν τα καταφερα.Ο μικρος μου εκλαιγε με λυγμους.Οι μαιες μου ειπαν να δοκιμασω να βαλω θηλες σιλικονης και για λιγο τα καταφερε να θηλασει.Ομως επειδη δεν ετρωγε παρα πολυ το στηθος μου ειχε γεμισει και ποναγε και επρεπε να το βγαλω με θηλαστρο για να μην εχω κανενα απροοπτο.Οταν γυρισαμε σπιτι δεν επιανε να θηλασει με τιποτα τον ενοχλουσαν οι θηλες και μας ακουγε η γειτονια απο τα ουρλιαχτα.Πηρα θηλαστρο να βγαζω κ του εδινα και ξενο συμπληρωμα γιατι δεν εβγαζα πολυ κ δεν χορταινε.Τωρα βαζω για ενα γευμα τη μερα και το υπολοιπο ξενο.Ξερω πως δεν ειναι το μονο μωρο που τρωει ξενο αλλα στεναχωρηθηκα πολυ που δεν πορεσα να θηλασω...:(

Να σου ζήσει! :D

Να μην στενοχωριέσαι, δεν πειράζει.

Είσαι η καλύτερη μανούλα του κόσμο για το μικρό σου.

Νομίζω πως υπάρχει ένα εξάρτημα που τραβάει πριν θηλάσεις τις θηλές προς τα έξω.

Μπορείς να νοικιάσεις και νοσοκομειακό θήλαστρο για να να αυξήσεις την παραγωγή σου και να αντλείς το γαλατάκι σου και το μωράκι σου θα πίνει και μητρικό γάλα και μετά να δοκιμάζεις να βάζεις το μωρο στο στήθος και κάποια στιγμή ίσως το πάρει και συνεχίσεις θηλάζοντας.

Θα πρέπει όμως να διεγείρεις την παραγωγή σου αντλώντας συχνά με νοσοκομειακό θήλαστρο, στην αρχή θα βγαίνουν σταγόνες και σιγά σιγά θα αυξηθεί.

Ποτέ δεν είναι αργά, απλά θέλει υπομονή και επιμονή.

Να μην στενοχωριέσαι! :-D

Σ'ευχαριστω κ εσυ να χαιρεσαι τα μωρακια σου.

Εχεις δικιο κ ισως να φταινε κ οι ορμονες της λεχωνας αλλα ειχα τοσο γαλα στην αρχη κ χαρηκα..

Διαφημίσεις

Απο Περιστερι ειμαι. Σας ευχαριστω ολες. Ειναι το πρωτο μου κ ειμαι κ μονη μου κ πελαγωσα.Το σημαντικο ειναι οτι ο μικρος μου ειναι φαγανος κ υγιεστατος.

Εαν το θέλεις πολύ, μπορείς να προσπαθήσεις να αυξήσεις την παραγωγή σου και να μην τα παρατήσεις έτσι.

Σκέψου ότι υπάρχουν μαμάδες που διέκοψαν εντελώς το θηλασμό και μετά έκαναν επαναγαλακτισμό.

Μη στενοχωριεσαι κοπελα μου! Κι εγω ενα μηνα θηλασα, με χιλιες δυσκολιες, και απο την μερα που το εκοψα με χαπια, στενοχωριομουν μετα για μηνες! Τωρα που η μικρη μου ειναι σχεδον 2 χρονων και βλεπω πως ειναι μια χαρα παιδακι και μεγαλωσε μια χαρα, πλεον σκεφτομαι πως κακως στενοχωριομουν. Εσυ εχεις το θετικο πως δεν το εκοψες ακομα και αν το αποφασισεις, μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για να το αυξησεις. Αν παλι οχι και παλι μια χαρα θα μεγαλωσει το παιδακι σου, μη στενοχωριεσαι καθολου! (κι εγω ειχα πολυ γαλα, γι'αυτο στενοχωριομουν τοσο, που ηταν κριμα που το εκοψα, αλλα για μενα ο θηλασμος ηταν κατι απιστευτα δυσκολο!)

Διαφημίσεις

Να σου ζησει το νινι σου! Να ειναι γερο!!

Και εγω μονο για 15 μερες με το ζορι ειχα γαλα! Και ετρωγα σουπες και μπυρες και κομπρεσες και απο ολα εκανα!!

αλλα δεν ειχα γαλα! Και πινει γαλα ξενο!

