Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos προσκλητήρια άμεσα

maripose

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, μετά από πρόβλημα που είχα με την κυρια που θα μου έφτιαχνε τα προσκλητήρια για τη βάπτιση της μικρής μου, ψάχνω να βρω κάτι προτότυπο και άμεσο. Έχει κανείς καμια σοβαρή πρόταση; Αν όχι κάποια ιδέα που μπορώ να φτιάξω μόνη μου; Ενδιαφέρομαι για 60-65 προσκλητήρια τα οποία τα θέλω το πολύ σε 10 μέρες γγιαυτό σκέφτομαι τελικά να κάνω κάτι μόνη μου.

Σας παρακαλώ αν μπορεί να με βοηθήσει κάποια θα ήμουν υπόχρεη :/

Το θέμα μας είναι η χιονάτη, έχω κανονίσει μπομπονιέρες στολισμό κτλ και πρέπει να ταιριάξω προσκλητήρια.

Διάβασα σε ένα άλλο θέμα για τη sfragidomania. Ξέρετε αν μπορώ να παραγγείλω εκεί πχ μηλαράκια κομμένα και εκτυπωμένα μαζί;

SOS έχω στείλει mail αλλά δεν έχω ακόμη απάντηση και έχω αρχίσει να τρελαίνομαι

Διαφημίσεις

αν δεν λυπσαι το μελανι εκτυπωσε τη χιονατη κ κοψε το περιγραμμα.αν το κανεις διπλο θα ανοιγει σαν βιβλιο.ειναι λιγα παντως.μπορεις να κανεις επισης σε κανσον το μηλο επισης διπλο μην ανησυχεις ειναι ευκολο

Επειδή είχα κι εγώ την ίδια απορία και τ είχα ρωτήσει οι κοπέλες μόνο κόβουνε. Αλλά μπορείς να εκτυπώσεις το κείμενό σου στον υπολογιστ'η και να το κολλήσεις μέσα.

Μην αγχώνεσαι εγώ αυτό θα σου πρότεινα, να κόψεις μηλαράκια και μέσα το κείμενό σου :)

Μην τρελαίνεσαι βρε θα σε βοηθήσουμε..

Το πολύ πολύ κάνεις ένα πολύ απλό σαν κολάζ με φωτογραφίες της χιονάτης και το εκτυπώνεις

http://www.google.gr/search?hl=el&cp=5&gs_id=m&xhr=t&q=snow+white&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1360&bih=575&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

βάζεις και καμια όμορφη κορδέλα και τέλος :)

Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι θα το πετάξουν καλή μου :)

Επειδή είχα κι εγώ την ίδια απορία και τ είχα ρωτήσει οι κοπέλες μόνο κόβουνε. Αλλά μπορείς να εκτυπώσεις το κείμενό σου στον υπολογιστ'η και να το κολλήσεις μέσα.

Μην αγχώνεσαι εγώ αυτό θα σου πρότεινα, να κόψεις μηλαράκια και μέσα το κείμενό σου :)

Μην τρελαίνεσαι βρε θα σε βοηθήσουμε..

Το πολύ πολύ κάνεις ένα πολύ απλό σαν κολάζ με φωτογραφίες της χιονάτης και το εκτυπώνεις

http://www.google.gr/search?hl=el&cp=5&gs_id=m&xhr=t&q=snow+white&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1360&bih=575&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

βάζεις και καμια όμορφη κορδέλα και τέλος :)

Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι θα το πετάξουν καλή μου :)

Ναι καλή ιδέα.. κάτι τέτοιο θα κάνω μάλλον.. ξέρεις τι τιμές παίζουν; και πως το κόβουν; θα είναι σε κάρτα ή απλό σχήμα; Και σου δίνουν και φακελάκια;

Διαφημίσεις

το προσκλητηριο δεν πρεπει να ειναι κατι ακριβο και εξεζητημενο κατα την αποψη μου, γιατι πεταγεται κατα 99,9%. μου αρεσει η ιδεα που ειπε μια κοπελα να κοψεις μηλαρακι σε κοκκινο κανσον και να γραψεις μεσα το κειμενακι. φτηνη, πρωτοτυπη και ομορφη ιδεα.