Δεν πειραζει! Να ειναι γερο και τυχερο!!!:D:D:D

Να σου ζήσει το μωρό σου. Και εγώ στο πρώτο μου κατάφερα να θηλάσω μόνο 35 μέρες και αυτές με το ζόρι γιατί κανένας δεν μου έδειξε πώς να το κάνω. Ετσι μόλις τον έβαζα να θηλάσει, έκλαιγε και του έδινα μετά μπιμπερό. Οπότε το γάλα μου κόπηκε μόνο του. Στο δεύτερο, με την βοήθεια της μαίας μου, θήλασα για δύο μήνες, χωρίς να του δώσω ξένο παρά ελαχιστες φορές. Μετά με έπιασε μια κατάθλιψη, είχα και το πρώτο, ήμουν τις περισσότερες ώρες μόνη μου και έτσι πήρα χάπια για να το κόψω. Δυσκολεύτηκα λίγο μέχρι να συνηθίσει το μπιμπερό. Να μην αισθάνεσαι καθόλου ενοχές ή τύψεις, το αν θα θηλάσουμε ή όχι το μωρό μας, δεν μας κάνει καλύτερες μαμάδες. Να το βλέπεις κάθε μέρα να είναι χαρούμενο και έτσι θα αισθάνεσαι και εσύ καλά.

s-age.pngs-age.png

Σας ευχαριστω ολες πολυ για τις απαντησεις να σας ζησουν τα μωρακια σας!!

Προσπαθησα κ αλλες φορες να τον ξαναβαλω στο στηθος αλλα λες κ τον πιανει πανικος αρνειται!!

Ειναι κ νευρικο μωρο κ γινεται χειροτερα!

Αν αποφασισω να αυξησω την παραγωγη θα δω μεγαλη αλλαγη;Γιατι θα το χρησιμοποιω συνεχεια το θηλαστρο κ οχι μια με δυο φορες τη μερα οπως τωρα..εχουν πληγωθει κ οι θηλες μου οποτε πρεπει να το σκεφτω.

Είσαι ακόμα στην αρχή και πολύ πιθανόν μια σύμβουλος θηλασμού να μπορέσει να σε βοηθήσει. Αν θέλεις μπορείς να το προσπαθήσεις όσο είναι νωρίς ακόμα. Τα νοσοκομειακά θήλαστρα είναι τα κατάλληλα για αύξηση της παραγωγής- απλά πρέπει να ακολουθήσεις ένα πρωτόκολλο τακτικών αντλήσεων. Η Αγλαία Παπαδήμα είναι σύμβουλος θηλασμού στο site και βοηθάει σε σχετικά θέματα. Υπάρχουν πολλές κοπέλες επίσης που είναι experts στο θηλασμό και θα σου δώσουν κατευθύνσεις. Διαφορετικά, μπορείς να έχεις και βοήθεια στο σπίτι.

Μόνο άγχος δε θέλει!

Να χαίρεσαι το μωράκι σου και καλή επιτυχία! :)

Προσπαθησα κ αλλες φορες να τον ξαναβαλω στο στηθος αλλα λες κ τον πιανει πανικος αρνειται!!

Αν αποφασισω να αυξησω την παραγωγη θα δω μεγαλη αλλαγη;Γιατι θα το χρησιμοποιω συνεχεια το θηλαστρο κ οχι μια με δυο φορες τη μερα οπως τωρα..εχουν πληγωθει κ οι θηλες μου οποτε πρεπει να το σκεφτω.

Αν δεν έχεις αρκετό γάλα είναι φυσικό να μη θέλει να κάτσει.

Παρόλα αυτά μπορείς να αυξήσεις το γάλα σου. Εγώ έκανα επαναγαλακτισμό μέσα στον πρώτο μήνα και ενώ το γάλα μου είχε μειωθεί στο μισό και θηλάζω ακόμη. Επίσης οι θηλές μου στη αρχή είχαν πληγωθεί τουλάχιστον 3 φορές από ότι θυμάμαι. Είναι φυσικό αν το μωρό δεν πιάνει σωστά.

Χρειάζεται να το θέλεις πολύ και να έχεις υπομονή και επιμονή.

ΑΝ πραγματικά το θες, κοίτα στο θέμα για τον επαναγαλακτισμό και θα βρεις πολλές χρήσιμες συμβουλές.

Αρχικά πρέπει να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα που θα βρεις εκεί για να δώσεις όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για να σου δοθούν οι σωστές οδηγίες.

Χαλάρωσε, όλα γίνονται αν το θες.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

εαν τον πιανει πανικος μπορει να συμβαινει για καποιο λογο..

γιατι δεν βρισκεις μια εθελοντρια ή εναν συμβουλο να σε βοηθησει απο την αρχη?

στο αττικον υπαρχει συμβουλος θηλασμου επισης εαν μπορεις να πας..

83hKp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...