lRR9p3.png

πάρε όποιο μηλαράκι απο αυτά σου αρέσει, αποθηκευσέτο στον υπολογιστή σου και μετά ανοιξέ το με ζωγραφική (αν ξέρεις και power point) και γράψε μέσα το κειμενάκι!!!!

http://www.google.gr/search?q=apple+clip+art&um=1&hl=el&gbv=2&tbm=isch&ei=TT3XTujMAYbWsgaM0_jsCw&sa=N&oq=apple+clip+art&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=6771l14930l0l15117l29l28l6l5l5l2l375l4898l2-10.7l17l0

θα σου πρωτεινα κατι πολυ πρωτοτυπο !

τι θα ελεγες για ενα απλο εκτυπωμενο καρτακι με το κειμενο που επιθυμεις

κολλημενο σε ενα καλαμακι απο σουβλακι με κορδελιτσες....

ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΜΗΛΟ !

το ειχα δει σε ενα σαιτ αλλα δεν θυμαμαι.

τι λες να το φτιαξεις μονη σου;

Διαφημίσεις

θα σου πρωτεινα κατι πολυ πρωτοτυπο !

τι θα ελεγες για ενα απλο εκτυπωμενο καρτακι με το κειμενο που επιθυμεις

κολλημενο σε ενα καλαμακι απο σουβλακι με κορδελιτσες....

ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΜΗΛΟ !

το ειχα δει σε ενα σαιτ αλλα δεν θυμαμαι.

τι λες να το φτιαξεις μονη σου;

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές..

Τελικά θα κόψω μηλαράκια από βελουτέ κόκκινο χαρτί με κορδέλες και τέλος. Αυτό με τα μήλα το φοβάμαι γιατί αν και ακούγεται πολύ ωραίο με το ταχυδρομείο τα μήλα δε θα φτάσουν μαρμελάδα;

Πάντως θα έχω καραμελωμένα μήλα στη βάπτιση.

Το blog GeorginaT το ξέρω η κοπέλα θα μου κάνει τις μπομπονιέρες και το βιβλίο ευχών αλλά όταν κανονίσαμε είχα ήδη δώσεια αλλού τα προσκλητήρια και τώρα δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει. Έχουν περάσει και οι μέρες και βιάζομαι κιόλας.

ΑΜΙ σε ευχαριστώ πολύ για τα μηλαράκια έχω ήδη επιλέξει.

Ξέρετε τώρα που θα βρω τέτοιο χαρτί που θέλω;

Που είναι σαν βελουτέ αλλά όχι τσόχα;

Περιμένω να μου απαντήσουν από τη σφραγιδομανια αλλά αν καθυστερήσουν κι άλλο θέλω να έχω στο μυαλό μου τα υλικά για να τα πάρω το σαββατοκύριακο και να ξεκινήσω γιατί και με τη μπέμπα δεν έχω και πολύ χρόνο

εχεις δικιο με τα φρεσκα μηλα ! δεν ειναι για ταχυδρομειο !

αν ομως σου αρεσε σαν ιδεα... μπορεις να τα βαλεις κατα μηκος του

τραπεζιου και να καρφωσεις το στικακι που να λεει

.... Σας ευχαριστώ πολύ...

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

Διαφημίσεις

Επίσης μια ιδέα που σκέφτηκα τώρα. Μπορείς να αγοράσεις το παραμύθι της χιονάτης σε mini έκδοση τσέπης να το τρυπήσεις με περφορατέρ στη γωνία και να δέσεις με ένα ωραίο κορδελάκι ένα εκτυπωμένο καρτελάκι με τα στοιχειά της βάπτισης τετράγωνο ή σε σχήμα μήλου. ή αν έχεις όρεξη να πάρεις αυτοκόλλητο χαρτί εκτύπωσης να εκτυπώσεις ότι θέλει και να το κολλήσεις στο εξώφυλλο΄του παραμυθιού ή και στο οπισθόφυλλο!

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...